- 7 Ocak 2014
- 3.157
- 4.450
- 333
- 39
Ben tavuk suyu yada et suyu kaynatıp içerisine minik soğan ve bi dis sarimsak beraberinde pirinç yada şehriye atiyorum eziyorum çatalla, ben hiç blend etmedim ilk ek gıda dan itibaren sadece ezdim ve şuan yavaştan blw ye geçiyorum, 9 ayda düşünüyordum ama benim kızım ıstiyor elinde tutmak kendi yemek ıstiyor, köfte yapıyorum, bazen domates diliyorum kasar peynir koyuyorum, bazen ev yapımı ekmegi ince dilip yumurtaya batırıp yağsız kızartıyorum, bunları kendi yiyor, yoğurtlu veya çorba şeklinde olanları ben yediriyorum, bak örnek bi tabak resmi ekliyorum, bu tabak vaktim dardi bisey yapamadım tabağı kızımınKızlar makarna-kuskus vs ne zaman yemeye başlarlar vereniniz var mı? Taneli gıdalardan çok korkuyorum bi şey olur diye
Şehriyeyi çorbanın içinde vermiştim ama diğerlerine geçemedim ona göre sebzeli bi şeyler satın alacağım kararsızım
İkisini de e bebekten aldım. Tarhanayı hiç sevmedi.Kızlar bebek tarhanasi ve bebek irmigini nereden aldınız. Bir de benim bebemin üst diş yerleri de baya kabarık hamen çıkıyor mi ustelerde
Yazın bizde yaptık baya tarhana ama bebekler için uygun değilmişTarhanayı kendimiz yaptık ama irmiği og naturalin aldım çok memnunum aynı markanın tarhanısındanda memnunlar kendimiz yapmasaydık yine og naturalin alırdım makarna lütfenide beğeniyorlar
Canım valla bebeğe göre mi ilerlemek lazım . Benimkine versem makarna da yer kebapta yer. Ben biraz daha süt içsin istiyorum. O yüzden acele etmek istemiyorumAcele etmiyim o zaman daha. Çok güzel sebzeli makarnalar falan var heves ettim sanırım
İki gündür çığlık çığlığa ağrı kesici veriyorum. Yarın jel alacağım. Altta bu kadar zorlanmadiben makarna lütfen diye bi markada indirim vardı öyle aldım
bizimki hala çıkarmadı çok zorlandı üst dişlerdeinşallah senin bebiş kolayca çıkarır
E bebekte bende gördüm bugün tarhana ama almak istemedim nedense.İkisini de e bebekten aldım. Tarhanayı hiç sevmedi.
aynen bizim de öyle oldu canım. üstelik bunu 2 aydır yaşıyoruzİki gündür çığlık çığlığa ağrı kesici veriyorum. Yarın jel alacağım. Altta bu kadar zorlanmadi
ikisi de gaz yapıyor maalesef canım. ben kimyon koyuyorum biraz. bi de erken saatte verilmesi daha iyiymiş bu yiyeceklerin. gece rahatsız etmesin diyeAlt 2 dişimizi çıkardık. İlk defa gazlı yiyecek verdim karnını agritti diye düşünüyorum. Uzun süre vermem o günden sonra
O yüzden uzak durmaya karar verdim.
Aa maşallah yiyor mu böyleBen tavuk suyu yada et suyu kaynatıp içerisine minik soğan ve bi dis sarimsak beraberinde pirinç yada şehriye atiyorum eziyorum çatalla, ben hiç blend etmedim ilk ek gıda dan itibaren sadece ezdim ve şuan yavaştan blw ye geçiyorum, 9 ayda düşünüyordum ama benim kızım ıstiyor elinde tutmak kendi yemek ıstiyor, köfte yapıyorum, bazen domates diliyorum kasar peynir koyuyorum, bazen ev yapımı ekmegi ince dilip yumurtaya batırıp yağsız kızartıyorum, bunları kendi yiyor, yoğurtlu veya çorba şeklinde olanları ben yediriyorum, bak örnek bi tabak resmi ekliyorum, bu tabak vaktim dardi bisey yapamadım tabağı kızımın
Benimki sadece anne sütü değil mama da içiyorCanım valla bebeğe göre mi ilerlemek lazım . Benimkine versem makarna da yer kebapta yer. Ben biraz daha süt içsin istiyorum. O yüzden acele etmek istemiyorum
Yiyor, hatta çorbayı bile kendi yemek ıstiyor, elimden almaya çalışıyor ama şuan onu veremiyorum, eline ekmek tutuşturup öyle yediriyorum, bazen takildigi oluyor boğazına, öksürüyor kendi çıkarıyor,, gözüm hep üzerinde boğazda kalsa anında müdahele ederim zaten ama bugüne kadar kendi bi öksürükte çıkardı, panikle üzerine atlayıp korkutmadimAa maşallah yiyor mu böyle
Benim en fazla verdiğim çorba içindeki şehriyeydi
Yavaştan başlamak lazım ama korkuyorum bi kere yutsa geçer korkum
2 ay mi valla calpol veriyorum ama nereye kadar . Doğal jelleri alayim bir an onc3aynen bizim de öyle oldu canım. üstelik bunu 2 aydır yaşıyoruz
Bende işe basladig8mdan beri doğru düzgün sagamiyorum mama artı anne sütü diye gidiyoruz. İşte o yüzden biraz daha alsın istiyorum. Doktorun verdiği bir liste var nasıl olmalı ne olmamalı gibi .biliyorsundur zaten . Akşam.gecince göndereyim. Fikir olur.Benimki sadece anne sütü değil mama da içiyor
Ama sadece süt içse acele etmezdim evet
En azından kıymaya geçiş yapmam lazım geç bile kaldım doktorun listeye göre
Aklında bulunsun buAa maşallah yiyor mu böyle
Benim en fazla verdiğim çorba içindeki şehriyeydi
Yavaştan başlamak lazım ama korkuyorum bi kere yutsa geçer korkum
Ben de akşam 6 da verdim. Vay yavrum yavrumikisi de gaz yapıyor maalesef canım. ben kimyon koyuyorum biraz. bi de erken saatte verilmesi daha iyiymiş bu yiyeceklerin. gece rahatsız etmesin diye
çok teşekkür ederim geçen gün eşime de denettirdim illa öğret bana diyeAklında bulunsun bu
Kesinlikle sakın kalıp hatırlamak önemli. Bende dün panik olunca sadece sırtına vurdum.çok teşekkür ederim geçen gün eşime de denettirdim illa öğret bana diye
Ama o an sakin kalabilmek önemli inşallah başımıza gelmez de
Kızlar benim bebeğim bana düşkün olmucak galiba yahani bazı bebekler annesini ister annesinde durur falan benimkine farketmiyo hiç
İlk kez gördüğü insanda bile duruyo bi farkım yok yani valla alınmaya başlıyorum
Geçen gün 1-2 kere odadan çıkınca arkamdan ağladı o kadar onun dışında bi şeyini göremedim daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?