- 13 Ekim 2022
- 273
- 441
- 33
- 38
Bu arada ben ek gıda versem dahi sonrasında yine beni emmek istiyoBiz bi kaç gün annemlere gittik annem bebişe bakarken bende üst katı topli dedim anneme yardım olsun diye 2 saate yakın inmedim sonra indim oğlum nasıl atladı bana normalde de özellikle son iki haftadır beni gördüğü an beni istiyo ama annemlerde başkaydı ev de değişik geldi sanırım çünkü kendi evimizde kızımı okuldan almaya gittiğimde kaynanam bakıyo oğluma eve geliyorum yine atılıyo ama annemlerde bi daha kucağımdan inmedi anneme gülüyo kur yapıyo ama benden ayrılmadı beni gidecek sandı heralde değişşkti sonraki gün normaldi
Bu arada benim oğlum biraz tombik teyzeleri en son 9 buçuktu kilosu 10 olmuştur sanırım 7 aylığız 30 unda 8 olucaz dokyor kiloyla ilgili bi sıkıntı görmüyo aslında hareketlenicek kilosu alımı yavaşlar dedi ama herkes kilolu gibi diyor ve ek gıda verme diyen bile var bi hevesle başladım ek gıdaya ama az az veriyorum bazem sadece kahvaltı veriyorum o da az yani kendimi emdiriyorum çünkü 2 saatte bi emmek istiyo gecede çok emiyo ne yapıcamı şaşırdım 8. Ay kontrolümde doktora danışıcam tekrardan bakalım çokta iştahlı herşeyi yemek istiyo maşallah ama sevmezse ağzını açmıyo
Sizin kilo durumları ne acaba çok merak ediyorumBu arada ben ek gıda versem dahi sonrasında yine beni emmek istiyoo yüzdende aman aman veremiyorum rahatsız olur diye ki kusuyo o zaman aralardayım anlıcanız
Karbonatlı suyla gazlı bezle temizle sık sıkKızlar benim göğüs ucu etrafim soyuluyor ve kızarıyor kaşınıyor sanırım mantar oldu. Ne yapmaliyim
Ek gıda öncesinde emzirmek gerekiyor, ben emzirip öyle mutfağa gidiyorum, hem ilk önce alması gereken en önemli besini alıyor, hemde yemeğini yerken sabırsızlanıp ağlamıyor sakin oluyor, aksi halde çıldırıyor ikinci kaşık gelene kadarBu arada ben ek gıda versem dahi sonrasında yine beni emmek istiyoo yüzdende aman aman veremiyorum rahatsız olur diye ki kusuyo o zaman aralardayım anlıcanız
maşallahSizin kilo durumları ne acaba çok merak ediyorum
ay gerçekten çok değişik olmaya başlıyorlar allah yardımcımız olsunEvet büyüdükçe huy değiştiriyorlar. Benim ki eskiden dışarı çıktığımızda bir uykuyu dışarda yapıyorduk, şimdi evde başka odada bile uyumuyor. Dışarı çıktığımızda uyku saatinden önce evde oluyoruz. Bu hep böyle olacaksa zor olacak.
Bir de parka çıkardığımda küçük çocuklardan gözünü alamıyor. Onları takip ediyor.
çok geçmiş olsun. aile hekimine krem yazdırabilirsinKızlar benim göğüs ucu etrafim soyuluyor ve kızarıyor kaşınıyor sanırım mantar oldu. Ne yapmaliyim
ben onu 9 ay civarı biliyorumKizlar biz 7ay ve 10günlük olduk zaman su gibi akip gidiyor :) ya bu instada sey diyor iste alkis yapabilmeli ya da sesleri taklit edebilmeli diye sizin bebisler yapabiliyor mu? Bana cok bir beklenti gibi geldi
Benim bebeğim instagramda söylenen hiç bir şeyi yapmıyorKizlar biz 7ay ve 10günlük olduk zaman su gibi akip gidiyor :) ya bu instada sey diyor iste alkis yapabilmeli ya da sesleri taklit edebilmeli diye sizin bebisler yapabiliyor mu? Bana cok bir beklenti gibi geldi
Alkış gel yapıyor. Özelikle gel gel cümlesini öğrendi söylüyor. Her geçen gün algıları artıyor büyüyorlar. Her bebek farklıdırKizlar biz 7ay ve 10günlük olduk zaman su gibi akip gidiyor :) ya bu instada sey diyor iste alkis yapabilmeli ya da sesleri taklit edebilmeli diye sizin bebisler yapabiliyor mu? Bana cok bir beklenti gibi geldi
üstelik artık bebekler için çoğunlukla üretilen ürünleri alamayacağız 9-12 ay ürünler yakında küçük gelecek…Benim bebeğim instagramda söylenen hiç bir şeyi yapmıyor
Bakıp kıyaslamıyorum artık . Çok hızlı geçiyor zaman , bu güzel günleri böyle şeyleri kafama takarak geçirmemeye karar verdim.
Dün küçülen kıyafetlerini ayıkladım, yeniden alışveriş yaptım ona , beni çok hüzünlendirdi bu durum .Ne çabuk büyüdü.
Hay maşallah benim bebeğim kendisini ağırdan alıyor hahaAlkış gel yapıyor. Özelikle gel gel cümlesini öğrendi söylüyor. Her geçen gün algıları artıyor büyüyorlar. Her bebek farklıdır
He gün bizimkilerle telefon görüşmesi yapıyoruz. Onlardan kapti sanırımHay maşallah benim bebeğim kendisini ağırdan alıyor haha
İlk zamanlar zaman geçmiyordu sanki Allah im bu ne zaman büyüyecek diyordum. Büyüyorlar gerçektenayy zamanın hızını ben de düşünüyorum bu aralar.
dün gibi değil mi yeni doğurduğumuz zamanlar?
kıyafetlerini toparladım ben de, duygulandım, çok giydiği kıyafetleri saklamaya ayırdım.
kocaman oldu hem adım adım, hem birdenbire gibi sanki.
Ben 25 günlüktü bebeğim avm ye gittik , 2 elbise çok beğendim , 9-12 aydan başlıyordu bedeni . Aldım mayıs haziran gibi giydiririm diye, şimdiden önü zar zor kapanıyor. Giydirmeyeceğim yazın.üstelik artık bebekler için çoğunlukla üretilen ürünleri alamayacağız 9-12 ay ürünler yakında küçük gelecek…
Alkış yapıyo benim oğlum,gel gel yapıyo müzikte oynuyoKizlar biz 7ay ve 10günlük olduk zaman su gibi akip gidiyor :) ya bu instada sey diyor iste alkis yapabilmeli ya da sesleri taklit edebilmeli diye sizin bebisler yapabiliyor mu? Bana cok bir beklenti gibi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?