2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
Avent ve wee baby damaklı denedim. İkisini de almıyor
Aventin De serileri var benimki hemen aldı mesela ilk verdigimde istemedi tabi midesini bulandirmayqcak şekilde biraz elimi agzinda tuttum emziği kabullensin diye bı De şey yapabilirsin bak memede uyutuyosan uykuyq dalacagi epeyce kendinden geçtiği vakit sersemliyor ya o ara memeni çıkar emziği ver ve memeni emiyormus gibi kucağında durdurmaya devam et bı sure

Ben de emziriyorum sadece benim de öyle merak etme katı kaka normal değil zaten sadece sıvı besleniyorlar ki ek gıdada değişecek durum

6 aylık olunca diyete başlarım dedim. Bebegi sürekli gezdirmekten ayaklarımın altı ağrıyor. Sabahları yurumekte zorlanıyorum. Ben daha baslayamam içimden de gelmiyor
17 kilo almıştım 19 kilo kendiliğinden gitti ama kaldım öyle göbeğim çok kötü nine göbekleri gibi sanki arabanın iç lastiğini yutmusum gibi. Basenlerimde aşırı geniş her aynaya baktığımda bu ben değilim diyorum hiç biseyim olmuyo . İse de başladım çok fazla kıyafetim de yok bana olan ama almak da istemiyorum o rahatlığa alışmak adına. Düzensiz besleniyorum iki çocuk ve iş arasında mekik dokurken e ev işleri faln derken kilo bile almışım tekrra 2 kilo kadar. Netcez yaaa ben çok mutsuzum bu durumdan

Kızlar 22 haziranda normal doğum yaptım emziriyorum bugün regl olmuşum sizler de oldunuz mu erken değil mi yaa ne güzel rahattım
Ben 20 Haziran'da doğum yaptım ağustosun 7 sinde oldum 10 gün sürdü şuan daha ikinciye olmadım herkeste farklıdır o ilk dogumumda da 50.gunlerde gekmisti

Basen 65 mi benim 100 üstü demiyeyim artık burda kusuratini

yesilcan86 çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için. İnşallah büyüdüköe biraz daha kolaylaşır biz de bu günleri gülerek hatırlarız
Inan öyle olacak ben aralarında 1 yaş olan 2 çocuk büyüttüm, eltimin kızı oğlumdan 1 yaş büyük, onun kızı daha 10 günlüktu elime bıraktı çalıştı, sonra ben hamile oldum yine baktım, oğlum doğdu biri yeni doğan biri 1 yaşında 2 bebeğe 7 sene beraber baktım, 2 bebek dediğime bakma kızim aşırı yaramaz hiperaktifti 10 çocuğa bedeldi, evde kırmadık bardak tabak bırakmadı, sofraya biri nöbetçi durmazsa yemek koyamazdım tuttuğunu yere atardı, tv nin cam sehpasini kırdı, kapıları kırdı, daha neler neler, şimdi 8 yaşında pamuk gibi kız oldu hanimlik yapiyor bize geldikçe, o zamanlar krizler geçirdim ama şuan anlatıp gülüyoruz

Ben de emziriyorum sadece benim de öyle merak etme katı kaka normal değil zaten sadece sıvı besleniyorlar ki ek gıdada değişecek durum
Katı değildi ama içinde pütürler vardı şimdi onlar azalmaya başladı epeyce ondan bi tereddüt ettim ama dediğiniz gibi normal sanırım

kızlar 1 ay sonra işe döneceğim gibi duruyor istanbulda hem işlerine yardımcı olacak hem de bakıcılık yapıcak birilerini biliyor musunuz? referanslı olsa süper olur. ben de evde çalışacağımdan sürekli değil de haftada 2-3 gün destek istiyorum

9 kilo yazmıştı yaa 19 olmuss keskeee nerdeee

Duzelecegiz beee kardeş bizde bir zamanlar nasilsak öyle olacağız bebelerimiz küçük daha ne edemllim . Bizde bilirdik ödem çayları suları içmeyi ama bebeler küçük emiyor ne edelim senin bebe kaç gunluk
İnsaAllah ya. Duzelicez tabi . Böyle kalmayız . Ben inanıyorum .. benim kizcem 85 gunluk teyzesi.

Eklentiler

• IMG-20230830-WA0025.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 63
Merhaba hanımlar Sütünü sağarak veren anneler varsa kaç saatte bir kaç cc veriyorsunuz bebeğim 79 günlük 24 saatte en fazla 500 550 cc verebiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…