2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201

Ben mamayi kestim. 4 gündür. Benimde aynı Pütürü az mukuslu . Sıcaklara bağlıyorum ben(kayısı suyu ictigime bağlıyordum ama onu da icmiyorum)
Benim bebeğim de mukuslu cıvık kaka yapıyor doktor süt alerjisi olsa bile sütü kesme dedi ancak içim hiç rahat değil ya zarar veriyorsam diye

Bende hiç hareket yok. Zaten duzensizdi. Herhalde yine geç başlar. Doktora gitmeli mi bu nedenden bilmiyorum.
Emzirenlerde 1 yıl bile gelmeyebilirmiş ama ben hep makine ile sağdığım için başlayacak sanırım
Ama bi geliyo bi gidiyo sinir oldum

Ben artık regl yüzünden baygınlık geçircem on gün geçiyo regl oluyorum. Doğumdan bu yana 4.ye oluyorum önümüzde ki haftaya kadın doğumdan randevu aldım. İnşallah Bi problem çıkmaz.
Benim de başlayıp başlayıp bitiyo ya 2 haftadır oldum mu olmadım mı anlamadım
1 ay daha böyle giderse ben de alayım bari randevu ilk regl çok uzun sürebilir diye biliyodum ama benim başlayamadı ki

hangi şehirdeydin canım alerji doktoru olarak kime gitti? besin intöleransının alerjiden farkı nedir? cahilliğime ver bilmiyorum hiç
İstanbuldayım canım Ömer Akçal diye birisi, ben de çok bilmiyorum, bizimkinin egzama benzeri şeyleri olmadığı ve antibiyotik kullandığı için Yararlı bakteri sayısı azmış bu yüzden bağırsaklarında böyle gürültülü kaka huzursuzluk olduğunu söyledi, bazı besinlere tepki veriyormuş bağırsakları

Evde zumba yapiyorum hafta 1 veya 2 kere. Önümüzdeki ay pilatese başlayacağım yani inşallah doğumdan beri son 10 güne kadar 72,5 kiloydum.1.68 boyum var. 10 gündür 2 kilo verdim. Hedefim 62. Ekmek pilav makarnayi ve gece atistirmalari bıraktım. Bu sayede 2 kilo verebildim. Göbeğim asiiiriii fazla. Hamur gibi. Lömbür lömbür gidecek bı şekilde . Tabi zamanla.

bizde de döküntü egzama vs yok sadece kakada mukus var ve kalpropektin değeri yüksek çıktı kan yok ama. gittğmz doktor süt ürünleri diyeti verdi 10 gün sonra tekrar test yapılcak. siz de mukus var mıydu

Seninki kocaya hazırlık mı saka bir yana ben 86 kg . Ama geceleri iştahım çok fazla. Emziriyorum diye kimse lafta etmiyor mutluyum

Seninki kocaya hazırlık mı saka bir yana ben 86 kg . Ama geceleri iştahım çok fazla. Emziriyorum diye kimse lafta etmiyor mutluyum
Ya bacım çok güldüm Allah da seni güldürsün. valla kendim için en çok istiyorum. Hiçbir kıyafetim olmuyor. Basenimi ölçtüm 65 cm ben eşimi 100 kilolarda iken bile moralini bozmadım destekledim hep. Oda şimdi bana aynı taktiği yapıyor. Sana yakışıyor zamanla verirsin takma kafana diyor. Ama ben çok takıyorum ya.

bizde de döküntü egzama vs yok sadece kakada mukus var ve kalpropektin değeri yüksek çıktı kan yok ama. gittğmz doktor süt ürünleri diyeti verdi 10 gün sonra tekrar test yapılcak. siz de mukus var mıydu
Evet canım vardı, çocuk doktorumuz alerji diyor çünkü diyet % 70 fayda sağladı, alerji doktoru besin intoleransı

Evet canım vardı, çocuk doktorumuz alerji diyor çünkü diyet % 70 fayda sağladı, alerji doktoru besin intoleransı
Kalpropektin de bağırsakta bi enfeksiyon durumu galiba, zaten besin intöleransında da bağırsakta enfeksiyon olabiliyormuş

Veririz takma kafaya. Kocam bana inanmıyor valla diyet yaparım diyorum. Gülüyor

Pişmanlık en kötü şey sakin kalmak önemli, oğlum 8 aylıktı gece uyumuyor bi türlü, gozlerini dikmiş bana bakiyor ama uykumunda en derin anı, gozlerimi açamıyorum bi yandan salliyorum ama faydasiz oyle sinirlendimki kucucuk cocuga bağırdım uyusana ne bakiyon uyu cabuk diye, sonra elimi alnina bi koydum cocuk yanıyor atesi çıkmış ondan uyumuyormuş, oyle uzuldum oyle pisman oldumki, suan kizim gunlerce uyumasa kızamıyorum, sakin kal, icinden hep gececek yarin unutacam de
Gazını cikariyormusun her emmede, memede uyusada yerine koymadan gazini cikart mutlaka, ve elin bir sure uzerinde olsun, paniklersen daha cok aglar, sakin kal, birde kundak yap, uyusada yavasca ellerini iki yanina koy ayaklar serbest kundak olsun, hafif hafif salla
Kesinlikle sonra pısmanlik oluyor keske o kadar sinirlenmeseydim keşke ağlamasaydım, keşke çocuğuma kızmasaydım, bak geçti gibi, icinden yarin gececek ve unutacam de
Daha uyku duzenine alışık değiller zaten, instamomlarin kaç tane dadısı var arka planda, göstermelik ilgi hepsininki hiç birini takip etmem bakmam yalan hayatlar, antifenomenetkisi3 diye bi sayfa var hepsinin gerçek yüzünü gösteriyor insan gördükçe şok oluyor, kimseye özenme, bak burda gerçek anneler var, hangisi harikayim mutluyum cocugumlada ilgileniyorum evimide rahat temizliyorum gezmelerede gidiyorum diyor, hic biri cunku oyle bi hayat yok, benim kizimda seninki gibi, arabayla gezdiriyim diyirum bi aglama bi feryat, hastaneye gidiyoruz kabus gibi, canları sagolsunda seneye gezeriz inşallah
Benimki de öyle, kaynanam sütünü sıcak vermişsin diyor, terliyken sicakladigin zaman emzirilmezmis biraz ferahlayip öyle verecekmişsin, birde kendi ayaklarini usutmemek onemli
Kızlar 22 haziranda normal doğum yaptım emziriyorum bugün regl olmuşum sizler de oldunuz mu erken değil mi yaa ne güzel rahattım
Ben 30 mayista doğum yaptım hala olmadım, ilk cocugumda, dogumdan tam 12 ay sonra olmuştum bu kezde öyle olacak galiba, kişiden kişiye degisiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…