Teşekkür ediyorumMarka var doktorumuz kendı yazdı bizde o sekıl aldık. Bılseydım dogum yapmadan alır dogar dogmaz baslardım. Bırde normal olmasına ragmen hastanede hemn toparlamadıkları için asırı gaz sancım oldu. O yuzden kımyon rezene cayı onerdı bnada. Surup ıse gercekten hayat kurtarıcı
Harveys mom ma dıye bır surup
Mama konusunda hangisini kullanacağınızı belirleyen aslında bebeğiniz oluyor. Mesela aptamil benim oğluma aşırı gaz yapmıştı kullanamamıştık karnı gurul gurul ediyordu. Bir de içerik kontrol etmek önemli tabi palm yağı içermemesi lazım kimi mamalarda bulunuyor maalesef. Bizim şu anki çocuk doktorumuz sma öneriyor. Bir de anne sütüne en yakın süt doğada keçi sütü deniyor keçi sütü içerikli mamalar var ama ben oğluma onunda kullanamamıştım bağırsaklarına ağır gelmişti.Ben mama olayına olumlu bakmıyorum kendimi garantide mama var kenarda diye rahatlatmak istemiyorum açıkçası beynimde tamamen emzirme olsun istiyorum. Ama yine de evde biberonum var. (philips avent.) mama da açıkçası ne alacağımı belirleyeyim hastanede acil lazım olursa hemen eşim gidip alır. İstanbuldayız her yer eczane avm e bebek. Yarım saat geç veririz en kötü diye düşünüyorum. Ama arkadaş yazana kadar hangi mamayı vermeliyim bilmiyordum bunu bilenler aydınlatırsa sevinirim.
benim doktorum diyor ki hareketle ağrı oluyorsa korkma. kaslardandır. bence doğum değil canım dinlenince geçecektir. Yine de kendini yokla tabi.
çok sağol canımm :) aslında konuştuğumuz bir konuydu grupta ama insan korkuyor :)Ek olarakta; doğum ağrısı yatarak oturarak ayakta ayırmaz. Gelecekse her pozisyonda gelir dedi
Bızım doktorumız sute ek alsun dıye bebelac gold veya evonyy önerdı. Aptamıllerı onermedı cunku takvıye için ıstedı. Aptamıl gıbı kıvamlı mamalar bebekte meme reddı yapabılır senın sutun var suan bebegı toplamak için sutun artana kadar 1,2 gunluk mama ver yeter dedıBen mama olayına olumlu bakmıyorum kendimi garantide mama var kenarda diye rahatlatmak istemiyorum açıkçası beynimde tamamen emzirme olsun istiyorum. Ama yine de evde biberonum var. (philips avent.) mama da açıkçası ne alacağımı belirleyeyim hastanede acil lazım olursa hemen eşim gidip alır. İstanbuldayız her yer eczane avm e bebek. Yarım saat geç veririz en kötü diye düşünüyorum. Ama arkadaş yazana kadar hangi mamayı vermeliyim bilmiyordum bunu bilenler aydınlatırsa sevinirim.
Darısı başıma diyyelimGünaydın kızlar. Bugün günaydın biraz geçe kaldı çünkü EVDEYİMduşumu alıp kahvaltı falan yaptım çok değişik hisler klimamı açıp kaplumbağa gibi devrileceğim şimdi gerçekten dünya varmış
Evet canım mutlaka bebekten bebeğe değişiklik gösterecektir Ama zor durumda kaldık bebek aç süt yok emmiyor gibi durum olursa ilk mama ne alayım hangisi daha az meme reddi yapar vs gibi bir mama belirlesem iyi olur sanki. Çünkü eşim anlamaz mama al deriz gider eczane neyi verirse onu alır o telaşla kesinMama konusunda hangisini kullanacağınızı belirleyen aslında bebeğiniz oluyor. Mesela aptamil benim oğluma aşırı gaz yapmıştı kullanamamıştık karnı gurul gurul ediyordu. Bir de içerik kontrol etmek önemli tabi palm yağı içermemesi lazım kimi mamalarda bulunuyor maalesef. Bizim şu anki çocuk doktorumuz sma öneriyor. Bir de anne sütüne en yakın süt doğada keçi sütü deniyor keçi sütü içerikli mamalar var ama ben oğluma onunda kullanamamıştım bağırsaklarına ağır gelmişti.
tabı kı cıkacakTeşekkür ederim benim bebeğim küvezde daha erken doğdu , ama inşallah hemen toparlanıp çıkacak
kızlar günaydınn. ben bildiğiniz üzere hala işe gidiyorum. işe giderken de toplu taşıma kullanıyorum. bugün yetişmek için hafif koştum ve vajinam+bacak arası yürüyemeyecek derecede ağrı girdi, kasılma gibi. oturunca geçiyor ama hareket ettikçe çok ağrıyor. bebek baskı yaptığı için midir sizce? en son kafası ile mesanem dipdibeydi kafasıyla acıtıyor olabilir mi, erken doğum belirtisi değildir dimi böyle bir ağrı?
Günaydın kızlar. Bugün günaydın biraz geçe kaldı çünkü EVDEYİMduşumu alıp kahvaltı falan yaptım çok değişik hisler klimamı açıp kaplumbağa gibi devrileceğim şimdi gerçekten dünya varmış
Direniyorum şuanda inşallah en az 36 /37 yi görürüzYok kız bende doğurmak istemiyorum ondan korktum Sonbahardagel doğurursa benimki yaklaştı diye korkucam
Azminize hayranım arkanızdayız kızlar helal olsun devamGünaydın KızlarAkşam yatmadan 40 squat yaptım. Sabah kalktım İşe gelmeden yürek yiyerek 50 squat ve birkaç pilates hareketi yaptım. Bakalım bugün halimiz ne olacak @lidyadgn Ne gaz verdin dün bee Durduramıyorum kendimi her yerde squat yapacam
Bunu saymam doğum hediyemi ayrı isterim deKızlar dün çok fena taklaya geldim. Telefonumu düşürdüm kırıldı hoparlör bozulmuş sanırım. Eşim telefon söyledi benim de telefon düşkünlüğüm yok 6s kullanıyordum senelerdir bozulmasa 10 sene daha kullanırdım. Neyse telefon aldı eşim doğum hediyen bu dedi yine ucuza gittik ya
evcarshirak yazmış gülüm bak istersen. Biraz araştırayım alabilirim duruma göre ben de .
Bir sorun mu oldu canım ben mi kaçırdım? İyi gidiyordun tarihte almıştın diye hatırlıyorum.Direniyorum şuanda inşallah en az 36 /37 yi görürüz
Bebeğim ben yürürken bile şuanda hepsini yaşıyorum birebir korkma bişey olmaz Allah'ın izniylekızlar günaydınn. ben bildiğiniz üzere hala işe gidiyorum. işe giderken de toplu taşıma kullanıyorum. bugün yetişmek için hafif koştum ve vajinam+bacak arası yürüyemeyecek derecede ağrı girdi, kasılma gibi. oturunca geçiyor ama hareket ettikçe çok ağrıyor. bebek baskı yaptığı için midir sizce? en son kafası ile mesanem dipdibeydi kafasıyla acıtıyor olabilir mi, erken doğum belirtisi değildir dimi böyle bir ağrı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?