2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
Ben tavuk suyu yada et suyu kaynatıp içerisine minik soğan ve bi dis sarimsak beraberinde pirinç yada şehriye atiyorum eziyorum çatalla, ben hiç blend etmedim ilk ek gıda dan itibaren sadece ezdim ve şuan yavaştan blw ye geçiyorum, 9 ayda düşünüyordum ama benim kızım ıstiyor elinde tutmak kendi yemek ıstiyor, köfte yapıyorum, bazen domates diliyorum kasar peynir koyuyorum, bazen ev yapımı ekmegi ince dilip yumurtaya batırıp yağsız kızartıyorum, bunları kendi yiyor, yoğurtlu veya çorba şeklinde olanları ben yediriyorum, bak örnek bi tabak resmi ekliyorum, bu tabak vaktim dardi bisey yapamadım tabağı kızımın

Eklentiler

• 20240123_151829.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 69
Tarhanayı kendimiz yaptık ama irmiği og naturalin aldım çok memnunum aynı markanın tarhanısındanda memnunlar kendimiz yapmasaydık yine og naturalin alırdım makarna lütfenide beğeniyorlar
Yazın bizde yaptık baya tarhana ama bebekler için uygun değilmiş bizde annemle diyoruz ki bol bol icer vitamin olur diye. Googledqn bakınca iki markayı da gördüm. Araştırmaya gerek var mı birini alıp geçeyim diyorum

ben makarna lütfen diye bi markada indirim vardı öyle aldım
bizimki hala çıkarmadı çok zorlandı üst dişlerde inşallah senin bebiş kolayca çıkarır
İki gündür çığlık çığlığa ağrı kesici veriyorum. Yarın jel alacağım. Altta bu kadar zorlanmadi

Alt 2 dişimizi çıkardık. İlk defa gazlı yiyecek verdim karnını agritti diye düşünüyorum. Uzun süre vermem o günden sonra

O yüzden uzak durmaya karar verdim.
ikisi de gaz yapıyor maalesef canım. ben kimyon koyuyorum biraz. bi de erken saatte verilmesi daha iyiymiş bu yiyeceklerin. gece rahatsız etmesin diye

Aa maşallah yiyor mu böyle
Benim en fazla verdiğim çorba içindeki şehriyeydi
Yavaştan başlamak lazım ama korkuyorum bi kere yutsa geçer korkum

Canım valla bebeğe göre mi ilerlemek lazım . Benimkine versem makarna da yer kebapta yer. Ben biraz daha süt içsin istiyorum. O yüzden acele etmek istemiyorum
Benimki sadece anne sütü değil mama da içiyor
Ama sadece süt içse acele etmezdim evet
En azından kıymaya geçiş yapmam lazım geç bile kaldım doktorun listeye göre

Aa maşallah yiyor mu böyle
Benim en fazla verdiğim çorba içindeki şehriyeydi
Yavaştan başlamak lazım ama korkuyorum bi kere yutsa geçer korkum
Yiyor, hatta çorbayı bile kendi yemek ıstiyor, elimden almaya çalışıyor ama şuan onu veremiyorum, eline ekmek tutuşturup öyle yediriyorum, bazen takildigi oluyor boğazına, öksürüyor kendi çıkarıyor,, gözüm hep üzerinde boğazda kalsa anında müdahele ederim zaten ama bugüne kadar kendi bi öksürükte çıkardı, panikle üzerine atlayıp korkutmadim

Günaydın tatlış anneler 2024 Mart grubundan geliyorum . Bebişlerinizin artık puset çağı geçtiği için sizlere sormak istedim Elinde maxi cosi universal adaptör olan var mı acaba? Ücreti mukabilinde almak istiyorum

Benimki sadece anne sütü değil mama da içiyor
Ama sadece süt içse acele etmezdim evet
En azından kıymaya geçiş yapmam lazım geç bile kaldım doktorun listeye göre
Bende işe basladig8mdan beri doğru düzgün sagamiyorum mama artı anne sütü diye gidiyoruz. İşte o yüzden biraz daha alsın istiyorum. Doktorun verdiği bir liste var nasıl olmalı ne olmamalı gibi .biliyorsundur zaten . Akşam.gecince göndereyim. Fikir olur.

Kızlar benim bebeğim bana düşkün olmucak galiba ya hani bazı bebekler annesini ister annesinde durur falan benimkine farketmiyo hiç
İlk kez gördüğü insanda bile duruyo bi farkım yok yani valla alınmaya başlıyorum
Geçen gün 1-2 kere odadan çıkınca arkamdan ağladı o kadar onun dışında bi şeyini göremedim daha

bebek kimi kullanabileceğini iyi bilirm . Yeni kişiler her istediğini yapıp gezdirecegi için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…