- 28 Aralık 2022
- 1.422
- 3.343
- 53
Günaydın raporun için tebriklerBende mama alma taraftarıyım kızlar bebeğim küçüktü ilk kızım, sağlıklıydı fakat çok zayıftı doktor kendisi mama destekli ilerleyelim dedi ve bizde Bebelac almıştık, günde 1 veya 2 mama, gerisi emzirme ve çaba çok şükür sonradan sütüm de geldi bebişte kendine geldi kilo olarak. Arkadaşa katılıyorum
Ben düşünüyorum doktor bir engel yok yapabilirsin derseKızlar tüp bebekte normal doğum yapacak var mı aranızda
Bizim grup squat girl ler ile dolacakGünaydın KızlarAkşam yatmadan 40 squat yaptım. Sabah kalktım İşe gelmeden yürek yiyerek 50 squat ve birkaç pilates hareketi yaptım. Bakalım bugün halimiz ne olacak lidyadgn Ne gaz verdin dün bee Durduramıyorum kendimi her yerde squat yapacam
Dur daha 32 olduğundan bebeğin haberi yok bu ne hız annesi :) Günaydın canım. Hadi gör bebişini güzel güzelGünaydın kızlardoktor sırasındayım erkenden hastaneye gelip sıra aldım niyet ettim 32 de çalışır raporu almaya
Hahahah kahkaha attim ise yaramasina çok sevindim yapılıyor işte bak kuzuGünaydın KızlarAkşam yatmadan 40 squat yaptım. Sabah kalktım İşe gelmeden yürek yiyerek 50 squat ve birkaç pilates hareketi yaptım. Bakalım bugün halimiz ne olacak lidyadgn Ne gaz verdin dün bee Durduramıyorum kendimi her yerde squat yapacam
ya ben yanlış yaptığım için zormuş. Ben her eğilmede 10 sniye durmaya çalışıyordum o yüzden 10 adet zor oluyorduHahahah kahkaha attim ise yaramasina vok sevindim yapılıyor işte bak kuzuhelal olsun sana hiç biseycik olmaz daha enerjik hissedeceksin kendini
Tamam bundan sonra sendeyizya ben yanlış yaptığım için zormuş. Ben her eğilmede 10 sniye durmaya çalışıyordum o yüzden 10 adet zor oluyordutamam bende artık bu
Valla beynim yandı artık. Emzirmek gözümde full teçhizat savaşa gitmek gibi oldu artık.Ben mama olayına olumlu bakmıyorum kendimi garantide mama var kenarda diye rahatlatmak istemiyorum açıkçası beynimde tamamen emzirme olsun istiyorum. Ama yine de evde biberonum var. (philips avent.) mama da açıkçası ne alacağımı belirleyeyim hastanede acil lazım olursa hemen eşim gidip alır. İstanbuldayız her yer eczane avm e bebek. Yarım saat geç veririz en kötü diye düşünüyorum. Ama arkadaş yazana kadar hangi mamayı vermeliyim bilmiyordum bunu bilenler aydınlatırsa sevinirim.
Merhaba, öncelikle gözünüzaydınTavsıye vermeye geldım. Hayat kurtarıcı bır bılgı cunku bız yogun bakım esıgınden donduk. Belkı bır faydamız olur kızlar
Doktorumuz emdıgı için avent phılıps gıbı anne memesine yakın olanları ıstemedı. Meme reddı yapmasın dedı. Wee bıberon 0,6 aylık tek delık uçluyu aldık bızde. Bıraz cok akıyor ama meme reddıni önlüyor anne memesıne yakın olmadıgı içinMerhaba, öncelikle gözünüzaydınSağlıkla büyütün yavrunuzu inşallah.Verdiğiniz bilgiler çok değerli . Biberon olarak hangi markayı tercih ettiniz ? Ben hala karar veremedim
Marka var doktorumuz kendı yazdı bizde o sekıl aldık. Bılseydım dogum yapmadan alır dogar dogmaz baslardım. Bırde normal olmasına ragmen hastanede hemn toparlamadıkları için asırı gaz sancım oldu. O yuzden kımyon rezene cayı onerdı bnada. Surup ıse gercekten hayat kurtarıcıSüt arttırıcı şurup dediğiniz ne oluyor marka vs var mi? Ben çayları falan pek doğru bulmuyorum aslında
Yeğenim için sarılıktan ve süt gelmesinden dolayı doktor önerisiyle Bebelac Gold kullanmıştık.Eğer ki ihtiyaç olursa bende bu mamayı tercih etmeyi düşünüyorum.Ama şimdiden almıycam bende eğer ki sarılık ileri boyutta ve süt artışında sıkıntı olursa tercih edicem.Ama arkadaşın bahssettiği de mantıklı 15 er dk emzirip yetmediği yerde mama takviyesi.Bir arkadaşımda böyle yaptı memeyi bırakmadı bebek.Sadece o dönem emzirme ve mama şeklinde ilerledi sanırım 2 hafta kadar böyleydi.Zaten sütüde artınca mamaya gerek kalmadı. 1.5 yaşında bebeği anne sütü almaya devam ediyorBen mama olayına olumlu bakmıyorum kendimi garantide mama var kenarda diye rahatlatmak istemiyorum açıkçası beynimde tamamen emzirme olsun istiyorum. Ama yine de evde biberonum var. (philips avent.) mama da açıkçası ne alacağımı belirleyeyim hastanede acil lazım olursa hemen eşim gidip alır. İstanbuldayız her yer eczane avm e bebek. Yarım saat geç veririz en kötü diye düşünüyorum. Ama arkadaş yazana kadar hangi mamayı vermeliyim bilmiyordum bunu bilenler aydınlatırsa sevinirim.
bu şurubu doktor mu yazıyor? yoksa biz direk alabiliyor muyuz?Marka var doktorumuz kendı yazdı bizde o sekıl aldık. Bılseydım dogum yapmadan alır dogar dogmaz baslardım. Bırde normal olmasına ragmen hastanede hemn toparlamadıkları için asırı gaz sancım oldu. O yuzden kımyon rezene cayı onerdı bnada. Surup ıse gercekten hayat kurtarıcı
Harveys mom ma dıye bır surup
biberon neden anne memesine yakın olanı tercih etmedi onu hiç anlamadım. Anne memesine yakın olanların amacı zaten bebeğin ağzına mama cok cok gelmesin bebek kolaya alışmasın , anne memesindeki gibi az gelsin ki bebek meme ve biberon arasındaki farkı anlamasın?Doktorumuz emdıgı için avent phılıps gıbı anne memesine yakın olanları ıstemedı. Meme reddı yapmasın dedı. Wee bıberon 0,6 aylık tek delık uçluyu aldık bızde. Bıraz cok akıyor ama meme reddıni önlüyor anne memesıne yakın olmadıgı için
benim doktorum diyor ki hareketle ağrı oluyorsa korkma. kaslardandır. bence doğum değil canım dinlenince geçecektir. Yine de kendini yokla tabi.kızlar günaydınn. ben bildiğiniz üzere hala işe gidiyorum. işe giderken de toplu taşıma kullanıyorum. bugün yetişmek için hafif koştum ve vajinam+bacak arası yürüyemeyecek derecede ağrı girdi, kasılma gibi. oturunca geçiyor ama hareket ettikçe çok ağrıyor. bebek baskı yaptığı için midir sizce? en son kafası ile mesanem dipdibeydi kafasıyla acıtıyor olabilir mi, erken doğum belirtisi değildir dimi böyle bir ağrı?
kızlar günaydınn. ben bildiğiniz üzere hala işe gidiyorum. işe giderken de toplu taşıma kullanıyorum. bugün yetişmek için hafif koştum ve vajinam+bacak arası yürüyemeyecek derecede ağrı girdi, kasılma gibi. oturunca geçiyor ama hareket ettikçe çok ağrıyor. bebek baskı yaptığı için midir sizce? en son kafası ile mesanem dipdibeydi kafasıyla acıtıyor olabilir mi, erken doğum belirtisi değildir dimi böyle bir ağrı?
Ek olarakta; doğum ağrısı yatarak oturarak ayakta ayırmaz. Gelecekse her pozisyonda gelir dedibenim doktorum diyor ki hareketle ağrı oluyorsa korkma. kaslardandır. bence doğum değil canım dinlenince geçecektir. Yine de kendini yokla tabi.
Çocuk doktorum da aynı seyı dedıkı kendısı gatada calısıp ozel muayene acan bır doktor docent.
Neden zorluyorlar bebekleri anne reddı yapmaz ıkı gogsu 15 er dakka emzırıp sut alımı sınırlı ve yoksa mama verılır dedı aptamıl sma gıbı kıvamlı degılde daha hafıf su kaybını onlemıycek mamalrdan verılmesı lazım dedı. Bırde emzırme surubunu dogum yaptıgın andan ıtıbaren 3 kere 10 ml alındımı ılk gunden sut artısı normalın 2 katına cıkıyor dedı
Marka var doktorumuz kendı yazdı bizde o sekıl aldık. Bılseydım dogum yapmadan alır dogar dogmaz baslardım. Bırde normal olmasına ragmen hastanede hemn toparlamadıkları için asırı gaz sancım oldu. O yuzden kımyon rezene cayı onerdı bnada. Surup ıse gercekten hayat kurtarıcı
Harveys mom ma dıye bır surup
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?