ya ben aldım ayrıntılı şeyler var aslında seviyorum bakmayı ama öyle hergün yeni bir bilgi gibi bişe yok sıçramaları ayrıntılı şeklde anlatıyor her atakta bi kere okuyup kapatıyorumAnladım canım inşallah o kadar uzun sürmezbu uygulama harika haftalar uygulaması mı appstore da ücretli gösteriyor almaya değer mi?
Çok güzel yazmışsınız. 2 gündür oğluma tek bakıyorum o da öğlene kadar. eşim işe başladı. Bebeğim doğru düzgün gündüz uykusu yapmıyor sürekli kucakta hep mızmız ağlıyor emse bile huzursuz. Uykusuzluktan gözleri küçülüyor esniyor ama uyumuyor. Çok üzülüyorum o öyle ağlayınca. Bakamıyorum diye her gün içten içe kendime de bebeğe de kızıyorum sonra çok pişman oluyorum. Nasıl büyüyecek böyle bilmiyorumArkadaşlar, daha minicik bebekler bunlar, ataksa olacak, katkıda ağrıyacak gripde olacak, ne kadar korursanız koruyun bunlar olacak, önemli olan sizi sakin kalabilmeniz, ağlasın ağlamaktan bisey olmaz, ciğerleri açılır, benim kızımda öyle uykusu gelince ne emiyor ne oyuncaktan hoplatmaktan anlıyor, ağlamaktan çatlıyor, gözleri dönüyor ta ağlaya ağlaya deli gibi oluyor, sizin paniklemeniz onun ağlamasını daha da arttırır, aglasadagüzel bi kundak yapın açılmaması için kundak iğnesi veya yazma ile bağlayabilirsiniz. O şekilde hafif hafif sallayınca sakinleşiyorlar
Büyüyecekler . Ve biz güleceğiz. Karşılaştığım çoğu kişi geçti gitti diyor. Tabi yük daha çok bizde olduğu için çok zorlanıyoruz .Çok güzel yazmışsınız. 2 gündür oğluma tek bakıyorum o da öğlene kadar. eşim işe başladı. Bebeğim doğru düzgün gündüz uykusu yapmıyor sürekli kucakta hep mızmız ağlıyor emse bile huzursuz. Uykusuzluktan gözleri küçülüyor esniyor ama uyumuyor. Çok üzülüyorum o öyle ağlayınca. Bakamıyorum diye her gün içten içe kendime de bebeğe de kızıyorum sonra çok pişman oluyorum. Nasıl büyüyecek böyle bilmiyorum
Dün kuduran bebeğim bugün hiç uyanmadı
Abartmıyorum sabahtan beri belki 1 saat uyanık kalmıştır
Böyle olunca da değişik geliyo.
Her gün ağlıyorum bu kadar zor olacağını hiç düşünemedim. Beni en çok onun uykusuzluğu zorluyor. Uyursa da memede en fazla bir saat. Onun dışında ağlıyor ya da ağlamasın diye kucakta geziyor. Akşama kadar oturup emziriyorum. Başka hiçbir şey yapamıyorum. Tuvalete gitmek bile lüks oldu benim için. Ruh halimi hiç iyi görmüyorum. Tamamen umutsuz ve mutsuz hissediyorum. Sonraböyle hissetiğim için de suçlu hissediyorum. Sonuçta bebeğinin sağlığı yerinde şükret diyorum kendi kendime. Ama her huysuzlandığında ağlama krizlerinde başa dönüyorumBüyüyecekler . Ve biz güleceğiz. Karşılaştığım çoğu kişi geçti gitti diyor. Tabi yük daha çok bizde olduğu için çok zorlanıyoruz .
Kaç günlük bebeğiniz. Doktora götürdünüz mu? Sizi çok iyi anlıyorum kolik ve gazlı bir bebegim var. Tükenmişliginizi de. Bazen instamom annelr3 bakıyorum bir de kendime. Ama gerçek olan biziz. Doktor hastalıkları elediyse sabredecegizHer gün ağlıyorum bu kadar zor olacağını hiç düşünemedim. Beni en çok onun uykusuzluğu zorluyor. Uyursa da memede en fazla bir saat. Onun dışında ağlıyor ya da ağlamasın diye kucakta geziyor. Akşama kadar oturup emziriyorum. Başka hiçbir şey yapamıyorum. Tuvalete gitmek bile lüks oldu benim için. Ruh halimi hiç iyi görmüyorum. Tamamen umutsuz ve mutsuz hissediyorum. Sonraböyle hissetiğim için de suçlu hissediyorum. Sonuçta bebeğinin sağlığı yerinde şükret diyorum kendi kendime. Ama her huysuzlandığında ağlama krizlerinde başa dönüyorum
altına imzamı atarım. hayatım mahvoldu diyip duruyorum içimden ama geçiyor yani şöyle bi günü bi gününü tutmuyor bi gün iyi bi gün kötü ve çok garip bi şeklde unutuyorum herşeyi dünü zor hatırlıyorum mesela neler olmuştu unutuyorum o yüzden diyorum heralde millet 2yi 3ü yapıyor unutmazsan yapamazsın çünkHer gün ağlıyorum bu kadar zor olacağını hiç düşünemedim. Beni en çok onun uykusuzluğu zorluyor. Uyursa da memede en fazla bir saat. Onun dışında ağlıyor ya da ağlamasın diye kucakta geziyor. Akşama kadar oturup emziriyorum. Başka hiçbir şey yapamıyorum. Tuvalete gitmek bile lüks oldu benim için. Ruh halimi hiç iyi görmüyorum. Tamamen umutsuz ve mutsuz hissediyorum. Sonraböyle hissetiğim için de suçlu hissediyorum. Sonuçta bebeğinin sağlığı yerinde şükret diyorum kendi kendime. Ama her huysuzlandığında ağlama krizlerinde başa dönüyorum
Hastalığı yok çok şükür. Kolik ya da gazlı da değil. Sadece uyku düzeni yok. Uykusuz.ya da ben Uyutamıyorum. Ne kucakta sallanmayla ne ayakta sallanmayla uyuyor. Memede uyuyor ama gündüzleri hiç bırakmıyor memeyi. Yerine de yatıramıyorum yatırınca kalkıyor ağlıyor. Memede uyuyup uyanınca da huzursuz çünkü yarım saat falan uyuyor uykusunu alamıyor. Yani çok çaresiz hissediyorum kendimi. O instamomların gerçek olmadığını bildiğim halde çok özeniyorum. Hele 3,4 aylık bebeğiyle gezebilenlere. Ben markete bile gidemiyoeum. Bebeğimle gideyim desem arabada hiç durmuyor ağlıyor. Dışarı çıkmaya korkuyorum artıkKaç günlük bebeğiniz. Doktora götürdünüz mu? Sizi çok iyi anlıyorum kolik ve gazlı bir bebegim var. Tükenmişliginizi de. Bazen instamom annelr3 bakıyorum bir de kendime. Ama gerçek olan biziz. Doktor hastalıkları elediyse sabredecegiz
Benim bebegimde yatirinca ağlıyor. Gaz rahatsız ediyor masaj yapmakta fayda var. Emzik kabul etmiyor mu? Benim bebegimde emzik niyetine kullaniyor beni Benim komsum şubatta 15 günlük bebeği ile dışarı çıkıyordu. Nasıl özeniyorum kendisine ya da bebek arabası ile gezenlere. Bizimkilerde böyle işte.Hastalığı yok çok şükür. Kolik ya da gazlı da değil. Sadece uyku düzeni yok. Uykusuz.ya da ben Uyutamıyorum. Ne kucakta sallanmayla ne ayakta sallanmayla uyuyor. Memede uyuyor ama gündüzleri hiç bırakmıyor memeyi. Yerine de yatıramıyorum yatırınca kalkıyor ağlıyor. Memede uyuyup uyanınca da huzursuz çünkü yarım saat falan uyuyor uykusunu alamıyor. Yani çok çaresiz hissediyorum kendimi. O instamomların gerçek olmadığını bildiğim halde çok özeniyorum. Hele 3,4 aylık bebeğiyle gezebilenlere. Ben markete bile gidemiyoeum. Bebeğimle gideyim desem arabada hiç durmuyor ağlıyor. Dışarı çıkmaya korkuyorum artık
Emzik kabul etmiyor malesef. Her gün deniyorum. Elini emiyor kucağımda omzumu emiyor ama emziği tanıyor verince öğürüp atıyor. İnşallah bizimkiler de sakin uyumlu bebekler olur bir an önceBenim bebegimde yatirinca ağlıyor. Gaz rahatsız ediyor masaj yapmakta fayda var. Emzik kabul etmiyor mu? Benim bebegimde emzik niyetine kullaniyor beni Benim komsum şubatta 15 günlük bebeği ile dışarı çıkıyordu. Nasıl özeniyorum kendisine ya da bebek arabası ile gezenlere. Bizimkilerde böyle işte.
mesajlarınızı okudum lütfen kendinizi yalnız hissetmeyin hepimiz aynı yollardan geçiyoruzEn çok da en güzel zamanlarının bu duygularla geçip gitmesine yanıyorum
Ben bir süre önce şöyle bir yöntem.kesfettim. bebeğim memede uyuyor yatağa yatirirken bir 30 sn . Elimi bebeğin sırtından çekmiyorum. Aklında bulunsun. Belki de bir işe yarar.Emzik kabul etmiyor malesef. Her gün deniyorum. Elini emiyor kucağımda omzumu emiyor ama emziği tanıyor verince öğürüp atıyor. İnşallah bizimkiler de sakin uyumlu bebekler olur bir an önce
Benim bebeğim de asla gündüz uyumuyordu kundak yaptım ve eklediğim görseldeki hamaktan aldım onun sayesinde uykusu düzene girdi çok pahalı bir şey değil bu tarz bir şeyi deneyin bence bi deHer gün ağlıyorum bu kadar zor olacağını hiç düşünemedim. Beni en çok onun uykusuzluğu zorluyor. Uyursa da memede en fazla bir saat. Onun dışında ağlıyor ya da ağlamasın diye kucakta geziyor. Akşama kadar oturup emziriyorum. Başka hiçbir şey yapamıyorum. Tuvalete gitmek bile lüks oldu benim için. Ruh halimi hiç iyi görmüyorum. Tamamen umutsuz ve mutsuz hissediyorum. Sonraböyle hissetiğim için de suçlu hissediyorum. Sonuçta bebeğinin sağlığı yerinde şükret diyorum kendi kendime. Ama her huysuzlandığında ağlama krizlerinde başa dönüyorum
harika haftalarBu hangi uygulama
Normal doğum yaptım ve bebeğimin karnı gurul gurul gaz dolu. Aynı söylediğin şekilde gümbürdeyerek kaka yapıyorr. Bu doktorların da ezbere konuşup moral bozmalarına sinir oluyorum. Hiç takma kafana alakası yokKızlar bu arada bugün oğlumu 3. Ay kontrolüne götürdüm sesli kokulu ve ishal gibi kaka yapmasına bu doktor da normal dedi artık onu sorun etmiyorumAma üzüldüğüm bir şey oldu bebeğimin gaz sorunlarından bahsettim sürekli karnının guruldadığından vs doktor da karnını dinledi ve bebeğin bağırsakları çok aktif doğumu nasıl yaptın diye sordu bana, sezeryan olduğunu öğrenince de sorunun sezeryandan da kaynaklandığını söyledi. Sezeryanla doğum yapınca bebek bazı yararlı bakterileri anneden almıyormuş ve bu yüzden bağırsak sorunları artıyormuş. Gaz damlası kullanmak sadece sorununu arttırır dedi sadece probiyotik kullanmamı önerdi. Bugün bir kez daha keşke normal doğum yapabilseydim dedim
ah canım ben hem sezeryanla doğum yaptım hem 14 gün bebeğime yoğun bakımda antibiyotik verildi o kadar fena haldeydik ki daha hala düzene girmedi kakaları. ama düzelcek. sen de canını sıkma zaten doktorunun probiyotik vermesi gerekiyordu atlamasına şaşırdımKızlar bu arada bugün oğlumu 3. Ay kontrolüne götürdüm sesli kokulu ve ishal gibi kaka yapmasına bu doktor da normal dedi artık onu sorun etmiyorumAma üzüldüğüm bir şey oldu bebeğimin gaz sorunlarından bahsettim sürekli karnının guruldadığından vs doktor da karnını dinledi ve bebeğin bağırsakları çok aktif doğumu nasıl yaptın diye sordu bana, sezeryan olduğunu öğrenince de sorunun sezeryandan da kaynaklandığını söyledi. Sezeryanla doğum yapınca bebek bazı yararlı bakterileri anneden almıyormuş ve bu yüzden bağırsak sorunları artıyormuş. Gaz damlası kullanmak sadece sorununu arttırır dedi sadece probiyotik kullanmamı önerdi. Bugün bir kez daha keşke normal doğum yapabilseydim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?