2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
6 aylık olunca diyete başlarım dedim. Bebegi sürekli gezdirmekten ayaklarımın altı ağrıyor. Sabahları yurumekte zorlanıyorum. Ben daha baslayamam içimden de gelmiyor

2 haftadır benden ara ara kan geliyor tam diyorum regl oldum hemen sonra kesiliyor başlarda düzensiz olur diye biliyodum ama bu da çok çok düzensiz geldi
Bende hiç hareket yok. Zaten duzensizdi. Herhalde yine geç başlar. Doktora gitmeli mi bu nedenden bilmiyorum.

Benin kız 5 günü geçiyor kaka yapması daha önceden resmini çekmiştim. Atıyorum size

6 aylık olunca diyete başlarım dedim. Bebegi sürekli gezdirmekten ayaklarımın altı ağrıyor. Sabahları yurumekte zorlanıyorum. Ben daha baslayamam içimden de gelmiyor
Ben topuk dostu bi terlik aldım rahatladım, anatomik mi ortopedik mi bilemem ama gebelikte almadığıma pişman oldum iyi bi terlik alın bence

2 haftadır benden ara ara kan geliyor tam diyorum regl oldum hemen sonra kesiliyor başlarda düzensiz olur diye biliyodum ama bu da çok çok düzensiz geldi
Ben artık regl yüzünden baygınlık geçircem on gün geçiyo regl oluyorum. Doğumdan bu yana 4.ye oluyorum önümüzde ki haftaya kadın doğumdan randevu aldım. İnşallah Bi problem çıkmaz.

kızlar ben de sezaryen doğum yaptım hala adet olmadım.
bebeğime kimse probiyotik ver demedi ben sora sora öğrenip biogaia kullandım
kakası hep sarıydı bir haftadır çok cıvık su gibi. yiyip içtiğimden mi üşüttü mü bilmiyorum
emzik büyük rahatlık tutması için her yol denenebilir
çünkü kendini bir şekilde sakinleştirmesi lazım dış ortamın çok farkında duyuları fazlasıyla aktif olduğu için rahatsız hissediyor. ya 7/24 anneye yapışacak ya da farklı yollarla sakinleşecek emzik burada kurtarıcı oluyor

Canım benim bebeğimde 15 gün yoğun bakımda kaldı, haberdar etmemi istemiştin, alerji doktoruna gittim alerjiden daha çok antibiyotiklerden dolayı bağırsak florasının bozulduğunu ve besin intöleransı olduğunu söyledi hangi besinlere karşı olduğunu gastroentroloji söyler dedi

Ben artık regl yüzünden baygınlık geçircem on gün geçiyo regl oluyorum. Doğumdan bu yana 4.ye oluyorum önümüzde ki haftaya kadın doğumdan randevu aldım. İnşallah Bi problem çıkmaz.
İçinizi karartmayın. Belki düzene girmeye çalışıyordur

Tabi bu arada florayı düzenlesin diye probiyotik kullanıyoruz iyi geldi gibi

Geçmiş olsun

hangi şehirdeydin canım alerji doktoru olarak kime gitti? besin intöleransının alerjiden farkı nedir? cahilliğime ver bilmiyorum hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…