- 27 Aralık 2019
- 1.837
- 1.876
- 133
- 31
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #2.181
Bende bir haftadir kullaniyorum canim gazim oluyordu ama bu denki değildi usutmuste olabilirim. Dün transferim oldu canım ben listeye girmek istemedim yaaa listeler pek uğurlu gelmiyor banaBenim o kadar cok değil ama bende 1 haftadır kullanıyorum bugun gazım var siz ne zmn transfer oldunuz listede göremedim
Evet maalesef ilaclar ödem yapıyorKızlar ben çok şiştim ya karnım goguslerim vücudum sizdede öyle mi
Aramızda bi gün var bende salı günü oldumBende bir haftadir kullaniyorum canim gazim oluyordu ama bu denki değildi usutmuste olabilirim. Dün transferim oldu canım ben listeye girmek istemedim yaaa listeler pek uğurlu gelmiyor bana
Yani onu bilmiyorum yedikleriniz de etkilemiş olabilir tabiFitil kullaniyorum da canım bu kadar yapmazdı yaa bilemedim ki dun geceden beri mahvoldum farkli olarak kan ignesi vurundum o yaparmi ki
Ay ben daha beta baktırmadım listede kendimi hamile görünce şok oldum
Yaaa süper tamam ozaman inşAllahhama idrar testi yapmadınız mı bilerek yaptım böyle böyle işte enerjiyi çağırıyoruz idrarda gördüyseniz hamilesiniz benim için
AmiiiiinYaaa süper tamam ozaman inşAllahhAllah bu gece hürmetine hepimizin kalbimizdekini bize nasip etsin hayırlısıyla
Güzel sonuclarimiz olsun inşallah canım öncesi test yapmayi düşünüyor musun?Aramızda bi gün var bende salı günü oldum
Olabilir cnm Salı günü hemşire bana böyle bilgi verdi aklımda böyle kalmış benim.Aman kısa olsun da çabuk öğrenelimTam tersi canım hatta 5. Gün embriyosunun kan verilme günü önceden 10. Gün dü şimdi 9. Güne indirdiler
Olabilir canım neyse hayira yoralim biz en iyisi sonuca kadar katlanicam mecburYani onu bilmiyorum yedikleriniz de etkilemiş olabilir tabi
İnsallahGüzel sonuclarimiz olsun inşallah canım öncesi test yapmayi düşünüyor musun?
Ben bugün iki tane ganopeptyl yaptım canım o yüzden yalnis sonuç verir diye test yapmak istemiyorum ama 10.gunu kam vermeyi düşünüyorum bakalımİnsallahben 7 yada 8 gün idrar testi yapmayı dusunuyorum canım sen
Tam tersi canım yanlıs anlamışsındırOlabilir cnm Salı günü hemşire bana böyle bilgi verdi aklımda böyle kalmış benim.Aman kısa olsun da çabuk öğrenelim
Tam tersi canım yanlıs anlamışsındır
5. Gün olunca erken öğreniyorsun
Evet mantıklı ozmn ıkımızde pozitif görürüz inşalalhBen bugün iki tane ganopeptyl yaptım canım o yüzden yalnis sonuç verir diye test yapmak istemiyorum ama 10.gunu kam vermeyi düşünüyorum bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?