2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
Bu arada ben ek gıda versem dahi sonrasında yine beni emmek istiyo o yüzdende aman aman veremiyorum rahatsız olur diye ki kusuyo o zaman aralardayım anlıcanız

Bu arada ben ek gıda versem dahi sonrasında yine beni emmek istiyo o yüzdende aman aman veremiyorum rahatsız olur diye ki kusuyo o zaman aralardayım anlıcanız
Ek gıda öncesinde emzirmek gerekiyor, ben emzirip öyle mutfağa gidiyorum, hem ilk önce alması gereken en önemli besini alıyor, hemde yemeğini yerken sabırsızlanıp ağlamıyor sakin oluyor, aksi halde çıldırıyor ikinci kaşık gelene kadar

Sizin kilo durumları ne acaba çok merak ediyorum
maşallah canım benim abim de öyleymiş annem hep anlatır durur. azıcık etine dolgunmuş
doktor bir sıkıntı görmüyorsa bence doktorun dediği gibi devam edebilirsin..
bizimki pek kilolu değil birkaç gün sonra 8 aylık olacak. 3-4 saatte bir emiyor. ben katı gıdayı emzirdikten 1 saat kadar sonra veriyorum aslında çok dikkat etmiyorum ama öyle denk geliyor. emzirip verirsem yemiyor. emzirmeden verirsem yine yemiyor meme istiyor. bizimki gece geç yatıp sık sık uyandığı için herkes aç bu çocuk diyor o yüzden daha fazla katı gıda vermeye başladım. çok şükür sevdiği şeyleri de yiyor.
8 kilo falan benim bebiş bir de neredeyse 2 aydır sürünüyor. hareketlenince kilo alımı yavaşlıyor gerçekten

ay gerçekten çok değişik olmaya başlıyorlar allah yardımcımız olsun biz de aynı hızla uyumlanalım amiiiinn

Kizlar biz 7ay ve 10günlük olduk zaman su gibi akip gidiyor :) ya bu instada sey diyor iste alkis yapabilmeli ya da sesleri taklit edebilmeli diye sizin bebisler yapabiliyor mu? Bana cok bir beklenti gibi geldi
ben onu 9 ay civarı biliyorum ay gerçekten zamanıb hızına yetişemiyorum

Kizlar biz 7ay ve 10günlük olduk zaman su gibi akip gidiyor :) ya bu instada sey diyor iste alkis yapabilmeli ya da sesleri taklit edebilmeli diye sizin bebisler yapabiliyor mu? Bana cok bir beklenti gibi geldi
Benim bebeğim instagramda söylenen hiç bir şeyi yapmıyor
Bakıp kıyaslamıyorum artık . Çok hızlı geçiyor zaman , bu güzel günleri böyle şeyleri kafama takarak geçirmemeye karar verdim.
Dün küçülen kıyafetlerini ayıkladım, yeniden alışveriş yaptım ona , beni çok hüzünlendirdi bu durum .Ne çabuk büyüdü.

Alkış gel yapıyor. Özelikle gel gel cümlesini öğrendi söylüyor. Her geçen gün algıları artıyor büyüyorlar. Her bebek farklıdır

üstelik artık bebekler için çoğunlukla üretilen ürünleri alamayacağız 9-12 ay ürünler yakında küçük gelecek…

ayy zamanın hızını ben de düşünüyorum bu aralar.
dün gibi değil mi yeni doğurduğumuz zamanlar?
kıyafetlerini toparladım ben de, duygulandım, çok giydiği kıyafetleri saklamaya ayırdım.
kocaman oldu hem adım adım, hem birdenbire gibi sanki.

Hay maşallah benim bebeğim kendisini ağırdan alıyor haha
He gün bizimkilerle telefon görüşmesi yapıyoruz. Onlardan kapti sanırım Öğrenir annesi her gün bir şeyler öğreniyorlar.

İlk zamanlar zaman geçmiyordu sanki Allah im bu ne zaman büyüyecek diyordum. Büyüyorlar gerçekten

üstelik artık bebekler için çoğunlukla üretilen ürünleri alamayacağız 9-12 ay ürünler yakında küçük gelecek…
Ben 25 günlüktü bebeğim avm ye gittik , 2 elbise çok beğendim , 9-12 aydan başlıyordu bedeni . Aldım mayıs haziran gibi giydiririm diye, şimdiden önü zar zor kapanıyor. Giydirmeyeceğim yazın.

Bebişleriniz ne kadar süreyle desteksiz oturabiliyor, benim ki bi kaç saniye sonra hemen öne eğiliyor hep karın üstü ve sürünme pozisyonunda arada diz ve elerinin üzerinde yaylanıyor, oturamıyor mu yoksa oturmak istemiyormu anlamadım.

Kızlar ya uykuya geçiş eziyet uyku eziyet çünkü çok sık uyanıyor ben napıcam böyle aklımı kaçırcam sanki uyumuyor ağlıyor uykusu var bildiiğim bütün yolları deniyorum iki buçuk saat oldu uyumadan fa durmuyor çünkü uykusu var ağlıyor şimdi eşim uğraşıyor ama yok hüngür hüngür ağlama ama asla uyumama hayat böyle geçer mi allah aşkına her allahın akşamı aynı zulüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…