- 10 Ekim 2019
- 3.083
- 2.456
- 133
- 35
Normal dogum yaptım. ( bir ay boyunca oturamadim dikisler nedeniyle keske sezeryan olaydim)İki ay boyunca gazdan neler çektik. Arada bebemin bagirsaklarindan ses geliyor. Bir de tavsiye üzerine gaz damlası aldık. Daha da sancilandi .geri bıraktım gaz damlasını.Kızlar bu arada bugün oğlumu 3. Ay kontrolüne götürdüm sesli kokulu ve ishal gibi kaka yapmasına bu doktor da normal dedi artık onu sorun etmiyorumAma üzüldüğüm bir şey oldu bebeğimin gaz sorunlarından bahsettim sürekli karnının guruldadığından vs doktor da karnını dinledi ve bebeğin bağırsakları çok aktif doğumu nasıl yaptın diye sordu bana, sezeryan olduğunu öğrenince de sorunun sezeryandan da kaynaklandığını söyledi. Sezeryanla doğum yapınca bebek bazı yararlı bakterileri anneden almıyormuş ve bu yüzden bağırsak sorunları artıyormuş. Gaz damlası kullanmak sadece sorununu arttırır dedi sadece probiyotik kullanmamı önerdi. Bugün bir kez daha keşke normal doğum yapabilseydim dedim
Bu şikayetler benim bebemde de var.probiyotik vermediler. Acaba sorsam mı?ah canım ben hem sezeryanla doğum yaptım hem 14 gün bebeğime yoğun bakımda antibiyotik verildi o kadar fena haldeydik ki daha hala düzene girmedi kakaları. ama düzelcek. sen de canını sıkma zaten doktorunun probiyotik vermesi gerekiyordu atlamasına şaşırdım
129 liraymış. Google plandan oyun alıp kendimi eglendirsem daha iyi olacakharika haftalar
Birkaç marka denedin mi emzik kurtarıcı oluyor gerçekten mesela benim kız yuvarlak uç tutmuyor diğer yassı tipte olanları tutuyor.Emzik kabul etmiyor malesef. Her gün deniyorum. Elini emiyor kucağımda omzumu emiyor ama emziği tanıyor verince öğürüp atıyor. İnşallah bizimkiler de sakin uyumlu bebekler olur bir an önce
Google a atak hesaplama yazın ücretsize cıkıyor zTen boşuna indirmeyin ben indirdim ekstra bir bilgi vermiyor. Atakta olduğu neler yaşayacağı ve ataktan sonra ne beceriler kazanacağı var sadece bence gereksiz129 liraymış. Google plandan oyun alıp kendimi eglendirsem daha iyi olacak
Teşekkür ederim.Google a atak hesaplama yazın ücretsize cıkıyor zTen boşuna indirmeyin ben indirdim ekstra bir bilgi vermiyor. Atakta olduğu neler yaşayacağı ve ataktan sonra ne beceriler kazanacağı var sadece bence gereksiz
Aynen canım. Şuan çalışamıyorm tek maaşla o kadar para versem ayın sonunu getirememBu ülkede çocuk büyütmek çok zor .
Ay benimki de öyleydi. Bugün iyiydik biraz. Kaç gündür uyku çok az, sürekli ağlama. Yorucuydu gerçekten.benimki 16 haziran doğumlu son 3 gündür fenalardayız. gündüz uykusu popişine kaçtı. 10 dk uyusun diye 1 saat uyutmaya çalışıyorum kaka da yapamadı ağla ağla bi hal oldu atak da var çok yorgunum çok
Evet ya bizde o gunlerdeyiz. Aşırı tatlı.Bırak parmağını yumruk yapıp o yumruğun hepsini ağzına sokmaya çalışıyor.Cokcokcok emiyor.
Biz de aynı günlerden geçtik. Bugün normale döndü ve çok uzun uyudu. Sürekli kontrol ettim artık bir şey yoktur ins diye.82 günlük olan bebek atakta olabilir mi ? Kızım dünden beri beni çıldırttı
Kucaktan bir saniye inmek istemiyor yattığı an feryat figan….
Beraber olmak güzel en azından. Kendini anlayan insanlarla çevrili olmak rahatlatıcı oluyor.Hepimi aynı haftalardayız ve aynıyız kesinlikle ataktalar anladımgeçecek diye sabredeceğiz
sezeryan mı oldunuz?Bu şikayetler benim bebemde de var.probiyotik vermediler. Acaba sorsam mı?
Avent ve wee baby damaklı denedim. İkisini de almıyorBirkaç marka denedin mi emzik kurtarıcı oluyor gerçekten mesela benim kız yuvarlak uç tutmuyor diğer yassı tipte olanları tutuyor.
benimki bugün 88, 3-4 gündür kucağımdan indiremedim geceleri de çok huzursuzdu zor uyudu, daha kısa sürede uyandı. Bu gece daha iyi uyudu bakalım gündüz düzelecek mi inşallah ataktır82 günlük olan bebek atakta olabilir mi ? Kızım dünden beri beni çıldırttı
Kucaktan bir saniye inmek istemiyor yattığı an feryat figan….
Hepimizde aynı şeyler olmuş nerdeysebenimki bugün 88, 3-4 gündür kucağımdan indiremedim geceleri de çok huzursuzdu zor uyudu, daha kısa sürede uyandı. Bu gece daha iyi uyudu bakalım gündüz düzelecek mi inşallah ataktır
Ben yatakta memede uyutup sonra da sarılarak uyudum gündüz de gece deHepimizde aynı şeyler olmuş nerdeyse
Dün benimki 20 saat falan uyumuştur ama hala tek başına uyumuyor
Emziğini verip iki pışpış yaptığımda uyurdu şimdi gece yarım saat kucağımda ağlayarak uyuyo 3 gündür
Sizinkide belki yuvarlak uç seviyordur bips falan denediniz miAvent ve wee baby damaklı denedim. İkisini de almıyor
Bizden de aynı. Kredi kartıyla aldık. Bu ekonomi ve hastane benim 1 çocuktan başka istememe sebebim olduAynen canım. Şuan çalışamıyorm tek maaşla o kadar para versem ayın sonunu getiremem
Yok normal doğum benimkisezeryan mı oldunuz?
Ben mamayi kestim. 4 gündür. Benimde aynı Pütürü az mukuslu . Sıcaklara bağlıyorum ben(kayısı suyu ictigime bağlıyordum ama onu da icmiyorum)Kızlar bebeğini sadece anne sütü ile besleyen arkadaşlar bana özelden kaka resmi atabilir mi? Bizim baştan beri mukuslu içinde pütürü çok kaka yapıyordu. Şimdi pütür az daha cıvık yapıyor. Doktora da götürdüm bir sıkıntı görmedi sağlığında. Acaba diyorum kakası artık bu şekilde mi olacak. Sizler örnek resim atabilir misiniz bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?