2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
Normal dogum yaptım. ( bir ay boyunca oturamadim dikisler nedeniyle keske sezeryan olaydim)İki ay boyunca gazdan neler çektik. Arada bebemin bagirsaklarindan ses geliyor. Bir de tavsiye üzerine gaz damlası aldık. Daha da sancilandi .geri bıraktım gaz damlasını.

Bu şikayetler benim bebemde de var.probiyotik vermediler. Acaba sorsam mı?

Emzik kabul etmiyor malesef. Her gün deniyorum. Elini emiyor kucağımda omzumu emiyor ama emziği tanıyor verince öğürüp atıyor. İnşallah bizimkiler de sakin uyumlu bebekler olur bir an önce
Birkaç marka denedin mi emzik kurtarıcı oluyor gerçekten mesela benim kız yuvarlak uç tutmuyor diğer yassı tipte olanları tutuyor.

Ay benimki de öyleydi. Bugün iyiydik biraz. Kaç gündür uyku çok az, sürekli ağlama. Yorucuydu gerçekten.
Bırak parmağını yumruk yapıp o yumruğun hepsini ağzına sokmaya çalışıyor. Cokcokcok emiyor.
Evet ya bizde o gunlerdeyiz. Aşırı tatlı.
82 günlük olan bebek atakta olabilir mi ? Kızım dünden beri beni çıldırttı
Kucaktan bir saniye inmek istemiyor yattığı an feryat figan….
Biz de aynı günlerden geçtik. Bugün normale döndü ve çok uzun uyudu. Sürekli kontrol ettim artık bir şey yoktur ins diye.
Hepimi aynı haftalardayız ve aynıyız kesinlikle ataktalar anladım geçecek diye sabredeceğiz
Beraber olmak güzel en azından. Kendini anlayan insanlarla çevrili olmak rahatlatıcı oluyor.

82 günlük olan bebek atakta olabilir mi ? Kızım dünden beri beni çıldırttı
Kucaktan bir saniye inmek istemiyor yattığı an feryat figan….
benimki bugün 88, 3-4 gündür kucağımdan indiremedim geceleri de çok huzursuzdu zor uyudu, daha kısa sürede uyandı. Bu gece daha iyi uyudu bakalım gündüz düzelecek mi inşallah ataktır

benimki bugün 88, 3-4 gündür kucağımdan indiremedim geceleri de çok huzursuzdu zor uyudu, daha kısa sürede uyandı. Bu gece daha iyi uyudu bakalım gündüz düzelecek mi inşallah ataktır
Hepimizde aynı şeyler olmuş nerdeyse
Dün benimki 20 saat falan uyumuştur ama hala tek başına uyumuyor
Emziğini verip iki pışpış yaptığımda uyurdu şimdi gece yarım saat kucağımda ağlayarak uyuyo 3 gündür

Ben yatakta memede uyutup sonra da sarılarak uyudum gündüz de gece de

Kızlar bebeğini sadece anne sütü ile besleyen arkadaşlar bana özelden kaka resmi atabilir mi? Bizim baştan beri mukuslu içinde pütürü çok kaka yapıyordu. Şimdi pütür az daha cıvık yapıyor. Doktora da götürdüm bir sıkıntı görmedi sağlığında. Acaba diyorum kakası artık bu şekilde mi olacak. Sizler örnek resim atabilir misiniz bana

Merhaba kızlar haziran ayında doğum yaptım sezeryanla beneğim 75 günlük artık spora başlamalıyım dedim göbeğim fazlaca kalmıştı çünkü denemeye başladım ama artık hızlı hareket edemiyorum hareketleri yapamıyorum hala belim ağrıyor deneyen yada spora başlayan var mı ?

2 haftadır benden ara ara kan geliyor tam diyorum regl oldum hemen sonra kesiliyor başlarda düzensiz olur diye biliyodum ama bu da çok çok düzensiz geldi

Ben mamayi kestim. 4 gündür. Benimde aynı Pütürü az mukuslu . Sıcaklara bağlıyorum ben(kayısı suyu ictigime bağlıyordum ama onu da icmiyorum)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…