- 10 Ekim 2019
- 3.083
- 2.456
- 133
- 35
Hamileliğin sevdiğim tarafı adet görmemek.İnşallahyoksa canıma tak etti yani
Kızlar bebeğini sadece anne sütü ile besleyen arkadaşlar bana özelden kaka resmi atabilir mi? Bizim baştan beri mukuslu içinde pütürü çok kaka yapıyordu. Şimdi pütür az daha cıvık yapıyor. Doktora da götürdüm bir sıkıntı görmedi sağlığında. Acaba diyorum kakası artık bu şekilde mi olacak. Sizler örnek resim atabilir misiniz bana
Benim bebeğim de mukuslu cıvık kaka yapıyor doktor süt alerjisi olsa bile sütü kesme dedi ancak içim hiç rahat değil ya zarar veriyorsam diyeBen mamayi kestim. 4 gündür. Benimde aynı Pütürü az mukuslu . Sıcaklara bağlıyorum ben(kayısı suyu ictigime bağlıyordum ama onu da icmiyorum)
Emzirenlerde 1 yıl bile gelmeyebilirmiş ama ben hep makine ile sağdığım için başlayacak sanırımBende hiç hareket yok. Zaten duzensizdi. Herhalde yine geç başlar. Doktora gitmeli mi bu nedenden bilmiyorum.
Benim de başlayıp başlayıp bitiyo ya 2 haftadır oldum mu olmadım mı anlamadımBen artık regl yüzünden baygınlık geçircem on gün geçiyo regl oluyorum. Doğumdan bu yana 4.ye oluyorum önümüzde ki haftaya kadın doğumdan randevu aldım. İnşallah Bi problem çıkmaz.
İstanbuldayım canım Ömer Akçal diye birisi, ben de çok bilmiyorum, bizimkinin egzama benzeri şeyleri olmadığı ve antibiyotik kullandığı için Yararlı bakteri sayısı azmış bu yüzden bağırsaklarında böyle gürültülü kaka huzursuzluk olduğunu söyledi, bazı besinlere tepki veriyormuş bağırsaklarıhangi şehirdeydin canım alerji doktoru olarak kime gitti? besin intöleransının alerjiden farkı nedir? cahilliğime ver bilmiyorum hiç
Evde zumba yapiyorum hafta 1 veya 2 kere. Önümüzdeki ay pilatese başlayacağım yani inşallahMerhaba kızlar haziran ayında doğum yaptım sezeryanla beneğim 75 günlük artık spora başlamalıyım dedim göbeğim fazlaca kalmıştı çünkü denemeye başladım ama artık hızlı hareket edemiyorum hareketleri yapamıyorum hala belim ağrıyor deneyen yada spora başlayan var mı ?
bizde de döküntü egzama vs yok sadece kakada mukus var ve kalpropektin değeri yüksek çıktı kan yok ama. gittğmz doktor süt ürünleri diyeti verdi 10 gün sonra tekrar test yapılcak. siz de mukus var mıyduİstanbuldayım canım Ömer Akçal diye birisi, ben de çok bilmiyorum, bizimkinin egzama benzeri şeyleri olmadığı ve antibiyotik kullandığı için Yararlı bakteri sayısı azmış bu yüzden bağırsaklarında böyle gürültülü kaka huzursuzluk olduğunu söyledi, bazı besinlere tepki veriyormuş bağırsakları
Bu konuda benim de çok kafam karışık. Bana da atar mısınızBenin kız 5 günü geçiyor kaka yapması daha önceden resmini çekmiştim. Atıyorum size
Lohusalıkta ben de öyle idim derim bana fazla geldi sanki ama şimdi giyilir önü açık aldım zaten normal ev terliğiBir bakayım . Lohusalikta Bike çıplak ayakla gezdim. İnş giyerim
Foto atabilir misnizLohusalıkta ben de öyle idim derim bana fazla geldi sanki ama şimdi giyilir önü açık aldım zaten normal ev terliği
Seninki kocaya hazırlık mıEvde zumba yapiyorum hafta 1 veya 2 kere. Önümüzdeki ay pilatese başlayacağım yani inşallahdoğumdan beri son 10 güne kadar 72,5 kiloydum.1.68 boyum var. 10 gündür 2 kilo verdim. Hedefim 62. Ekmek pilav makarnayi ve gece atistirmalari bıraktım. Bu sayede 2 kilo verebildim. Göbeğim asiiiriii fazla. Hamur gibi. Lömbür lömbür gidecek bı şekilde . Tabi zamanla.
geçmişte bi yerde atmıştım düz ev terliği, ceyo nun tabanında mavi kelli gibi bi kısmı olanı, başka markalarda da vardır. Ayağımı en rahat ettirecek terliğiniz hangisi diye sorun alın :)Foto atabilir misniz
Ya bacım çok güldüm Allah da seni güldürsün.Seninki kocaya hazırlık mısaka bir yana ben 86 kg . Ama geceleri iştahım çok fazla. Emziriyorum diye kimse lafta etmiyor mutluyum
Evet canım vardı, çocuk doktorumuz alerji diyor çünkü diyet % 70 fayda sağladı, alerji doktoru besin intoleransıbizde de döküntü egzama vs yok sadece kakada mukus var ve kalpropektin değeri yüksek çıktı kan yok ama. gittğmz doktor süt ürünleri diyeti verdi 10 gün sonra tekrar test yapılcak. siz de mukus var mıydu
Kalpropektin de bağırsakta bi enfeksiyon durumu galiba, zaten besin intöleransında da bağırsakta enfeksiyon olabiliyormuşEvet canım vardı, çocuk doktorumuz alerji diyor çünkü diyet % 70 fayda sağladı, alerji doktoru besin intoleransı
Bir bakayım o zamangeçmişte bi yerde atmıştım düz ev terliği, ceyo nun tabanında mavi kelli gibi bi kısmı olanı, başka markalarda da vardır. Ayağımı en rahat ettirecek terliğiniz hangisi diye sorun alın :)
hmmm bilmiyodum teşekkür ederimKalpropektin de bağırsakta bi enfeksiyon durumu galiba, zaten besin intöleransında da bağırsakta enfeksiyon olabiliyormuş
Veririz takma kafaya. Kocam bana inanmıyor valla diyet yaparım diyorum. GülüyorYa bacım çok güldüm Allah da seni güldürsün.valla kendim için en çok istiyorum. Hiçbir kıyafetim olmuyor. Basenimi ölçtüm 65 cm ben eşimi 100 kilolarda iken bile moralini bozmadım destekledim hep. Oda şimdi bana aynı taktiği yapıyor. Sana yakışıyor zamanla verirsin takma kafana diyor. Ama ben çok takıyorum ya.
Pişmanlık en kötü şey sakin kalmak önemli, oğlum 8 aylıktı gece uyumuyor bi türlü, gozlerini dikmiş bana bakiyor ama uykumunda en derin anı, gozlerimi açamıyorum bi yandan salliyorum ama faydasiz oyle sinirlendimki kucucuk cocuga bağırdım uyusana ne bakiyon uyu cabuk diye, sonra elimi alnina bi koydum cocuk yanıyor atesi çıkmış ondan uyumuyormuş, oyle uzuldum oyle pisman oldumki, suan kizim gunlerce uyumasa kızamıyorum, sakin kal, icinden hep gececek yarin unutacam deÇok güzel yazmışsınız. 2 gündür oğluma tek bakıyorum o da öğlene kadar. eşim işe başladı. Bebeğim doğru düzgün gündüz uykusu yapmıyor sürekli kucakta hep mızmız ağlıyor emse bile huzursuz. Uykusuzluktan gözleri küçülüyor esniyor ama uyumuyor. Çok üzülüyorum o öyle ağlayınca. Bakamıyorum diye her gün içten içe kendime de bebeğe de kızıyorum sonra çok pişman oluyorum. Nasıl büyüyecek böyle bilmiyorum
Gazını cikariyormusun her emmede, memede uyusada yerine koymadan gazini cikart mutlaka, ve elin bir sure uzerinde olsun, paniklersen daha cok aglar, sakin kal, birde kundak yap, uyusada yavasca ellerini iki yanina koy ayaklar serbest kundak olsun, hafif hafif sallaHer gün ağlıyorum bu kadar zor olacağını hiç düşünemedim. Beni en çok onun uykusuzluğu zorluyor. Uyursa da memede en fazla bir saat. Onun dışında ağlıyor ya da ağlamasın diye kucakta geziyor. Akşama kadar oturup emziriyorum. Başka hiçbir şey yapamıyorum. Tuvalete gitmek bile lüks oldu benim için. Ruh halimi hiç iyi görmüyorum. Tamamen umutsuz ve mutsuz hissediyorum. Sonraböyle hissetiğim için de suçlu hissediyorum. Sonuçta bebeğinin sağlığı yerinde şükret diyorum kendi kendime. Ama her huysuzlandığında ağlama krizlerinde başa dönüyorum
Kesinlikle sonra pısmanlik oluyor keske o kadar sinirlenmeseydim keşke ağlamasaydım, keşke çocuğuma kızmasaydım, bak geçti gibi, icinden yarin gececek ve unutacam dealtına imzamı atarım. hayatım mahvoldu diyip duruyorum içimden ama geçiyor yani şöyle bi günü bi gününü tutmuyor bi gün iyi bi gün kötü ve çok garip bi şeklde unutuyorum herşeyi dünü zor hatırlıyorum mesela neler olmuştu unutuyorum o yüzden diyorum heralde millet 2yi 3ü yapıyor unutmazsan yapamazsın çünk
Daha uyku duzenine alışık değiller zaten, instamomlarin kaç tane dadısı var arka planda, göstermelik ilgi hepsininki hiç birini takip etmem bakmam yalan hayatlar, antifenomenetkisi3 diye bi sayfa var hepsinin gerçek yüzünü gösteriyor insan gördükçe şok oluyor, kimseye özenme, bak burda gerçek anneler var, hangisi harikayim mutluyum cocugumlada ilgileniyorum evimide rahat temizliyorum gezmelerede gidiyorum diyor, hic biri cunku oyle bi hayat yok, benim kizimda seninki gibi, arabayla gezdiriyim diyirum bi aglama bi feryat, hastaneye gidiyoruz kabus gibi, canları sagolsunda seneye gezeriz inşallahHastalığı yok çok şükür. Kolik ya da gazlı da değil. Sadece uyku düzeni yok. Uykusuz.ya da ben Uyutamıyorum. Ne kucakta sallanmayla ne ayakta sallanmayla uyuyor. Memede uyuyor ama gündüzleri hiç bırakmıyor memeyi. Yerine de yatıramıyorum yatırınca kalkıyor ağlıyor. Memede uyuyup uyanınca da huzursuz çünkü yarım saat falan uyuyor uykusunu alamıyor. Yani çok çaresiz hissediyorum kendimi. O instamomların gerçek olmadığını bildiğim halde çok özeniyorum. Hele 3,4 aylık bebeğiyle gezebilenlere. Ben markete bile gidemiyoeum. Bebeğimle gideyim desem arabada hiç durmuyor ağlıyor. Dışarı çıkmaya korkuyorum artık
Benimki de öyle, kaynanam sütünü sıcak vermişsin diyor, terliyken sicakladigin zaman emzirilmezmis biraz ferahlayip öyle verecekmişsin, birde kendi ayaklarini usutmemek onemliNormal doğum yaptım ve bebeğimin karnı gurul gurul gaz dolu. Aynı söylediğin şekilde gümbürdeyerek kaka yapıyorr. Bu doktorların da ezbere konuşup moral bozmalarına sinir oluyorum. Hiç takma kafana alakası yok
Ben 30 mayista doğum yaptım hala olmadım, ilk cocugumda, dogumdan tam 12 ay sonra olmuştum bu kezde öyle olacak galiba, kişiden kişiye degisiyorKızlar 22 haziranda normal doğum yaptım emziriyorum bugün regl olmuşumsizler de oldunuz mu erken değil mi yaa ne güzel rahattım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?