Belki sizi çok emiyordur mama ihtiyacı azalmıştır. Kaç saatte bir veriyorsunuz? Bir de kaç kilo çünkü kiloya göre hesaplanıyormuş. Benim bebeğim 5 kilo benim zorumla günlük 500 cc anca alıyor. Kendi haline bıraksam onu da almazBenim bebeğim de çok iştahsız zorla emziriyorum zorla mama yediriyorum. 60-90cc zor içer bi öğünde. 180 içenleri duyunca inanamıyorum
Benim oğlum da 3.5 aylık ama karın üstü koyunca 2,3 saniye kafasını kaldırıp sonra yan çevirip yatıyo. Eline bir şey verip tutturmaya çalışıyorum tutmuyo zorla tutturuyorum kısa bir süre tutup ya düşürüyo ya yüzüne vuruyo hala ellerinin farkında değil küt diye kafasına elini vuruyo bazenCanım benim bebeğim 78 günlük bugün karın üstü koydum . Kafasını bir iki saniye kaldırıyor. Sonra oyun haklısınız emiyor. Nefes alamayacak diye hemen kaldırıyorum. Sanki ilk haftalar daha iyi kaldiriyirdu.. o yüzden ben bir doktora soracağım. Sende aklına çok takılıyorsa sorun var diyorsan doktora sor . Çünkü bazı şeylerin doktorların incelemesi daha iyi
Benim rüyalarıma giriyo yeniden hamile olarak görüyorum kendimi hep biirkaç kere korunduk onda bile içime kurt düştü ya patlayıp sızdıysa diyeKızlar üç aylık iğne varmış hamilelikten koruyan kullanan oldu mu daha önce? Sağlık ocağında yapılıyo mu yoksa doktora mı gidiliyor
Bende resmen hamile kalma fobisi oluştu. Çok korkuyorum olur diye çevremde çok var çünkü bebeği 3-4 aylıkken istemeden kalan
Yazdıklarınızı okuyunca kendimi gördüm. Bir daha doguma da tövbe ettim.geldu geçti artık.. kaç günlük bebeğiniz. Atak haftasında sapma oluyor. Sizinde öyle olabilir mi? Benimki doğduğundan beri huzursuz.Benim iki ebe karnıma bastıra bastıra çıkardı ama ıkınamadığımdan değil bebeğimi 3500 ölçmüşlerdi 4 doğdu ben de minyonum çatım dar.. 3 hafta deniz simitine oturdum ben de mahvoldum bebeğim de yoğun bakıma girdi servise çıktığında refakatçiye izin verilmedi tek başıma kaldım bir hafta o halde. Gerçekten çok zor günlerdi kızlar sağlıktan başka herşey gelip geçer Allah sağlıkla sınamasın hiçbirimizi. Şuan atak haftası falan değil ama inanılmaz huysuzluğu var aşıdan beri, sürekli ağlıyor uykuya dalıp bidaha uyanıp ağlıyor sinirlerim bozuluyor çok yorgunum ama o günleri hatırladıkça şükrediyorum bu halimize
Benim oğlumun da yüzünde vardı iki kasinin ortasinda suan 7 yasinda ve yok oldu tamamen, ayni yerde ayni sekilde kiziminda var yok olur gider ya sikintiya gerek yokkızlar benim bebeğimin yüzünde doğum lekeleri var
Burnunda, göz kapaklarında, alnının ortasında, dudak üstünde bi de kafasının arkasında
İlk doğduğunda kıpkırmızıydı şimdi bayağı bi açıldı sadece ağladığında kızarıyor diyebilirim hatta
Başta üzülüyodum ama doktor yüzde yüz geçer dedi kabarık olmadığı için.
Ama bugün bi kadın benim oğlumda da vardı geçmedi dedi biraz moralim bozuldu ya
Paylaşmak istedim inşallah geçer
Bende geçtim uzun kollaya sıcaklık düştü 28 derece bugün ama esintili geçiyor 1 haftadır, akşamları 10 dereceye düşüyorBende ara ara dediğiniz gibi oluyorum. Ama ne gelen var nede giden.
Benim kızımında alnında gozkapaginda ve ensesinde var. Gozkapagindaki hafif kabarık gibi ben çok yakıştırıyorum şuanda.ama ilerde nasıl olur bilmem. Bu sefer gittiğimde Dr a soracağım.
Bide bebisleri nasıl goydiriyorsunuz artık. Ben uzun kollulara geçiş yaptım. Sakarya da oturuyoruz. Artık serin oluyor. Bide bugün yeşil dışkılama yapmış ilk defa . Usuttu mu acaba diye düşünüyorum
Hah tam olarak durum bu, catlayacak gibi ağlarken bi anda bisey dikkatini çekiyor bakıyor susuyor gülüyor sonra aynen ağlamaya devam ediyorBu arada ben anladım ne gaz ne kolik ne de atak haftası zorluyor bizi. Biz ikizler bebesi doğurduk o yüzden bu kadar zorlar
Bende korkuyorum valla, bana artik gebelik yasak, 3.sezeryani kaldıramazsın dedi dr, ameliyat oncesi dese tüpleri baglatirdim, ameliyattan sonra dedi simdi napcam bilmiyorum. Çocukların ikiside tup bebek kendi kendime hamile kalamadim ama sorunum yok sonuçta dr lar stres diyordu, stres bitti 2 evladım var bu rahatlıkla ya hamile kalirsamKızlar üç aylık iğne varmış hamilelikten koruyan kullanan oldu mu daha önce? Sağlık ocağında yapılıyo mu yoksa doktora mı gidiliyor
Bende resmen hamile kalma fobisi oluştu. Çok korkuyorum olur diye çevremde çok var çünkü bebeği 3-4 aylıkken istemeden kalan
Ben her gün karın üstü koymayı deneyeceğim. Dün ilk defa yaptım. Aynen bende geçen cingiragi tutuyor diye bıraktiydim.yuzune düştüBenim oğlum da 3.5 aylık ama karın üstü koyunca 2,3 saniye kafasını kaldırıp sonra yan çevirip yatıyo. Eline bir şey verip tutturmaya çalışıyorum tutmuyo zorla tutturuyorum kısa bir süre tutup ya düşürüyo ya yüzüne vuruyo hala ellerinin farkında değil küt diye kafasına elini vuruyo bazen
Benim rüyalarıma giriyo yeniden hamile olarak görüyorum kendimi hep biirkaç kere korunduk onda bile içime kurt düştü ya patlayıp sızdıysa diye
Ben senin 4 çocuğun var sanıyordumBenim oğlumun da yüzünde vardı iki kasinin ortasinda suan 7 yasinda ve yok oldu tamamen, ayni yerde ayni sekilde kiziminda var yok olur gider ya sikintiya gerek yok
Bende geçtim uzun kollaya sıcaklık düştü 28 derece bugün ama esintili geçiyor 1 haftadır, akşamları 10 dereceye düşüyor
Hah tam olarak durum bu, catlayacak gibi ağlarken bi anda bisey dikkatini çekiyor bakıyor susuyor gülüyor sonra aynen ağlamaya devam ediyor
Bende korkuyorum valla, bana artik gebelik yasak, 3.sezeryani kaldıramazsın dedi dr, ameliyat oncesi dese tüpleri baglatirdim, ameliyattan sonra dedi simdi napcam bilmiyorum. Çocukların ikiside tup bebek kendi kendime hamile kalamadim ama sorunum yok sonuçta dr lar stres diyordu, stres bitti 2 evladım var bu rahatlıkla ya hamile kalirsam
Peki adet dönemi psikolojisini etkiledi mi ? Benim hep duzensizdir. Ne zaman vaktini geçse hep bir sinir,bir ağlama modu oluyordu. Bunu yaptirinca da oluyor mu?Evet ben vuruldum ilkini 2 hafta önce . Doktorum önerdi. Adet kanamasını kesiyor adet olmuyorum. Baya konforlu şuan için. İpne de basit bir şey kalçaya yapılıyor ağrı sızı vs yok
Ya süpermiş böyle bir iğne olduğunu bilmiyordum, benim tüplerim yok zaten hamile kalamam ama adet olmaktan yoruldum. 40. günden sonra hep kanamam var zaten, adet de görüyorum eskiden olduğu gibi ara kanamalarım da var ve gerçekten çok zorlanıyorum. Ben de bir sorayım ne iğnesi ise muhtemelen lucrin benzeri bir şeydir. Ben emzirme dönemindeyim diye hiç olabileceğini düşünmemiştim.Evet ben vuruldum ilkini 2 hafta önce . Doktorum önerdi. Adet kanamasını kesiyor adet olmuyorum. Baya konforlu şuan için. İpne de basit bir şey kalçaya yapılıyor ağrı sızı vs yok
Valla bilemiyorum onu çünkü ağlama krizleri yaşıyorum zaman zaman çok yorulduğumdaPeki adet dönemi psikolojisini etkiledi mi ? Benim hep duzensizdir. Ne zaman vaktini geçse hep bir sinir,bir ağlama modu oluyordu. Bunu yaptirinca da oluyor mu?
Adı depo proveira olması gerek siz yine doktorunuza sorunYa süpermiş böyle bir iğne olduğunu bilmiyordum, benim tüplerim yok zaten hamile kalamam ama adet olmaktan yoruldum. 40. günden sonra hep kanamam var zaten, adet de görüyorum eskiden olduğu gibi ara kanamalarım da var ve gerçekten çok zorlanıyorum. Ben de bir sorayım ne iğnesi ise muhtemelen lucrin benzeri bir şeydir. Ben emzirme dönemindeyim diye hiç olabileceğini düşünmemiştim.
Ben de hamile kalma fobisi olanlar kervanındayımBen de kendimi sürekli hamile görüyorum. Hatta yeni bu sabah gördüm uyandım şükür rüyaymış diye seviniyorum.Korunmak için yapılan iğne yalnız kilo yapıyor. Bilginiz olsun.
Valla benimki de bir de kız yapalım diyor. Ben onu başkasından yap diyorum artık.Ben de hamile kalma fobisi olanlar kervanındayımEşim de bu 1yaşına gelsin 2.yi yapalım hemen diyo tabii 3 aydır gecesi gündüzüne karışan açlıktan eriyip biten o olmadığı için
Yani sadece mukusluysa kan ve ciltte döküntü yoksa endişeye gerek yokmuş doktor öyle söylemişti. Ama mukuslu olan bebeler hafif derece alerjikmişKızlar yine kaka konusu açacağım. Bugün benim bebeğimin kakasi iyice sümük gibi olmuş ya. Tekrardan tahlil için götürsem mi
Evlenelim 3 yıl oldu. İlk baştan beri bebek istiyordum eşimin basinin etini yedim hep. 2 ci o kadar uzak ki zormuş gerçekten.. Ben çalışmayı özledim evde tek başıma bakıyorum. Kendimi çok yalnız hissediyorum. Diplerdeyim bu aralar hep kendimi avutuyorum. Geçecek geçecek bu zor günler Rabbım isteyenlere versin.Ben de hamile kalma fobisi olanlar kervanındayımEşim de bu 1yaşına gelsin 2.yi yapalım hemen diyo tabii 3 aydır gecesi gündüzüne karışan açlıktan eriyip biten o olmadığı için
Çevremde yaptıran bir kaç kişi kilo aldırıyor diye şikayetciydi.Evet kızlar iğnenin yan etkisi olarak yılda 2-3 kilo diyor. Adet olunmadığı için bence normal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?