2 gündür nerdeyse hiç uyumadıevet 80. gündeyiz ve ataktayız muhtemelen siz de 3. ay atağındasınız
inşallah ya çok beter bişeymiş şu ataklar. 4. ay atağı varmış bide yaklaşık 1 ay sürüyomuş2 gündür nerdeyse hiç uyumadı
Normalde emziğini veririm kendi kendine uyurdu bebeğim
Ağlaya ağlaya uyuyo kucakta o da yarım saatte falan yani
Sanki benim çocuğum değil o derece değişti şaşkınım. İnşallah kısa sürer
Benim oğlan karnımda 3 günde bir hareket ederdi. Dünyaya gelmeyi bekliyormusHepimi aynı haftalardayız ve aynıyız kesinlikle ataktalar anladımgeçecek diye sabredeceğiz
Evet evet geçen gün instagramda gördüm en fenası oymuşinşallah ya çok beter bişeymiş şu ataklar. 4. ay atağı varmış bide yaklaşık 1 ay sürüyomuş(
Hem de ne emmek, boğazına kadar parmağı ittirip öğürüyoArkadaşlar sizin de bebemiz durmadan parmağını emiyor mu? Aç olmadığına eminim
Valla bu atakta bize var galiba. Komşuların çocukları hiç ağlamıyorAtak matak takip etmiyorum.bam bam bam yaşıyorum hayatı
75 günlüğüz memeden çektiğim anda bile eli ağzında alışkanlık yaptı bazen emziği bile ittirip parmağını emiyo ve çok zevkli geliyo bu ona. Gece yanımda beşikte yatiyo gece ağlamaz mesela elini parmagini sokuyo ağzına ben bı corpultu duyuyorum bı bakiyom benimki acıkmış emziriyorum yatırıyorumArkadaşlar sizin de bebemiz durmadan parmağını emiyor mu? Aç olmadığına eminim
Aynı gün doğum yapmıştık daha önce de konuşmuştuk malesef 3 4 gündür benimki de öyle. Bazen memeyle bile sınırlı sinirli savasiyo almak istemiyo emmek istemiyo bagiriyo agliyo bildiğiniz bagiriyo durup durup huzursuz çok ne derdi anlamadım uyku desen zaten yok ne gece ne gunduz75 gün olmuş bugün. Ateşi filan da yok . Valla yıldım
Çığlık atıyor demi bir de.hastqneye goturmemek için zor tutuyorum kendimiAynı gün doğum yapmıştık daha önce de konuşmuştuk malesef 3 4 gündür benimki de öyle. Bazen memeyle bile sınırlı sinirli savasiyo almak istemiyo emmek istemiyo bagiriyo agliyo bildiğiniz bagiriyo durup durup huzursuz çok ne derdi anlamadım uyku desen zaten yok ne gece ne gunduz
İlk zamanlar elini çekiyordum. Sonra dunyayi nesneleri tanıma evresinde normalmiş. Bıraktım kusana kadar emiyor valla75 günlüğüz memeden çektiğim anda bile eli ağzında alışkanlık yaptı bazen emziği bile ittirip parmağını emiyo ve çok zevkli geliyo bu ona. Gece yanımda beşikte yatiyo gece ağlamaz mesela elini parmagini sokuyo ağzına ben bı corpultu duyuyorum bı bakiyom benimki acıkmış emziriyorum yatırıyorum
birkaç gün benimki de öyleydi geçti. sabret enseyi karartma canımBugün kucaktan inmiyor.uyutuyorum yatağa yatırdığım da uyanıyor.. sürekli ağlama. Bana geldiler yine niye doğurdum. Niye çocuk istedim dusunceleri
ben de çok farklı davranırsa ataktır deyip geçiştiriyorumAtak matak takip etmiyorum.bam bam bam yaşıyorum hayatı
Aynı kızzz. Ben kendim yazdım sandım Bi an75 günlüğüz memeden çektiğim anda bile eli ağzında alışkanlık yaptı bazen emziği bile ittirip parmağını emiyo ve çok zevkli geliyo bu ona. Gece yanımda beşikte yatiyo gece ağlamaz mesela elini parmagini sokuyo ağzına ben bı corpultu duyuyorum bı bakiyom benimki acıkmış emziriyorum yatırıyorum
2,5 ayından beri elleriyle oynuyor,ağzına götürüp emiyor,oyuncakı yaklaştırınca,oyuncaka vuruyor,ama kendi uzanmıyorBebeği 3 aylık olanlar bebeğiniz elleriyle oynamaya başladı mı? Yani iki elini birleştirip oynuyor mu ya da oyuncaklara uzanıyor mu
Hahahah benimkide kibardı cok büyük hareketleri yoktu. Gerçekten doğmayı bekliyorlarmışBenim oğlan karnımda 3 günde bir hareket ederdi. Dünyaya gelmeyi bekliyormus
Benimki aciktiysa ortalığı yıkıyor o yuzden dedim ama genel anlamda senin sütünle doyuyorsa huzurluysa sen de düşünme çiş takibi değil de hafta bir veya on günde bir kilosunu ölçtür saglik ocağında kilo alıyorsa doyuyor demektir.Yok ya. Hiç mama vermesem niye vermiyorsun demiyor gayet sakin. Ama çiş sayisida az oluyor böyle. Ben alıştım mama vermeye benim kız istemiyor. Bu durum cok güzel ama niye stres oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?