2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
Bize 3 tane krem verdi, locoderm, hamazinc ve travazol. Çok iyi geldi, perşembe günü gittik dr a, şuan sadece hafif iz şeklinde kaldı, kremleri sürüp 15 dk havalandiriyorum, cocugumda çok rahatladi çok şükür

Dün bir video da izledim. İzlemesem bile tv sesi etkiliyormus.
Valla bizim tv hep açık oluyor, çok bakmıyor sadece iki reklam dikkatini çekiyor, madem coco reklamında oynuyor, birde ozmo reklaminda hop hop oynuyor, baska bisey dikkatini cekmiyor tv de, telefon ilgisini cok cekiyor ama vermiyorum izletmiyorum
Ben hamileyken eşim sürekli portakal suyu sıkardı, oğlum portakal suyuna bayılıyor yeter diye çekince ağlamaya başlıyor, yani dediğin gibi olabilir, yumurtada yine öyle çok seviyor, ete bayılıyor.
Benim oglum da et tavuk urunleri ve bal cok çekerdi canım oglum et tavuk kofte sucukve bal kaymagi cok seviyor, kizimda hep ekşili yiyecekler, meyveler cok yedim, kizimda eksiyi meyveyi cok seviyor, gecen esim suratini buruştursun diye limon degdirdi agzina, burusmak soyle dursun cildirdi illa onu ver yiyecem diye, portakal mandalina yoğurdu çok seviyor, tavuk sulu bulgur pilavda cok yemistim soganla, tavugu, köfteyi, sogani guzel yiyor
Bizimde tv hep açık ilgisini çok çekmiyorda madam coco ve ozmo reklamlarına çığlık atarak oynuyor

Ben de o konularda çok katı değilim ya hatta hiçbi konuda değilim biraz modern biraz gelenekçi ortaya karışık ilerliyorum. İşime gelmeyen bi şey olunca “amaaan eskiden o mu varmış diyorum
Şaka bi yana oturtup saatlerce tv izlese tabii izletmem ama ben de çok dikkat etmiyorum yani. Bütün gün tv yok telefon yok napcam ki evde küçücük bebeyle instagram anneleri biraz moralimi bozuyo daha doğrusu insana kendini yetersiz hissettiriyo. Bi ara bebeğim kendi kendine oynarken vicdan yapıyodum o derece

bizimkinin hala uyumaması şoku…..
Dün 2 de mi ne uyudu benimki de.. ahh bu uyumayan bebelerrrrr
rüya beslemesi yapsam mı onu düşünüyorum şu an.
6. aydan sonra gerek yok kesintisiz 11 saat uyuyabilir diye okudum ama bilemedim
Doktorum da hep yapmana gerek yok demişti de 6 saattir aç olunca aklım oraya takılıyo

canım bence hiç uyandırma ateşi falan iyiyse.. acıkırsa uyanır zaten şimdi uyudu benim minnoş da.. bütün bebişlere tatlı uykular

Ben uyanmazsa beslemek için uyandırmıyorum. Kendi kıpırdamaya başlayınca veriyorum. Keşke 6 saatte uzasa.

canım bence hiç uyandırma ateşi falan iyiyse.. acıkırsa uyanır zaten şimdi uyudu benim minnoş da.. bütün bebişlere tatlı uykular
Valla dayanamadım içirdim ya 2 buçukta. Uyanmadı uyumaya devam bu sefer de beni uyku tutmadı 7 gibi uyanmaz inşallah 8 i görürüz

Ben uyanmazsa beslemek için uyandırmıyorum. Kendi kıpırdamaya başlayınca veriyorum. Keşke 6 saatte uzasa.
Uyandırmazsam uyanmıyo benimki artık. 12 saat aç kalmış olcak çok geldi gözüme ondan uyandırmadan doyurdum karnını.
Gece geç yattığı günler uyandırmıyorum bugün 7 buçukta uyuyunca napcağımı şaşırdım

Geçmiş olsun çabuk iyileşsin.Bence temizlikle alakalı deyil,virus olan bir şeye dokunmuş,ya virüslü hastayla temas etmiş.Soda ve sirke de bizim zannetdiğimiz gibi güçlü temizleyici değiller,ben de son zamanlar öğrendim.Emekliyor mu?Kumanda,terlik eline nasıl geçiyor?

Kızlar bebeğim dün akşam 19.30 da uyudu ve sabah 10.30 da şu an ben kaldırdım daha uyucaktı yani menenjit aşısı böyle yapar mı korktum şu an ateşi yok

Hep dikkat ediyorum izlemiyor, izlese tv yi kapatırım da, dediğim gibi iki reklamın müziği hoşuna gidiyor sadec oynuyor o kadar, birde sen instamomlara takiksin biraz galiba, ben hiç birini takip etmiyorum çünkü hiç doğru olanı yok, sen antifenomenetkisi3 ve pastirmayeniden sayfalari var onu takip et, gozun açılsın, kimin ne ayak oldugunu gor kendine guvenin gelsin
Benim kızımda dün 2 ye geliyordu uyudu, gecede 3 4 defa uyandi

Takıklık değil de acaba hata yapıyo muyum diye düşündüğüm oluyo. Bakıyorum sürekli etkinlik yapıyolar falan..ben hemen yoruluyorum yetişemiyorum ev işi çocuk hepsine. Bi acaba dediğim oluyodu
Benimki az önce yine uyudu… diğer aşılarında da uyurdu hep böyle bunda iyice uyku yaptı

Valla dayanamadım içirdim ya 2 buçukta. Uyanmadı uyumaya devam bu sefer de beni uyku tutmadı 7 gibi uyanmaz inşallah 8 i görürüz
iyi yapmışsın canım senin bebiş derin uyuyor maşallah benimki en fazla 3-4 saat uyuyor o da bazen
uyusun diye aşı yaptırma fikri çık aklımdan

Merhaba hanımlar. Bebeğim tam 7 aylık oldu. Son 1 haftadır dudaklarında Pamukçuk gibi beyazlıklar var. Daha önce hiç olmamıştı. 7 aylık bebekte pamukçuk olır mu? Başına gelen var mı
6 aylık iken başladı 1 ay devam etti. Mikostarin damla verdi doktor. Ama buna rağmen azaldı ama geçmedi. Bol bol karbonatlı su ile temizledim ağzıni ve kendi gogsumu bu şekilde düzeldi canim. Yakın zamanda antibiyotik kullandı mi? Antibiyotik kullanımı da sebep oluyor.
Nerdeyse emekleyecek. Dizlerinin üzerinde duruyor geri geri gidiyor. Şuan ulaşmak istediği yere dönerek gidiyor. Ben almaması gerekn seyleri yerden kaldirsam bile evde kardeşleri olduğu için onlar bazen dikkat edemeyebiliyor. Bu şekilde eline geçirdiği zamanlar oluyor.

iyileşti mi kuzucuk? benimki epeydir sürünüyor. ağzından toprak, taş, poşet parçası vs bir sürü şey buldum yakaladım üstelik evde yalnız da değilim yani bebişi yalnız bırakmıyoruz da. onlar kaşla göz arası her türlü yaramazlığı yapıyorlar

iyi yapmışsın canım senin bebiş derin uyuyor maşallah benimki en fazla 3-4 saat uyuyor o da bazen
uyusun diye aşı yaptırma fikri çık aklımdan
Benimki uyuduktan sonra sorun yok uzun uyur olay uykuya geçmesinde
hahahhah aşı yaptırırken kesin çok uzun uyucak diye sevinmiştim ama 15 saat de şov oldu biraz

İnşallah böyle gider. Benim ki genelde öyle uyuyor artık. Çok rahatladım. Kendime vakit ayırabiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…