2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
evet 80. gündeyiz ve ataktayız muhtemelen siz de 3. ay atağındasınız
2 gündür nerdeyse hiç uyumadı
Normalde emziğini veririm kendi kendine uyurdu bebeğim
Ağlaya ağlaya uyuyo kucakta o da yarım saatte falan yani
Sanki benim çocuğum değil o derece değişti şaşkınım. İnşallah kısa sürer

inşallah ya çok beter bişeymiş şu ataklar. 4. ay atağı varmış bide yaklaşık 1 ay sürüyomuş (

Emzirmekle ilgili güzel bir şey buldum. Belki birimizin işine yarar

Eklentiler

• Screenshot_20230904_211531_Instagram.webp
    60,4 KB · Görüntüleme: 59
Arkadaşlar sizin de bebemiz durmadan parmağını emiyor mu? Aç olmadığına eminim
75 günlüğüz memeden çektiğim anda bile eli ağzında alışkanlık yaptı bazen emziği bile ittirip parmağını emiyo ve çok zevkli geliyo bu ona. Gece yanımda beşikte yatiyo gece ağlamaz mesela elini parmagini sokuyo ağzına ben bı corpultu duyuyorum bı bakiyom benimki acıkmış emziriyorum yatırıyorum

75 gün olmuş bugün. Ateşi filan da yok . Valla yıldım
Aynı gün doğum yapmıştık daha önce de konuşmuştuk malesef 3 4 gündür benimki de öyle. Bazen memeyle bile sınırlı sinirli savasiyo almak istemiyo emmek istemiyo bagiriyo agliyo bildiğiniz bagiriyo durup durup huzursuz çok ne derdi anlamadım uyku desen zaten yok ne gece ne gunduz

Çığlık atıyor demi bir de.hastqneye goturmemek için zor tutuyorum kendimi

İlk zamanlar elini çekiyordum. Sonra dunyayi nesneleri tanıma evresinde normalmiş. Bıraktım kusana kadar emiyor valla

ne yaptıysam ne biberon ne alıştırma bardağı ne kaşık hiçbir şeyle almadı sütü. yarın yanımda götüreceğim sonra yine deneyeceğiz artık

Aynı kızzz. Ben kendim yazdım sandım Bi an

Bebeği 3 aylık olanlar bebeğiniz elleriyle oynamaya başladı mı? Yani iki elini birleştirip oynuyor mu ya da oyuncaklara uzanıyor mu
2,5 ayından beri elleriyle oynuyor,ağzına götürüp emiyor,oyuncakı yaklaştırınca,oyuncaka vuruyor,ama kendi uzanmıyor

Yok ya. Hiç mama vermesem niye vermiyorsun demiyor gayet sakin. Ama çiş sayisida az oluyor böyle. Ben alıştım mama vermeye benim kız istemiyor. Bu durum cok güzel ama niye stres oluyorum
Benimki aciktiysa ortalığı yıkıyor o yuzden dedim ama genel anlamda senin sütünle doyuyorsa huzurluysa sen de düşünme çiş takibi değil de hafta bir veya on günde bir kilosunu ölçtür saglik ocağında kilo alıyorsa doyuyor demektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…