2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Allah Allah çok enteresan kuzenimin de Dr’u rezene ve papatya ver demiş , mesela ben Dr sordum papatya olmaz rezene kimyon ver dedi , ama ben nurda bi kaç dr sordum , hasan bey ver dediyse ver diyorlar , yani her dr’un tıp dediği farklı 😅😅😅 vallahi bilemiyorum ki , bende yine korktum şimdi bak 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
Kız dur madem Dr bu kadar emin bende vereyim ben kimyon verdim bi kaç kez 2 3 çay kaşığı kadar ama son zamanlarda o kadar arttı ki sancısı sabaha kadar asla uyumuyor sab simplex kızıma çok iyi geliyordu ama bu sıpaya hiç Bişey iyi gelmiyo

Kızlar online pilates e başladım hoca inanılmaz tatlı. Motive edici oluyor kalabalık olması diyetisyen liste de verdi. Sabah 10 sa başladık 40 dakika kendimi orada iyi hissettim ki hamlamışım ağrıyor her yerim ama keyfim yerinde. Haftada 2 gün ama hoca kayıtları gönderiyor haftada 4 kez yapmaya çalışacağım bakalım ilk hedefim 70

Canım çok geçmiş olsun aynısı bana oldu 15 gün önce falan. Hatta buraya yazacaktım. Yazamadım.
Bariz bir enfeksiyonum da yoktu.
Ne boğazda ne gribal enfeksiyon falan..
Ama ateşlendim vücudum kırılıyordu sanki.
Parasetamol aldım 4 saate bir ve antibiyotik kullandım 48 saat içinde azaldı ve kayboldu.
Bende emzirmekle alakalı olduğunu düşünüyorum.
Bilgisi olan varsa bizi aydınlatsın
Canım bende enfeksiyon varmış doktor dedi maske tak bebeği emzirirken dedi öyle yapıyorum zorunlu kalmadıkça kucağa almıyorum filan şuan daha iyiyim bugün antibiyotik işe yaradı herhalde

Kızlar online pilates e başladım hoca inanılmaz tatlı. Motive edici oluyor kalabalık olması diyetisyen liste de verdi. Sabah 10 sa başladık 40 dakika kendimi orada iyi hissettim ki hamlamışım ağrıyor her yerim ama keyfim yerinde. Haftada 2 gün ama hoca kayıtları gönderiyor haftada 4 kez yapmaya çalışacağım bakalım ilk hedefim 70
Yaa güzelmişte bebeğe göre saati nasıl ayarlıyon :) şuan kaç kilosun bir de 🤣

Yaa güzelmişte bebeğe göre saati nasıl ayarlıyon :) şuan kaç kilosun bir de 🤣
Hedefe uzak olduğumu söyleyebilirim 78 kiloyum.doğuma girerken daha zayıftım. Pazar sabah 10 Salı akşam 8de. Bugün ablamlar vardı Salı eşimin nöbeti yok. Eğer uykusu olmazsa ana kucağına koyacağım nazenin i durur baktım durmadı akşam uyuyunca yaparım . Bir yerden başlamam lazımdı.

Hedefe uzak olduğumu söyleyebilirim 78 kiloyum.doğuma girerken daha zayıftım. Pazar sabah 10 Salı akşam 8de. Bugün ablamlar vardı Salı eşimin nöbeti yok. Eğer uykusu olmazsa ana kucağına koyacağım nazenin i durur baktım durmadı akşam uyuyunca yaparım . Bir yerden başlamam lazımdı.
Olur bence ya dediğin gibi uyumazsa anakucağı hoppala filan bir şekilde idare edersin. Sen yinede pilatese çok güvenme o çok kilo verdirmiyor ama sıkılaştırıyor bize de o lazım :) ben daha şişmanım ya 8 kilo var hala hamile kaldığıma.. ki kalmadan önce de 5 kilo almıştım sağlıklı beslenecem diye 🤣🤣

Aldım aldım. Antibiyotik aldıktan 2 3 sat sonra emzir dediği için geceyi bekledim bebek uyuduğu gibi aldım. Kaç kere duş aldım blli değil işe de yaramıyor. 39.7 ye düşüyor en fazla. Sen son alnımda ıslak bezle uyudum bi iki saat o düşürdü yada ila. Etki etti 39.5 şuan
Canım nasıl oldun ???aklım sende

Kız dur madem Dr bu kadar emin bende vereyim ben kimyon verdim bi kaç kez 2 3 çay kaşığı kadar ama son zamanlarda o kadar arttı ki sancısı sabaha kadar asla uyumuyor sab simplex kızıma çok iyi geliyordu ama bu sıpaya hiç Bişey iyi gelmiyo
Kimyon ver canım hen verdim ve çok yaradı , rezene vermesen bile kimyon ver eskilerden de duydum ben kimyon

Kızlar goon mavi paket kullanan var mı? Premium soft sarı paketle arasında ne fark var?

evcarshirak evcarshirak esdia esdia Kızlar sizde goon kullanıyordunuz yanlış hatırlamıyorsam bilginiz var mı?
mavi olan duZ bez sarı olan premium paket mavi sleepy natural sarı bionatural gibi dusun preöium care soft vs o ayar yani. Maviyi denemedim içerikleri aynı. Ebebekte fiyatları da aynı o yuzden sarı alıyorum direkt

Kızlar goon mavi paket kullanan var mı? Premium soft sarı paketle arasında ne fark var?

evcarshirak evcarshirak esdia esdia Kızlar sizde goon kullanıyordunuz yanlış hatırlamıyorsam bilginiz var mı?
Biraz baktım saeı paketin emici tanecikleri daha kaliteli ve kalıbı daha buyukmus, sarıdan maviye gecince pişik yaptı diyen de var vir de daha yumusaktır muhtemelen sarının içi

2 yilda bir zaten smear testi yapılmali ya hazir rahim yumusakken yapılıyor iste, hasta acisindan daha az acili oluyor. Belki de benim hastanemin uygulamasidir bu sadece.
Anladımm benden de sanırım 2 yıl önce falan alınmıştı, aslında çok acılı bi işlem değil ama kişiden kişiye göre değişiyor demek ki acı eşiği 😇 ben burada bari bi doktora görüneyim kendi doktoruma gitmeyi beklersem yıl olacak 😅

Back
X