2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
Kızlar ben de 3 haziranda doğum yaptım hala adet olmadım kardeşimin bebeği 8,5 aylık o da hala adet olmadı
Ama sanki ben olacakmışım gibi hissediyorum hani böyle olman gerekir ama bi türlü olamazsın ya öyle bi halim var belim ağrıyor kasıklarım batıyor kendimi çok bitkin yorgun hissediyorum hiç bişey yapmasam bile. Hamileliğimde bile bana hiç bişey kokmazdı şimdi evde en ufak bi kokuya bile tahammülüm yok hemen öğürme geliyor kızımın kakasını bile zor alıyorum bazen canım sürekli bişeyler yemek istiyor kendimden emin olmasam tekrar hamile mi kaldım dicem ama Allah'tan eminim yine de adet olamamak kötü bence

Benim de göbeğim var. Kollarımın üstünde kalınlaştı biraz. Spor yapıp kurtulmak istiyorum. Yüzmeye gitmek gibi bir planım var ama sezaryen doğum yaptım, uygun mu bilmiyorum. Hepimiz kurtuluruz ins bu kilolardan kızlar.

Biz bugün tam 100 günlük olduk, geçen pazartesi kalça gelişim geriliminden kontrole gittik, dr röntgen cektirdi baktı gayet iyiye gidiyor hiç sorun yok, 3 hafta daha bandajı takin öyle gelin muhtemelen cıkartırız dedi çok sevindim, şu 3 hafta bi geçse bian önce, dün gecede hiç uyumadı kuzum eve grip girdi onuda buldu, burnu hiril hiril, bi gözü sulanıyor, uyku haram

Şuan atamıyorum ama sarı cıvık yapıyo ve genelde foşurtarak yapıyo yani sesli gibi
Bence normal başından beri aynı çünkü ama bu hafta kontrole götürdüğümde sorucam yinede doktora

kızlar benim bebeğimin yüzünde doğum lekeleri var
Burnunda, göz kapaklarında, alnının ortasında, dudak üstünde bi de kafasının arkasında
İlk doğduğunda kıpkırmızıydı şimdi bayağı bi açıldı sadece ağladığında kızarıyor diyebilirim hatta
Başta üzülüyodum ama doktor yüzde yüz geçer dedi kabarık olmadığı için.
Ama bugün bi kadın benim oğlumda da vardı geçmedi dedi biraz moralim bozuldu ya
Paylaşmak istedim inşallah geçer

Benim kızın da alnında sol göz kapağında ve ensesinde var kırmızı lekeler bana da geçer dediler dediğin gibi doğduğunda çok belirgindi hatta alnındaki ay yıldız şeklindeydi herkese biz işte böyle vatana millete bağlı evlat doğuruyoruz diyordum alnındaki ve göz kapağındakinin rengi iyice açıldı ensesindeki hala kırmızı ama saçının altında kalıyor 1 yaşına kadar tamamen geçermiş ben çok takmıyorum bence doğum lekeleri çok tatlı moralini bozma hiç çoğu bebekte oluyor ve geçiyor geçmeyen kısım çok çok az

Bende ara ara dediğiniz gibi oluyorum. Ama ne gelen var nede giden.
Benim kızımında alnında gozkapaginda ve ensesinde var. Gozkapagindaki hafif kabarık gibi ben çok yakıştırıyorum şuanda.ama ilerde nasıl olur bilmem. Bu sefer gittiğimde Dr a soracağım.

Bide bebisleri nasıl goydiriyorsunuz artık. Ben uzun kollulara geçiş yaptım. Sakarya da oturuyoruz. Artık serin oluyor. Bide bugün yeşil dışkılama yapmış ilk defa . Usuttu mu acaba diye düşünüyorum

benim oğlumun tam gözünün kenarında yaklaşık 2cm koyu renkli ben var doğduğundan inanın o kadar moralim bpzuk canım sıkkındı ki ama alıştım sonra asla geçen bişey değil ilerde belki cerrahi müdahaleyle alınabilir o da göze çok yakın olduğundan iyice muayne edilmesi gerekiyor dermatolog ömür boyu takip dedi o benler nevüs diye geçiyor kansere çevirme ihtimali oluyor allah korusun aldırabiliyosanız aldırmanızı tavsiye ederim risk ortadan kalkmış olur dedi of çok zor ya bi yandan sağlık bi yandan arkadaşları dalga geçer diye korkuyorum neyse çok şükür sağlığı yerinde diyorum. kırmızı lekelere kafayı takmayın yüzde 95 geçiyor onlar

Yerim bebişi evet Tatlı şu an ama ilerde sorun yaşasın istemem malum acımasız insan çok o yüzden
Bana da doktor geçer dedi de Kadın öyle diyince bi korktum

6 aylık olunca diyete başlarım dedim. Bebegi sürekli gezdirmekten ayaklarımın altı ağrıyor. Sabahları yurumekte zorlanıyorum. Ben daha baslayamam içimden de gelmiyor
Bende bi kaç ay kendimi rahat bırakayım dedim ama pantolonlara giremeyince kendimi kötü hissediyorum depresyona girecektim o yüzden başlayayım dedim ama yapamadım

Doktorun cevabını bana da söylerseniz sevinirim inş geçicidir ben hala kısa giydiriyorum egedeyim yanıyo buralar ama gece altına ince tayt giydiriyorum uyurken

Yavaş yavaş bende öyle başlayayım ama hamur işinden zor vazgeçerim kesin

Canım bende elbise almadım.hamilekik tayt ve pantolonunu giyiyorum hala. İşte sen çalışmaya başladın. Seninki biraz karışık. Veririz sıkma canını bu kadar .6 aylık olsun bebeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…