selam canım 6 ay aşılarını olmadı mı bebişBenim bebeğim sırt üstü yatırdığımda sağa sola dönemiyor. Yüz üstü zaten yatmak istemiyor. Emekleme gibi bir çabası da yok sadece oturuyoruz. Yaklaşık bir haftadır hep yerde ama hiç memnun değil. Salgından dolayı 4. Aydan beri doktora götürmedim. Evde baskülle birlikte tartılıyoruz 9 kg geliyor. Acaba kilo ile alakalı olabilir mi? Ne yapsam doktora gitsem mi?
Aile hekimliğinde yaptırdım, sadece aşı oldu muayene olmadıselam canım 6 ay aşılarını olmadı mı bebiş
biz götürdüğümüzde ebe ya da hemşire boy kiloya bakıyor. onun dışında biz de muayeneye götürmüyoruz bence boş ver hiç gerek yok.. inşallah hiç gitmeyiz hastaneye aminAile hekimliğinde yaptırdım, sadece aşı oldu muayene olmadı
Bebeğin pütürlüye aşılmasına göre değişir bence. Benimki 2 gün sonra 8 aylık oluyor hala pilav gibi taneli şeylerde öğürüyo. Takip ettiğim bazı annelerin bebekleri oğlumdan birkaç hafta küçük olmasına rağmen kuskus köfte yiyor. Yani bence bi deneyin öğürmez öksürmezse verin. Yanında yoğurt da iyi olurKızlar makarna-kuskus vs ne zaman yemeye başlarlar vereniniz var mı? Taneli gıdalardan çok korkuyorum bi şey olur diye
Şehriyeyi çorbanın içinde vermiştim ama diğerlerine geçemedim ona göre sebzeli bi şeyler satın alacağım kararsızım
7 aylıkken verenler var. Ben 2 hafta sonra denemeyi düşünüyorum.Kızlar makarna-kuskus vs ne zaman yemeye başlarlar vereniniz var mı? Taneli gıdalardan çok korkuyorum bi şey olur diye
Şehriyeyi çorbanın içinde vermiştim ama diğerlerine geçemedim ona göre sebzeli bi şeyler satın alacağım kararsızım
Bugün doktora gittik .Pütürge gıdalar içi 9 ay dedi. Belki fikir olabilirKızlar makarna-kuskus vs ne zaman yemeye başlarlar vereniniz var mı? Taneli gıdalardan çok korkuyorum bi şey olur diye
Karnabahar gaz yapar .dikkat etSelamlar geçenler de kızıma brokoli verdim vermez olaydım. Uykusundan ağlayarak uyandı zor susturdum. Ağrı yaptı sanırım sizler de öyle mi oldu? Uzun süre vermeyi düşünmüyorum. Karnabahar da versem aynı etki mi gösterir acaba
Şehriye bulgur pirinç veriyorum ben sebzeleride artık pürüzsüz olacak kadar blendırlamıyorum 3 şubatta sekiz aylık olucaz makarnaya falan 9 gibi başlarım diyorum daha vermedimKızlar makarna-kuskus vs ne zaman yemeye başlarlar vereniniz var mı? Taneli gıdalardan çok korkuyorum bi şey olur diye
Tarhanayı kendimiz yaptık ama irmiği og naturalin aldım çok memnunum aynı markanın tarhanısındanda memnunlar kendimiz yapmasaydık yine og naturalin alırdım makarna lütfenide beğeniyorlarKızlar bebek tarhanasi ve bebek irmigini nereden aldınız. Bir de benim bebemin üst diş yerleri de baya kabarık hamen çıkıyor mi ustelerde
Ben karnabaharda brokolide uzun zamandır veriyorum problem yaşamadık hiç belki gaz yapmıştır size bide gece uykudan ağlayarak uyanmaları bu aylarda dişe de bağlayanlar varSelamlar geçenler de kızıma brokoli verdim vermez olaydım. Uykusundan ağlayarak uyandı zor susturdum. Ağrı yaptı sanırım sizler de öyle mi oldu? Uzun süre vermeyi düşünmüyorum. Karnabahar da versem aynı etki mi gösterir acaba
Her bebeğin gelişim süreci birbirinden farklı bizde sağa sola yüzüstü rahat dönüyoruz henüz emekleme yok yüzüstü dönüncede geriye dönmekte zorlanıyoruz çok kiloluda değiliz sağlık ocağında bakarlar en son 6 ay aşısında normaldi herşeyimizBenim bebeğim sırt üstü yatırdığımda sağa sola dönemiyor. Yüz üstü zaten yatmak istemiyor. Emekleme gibi bir çabası da yok sadece oturuyoruz. Yaklaşık bir haftadır hep yerde ama hiç memnun değil. Salgından dolayı 4. Aydan beri doktora götürmedim. Evde baskülle birlikte tartılıyoruz 9 kg geliyor. Acaba kilo ile alakalı olabilir mi? Ne yapsam doktora gitsem mi?
Evet ben de gördüm köfte yiyen o yüzden geç mi kalıyorum dedim haneliler için. Ben hiç blender vs kullanmadım çatalla ezip hafif pütürlü veriyorumBebeğin pütürlüye aşılmasına göre değişir bence. Benimki 2 gün sonra 8 aylık oluyor hala pilav gibi taneli şeylerde öğürüyo. Takip ettiğim bazı annelerin bebekleri oğlumdan birkaç hafta küçük olmasına rağmen kuskus köfte yiyor. Yani bence bi deneyin öğürmez öksürmezse verin. Yanında yoğurt da iyi olur
Acele etmiyim o zaman daha. Çok güzel sebzeli makarnalar falan var heves ettim sanırımBugün doktora gittik .Pütürge gıdalar içi 9 ay dedi. Belki fikir olabilir
ben makarna lütfen diye bi markada indirim vardı öyle aldımKızlar bebek tarhanasi ve bebek irmigini nereden aldınız. Bir de benim bebemin üst diş yerleri de baya kabarık hamen çıkıyor mi ustelerde
ben de hep pütürlü verdim. birkaç defa yutamaz gibi oldu.Evet ben de gördüm köfte yiyen o yüzden geç mi kalıyorum dedim haneliler için. Ben hiç blender vs kullanmadım çatalla ezip hafif pütürlü veriyorum
Alt 2 dişimizi çıkardık. İlk defa gazlı yiyecek verdim karnını agritti diye düşünüyorum. Uzun süre vermem o günden sonraBen karnabaharda brokolide uzun zamandır veriyorum problem yaşamadık hiç belki gaz yapmıştır size bide gece uykudan ağlayarak uyanmaları bu aylarda dişe de bağlayanlar var
O yüzden uzak durmaya karar verdim.Karnabahar gaz yapar .dikkat et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?