2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Teşekkür ediyorum

Mama konusunda hangisini kullanacağınızı belirleyen aslında bebeğiniz oluyor. Mesela aptamil benim oğluma aşırı gaz yapmıştı kullanamamıştık karnı gurul gurul ediyordu. Bir de içerik kontrol etmek önemli tabi palm yağı içermemesi lazım kimi mamalarda bulunuyor maalesef. Bizim şu anki çocuk doktorumuz sma öneriyor. Bir de anne sütüne en yakın süt doğada keçi sütü deniyor keçi sütü içerikli mamalar var ama ben oğluma onunda kullanamamıştım bağırsaklarına ağır gelmişti.

benim doktorum diyor ki hareketle ağrı oluyorsa korkma. kaslardandır. bence doğum değil canım dinlenince geçecektir. Yine de kendini yokla tabi.
Ek olarakta; doğum ağrısı yatarak oturarak ayakta ayırmaz. Gelecekse her pozisyonda gelir dedi
çok sağol canımm :) aslında konuştuğumuz bir konuydu grupta ama insan korkuyor :)

Bızım doktorumız sute ek alsun dıye bebelac gold veya evonyy önerdı. Aptamıllerı onermedı cunku takvıye için ıstedı. Aptamıl gıbı kıvamlı mamalar bebekte meme reddı yapabılır senın sutun var suan bebegı toplamak için sutun artana kadar 1,2 gunluk mama ver yeter dedı

Kizlar günaydın
Konulara yetişemez oldum hepsini okuyana kadar konu değişiyor
Mamadan konu açılmışken
Ben bu mamayı düşünüyorum ama fikri olan varsa alayım nasıl sizce bu mama

Eklentiler

• Screenshot_2023-08-10-10-12-15-174_com.solidict.ebebek.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 35
Evet canım mutlaka bebekten bebeğe değişiklik gösterecektir Ama zor durumda kaldık bebek aç süt yok emmiyor gibi durum olursa ilk mama ne alayım hangisi daha az meme reddi yapar vs gibi bir mama belirlesem iyi olur sanki. Çünkü eşim anlamaz mama al deriz gider eczane neyi verirse onu alır o telaşla kesin

Benimde 1 2 haftadır kasıklarıma yürürken fln ağrı baskı oluyo dinlenince geçiyo ama
Bende cmt nts gircem sancı fln çıkarmı normal mi diye korktum biraz ama bu haftalarda normaldir artık ya ağırlık arttıkça zorlamaya başladı

Kızlar dün çok fena taklaya geldim. Telefonumu düşürdüm kırıldı hoparlör bozulmuş sanırım. Eşim telefon söyledi benim de telefon düşkünlüğüm yok 6s kullanıyordum senelerdir bozulmasa 10 sene daha kullanırdım. Neyse telefon aldı eşim doğum hediyen bu dedi yine ucuza gittik ya

Azminize hayranım arkanızdayız kızlar helal olsun devam

Bunu saymam doğum hediyemi ayrı isterim de

evcarshirak yazmış gülüm bak istersen. Biraz araştırayım alabilirim duruma göre ben de .

Eczaneye sordum nurse harvey yokmuş. Bestlakta internete göre daha pahalıydı ama verim olarak bestlak iyi dedi.
İnternette nurse harveys mom ma 150ml 116tl, bestlak 50ml 210tl. Henüz almadım ben.

Bebeğim ben yürürken bile şuanda hepsini yaşıyorum birebir korkma bişey olmaz Allah'ın izniyle sadece takip et ağrın çoğalacakmı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…