2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
bebek kimi kullanabileceğini iyi bilirm . Yeni kişiler her istediğini yapıp gezdirecegi için
Arkadaşımın bebeği mesela annesinden gelmek istemiyo o 9 aylık ama
Benimkinin pek umrunda değil kimde olduğu
Acaba değişir mi yoksa hep böyle mi olur
Ha komşu teyzede durmuş ha bende durmuş aynı tepkiler.. kırıyo beni haberi yok

Benimki de öyle. Herkeste rahatlıkla kalıyor sıcak kanlı diye düşünüyorum ben ama arkadaşım güvenli bağlanma oluşturduğumu düşünüyor. Onun bebeği yanından ayrıldığında çığlık çığlığa

Benim bebeğim çorbaların, meyve pürelerinin suyunu dışarı itiyor tanelerini , pütürlerini çiğniyor ne önlük dayanıyor ne örtü.

Gaz yapmış galiba, öncesinde sıcak suda bekletilmesini öneriyorlar.

Kızlar ilk adım arabası alan ya da almayı düşünen var mi? Benim oğlan yürümeye çok meraklı salon da çok küçük bilmiyorum kullanışlı olur mu?

Benimki sadece gece uykusuysa ağlıyo arkamdan gündüz hiç ağlamadı. Herkeste de gayet mutlu anneme gideyim falan hiç yok
Geçen arkadaşımla oturunca bi tuhaf hissettim 9 aylık bebeği yapışıyo ona benimki kendi halinde öyle
O yüzden merak ettim böyle olanlar da var mıymış diye

Benim bebeğim çorbaların, meyve pürelerinin suyunu dışarı itiyor tanelerini , pütürlerini çiğniyor ne önlük dayanıyor ne örtü.
dışarı atma refleksi varmış bebişlerin
bu sebeple boğazda kalma olayında da şanslıyız. kendi kendine çıkarma ihtimalleri yüksek. yine de tetikte olmalıyız tabii

benim bebişim benden de babasından da başkasına gidince ağlıyor. eğer sık görüştüğümüz tanıdık tipler değilse. odadan çıkınca ağlıyor. sürünerek peşimden geliyor. biraz da dişle alakalı bu sorunlar. anneye babaya daha çok ihtiyaç duyuyor canı acıdığı için…

Kızlar ilk adım arabası alan ya da almayı düşünen var mi? Benim oğlan yürümeye çok meraklı salon da çok küçük bilmiyorum kullanışlı olur mu?
ben alacağım galiba. çok tatlı bi reklam çıktı karşıma instagramda ama anlatıldığı kadar işlevsel mi bilemedim. hem scooter oluyo hem ilk adım arabası

Evet anneye ağrısı olunca düşkünlüğü artmıştır , yolu da öğrenmiş , anneyi arayıp buluyor . Ne güzel .
Biz de diş belirtisi filan da yok. Meme olmazsa belki beni aramayacak

Evet anneye ağrısı olunca düşkünlüğü artmıştır , yolu da öğrenmiş , anneyi arayıp buluyor . Ne güzel .
bir yönden iyi bir yönden kötü canım.. yalnızsak huysuzsa tuvalete bile gidemiyorum.. gerçi şimdi sürünüp tuvalete geliyor
haftaya işe başlayacağım en çok o zorlayacak sanırım. 1 ay önce bu kadar bağlı değildi benim bebiş birazcık büyük zamanla sizinki de öyle olabilir
bir de artık sıkılıyor olabilir.. oyuncaklarla hatta mutfak malzemeleriyle oynamak istemiyor.. diğer odalara gideyim dışarı çıkayım yeni yerler eşyalar göreyim istiyor… eskiden eline ne versem oyalanırdı şimdi bi ısırıp atıyor

inşallah kolaylıkla çıkarırlar

Kızlar benim göğüs ucu etrafim soyuluyor ve kızarıyor kaşınıyor sanırım mantar oldu. Ne yapmaliyim

Evet büyüdükçe huy değiştiriyorlar. Benim ki eskiden dışarı çıktığımızda bir uykuyu dışarda yapıyorduk, şimdi evde başka odada bile uyumuyor. Dışarı çıktığımızda uyku saatinden önce evde oluyoruz. Bu hep böyle olacaksa zor olacak.
Bir de parka çıkardığımda küçük çocuklardan gözünü alamıyor. Onları takip ediyor.

Benimki sadece anne sütü değil mama da içiyor
Ama sadece süt içse acele etmezdim evet
En azından kıymaya geçiş yapmam lazım geç bile kaldım doktorun listeye göre
Süt ve mamayı kaç cc içiyor şu an? Ben emin olamıyorum ek gıdayla birlikte kaç kez kaç cc vermek lazım acaba?

Biz bi kaç gün annemlere gittik annem bebişe bakarken bende üst katı topli dedim anneme yardım olsun diye 2 saate yakın inmedim sonra indim oğlum nasıl atladı bana normalde de özellikle son iki haftadır beni gördüğü an beni istiyo ama annemlerde başkaydı ev de değişik geldi sanırım çünkü kendi evimizde kızımı okuldan almaya gittiğimde kaynanam bakıyo oğluma eve geliyorum yine atılıyo ama annemlerde bi daha kucağımdan inmedi anneme gülüyo kur yapıyo ama benden ayrılmadı beni gidecek sandı heralde değişşkti sonraki gün normaldi
Bu arada benim oğlum biraz tombik teyzeleri en son 9 buçuktu kilosu 10 olmuştur sanırım 7 aylığız 30 unda 8 olucaz dokyor kiloyla ilgili bi sıkıntı görmüyo aslında hareketlenicek kilosu alımı yavaşlar dedi ama herkes kilolu gibi diyor ve ek gıda verme diyen bile var bi hevesle başladım ek gıdaya ama az az veriyorum bazem sadece kahvaltı veriyorum o da az yani kendimi emdiriyorum çünkü 2 saatte bi emmek istiyo gecede çok emiyo ne yapıcamı şaşırdım 8. Ay kontrolümde doktora danışıcam tekrardan bakalım çokta iştahlı herşeyi yemek istiyo maşallah ama sevmezse ağzını açmıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…