- 10 Ekim 2019
- 3.083
- 2.456
- 133
- 35
6 aylık olunca diyete başlarım dedim. Bebegi sürekli gezdirmekten ayaklarımın altı ağrıyor. Sabahları yurumekte zorlanıyorum. Ben daha baslayamamMerhaba kızlar haziran ayında doğum yaptım sezeryanla beneğim 75 günlük artık spora başlamalıyım dedim göbeğim fazlaca kalmıştı çünkü denemeye başladım ama artık hızlı hareket edemiyorum hareketleri yapamıyorum hala belim ağrıyor deneyen yada spora başlayan var mı ?
Bende hiç hareket yok. Zaten duzensizdi. Herhalde yine geç başlar. Doktora gitmeli mi bu nedenden bilmiyorum.2 haftadır benden ara ara kan geliyor tam diyorum regl oldum hemen sonra kesiliyorbaşlarda düzensiz olur diye biliyodum ama bu da çok çok düzensiz geldi
Bana bi örnek resim atar mısın istersen ben de atarımBen mamayi kestim. 4 gündür. Benimde aynı Pütürü az mukuslu . Sıcaklara bağlıyorum ben(kayısı suyu ictigime bağlıyordum ama onu da icmiyorum)
Benin kız 5 günü geçiyor kaka yapması daha önceden resmini çekmiştim. Atıyorum sizeKızlar bebeğini sadece anne sütü ile besleyen arkadaşlar bana özelden kaka resmi atabilir mi? Bizim baştan beri mukuslu içinde pütürü çok kaka yapıyordu. Şimdi pütür az daha cıvık yapıyor. Doktora da götürdüm bir sıkıntı görmedi sağlığında. Acaba diyorum kakası artık bu şekilde mi olacak. Sizler örnek resim atabilir misiniz bana
Denemedim aslında denesem iyi olurSizinkide belki yuvarlak uç seviyordur bips falan denediniz mi
Ben topuk dostu bi terlik aldım rahatladım, anatomik mi ortopedik mi bilemem ama gebelikte almadığıma pişman oldum iyi bi terlik alın bence6 aylık olunca diyete başlarım dedim. Bebegi sürekli gezdirmekten ayaklarımın altı ağrıyor. Sabahları yurumekte zorlanıyorum. Ben daha baslayamamiçimden de gelmiyor
Normal doğumda bebek vajina kanalından geçerken bütün yararlı bakterileri alıyor o yüzden vermemiştir doktorunuz. Sezeryan olanlara veriliyorYok normal doğum benimki
Ben artık regl yüzünden baygınlık geçircem on gün geçiyo regl oluyorum. Doğumdan bu yana 4.ye oluyorum önümüzde ki haftaya kadın doğumdan randevu aldım. İnşallah Bi problem çıkmaz.2 haftadır benden ara ara kan geliyor tam diyorum regl oldum hemen sonra kesiliyorbaşlarda düzensiz olur diye biliyodum ama bu da çok çok düzensiz geldi
Canım benim bebeğimde 15 gün yoğun bakımda kaldı, haberdar etmemi istemiştin, alerji doktoruna gittim alerjiden daha çok antibiyotiklerden dolayı bağırsak florasının bozulduğunu ve besin intöleransı olduğunu söyledi hangi besinlere karşı olduğunu gastroentroloji söyler dediah canım ben hem sezeryanla doğum yaptım hem 14 gün bebeğime yoğun bakımda antibiyotik verildi o kadar fena haldeydik ki daha hala düzene girmedi kakaları. ama düzelcek. sen de canını sıkma zaten doktorunun probiyotik vermesi gerekiyordu atlamasına şaşırdım
Canım atayım. Ama akşamı bulurBana bi örnek resim atar mısın istersen ben de atarım
Bir bakayım . Lohusalikta Bike çıplak ayakla gezdim. İnş giyerimBen topuk dostu bi terlik aldım rahatladım, anatomik mi ortopedik mi bilemem ama gebelikte almadığıma pişman oldum iyi bi terlik alın bence
Teşekkürler.Normal doğumda bebek vajina kanalından geçerken bütün yararlı bakterileri alıyor o yüzden vermemiştir doktorunuz. Sezeryan olanlara veriliyor
İçinizi karartmayın. Belki düzene girmeye çalışıyordurBen artık regl yüzünden baygınlık geçircem on gün geçiyo regl oluyorum. Doğumdan bu yana 4.ye oluyorum önümüzde ki haftaya kadın doğumdan randevu aldım. İnşallah Bi problem çıkmaz.
Tabi bu arada florayı düzenlesin diye probiyotik kullanıyoruz iyi geldi gibiCanım benim bebeğimde 15 gün yoğun bakımda kaldı, haberdar etmemi istemiştin, alerji doktoruna gittim alerjiden daha çok antibiyotiklerden dolayı bağırsak florasının bozulduğunu ve besin intöleransı olduğunu söyledi hangi besinlere karşı olduğunu gastroentroloji söyler dedi
Geçmiş olsunCanım benim bebeğimde 15 gün yoğun bakımda kaldı, haberdar etmemi istemiştin, alerji doktoruna gittim alerjiden daha çok antibiyotiklerden dolayı bağırsak florasının bozulduğunu ve besin intöleransı olduğunu söyledi hangi besinlere karşı olduğunu gastroentroloji söyler dedi
Olsun hiç önemli değilCanım atayım. Ama akşamı bulur
İnşallahİçinizi karartmayın. Belki düzene girmeye çalışıyordur
hangi şehirdeydin canım alerji doktoru olarak kime gitti? besin intöleransının alerjiden farkı nedir? cahilliğime ver bilmiyorum hiçCanım benim bebeğimde 15 gün yoğun bakımda kaldı, haberdar etmemi istemiştin, alerji doktoruna gittim alerjiden daha çok antibiyotiklerden dolayı bağırsak florasının bozulduğunu ve besin intöleransı olduğunu söyledi hangi besinlere karşı olduğunu gastroentroloji söyler dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?