2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Sjjsjsjs itiraf ediyorum karicim, o benim shshshshhswh.

Neyse kizlar şey sorcam size, bebeleriniz basini zapt etmeye basladi mi? Benim kiz kucagimda ve govdeme yapisik degilken zapt edemiyor daha, ama govdeme yapisiksa sorun yok. Siz ne durumdasiniz, biz de sorun var gibi düşünmeye basladim.
Zaptediyor canım. Ama uzun sürmuyo yorulunca dayiyo kafayı.

Ne kadar benzer gidiyor bizim durumlar
Sonucunda hep temiz çıksın her şeyimiz inşallah 🙏

beni etiketle canim olur mu unutma ❤️ dilerim hersey guzel gecer

Bak Kerem'de hizli uzamis. Bas buyumesi ile Iliskisi var mi diye ben merak ettim, sen de sorsana bi doktor buldugunda. (Bu arada boy persentili kac?)

Kaza konusunda cok gecmis olsun Allah beterinden saklasin❤️

Doktor meselesinde de 2.,3. Fikir almak guzel ama Kerem daha 2 aylik su an kan degerlerinin dusmesi cok dogal icini ferah tut. (Bugun doktorumuz anlatti, kendisi hematoloji profu)

yok canim sikinti aradigimdan degil, bizim hizli bas buyumesi sorunumuz var ya acaba dedim boyunun hizli uzamasi ile bi iliskisi olabilir mi? O acidan sizlere de sordum acaba bu kadar boy uzamasi normal mi diye cunku benim ilk kizim 62 cm olduğunda 7 aylikti :) biz ailece biraz minyonuzda :)

Evet, aile hekimi direkt temin ediyor. Randevu da alabilirsin yine veriyorlar, bu rutin olarak Saglik Bakanligi'nin uyuygulamasi
Kızcımlar ben ikinizin de bebeği 90 persentilde diye hatırlıyorum hatta içimden hee demek ki ondaj falan demiştim diye aklımda kalmış acaba ben mi yanlış hatırladım.
Diyetisyem ile çalışan kızlar size kaç dilim ekmek verdi ? Ben şimdi kendi kendime yapmaya çalışacağım da Yani Diyet değil de azıcık dikkat edeyim diye çalışacağım bir dilim ekmek yesem az mı ya
Az tabi smg napıyosun😅 1 haftadır diyetisyenleyim 57.5 kg normal bki ile hamile kaldım 17 kg aldım 161 boyum var bu arada su an 68.4 kgyim. Haftada 2 gun spora gore hesaplanmış diyet listemde 7 dilim ekmek var. Cok kacamak yaptıgım gunun ertesinde bile ekmek vs kesilmiyor. Protein kalsiyum her dey net ve kendime gore hesaplanıyor. Bence kendi kendimize yapmamalıyız cunku sutu etkiliyo muhtemelen

Neyse kizlar şey sorcam size, bebeleriniz basini zapt etmeye basladi mi? Benim kiz kucagimda ve govdeme yapisik degilken zapt edemiyor daha, ama govdeme yapisiksa sorun yok. Siz ne durumdasiniz, biz de sorun var gibi düşünmeye basladim.
Kucakta sırtı bana dönükken dik durmaya çalışıp kafasını kontrol etmeye çalışıyor kafa düşmüyor ama ileri geri hareket halinde oluyor
Yüzüstü yatırdığımda da güzelce kaldırıyor artık bazen sinir oluyor istemeyip kaldırmıyor

Bence sen büyüme olayını kafana takıp kuruyorsun gibi. Bolca tummy time yaptır gün geçtikçe ilerleme kaydedecektir.

Salon Kadini Salon Kadini hiskolikk hiskolikk doktordan çıktık. Kilo 5800 baş çevresi 41.8 çıktı. Boyunu ölçmedik. Rota için sağlık ocağına gideceğiz o zaman öğrenirim artık
Dogumda bas cevresi ne kadardi Yaseli, seninki de buyuk kafali gibi sanki, gerci onemli olan kafa genisligi değilde buyume hizi.
Kızcımlar ben ikinizin de bebeği 90 persentilde diye hatırlıyorum hatta içimden hee demek ki ondaj falan demiştim diye aklımda kalmış acaba ben mi yanlış hatırladım.

Az tabi smg napıyosun😅 1 haftadır diyetisyenleyim 57.5 kg normal bki ile hamile kaldım 17 kg aldım 161 boyum var bu arada su an 68.4 kgyim. Haftada 2 gun spora gore hesaplanmış diyet listemde 7 dilim ekmek var. Cok kacamak yaptıgım gunun ertesinde bile ekmek vs kesilmiyor. Protein kalsiyum her dey net ve kendime gore hesaplanıyor. Bence kendi kendimize yapmamalıyız cunku sutu etkiliyo muhtemelen
Aa hem spor hem diyet yapabilen biri, sizin nesliniz tukendi diye hatirliyordum shdhdhhd.

Benim bebenin boy ve bas cevresi, 94 ve 97 persentil.
Kucakta sırtı bana dönükken dik durmaya çalışıp kafasını kontrol etmeye çalışıyor kafa düşmüyor ama ileri geri hareket halinde oluyor
Yüzüstü yatırdığımda da güzelce kaldırıyor artık bazen sinir oluyor istemeyip kaldırmıyor
Ha bizim kiz da boyle iyi normal o zaman, hiskolikk hiskolikk 'te benzer anlatti

Kızlar grubumuzda bı kız vardı ya bebeği karnında Vefat etmişti.
31 haftalıkken. Gecen konu açmış. Kendini hala toparlayamamis çok üzüldüm ya onun için. Çok kötü hissediyorum kendimi 😓
Ah canım ya bende onu hiç unutamıyorum Allah yardımcısı olsun gerçekten çok zor 😞😞😞 hiç bi şey o yarayı kapatamaz hatta eğer çocuk sahibi bile olsa 😢😢

Kızlar grubumuzda bı kız vardı ya bebeği karnında Vefat etmişti.
31 haftalıkken. Gecen konu açmış. Kendini hala toparlayamamis çok üzüldüm ya onun için. Çok kötü hissediyorum kendimi 😓
Ayyy o arkadaş arada hâlâ aklıma gelir çok zor durum gerçekten .Allah kimseye yaşatmasın.tekrsr sağlıklı bir şekilde anne olsun 🤲

Hemen hemen aynıyız tam olarak tutamıyor kucaktayken ama karın üstünde çok iyi tutuyor ve 180° dönüyor

Dogumda bas cevresi ne kadardi Yaseli, seninki de buyuk kafali gibi sanki, gerci onemli olan kafa genisligi değilde buyume hizi.

Aa hem spor hem diyet yapabilen biri, sizin nesliniz tukendi diye hatirliyordum shdhdhhd.

Benim bebenin boy ve bas cevresi, 94 ve 97 persentil.

Ha bizim kiz da boyle iyi normal o zaman, hiskolikk hiskolikk 'te benzer anlatti
39+3 te doğdu 36 cmdi. Kimse bana bir şey demedi ama normal görülüyor.

Canim benim dr umun tek dedigi firma buydu yanılma payı %0.03 yuzde 1 bile degil numarasi 05336000326 Tamer bey bölge yoneticisiydi bi konus istersen busra dogan ben bilir beni soylersen
Merhaba 9 haftalik hamileyim kadin dogum doktorum anne kani fetal dna icin sizin yazdiginiz numarayi verdi. Konum olarak nerede bilgi verebilir misiniz?
Birde ek olarak ikili tarama testiyle anne kani fetal dna testi ayni test mi oluyor acaba yardimci olur musunuz?

Hemen hemen aynıyız tam olarak tutamıyor kucaktayken ama karın üstünde çok iyi tutuyor ve 180° dönüyor
Karin ustunde biz de iyiyiz, bizde başımızı 180° dondurup etrafa bakiyoruz. Kucaktayken sorunlarimiz var gibi ama galiba herkes ayni.
39+3 te doğdu 36 cmdi. Kimse bana bir şey demedi ama normal görülüyor.
36'dan 41'e olmasi iyi. Zaten kafasi buyuk dogmus sorun degil boyle olunca ❤️ ay lutfen ben dedim diye kendine dert etme olur mu, ben de istemsizce bi algıda seçicilik olustu. Ozurdiliyorum uzduysem.
Merhaba 9 haftalik hamileyim kadin dogum doktorum anne kani fetal dna icin sizin yazdiginiz numarayi verdi. Konum olarak nerede bilgi verebilir misiniz?
Birde ek olarak ikili tarama testiyle anne kani fetal dna testi ayni test mi oluyor acaba yardimci olur musunuz?
Ikili tarama testi ve fetal dna farkli testler

Ikili tarama testinizi yaptirin onda sorun cikarsa fetal dna yaptirin, sart degil yaptirmaniz. Insallah sorunsuz atlatirsiniz.

Karin ustunde biz de iyiyiz, bizde başımızı 180° dondurup etrafa bakiyoruz. Kucaktayken sorunlarimiz var gibi ama galiba herkes ayni.

36'dan 41'e olmasi iyi. Zaten kafasi buyuk dogmus sorun degil boyle olunca ❤️ ay lutfen ben dedim diye kendine dert etme olur mu, ben de istemsizce bi algıda seçicilik olustu. Ozurdiliyorum uzduysem.

Ikili tarama testi ve fetal dna farkli testler

Ikili tarama testinizi yaptirin onda sorun cikarsa fetal dna yaptirin, sart degil yaptirmaniz. Insallah sorunsuz atlatirsiniz.
Sagolun bilgi icin tesekkur ederim

Back
X