2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
Bende bi kaç ay kendimi rahat bırakayım dedim ama pantolonlara giremeyince kendimi kötü hissediyorum depresyona girecektim o yüzden başlayayım dedim ama yapamadım
benim gibi istahliysaniz yandınız hepinizi
. Ben hala hamile pantolonunu, taytini giyiyorum. Diğerlerinin olmayacağı kesin
Diyete baayacak olanlar sutunuze dikkat edin diyet yaparken

Benimkinde de var, çok zor bi doğumdu normal doğum. Hatta bebeğimin kürek kemiği kırıldı böbreğinde kanama oldu vs. Ama sezeryan doğumlarda da olabiliyormuş. Kılcal damarlardan dolayı o kızarıklık. Ben de geçeceğini düşünüyorum büyüdükçe

Çok g3cmis olsun. Umarım ikinizde iyisinizdir. Benim sancim ile dogumum arası 2.5 saatti ama kendimi çok kastigim için boynu kırılacak bebeğin dediler. Üsten hızlıca bastırıp hızlıca aldılar bebeği.siz de mi kendinizi kastiniz

Canım bende elbise almadım.hamilekik tayt ve pantolonunu giyiyorum hala. İşte sen çalışmaya başladın. Seninki biraz karışık. Veririz sıkma canını bu kadar .6 aylık olsun bebeler
İşte 9 kilo verdim ama daha bayasi duruyor dediğim gibi ise de gidince hergun ne giycem derdi oluyo o zorluyo beni yoksa keyfim yerinde

Merhaba hanımlar Sütünü sağarak veren anneler varsa kaç saatte bir kaç cc veriyorsunuz bebeğim 79 günlük 24 saatte en fazla 500 550 cc verebiliyorum
Benim bebeğim de çok iştahsız zorla emziriyorum zorla mama yediriyorum. 60-90cc zor içer bi öğünde. 180 içenleri duyunca inanamıyorum

Geçer canım muhtemelen. Benim kızımın kafasında da kocaman bir hemanjiom çıktı. Hem de kabarık. Resmen kafasında bir ponpon takılı gibi 2 yaşından sonra geçermiş bakalım…

Merhaba hanımlar, benim bebeğim haftaya 4 aylık olacak, bu grupta erken doğum yapanlardanım :) Ya benim kızım mı çok tembel diye size sormak istedim. Hala karın üstü zaman geçirmeyi sevmiyor evet kafasını kaldırıyor ama hep bir ağlama sızlanma. Sonra hala bir şey tutmuyor, eli hep sıkı değil ama kavramıyor da cisimleri. Gaz sancıları da hala bitmedi. Sizde durumlar nasıl?

Canım benim bebeğim 78 günlük bugün karın üstü koydum . Kafasını bir iki saniye kaldırıyor. Sonra oyun haklısınız emiyor. Nefes alamayacak diye hemen kaldırıyorum. Sanki ilk haftalar daha iyi kaldiriyirdu.. o yüzden ben bir doktora soracağım. Sende aklına çok takılıyorsa sorun var diyorsan doktora sor . Çünkü bazı şeylerin doktorların incelemesi daha iyi

Benim bebeğim de çok iştahsız zorla emziriyorum zorla mama yediriyorum. 60-90cc zor içer bi öğünde. 180 içenleri duyunca inanamıyorum
Kilo alımı nasıl peki? Benim bebegim her üç saatte bir mama yediriyorum takı iki ayına kadar. İki ayından sonra mama istememeye başladı. Sadece beni emmek istiyor. Memeye karşı iştahsızlık yok ama mama kesinlikle içmek istemiyor. Uyku arasında falan anca günde üç dört öğün verebiliyorum.

Benim iki ebe karnıma bastıra bastıra çıkardı ama ıkınamadığımdan değil bebeğimi 3500 ölçmüşlerdi 4 doğdu ben de minyonum çatım dar.. 3 hafta deniz simitine oturdum ben de mahvoldum bebeğim de yoğun bakıma girdi servise çıktığında refakatçiye izin verilmedi tek başıma kaldım bir hafta o halde. Gerçekten çok zor günlerdi kızlar sağlıktan başka herşey gelip geçer Allah sağlıkla sınamasın hiçbirimizi. Şuan atak haftası falan değil ama inanılmaz huysuzluğu var aşıdan beri, sürekli ağlıyor uykuya dalıp bidaha uyanıp ağlıyor sinirlerim bozuluyor çok yorgunum ama o günleri hatırladıkça şükrediyorum bu halimize

Kızlar üç aylık iğne varmış hamilelikten koruyan kullanan oldu mu daha önce? Sağlık ocağında yapılıyo mu yoksa doktora mı gidiliyor
Bende resmen hamile kalma fobisi oluştu. Çok korkuyorum olur diye çevremde çok var çünkü bebeği 3-4 aylıkken istemeden kalan

Geçer canım muhtemelen. Benim kızımın kafasında da kocaman bir hemanjiom çıktı. Hem de kabarık. Resmen kafasında bir ponpon takılı gibi 2 yaşından sonra geçermiş bakalım…
İnşallah geçer ama kalıcı olan da çok varmış ya. Bir arkadaş atmış yukarda bi video yorumlarını okudum da kaldı diyen de var

İnşallah geçer ama kalıcı olan da çok varmış ya. Bir arkadaş atmış yukarda bi video yorumlarını okudum da kaldı diyen de var
Ben 33 yaşındayım. Aynı o videoki bebeğin alnındaki izden benim hala var. Ağlayınca utaninca falan çok net belli oluyor. Benim çok hoşuma gidiyor.

Evet ben vuruldum ilkini 2 hafta önce . Doktorum önerdi. Adet kanamasını kesiyor adet olmuyorum. Baya konforlu şuan için. İpne de basit bir şey kalçaya yapılıyor ağrı sızı vs yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…