2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
Kızlar bu atak dediğiniz şey bizde de var sanırım 3 gündür bir ağlama krizleri gündüz uyumama uykuya zor geçme habire ayakta kucakta hoplata hoplata durdurmaya çalışıyorum önceden kucakta ama oturduğum yerde uyuturdum biraz uzun sürse de ağlamazdı. Ben çocuğu üşüttüm mü acaba diye düşünüyordum ama sizleri okuyunca acaba atak mı diyorum? Ama bizde farklı olarak kakası biraz daha sulu ve yeşilimsi oluyor bu 2 gündür. Acaba karnı mı ağrıyor doktora götürsem mi? ilk uyandığı zamanlar keyfi yerinde gülüyor oynuyor ama uyku geldiği zaman kıyamet kopuyor.

Hem de ne emmek, boğazına kadar parmağı ittirip öğürüyo Hatta bazen de iki elini birden yumruk yapıp aynı anda yemeye çalışıyo
Benim kızımda öyle yumruklarını nasıl emiyor, ara ara emzik deniyordum ama hiç almıyordu, dun yine deneyim dedim sanki profesyonel emzikci nasil emiyor bi gorseniz, 2 gundur birakmiyor ağzından, agiz yapisina zarar verir diye de vicdanen rahatsizim ama sık vermemeye çalışacağım, cok zorlanirsam veririm.
Amazonda prime üyelere avent suluk 150 tl
Goon bebek bezleri de çok uyguna geliyor. Belki almak isteyen olur
Bende bebek arabasi aldim amazondan, joell marka, normalde 3700 den basliyor, 2930 tl ye aldim, birde pusetin kulpu kırık geldi, iade etmek ve degismeyi istemedim çünkü uzun sürüyormuş, bana 490 tl hasar ücreti verdi amazon, joellinfabrikasıyla görüştüm, ücretsiz olarak puset kulpu yolladılar, 2500 e geldi araba, amazondan alış-veriş yapmak çok konforlu

muhtemelen atak canım kaç günlük

Dün o kadar fenaydı ki uyutmaya çalışırken hopluyodum belime kramp girdi yere yığıldım allahtan eşim yanımdaydı hemen aldı çocuğu neyse ki iyiyim ataklar yüzünden sakat kalmazsan iyi
Ya Allah yardımcımız olsun ben de dün ağlama krizi geçirdim bu sebeple yapamıcam diye oturdum ağladım napıcam ben nasıl olucak hep böyle mi olucak diye çok korktum. Bugun uykumuz iyi gidiyor gibi umarım bitmiştir ataksa atak üşüttüyse de üşütmesi Sizin kaç gündür böyle

ah ah aynı şeyleri hissediyoruz iyi ki burası var da yalnız değilim diyor insan. instamomları gördükçe iyice depresyona giriyorum çünkü.

bugün 3. gün ama atağa bugün girdiğimizi gösteriyor uygulama bi kaç günlük sapma olabilirmiş. 11 eylülde biticek gözüküyor umarım erken biter. ama geçen atak döneminde bebeğim bir gün iyi birgün kötü oluyodu yine öyle olabilir bakalım

Eklentiler

• IMG_4955.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 53
Siz neler yiyip içiyorsunuz. Ateş var mı? Ben günlük.bir.litre kayısı suyu içiyordum. Bebek ishaldi . Şimdi bıraktım takip edeceğim. Siz de bir iki gün takip edin isterseniz

Bu hangi uygulama

Siz neler yiyip içiyorsunuz. Ateş var mı? Ben günlük.bir.litre kayısı suyu içiyordum. Bebek ishaldi . Şimdi bıraktım takip edeceğim. Siz de bir iki gün takip edin isterseniz
Ben her zamanki gibi besleniyorum diye düşünüyorum ama pek de dikkat etmiyorum son zamanlarda. Ateş yok, kaka miktarı. Günde 2 . Sizin ishalken sayı olarak çok muydu

Anladım canım inşallah o kadar uzun sürmez bu uygulama harika haftalar uygulaması mı appstore da ücretli gösteriyor almaya değer mi?

Ben her zamanki gibi besleniyorum diye düşünüyorum ama pek de dikkat etmiyorum son zamanlarda. Ateş yok, kaka miktarı. Günde 2 . Sizin ishalken sayı olarak çok muydu
Benim kaka sayısı 4u buluyor ama sıvı olduğu için ben ishal diye düşündüm. Bir takip edin dediğim gibi.sonra gidin

Arkadaşlar, daha minicik bebekler bunlar, ataksa olacak, katkıda ağrıyacak gripde olacak, ne kadar korursanız koruyun bunlar olacak, önemli olan sizi sakin kalabilmeniz, ağlasın ağlamaktan bisey olmaz, ciğerleri açılır, benim kızımda öyle uykusu gelince ne emiyor ne oyuncaktan hoplatmaktan anlıyor, ağlamaktan çatlıyor, gözleri dönüyor ta ağlaya ağlaya deli gibi oluyor, sizin paniklemeniz onun ağlamasını daha da arttırır, aglasadagüzel bi kundak yapın açılmaması için kundak iğnesi veya yazma ile bağlayabilirsiniz. O şekilde hafif hafif sallayınca sakinleşiyorlar.

Kundak yöntemini bi yerde de okumustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…