bende ya ne güzel poz vermiş meğer, daha sonra hiç göremedimBu hafta kontrole gittiğimde doktorum artık bu haftalarda yüzü dışa dönük değil içeriye dönük olur dedi olması gereken pozisyon budur yüzünü görmeye hiç heveslenme artık doğumda dedien son 6 aylıkken görmüştüm
Sancı gelip minimum 5 dk geçmiyo. En iyisi bu gece biraz kendimi dinleyip ona göre reaksiyon almak. Bir de hareket edince aşağıya doğru canımı o kadar yakıyo ki bu kızçeBugün kontrolüm vardı, doktorum tam da bahsettiğiniz şeyleri yaşarsam çok normal dedi. Eğer ki araları sıklaşırsa misal 1 saat boyunca geçmezse gelirsin nst çekeriz dedi. Ayağa kalkınca baskı olması da çok normal dedi. İçiniz rahat etmezse gidin bence korkulacak bişey olmaz Allah’ın izniylenst çekerler ona göre hareket edilir.
ya bende senin gibi düşünüyordum aman masraf çıkmasın ama benim koca benden beter önce kendine telefon aldı halbuki başının etini yemiştim bana alalım diye ( ne yazıkki onun telefonunun hoparlörü bozulmuştuYok ben okadar acımasız değilimtelefonu da sürekli düşürüyorum.
Ama iyi yapmışsınız siz beter olsunlar
bişey dicem ama bazılarının sancısı falan olmuyor acaba bi nst mi çektirsenDaha sancı falan yok ama bakalım ben de bekliyorum merak etmeyin çatır çatır doğuracağım
ben aldığım kapı süsünü balonları acaba hastaneye götürmesem evimi süslesem diye düşünmeye başladımHastanede dağıtmalık bir şey ayarlamadım bende henüz. Başlarda daha hevesliydim benimde bir hevesim mi kaçtı ne, noldu anlamadım
Evet canım ödemini bi atsın miniş toparlayacak kendini.. Oy süt mü içicekmiş şimdi o oyy yerim onu. Bol bol koklamışsındır bugün mutlusun sen şimdi oohEvet canım gittim gördüm 1980 gram doğmuştu 1900 grama düşmüş bu gün ölçmüşler , ama normal dediler önce ödemi atıp sonra kilo alacakmış , şırıngayla besliyorlar , sütümü sağıp götürdüm inşallah şifa olur
Sen şansılısın canım medela sağma makinesi varsa iyi.. bi en kötü kiralarız çok lqzım olursa napalım..Çok pahalı bu medela bende sağma makinesi var ablam verdi kaça aldın dedim diyor ki bu kadar uçuk değildi eskiden ama sağlam çekiyor onun kolostromu sağmıştık çünkü damla damla da olsa çıkartmıştı ama biberonda çok pahalı biz kaşık biberondan devam
Bende şok oldum valla Biberona bu kadar para veremem büyük konuşmayayım Allah mecbur bıraktırmasın ama kaşık biberon iyidirYorumlara bakınca ayrı fiyata bakınca ayrı içim karardı ne gerek var bu fiyatta biberona
canım terlemenin mekanizması budur, vücut ısısı artınca kendini korumaya alır ter yoluyla ısı kaybederiz sonrasında da bi serinleme olur ısı düştüğü içinKizlar sizde de bi anda ter bosalmasi bi anda serinleme hissi geliyo mu ben durup durup oturduğum yerde ter atıyorum sonra bi anda üşüme demeyeyim de serinleme geliyo
anaa ben geriden geliyorum çok heyecanlı ayyKızlar beni zorla dogurtcaniz galibatekrar geldi nisan bu sefer pembe doktor gelsin bakalım demiş banyo yapıp gideceğim haber ederim dua edin bana
Hiçç bilemedim ya ne yapsan :s yani bence illa gitmeni gerektiren bir şey yok gibi ama haftan da daha erkenyani acaba doğum başladıysa ertelemek için bir şeyler yaparlar mı?Bu yalancı sancılar hafif gelir diye bilgiler var ama benimkiler o kadar şiddetli ki sizce acile gitmeli miyim? Yoğun Adet ağrısını düşünün onun daha fazlası oluyo ve bıçak saplanması. Yarım saatte de bir oluyo bazen arası açılıyo napsam gitsem mi ya? Zaten çatı kemiklerim korkunç ağrıyo ve tam genital bölgemde ayağa kalkınca inanılmaz bi ağrı basladı. İşin kötüsü acile gitmeye de korkuyorumbi de akıntı mı ne olduğu belli olmayan şeffaf bişiler söz konusu ama hafif düzeyde
ben o kadar çok yaşıyorum ki anlatamam gün içinde sayısız, önceden ağrısızdı şimdi ağrılı hepsi normalmişKızlar dün akşam ve az önce karnım aniden taş gibi oldu kasıldı. Çok uzun sürmedi ama endişelenmedim değil. İnternetten baktım braxton hicks kasılmaları olabilir gibi geldi bana. Aranızda böyle aniden karın kasılması yaşayan var mı? Aynı kramp gibi birşey kramptada kas kaskatı oluyor bundada karnım kaskatı oldu. Çok ağrısı yok ama değişik hissettiriyor. Bilemedim normal mi
Ben ben yazmıştım galiba kaçırmışsın canım. Ptesi gelmişti benimki de çok şükür kazıklanmadık:)Kızlar benim kapı süsü geldi dün neyseki kaziklanmadan bu işten de sıyrıldıkbekleyen iki arkadaş daha vardı siz ne yaptınız geldimi siparisleriniz
Oyy minnoş evine mi geldi gözün aydın canım çok sevindik.. Bundan sonra da sağlıkla büyüsün inşallah ❤❤Taburcu olduk kizimla eve geldik dun. Oglum hastalanmis atesler icindeydi oksuruyordu iki gundur anamdan emdigim sut burnumdan geldi
Bizim de fazla gelen giden olmaz hastaneye o yüzden kararsızım ben de. Kapı süsü balonları götür yine de siz foto çekilirsiniz anı kalır benceben aldığım kapı süsünü balonları acaba hastaneye götürmesem evimi süslesem diye düşünmeye başladımzaten memleketten uzağım gelen giden olmicak dağıtmalık bişey yaptırmadım baklava yeter
Yaaa çok şükür çok sevindimTaburcu olduk kizimla eve geldik dun. Oglum hastalanmis atesler icindeydi oksuruyordu iki gundur anamdan emdigim sut burnumdan geldi
Evet ama tabi zor ya çok zor , bunada şükür diyorum tabi inşallah hemen toparlar yavrumEvet canım ödemini bi atsın miniş toparlayacak kendini.. Oy süt mü içicekmiş şimdi o oyy yerim onu. Bol bol koklamışsındır bugün mutlusun sen şimdi ooh
tansiyonun falan nasıl? baktırdın mı hiç ? normalse korkulacak bişey olduğunu sanmıyorum, burundaki damarlarda şişiyor hatta burnumuzda büyüyor gebelikte ondandır diye düşünüyorumBugün kontrolüm ve gebe izlemim vardı çok şükür her şey yolundaymış. İlk nst mi de çektirdim. Fakat az önce burnum kanadı bi on dk sürmüştür belki. 5 gün öncede kanamıştı ama kısa sürede geçmişti. Kanama durunca da baş ağrısı başladı. Korkulacak bir durum vs var mıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?