2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
tansiyonun falan nasıl? baktırdın mı hiç ? normalse korkulacak bişey olduğunu sanmıyorum, burundaki damarlarda şişiyor hatta burnumuzda büyüyor gebelikte ondandır diye düşünüyorum
Şimdi ölçtük 10/6 çıktı. Gündüz hastanede 11/7 çıkmıştı

Bir tansiyonunu ölçtür istersen canım

Benim son 3 haftadır sürekli oluyor. 34+5 iz şu anda. Dediğin gibi yalancı kasılmalar doktorla konuşmuştuk hatta onun yanında da olmuştu.

Ben ben yazmıştım galiba kaçırmışsın canım. Ptesi gelmişti benimki de çok şükür kazıklanmadık:)
Bı ara baya geri kaldım o ara yazdın her halde geldiğini görmedim seninkinin iyi bari beğendin mi bari
Benimki sıcaktan mıdır nedir silikonlsri erimiş her halde bı kaç parçası kalkmış fena değildi çift taraflı bantla yeniden yapıştırdım
Kargo ücreti de 105 TL tutmuş ona da ayrı şaşırdım

Bende süt sağma makinası kızımdan kalma ameda var. Biberon içinde geniş ağız Dr browns antikolik biberon düşünüyorum kızımda onu kullanmıştım. Meme reddine sebebiyet vermedi. Mama almasina rağmen 28 aya kadar emzirdim

Bu kadar şiddetli ise bi gidip görünmenizde fayda var

Canım geçmiş olsun eskiden böyle bi şey yaşamışmıydın ? Eğer olduysan normal

Yok canım daha dogurmadik haftalari tamamlamaya tam gaz devam
Ben sezeryan olacağım tüp bebek olduğu için 15-20 Eylül arası
Çok az kaldı hayırlısı ile
Sen nasılsın neler yapıyorsun
Aaaa bizim de 15 Eylül doğum tarihimiz sağlıkla gelsin minnoslar cinsiyetler aynı dimi değişmedi
Aynı valla okullar kapalı evde iki çocukla delirmeceler yürüme arifesindeyiz düşe kalka bi hal olduk

kibrisss gördün mü bebeğini nasıl son durum canım.
@serentyy sizde durumlar nasıl?
Gördüm canım şırıngayla besliyorlar hızlı kilo alması için böyle yapıyoruz dedi pek bişey anlatmıyorlar cımbızla laf alıyorum ağızlarından , inşallah bebeğim hemen toparlarsida geliriz eve

Burun içi kılcal damar kaynaklı olabilir aynı durumu yaşadım ama benim birkaç damla şeklindeydi doktoruma sorduğumda tekrarı olursa kbb bölümüne girmemi istedi çok şükür devamı gelmedi siz bide tansiyonunuzu kontrol edin

ben 154 lira ödedim

Maşallah buda benim güzelim teyzeleri.. dua edin en hayırlı vakitte sağlıkla gelsin. Psikolojik olarak o kadar yıprandım ki..
Oy maşallah , inşallah sağlıkla gelecek canım , de boşuna seni korkutmuş bence ama tekrar başka dr’a git derim , devlet dr’u bana 3 hafta geride dedi bana , halbuki öyle değilmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…