2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Canım gecen Benımde oldu kaskatı kesıldıler belım agrıdı nerdeyse 3-4 saat sürdü 15 dk arayla falan sonra gectı magnezyum ve parol falan ıcmıstım son haftalar normal sanırım hatta bugunde belıme çok kötü bı agrı saplandı çabuk gectı Allahtan

Canım kızlar ben geldim eve doktor muayene etti vajinal açılmam yok gelen sey nisanmış evet sma suyun iyi dedi baktı çocuk yerleştirmemiş kafasını da daha baya elini kolunu soktu öksür dedi. Alttan muayeneden korkmayın asla acımıyor biraz yanıyor gibi oluyor okadar. Nst çekildi 10un üstünde çıkmadı anlamlı degil dedi. Kanama gelirse suyun gelirse sancın artarsa ararsın dedi uç gün de sürebilir 2 hafta da dedi. Boyle bekleyeceğiz eşim bayılacaktı muayene sırasında heyecandan ben bi tane doğurdum diyor

Bana dışarıdan herhangi birşey yasak dediler. 1400 olan küçük paketi düşünüyorum bende. Sen doğum için fiyat görüştünmü en önemli şeyi sormadım
Ya fotoğçıda almıyoruz bİ anlaşmalıyız diyorlar ben anlaştım fpto için onlarla. Sonra başka bir foroğrafçı ile yenidoğan çekimi için konuştum dün medikal parktaydık doğum çektik dedi nasıl ya dışardan yasak dediler bize dedim doktorla konuştuk izin qldık dedi. Doğumu yada oda çekimini o dışardan gelmiş yani. Orda doğuran arkadaşlarım o şerbet çikolta filan masa süslerini kendileri yaptılar tv.nin önündeki masaya koydular.. ben de öyle yapçam ekstra bir stand filan kurmayacam sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Ben balonlu tüllü kapı süsü ve cibinlik alcam. Ayrıca 2 gün foto çekimi..

Tamam canım bu haber iyi o zaman daha zamanı var demekki annesi. Biraz daha büyüsün bakalım. Bu süreçte egzersiz yapmalı mı diye sordun mu? Kanala yönlendirmek için filan.

Tamam canım bu haber iyi o zaman daha zamanı var demekki annesi. Biraz daha büyüsün bakalım. Bu süreçte egzersiz yapmalı mı diye sordun mu? Kanala yönlendirmek için filan.
Doktora kisitlama getireyim mi hayatıma dedim ya da merdiven egzersiz falan yapayım mi dedim. Doktor da haftan cok ileri degil 39 olsa zorla biraz kendini derdim ama suyun iyi kendini sıkıp yormana gerek yok dedi. Süreci hızlandırma geregi görmedi.

Heyecanlı bekleyiş

Kızlar ben çok fena grıp oldum yA elım kolum kalkmıyor burnum gözüm devamlı akıyor sıcaklar mahvettı tam da ıkızlerın gelmeye yakın varya neyse akıllı bıdıklar surprız yapmaz ınsAllah
Çok geçmiş olsunnn yazın grip çekilmiyor bol su istirahat le kısa sürede geçer inşallah

Kızlar ne durumdasınız doğuran varmi iyice agirlasmissinizdir dimi MaviHayallerim
Yok canım daha dogurmadik haftalari tamamlamaya tam gaz devam
Ben sezeryan olacağım tüp bebek olduğu için 15-20 Eylül arası
Çok az kaldı hayırlısı ile
Sen nasılsın neler yapıyorsun

Eklentiler

• Screenshot_20230810-212535_Instagram.webp
    38,3 KB · Görüntüleme: 83
  • Screenshot_20230810-212511_Instagram.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 82
Çok pahalı bu medela bende sağma makinesi var ablam verdi kaça aldın dedim diyor ki bu kadar uçuk değildi eskiden ama sağlam çekiyor onun kolostromu sağmıştık çünkü damla damla da olsa çıkartmıştı ama biberonda çok pahalı biz kaşık biberondan devam

Kızlar kameralı telsiz yada normal telsiz aldınız mı? İhtiyaç var mı sizce aldıysanız marka model hangisinden aldınız?

Kafam çok karışık alınmalı mı alınmamalı mı

Kameralı olanlar radyasyon yayıyor diyorlar, ama tek telsizde yeterli olur mu emin olamadım.

Bu yalancı sancılar hafif gelir diye bilgiler var ama benimkiler o kadar şiddetli ki sizce acile gitmeli miyim? Yoğun Adet ağrısını düşünün onun daha fazlası oluyo ve bıçak saplanması. Yarım saatte de bir oluyo bazen arası açılıyo napsam gitsem mi ya? Zaten çatı kemiklerim korkunç ağrıyo ve tam genital bölgemde ayağa kalkınca inanılmaz bi ağrı basladı. İşin kötüsü acile gitmeye de korkuyorum bi de akıntı mı ne olduğu belli olmayan şeffaf bişiler söz konusu ama hafif düzeyde

yaa kıyamam bende öyleyim, saçma sapan sebeplerden dolayı ağlıyorum eşim konuştukça daha çok ağlıyorum, sonra beni yalnız bırakıyor ben konuştukça daha kötü oluyorsun diye ajajajaj

Ay bilemiyorum canım ben olsam giderdim sanırım

Bugün kontrolüm vardı, doktorum tam da bahsettiğiniz şeyleri yaşarsam çok normal dedi. Eğer ki araları sıklaşırsa misal 1 saat boyunca geçmezse gelirsin nst çekeriz dedi. Ayağa kalkınca baskı olması da çok normal dedi. İçiniz rahat etmezse gidin bence korkulacak bişey olmaz Allah’ın izniyle nst çekerler ona göre hareket edilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…