2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Günaydın raporun için tebrikler
Bebelac 1 numara mı gold ile farkı ne oluyor ben hiç bilmiyorumda.

Bizim grup squat girl ler ile dolacak
Maşallah hepinizeee

Hahahah kahkaha attim ise yaramasina çok sevindim yapılıyor işte bak kuzu helal olsun sana hiç biseycik olmaz daha enerjik hissedeceksin kendini

Hahahah kahkaha attim ise yaramasina vok sevindim yapılıyor işte bak kuzu helal olsun sana hiç biseycik olmaz daha enerjik hissedeceksin kendini
ya ben yanlış yaptığım için zormuş. Ben her eğilmede 10 sniye durmaya çalışıyordum o yüzden 10 adet zor oluyordu tamam bende artık bu

Ben mama olayına olumlu bakmıyorum kendimi garantide mama var kenarda diye rahatlatmak istemiyorum açıkçası beynimde tamamen emzirme olsun istiyorum. Ama yine de evde biberonum var. (philips avent.) mama da açıkçası ne alacağımı belirleyeyim hastanede acil lazım olursa hemen eşim gidip alır. İstanbuldayız her yer eczane avm e bebek. Yarım saat geç veririz en kötü diye düşünüyorum. Ama arkadaş yazana kadar hangi mamayı vermeliyim bilmiyordum bunu bilenler aydınlatırsa sevinirim.

Valla beynim yandı artık. Emzirmek gözümde full teçhizat savaşa gitmek gibi oldu artık.

Tavsıye vermeye geldım. Hayat kurtarıcı bır bılgı cunku bız yogun bakım esıgınden donduk. Belkı bır faydamız olur kızlar
Merhaba, öncelikle gözünüzaydın Sağlıkla büyütün yavrunuzu inşallah.Verdiğiniz bilgiler çok değerli . Biberon olarak hangi markayı tercih ettiniz ? Ben hala karar veremedim

Merhaba, öncelikle gözünüzaydın Sağlıkla büyütün yavrunuzu inşallah.Verdiğiniz bilgiler çok değerli . Biberon olarak hangi markayı tercih ettiniz ? Ben hala karar veremedim
Doktorumuz emdıgı için avent phılıps gıbı anne memesine yakın olanları ıstemedı. Meme reddı yapmasın dedı. Wee bıberon 0,6 aylık tek delık uçluyu aldık bızde. Bıraz cok akıyor ama meme reddıni önlüyor anne memesıne yakın olmadıgı için

Süt arttırıcı şurup dediğiniz ne oluyor marka vs var mi? Ben çayları falan pek doğru bulmuyorum aslında
Marka var doktorumuz kendı yazdı bizde o sekıl aldık. Bılseydım dogum yapmadan alır dogar dogmaz baslardım. Bırde normal olmasına ragmen hastanede hemn toparlamadıkları için asırı gaz sancım oldu. O yuzden kımyon rezene cayı onerdı bnada. Surup ıse gercekten hayat kurtarıcı
Harveys mom ma dıye bır surup

Yeğenim için sarılıktan ve süt gelmesinden dolayı doktor önerisiyle Bebelac Gold kullanmıştık.Eğer ki ihtiyaç olursa bende bu mamayı tercih etmeyi düşünüyorum.Ama şimdiden almıycam bende eğer ki sarılık ileri boyutta ve süt artışında sıkıntı olursa tercih edicem.Ama arkadaşın bahssettiği de mantıklı 15 er dk emzirip yetmediği yerde mama takviyesi.Bir arkadaşımda böyle yaptı memeyi bırakmadı bebek.Sadece o dönem emzirme ve mama şeklinde ilerledi sanırım 2 hafta kadar böyleydi.Zaten sütüde artınca mamaya gerek kalmadı. 1.5 yaşında bebeği anne sütü almaya devam ediyor

kızlar günaydınn. ben bildiğiniz üzere hala işe gidiyorum. işe giderken de toplu taşıma kullanıyorum. bugün yetişmek için hafif koştum ve vajinam+bacak arası yürüyemeyecek derecede ağrı girdi, kasılma gibi. oturunca geçiyor ama hareket ettikçe çok ağrıyor. bebek baskı yaptığı için midir sizce? en son kafası ile mesanem dipdibeydi kafasıyla acıtıyor olabilir mi, erken doğum belirtisi değildir dimi böyle bir ağrı?

bu şurubu doktor mu yazıyor? yoksa biz direk alabiliyor muyuz?

biberon neden anne memesine yakın olanı tercih etmedi onu hiç anlamadım. Anne memesine yakın olanların amacı zaten bebeğin ağzına mama cok cok gelmesin bebek kolaya alışmasın , anne memesindeki gibi az gelsin ki bebek meme ve biberon arasındaki farkı anlamasın?

benim doktorum diyor ki hareketle ağrı oluyorsa korkma. kaslardandır. bence doğum değil canım dinlenince geçecektir. Yine de kendini yokla tabi.

benim doktorum diyor ki hareketle ağrı oluyorsa korkma. kaslardandır. bence doğum değil canım dinlenince geçecektir. Yine de kendini yokla tabi.
Ek olarakta; doğum ağrısı yatarak oturarak ayakta ayırmaz. Gelecekse her pozisyonda gelir dedi

kibrisss kız bak süt arttırıcı önerisi verdi arkadaş.

evcarshirak yazmış gülüm bak istersen. Biraz araştırayım alabilirim duruma göre ben de .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…