Arkadaşımın bebeği mesela annesinden gelmek istemiyo o 9 aylık amabebek kimi kullanabileceğini iyi bilirm . Yeni kişiler her istediğini yapıp gezdirecegi için
Benimki de öyle. Herkeste rahatlıkla kalıyor sıcak kanlı diye düşünüyorum ben ama arkadaşım güvenli bağlanma oluşturduğumu düşünüyor. Onun bebeği yanından ayrıldığında çığlık çığlığaArkadaşımın bebeği mesela annesinden gelmek istemiyo o 9 aylık ama
Benimkinin pek umrunda değil kimde olduğu
Acaba değişir mi yoksa hep böyle mi olur
Ha komşu teyzede durmuş ha bende durmuş aynı tepkiler.. kırıyo beni haberi yok
Benim bebeğim çorbaların, meyve pürelerinin suyunu dışarı itiyor tanelerini , pütürlerini çiğniyorYiyor, hatta çorbayı bile kendi yemek ıstiyor, elimden almaya çalışıyor ama şuan onu veremiyorum, eline ekmek tutuşturup öyle yediriyorum, bazen takildigi oluyor boğazına, öksürüyor kendi çıkarıyor,, gözüm hep üzerinde boğazda kalsa anında müdahele ederim zaten ama bugüne kadar kendi bi öksürükte çıkardı, panikle üzerine atlayıp korkutmadim
Gaz yapmış galiba, öncesinde sıcak suda bekletilmesini öneriyorlar.Selamlar geçenler de kızıma brokoli verdim vermez olaydım. Uykusundan ağlayarak uyandı zor susturdum. Ağrı yaptı sanırım sizler de öyle mi oldu? Uzun süre vermeyi düşünmüyorum. Karnabahar da versem aynı etki mi gösterir acaba
Bizimki de 2 gündür ateşli diş ateş yapmaz diyorlar ama burun akıntısı vs yok Sizde ateş var mi?İki gündür çığlık çığlığa ağrı kesici veriyorum. Yarın jel alacağım. Altta bu kadar zorlanmadi
Benimki sadece gece uykusuysa ağlıyo arkamdan gündüz hiç ağlamadı. Herkeste de gayet mutlu anneme gideyim falan hiç yokBenimki de öyle. Herkeste rahatlıkla kalıyor sıcak kanlı diye düşünüyorum ben ama arkadaşım güvenli bağlanma oluşturduğumu düşünüyor. Onun bebeği yanından ayrıldığında çığlık çığlığa
dışarı atma refleksi varmış bebişlerinBenim bebeğim çorbaların, meyve pürelerinin suyunu dışarı itiyor tanelerini , pütürlerini çiğniyorne önlük dayanıyor ne örtü.
ben alacağım galiba. çok tatlı bi reklam çıktı karşıma instagramda ama anlatıldığı kadar işlevsel mi bilemedim. hem scooter oluyo hem ilk adım arabasıKızlar ilk adım arabası alan ya da almayı düşünen var mi? Benim oğlan yürümeye çok meraklı salon da çok küçük bilmiyorum kullanışlı olur mu?
Evet anneye ağrısı olunca düşkünlüğü artmıştır , yolu da öğrenmiş , anneyi arayıp buluyor . Ne güzelbenim bebişim benden de babasından da başkasına gidince ağlıyor. eğer sık görüştüğümüz tanıdık tipler değilse. odadan çıkınca ağlıyor. sürünerek peşimden geliyor. biraz da dişle alakalı bu sorunlar. anneye babaya daha çok ihtiyaç duyuyor canı acıdığı için…
bir yönden iyi bir yönden kötü canım.. yalnızsak huysuzsa tuvalete bile gidemiyorum.. gerçi şimdi sürünüp tuvalete geliyorEvet anneye ağrısı olunca düşkünlüğü artmıştır , yolu da öğrenmiş , anneyi arayıp buluyor . Ne güzel.
Biz de diş belirtisi filan da yok. Meme olmazsa belki beni aramayacak
inşallah kolaylıkla çıkarırlarEvet anneye ağrısı olunca düşkünlüğü artmıştır , yolu da öğrenmiş , anneyi arayıp buluyor . Ne güzel.
Biz de diş belirtisi filan da yok. Meme olmazsa belki beni aramayacak
Doktor ateş yapabilir diş dedi bana da. Ama benimkinde yokBizimki de 2 gündür ateşli diş ateş yapmaz diyorlar ama burun akıntısı vs yok Sizde ateş var mi?
diş ateş yapabilir ama 39.5-40 falan olmazmış…Bizimki de 2 gündür ateşli diş ateş yapmaz diyorlar ama burun akıntısı vs yok Sizde ateş var mi?
İlk defa duydum, çok geçmiş olsun.Kızlar benim göğüs ucu etrafim soyuluyor ve kızarıyor kaşınıyor sanırım mantar oldu. Ne yapmaliyim
Evet büyüdükçe huy değiştiriyorlar. Benim ki eskiden dışarı çıktığımızda bir uykuyu dışarda yapıyorduk, şimdi evde başka odada bile uyumuyor. Dışarı çıktığımızda uyku saatinden önce evde oluyoruz. Bu hep böyle olacaksa zor olacak.bir yönden iyi bir yönden kötü canım.. yalnızsak huysuzsa tuvalete bile gidemiyorum.. gerçi şimdi sürünüp tuvalete geliyor
haftaya işe başlayacağım en çok o zorlayacak sanırım. 1 ay önce bu kadar bağlı değildi benim bebiş birazcık büyük zamanla sizinki de öyle olabilir
bir de artık sıkılıyor olabilir.. oyuncaklarla hatta mutfak malzemeleriyle oynamak istemiyor.. diğer odalara gideyim dışarı çıkayım yeni yerler eşyalar göreyim istiyor… eskiden eline ne versem oyalanırdı şimdi bi ısırıp atıyor
Süt ve mamayı kaç cc içiyor şu an? Ben emin olamıyorum ek gıdayla birlikte kaç kez kaç cc vermek lazım acaba?Benimki sadece anne sütü değil mama da içiyor
Ama sadece süt içse acele etmezdim evet
En azından kıymaya geçiş yapmam lazım geç bile kaldım doktorun listeye göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?