2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
bende ya ne güzel poz vermiş meğer, daha sonra hiç göremedim

Sancı gelip minimum 5 dk geçmiyo. En iyisi bu gece biraz kendimi dinleyip ona göre reaksiyon almak. Bir de hareket edince aşağıya doğru canımı o kadar yakıyo ki bu kızçe

Yok ben okadar acımasız değilim telefonu da sürekli düşürüyorum.
Ama iyi yapmışsınız siz beter olsunlar
ya bende senin gibi düşünüyordum aman masraf çıkmasın ama benim koca benden beter önce kendine telefon aldı halbuki başının etini yemiştim bana alalım diye ( ne yazıkki onun telefonunun hoparlörü bozulmuştu önce ona almak zorunda kaldık ) vay efendim bilgisayar koltuğu lazım karıcım ram i yükseltelim karıcım bunların borcu olacağına bana alacaklarının borcu olsun asjajjaka

Hastanede dağıtmalık bir şey ayarlamadım bende henüz. Başlarda daha hevesliydim benimde bir hevesim mi kaçtı ne, noldu anlamadım
ben aldığım kapı süsünü balonları acaba hastaneye götürmesem evimi süslesem diye düşünmeye başladım zaten memleketten uzağım gelen giden olmicak dağıtmalık bişey yaptırmadım baklava yeter

Evet canım ödemini bi atsın miniş toparlayacak kendini.. Oy süt mü içicekmiş şimdi o oyy yerim onu. Bol bol koklamışsındır bugün mutlusun sen şimdi ooh

Sen şansılısın canım medela sağma makinesi varsa iyi.. bi en kötü kiralarız çok lqzım olursa napalım..
Yorumlara bakınca ayrı fiyata bakınca ayrı içim karardı ne gerek var bu fiyatta biberona
Bende şok oldum valla Biberona bu kadar para veremem büyük konuşmayayım Allah mecbur bıraktırmasın ama kaşık biberon iyidir

Kizlar sizde de bi anda ter bosalmasi bi anda serinleme hissi geliyo mu ben durup durup oturduğum yerde ter atıyorum sonra bi anda üşüme demeyeyim de serinleme geliyo
canım terlemenin mekanizması budur, vücut ısısı artınca kendini korumaya alır ter yoluyla ısı kaybederiz sonrasında da bi serinleme olur ısı düştüğü için ama o kadar hareretim var ki terleme bile soğutmuyor beni yaa

Hiçç bilemedim ya ne yapsan :s yani bence illa gitmeni gerektiren bir şey yok gibi ama haftan da daha erkenyani acaba doğum başladıysa ertelemek için bir şeyler yaparlar mı?
38 lerde olsak ağrın bilmem kaç dakikada bir olana kadar bekle öyle git derdim ama şuan 35 haftalık diye birşey diyemiyorum..

Benim doktor dediki su gelirse nişan gelirse gel bir kontrol edilsin ona göre sürece bakılır. Ama en önemlisi bebek hareketi azalırsa 10dan az hareket ederse filan düşünmeden direk gel..

ben o kadar çok yaşıyorum ki anlatamam gün içinde sayısız, önceden ağrısızdı şimdi ağrılı hepsi normalmiş

Kızlar benim kapı süsü geldi dün neyseki kaziklanmadan bu işten de sıyrıldık bekleyen iki arkadaş daha vardı siz ne yaptınız geldimi siparisleriniz
Ben ben yazmıştım galiba kaçırmışsın canım. Ptesi gelmişti benimki de çok şükür kazıklanmadık:)

Bizim de fazla gelen giden olmaz hastaneye o yüzden kararsızım ben de. Kapı süsü balonları götür yine de siz foto çekilirsiniz anı kalır bence

Bugün kontrolüm ve gebe izlemim vardı çok şükür her şey yolundaymış. İlk nst mi de çektirdim. Fakat az önce burnum kanadı bi on dk sürmüştür belki. 5 gün öncede kanamıştı ama kısa sürede geçmişti. Kanama durunca da baş ağrısı başladı. Korkulacak bir durum vs var mıdır

kızlar benim ayaklar somun ekmek gibi olmuş acayip ödem var resmen iç taraftaki kemik kayıp, bugün eğitim vardı 9 dan 4 e kadar, oturur pozisyonda olunca acayip şişiyor arada yürüdüm ama etki etmedi tabi

Evet canım ödemini bi atsın miniş toparlayacak kendini.. Oy süt mü içicekmiş şimdi o oyy yerim onu. Bol bol koklamışsındır bugün mutlusun sen şimdi ooh
Evet ama tabi zor ya çok zor , bunada şükür diyorum tabi inşallah hemen toparlar yavrum evimize döneriz beraber

tansiyonun falan nasıl? baktırdın mı hiç ? normalse korkulacak bişey olduğunu sanmıyorum, burundaki damarlarda şişiyor hatta burnumuzda büyüyor gebelikte ondandır diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…