- 3 Aralık 2019
- 277
- 179
- 103
- 35
Oyyyyu kurban olsunlar minnosa benimki de 78 gunlukİnsaAllah ya. Duzelicez tabi . Böyle kalmayız . Ben inanıyorum .. benim kizcem 85 gunluk teyzesi.
Şuan atamıyorum ama sarı cıvık yapıyo ve genelde foşurtarak yapıyo yani sesli gibiKızlar bebeğini sadece anne sütü ile besleyen arkadaşlar bana özelden kaka resmi atabilir mi? Bizim baştan beri mukuslu içinde pütürü çok kaka yapıyordu. Şimdi pütür az daha cıvık yapıyor. Doktora da götürdüm bir sıkıntı görmedi sağlığında. Acaba diyorum kakası artık bu şekilde mi olacak. Sizler örnek resim atabilir misiniz bana
30 mayısta normal doğum yaptım hala regl olmadımKızlar 22 haziranda normal doğum yaptım emziriyorum bugün regl olmuşumsizler de oldunuz mu erken değil mi yaa ne güzel rahattım
Benim kızın da alnında sol göz kapağında ve ensesinde var kırmızı lekeler bana da geçer dediler dediğin gibi doğduğunda çok belirgindi hatta alnındaki ay yıldız şeklindeydikızlar benim bebeğimin yüzünde doğum lekeleri var
Burnunda, göz kapaklarında, alnının ortasında, dudak üstünde bi de kafasının arkasında
İlk doğduğunda kıpkırmızıydı şimdi bayağı bi açıldı sadece ağladığında kızarıyor diyebilirim hatta
Başta üzülüyodum ama doktor yüzde yüz geçer dedi kabarık olmadığı için.
Ama bugün bi kadın benim oğlumda da vardı geçmedi dedi biraz moralim bozuldu ya
Paylaşmak istedim inşallah geçer
Bende ara ara dediğiniz gibi oluyorum. Ama ne gelen var nede giden.Kızlar ben de 3 haziranda doğum yaptım hala adet olmadım kardeşimin bebeği 8,5 aylık o da hala adet olmadı
Ama sanki ben olacakmışım gibi hissediyorum hani böyle olman gerekir ama bi türlü olamazsın ya öyle bi halim var belim ağrıyor kasıklarım batıyor kendimi çok bitkin yorgun hissediyorum hiç bişey yapmasam bile. Hamileliğimde bile bana hiç bişey kokmazdı şimdi evde en ufak bi kokuya bile tahammülüm yok hemen öğürme geliyor kızımın kakasını bile zor alıyorum bazen canım sürekli bişeyler yemek istiyor kendimden emin olmasam tekrar hamile mi kaldım dicem ama Allah'tan eminimyine de adet olamamak kötü bence
Benim kızımında alnında gozkapaginda ve ensesinde var. Gozkapagindaki hafif kabarık gibi ben çok yakıştırıyorum şuanda.ama ilerde nasıl olur bilmem. Bu sefer gittiğimde Dr a soracağım.kızlar benim bebeğimin yüzünde doğum lekeleri var
Burnunda, göz kapaklarında, alnının ortasında, dudak üstünde bi de kafasının arkasında
İlk doğduğunda kıpkırmızıydı şimdi bayağı bi açıldı sadece ağladığında kızarıyor diyebilirim hatta
kızlar benim bebeğimin yüzünde doğum lekeleri var
Çok dökülüyor henüz kel kalmadık ama yastıkta çok oluyorSaclariniz dökülüyor mu benim oğlan sirma sacli doğdu yavrum 2bucuk ayda tüpçü fikrete dondu tepeler 3 tel kaldı yanlarla arka diruyobenim bildiğim yastığa yatağa sürten değen yerler dökülür ama bizde işler değişik
Yerim bebişiBenim kızın da alnında sol göz kapağında ve ensesinde var kırmızı lekeler bana da geçer dediler dediğin gibi doğduğunda çok belirgindi hatta alnındaki ay yıldız şeklindeydiherkese biz işte böyle vatana millete bağlı evlat doğuruyoruz diyordum alnındaki ve göz kapağındakinin rengi iyice açıldı ensesindeki hala kırmızı ama saçının altında kalıyor 1 yaşına kadar tamamen geçermiş ben çok takmıyorum bence doğum lekeleri çok tatlı moralini bozma hiç çoğu bebekte oluyor ve geçiyor geçmeyen kısım çok çok az
Bende bi kaç ay kendimi rahat bırakayım dedim ama pantolonlara giremeyince kendimi kötü hissediyorum depresyona girecektim o yüzden başlayayım dedim ama yapamadım6 aylık olunca diyete başlarım dedim. Bebegi sürekli gezdirmekten ayaklarımın altı ağrıyor. Sabahları yurumekte zorlanıyorum. Ben daha baslayamamiçimden de gelmiyor
Doktorun cevabını bana da söylerseniz sevinirim inş geçicidirBende ara ara dediğiniz gibi oluyorum. Ama ne gelen var nede giden.
Benim kızımında alnında gozkapaginda ve ensesinde var. Gozkapagindaki hafif kabarık gibi ben çok yakıştırıyorum şuanda.ama ilerde nasıl olur bilmem. Bu sefer gittiğimde Dr a soracağım.
Bide bebisleri nasıl goydiriyorsunuz artık. Ben uzun kollulara geçiş yaptım. Sakarya da oturuyoruz. Artık serin oluyor. Bide bugün yeşil dışkılama yapmış ilk defa . Usuttu mu acaba diye düşünüyorum
Yavaş yavaş bende öyle başlayayım ama hamur işinden zor vazgeçerim kesinEvde zumba yapiyorum hafta 1 veya 2 kere. Önümüzdeki ay pilatese başlayacağım yani inşallahdoğumdan beri son 10 güne kadar 72,5 kiloydum.1.68 boyum var. 10 gündür 2 kilo verdim. Hedefim 62. Ekmek pilav makarnayi ve gece atistirmalari bıraktım. Bu sayede 2 kilo verebildim. Göbeğim asiiiriii fazla. Hamur gibi. Lömbür lömbür gidecek bı şekilde . Tabi zamanla.
Canım bende elbise almadım.hamilekik tayt ve pantolonunu giyiyorum hala. İşte sen çalışmaya başladın. Seninki biraz karışık. Veririz sıkma canını bu kadar .6 aylık olsun bebeler17 kilo almıştım 19 kilo kendiliğinden gitti ama kaldım öyle göbeğim çok kötü nine göbekleri gibi sanki arabanın iç lastiğini yutmusum gibi. Basenlerimde aşırı geniş her aynaya baktığımda bu ben değilim diyorum hiç biseyim olmuyo . İse de başladım çok fazla kıyafetim de yok bana olan ama almak da istemiyorum o rahatlığa alışmak adına. Düzensiz besleniyorum iki çocuk ve iş arasında mekik dokurken e ev işleri faln derken kilo bile almışım tekrra 2 kilo kadar. Netcez yaaa ben çok mutsuzum bu durumdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?