2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
Benim bebeğim de çok iştahsız zorla emziriyorum zorla mama yediriyorum. 60-90cc zor içer bi öğünde. 180 içenleri duyunca inanamıyorum
Belki sizi çok emiyordur mama ihtiyacı azalmıştır. Kaç saatte bir veriyorsunuz? Bir de kaç kilo çünkü kiloya göre hesaplanıyormuş. Benim bebeğim 5 kilo benim zorumla günlük 500 cc anca alıyor. Kendi haline bıraksam onu da almaz

Benim oğlum da 3.5 aylık ama karın üstü koyunca 2,3 saniye kafasını kaldırıp sonra yan çevirip yatıyo. Eline bir şey verip tutturmaya çalışıyorum tutmuyo zorla tutturuyorum kısa bir süre tutup ya düşürüyo ya yüzüne vuruyo hala ellerinin farkında değil küt diye kafasına elini vuruyo bazen
Benim rüyalarıma giriyo yeniden hamile olarak görüyorum kendimi hep biirkaç kere korunduk onda bile içime kurt düştü ya patlayıp sızdıysa diye

Yazdıklarınızı okuyunca kendimi gördüm. Bir daha doguma da tövbe ettim.geldu geçti artık.. kaç günlük bebeğiniz. Atak haftasında sapma oluyor. Sizinde öyle olabilir mi? Benimki doğduğundan beri huzursuz. o yüzden sebebi şu diyemiyorum

Benim oğlumun da yüzünde vardı iki kasinin ortasinda suan 7 yasinda ve yok oldu tamamen, ayni yerde ayni sekilde kiziminda var yok olur gider ya sikintiya gerek yok
Bende geçtim uzun kollaya sıcaklık düştü 28 derece bugün ama esintili geçiyor 1 haftadır, akşamları 10 dereceye düşüyor
Bu arada ben anladım ne gaz ne kolik ne de atak haftası zorluyor bizi. Biz ikizler bebesi doğurduk o yüzden bu kadar zorlar
Hah tam olarak durum bu, catlayacak gibi ağlarken bi anda bisey dikkatini çekiyor bakıyor susuyor gülüyor sonra aynen ağlamaya devam ediyor
Bende korkuyorum valla, bana artik gebelik yasak, 3.sezeryani kaldıramazsın dedi dr, ameliyat oncesi dese tüpleri baglatirdim, ameliyattan sonra dedi simdi napcam bilmiyorum. Çocukların ikiside tup bebek kendi kendime hamile kalamadim ama sorunum yok sonuçta dr lar stres diyordu, stres bitti 2 evladım var bu rahatlıkla ya hamile kalirsam

Ben her gün karın üstü koymayı deneyeceğim. Dün ilk defa yaptım. Aynen bende geçen cingiragi tutuyor diye bıraktiydim.yuzune düştü

Bir kere de benim rüyama girdi. Hiç ilişkiye girmedim doğumdan sonra nasıl hamile kaldım , ben bunu nasil doguracagim ,ayni acıları yasayamam diye sokakta koştuğumu gördüm resmen kocamdan kaçıyorum ben

Ben senin 4 çocuğun var sanıyordum

Evet ben vuruldum ilkini 2 hafta önce . Doktorum önerdi. Adet kanamasını kesiyor adet olmuyorum. Baya konforlu şuan için. İpne de basit bir şey kalçaya yapılıyor ağrı sızı vs yok
Peki adet dönemi psikolojisini etkiledi mi ? Benim hep duzensizdir. Ne zaman vaktini geçse hep bir sinir,bir ağlama modu oluyordu. Bunu yaptirinca da oluyor mu?

Evet ben vuruldum ilkini 2 hafta önce . Doktorum önerdi. Adet kanamasını kesiyor adet olmuyorum. Baya konforlu şuan için. İpne de basit bir şey kalçaya yapılıyor ağrı sızı vs yok
Ya süpermiş böyle bir iğne olduğunu bilmiyordum, benim tüplerim yok zaten hamile kalamam ama adet olmaktan yoruldum. 40. günden sonra hep kanamam var zaten, adet de görüyorum eskiden olduğu gibi ara kanamalarım da var ve gerçekten çok zorlanıyorum. Ben de bir sorayım ne iğnesi ise muhtemelen lucrin benzeri bir şeydir. Ben emzirme dönemindeyim diye hiç olabileceğini düşünmemiştim.

Adı depo proveira olması gerek siz yine doktorunuza sorun

Ben de kendimi sürekli hamile görüyorum. Hatta yeni bu sabah gördüm uyandım şükür rüyaymış diye seviniyorum. Korunmak için yapılan iğne yalnız kilo yapıyor. Bilginiz olsun.

Ben de kendimi sürekli hamile görüyorum. Hatta yeni bu sabah gördüm uyandım şükür rüyaymış diye seviniyorum. Korunmak için yapılan iğne yalnız kilo yapıyor. Bilginiz olsun.
Ben de hamile kalma fobisi olanlar kervanındayım Eşim de bu 1yaşına gelsin 2.yi yapalım hemen diyo tabii 3 aydır gecesi gündüzüne karışan açlıktan eriyip biten o olmadığı için

Kızlar yine kaka konusu açacağım. Bugün benim bebeğimin kakasi iyice sümük gibi olmuş ya. Tekrardan tahlil için götürsem mi

Evet kızlar iğnenin yan etkisi olarak yılda 2-3 kilo diyor. Adet olunmadığı için bence normal.

Kızlar yine kaka konusu açacağım. Bugün benim bebeğimin kakasi iyice sümük gibi olmuş ya. Tekrardan tahlil için götürsem mi
Yani sadece mukusluysa kan ve ciltte döküntü yoksa endişeye gerek yokmuş doktor öyle söylemişti. Ama mukuslu olan bebeler hafif derece alerjikmiş

Ben de hamile kalma fobisi olanlar kervanındayım Eşim de bu 1yaşına gelsin 2.yi yapalım hemen diyo tabii 3 aydır gecesi gündüzüne karışan açlıktan eriyip biten o olmadığı için
Evlenelim 3 yıl oldu. İlk baştan beri bebek istiyordum eşimin basinin etini yedim hep. 2 ci o kadar uzak ki zormuş gerçekten.. Ben çalışmayı özledim evde tek başıma bakıyorum. Kendimi çok yalnız hissediyorum. Diplerdeyim bu aralar hep kendimi avutuyorum. Geçecek geçecek bu zor günler Rabbım isteyenlere versin.

Arkadaşlar kasık ağrısı olmadan hamile oldunu öğrenip devam eden varmı illa kasık ağrısı olmalımı bende ŞÜKÜR gebeyim ama kasık ağrım aman aman olmuyor merak ettim

Merhaba hanımlar ben atak falan bilmiyorum dümdüz gidiyoruz
Gecem gündüzüm karıştı. 2,5 yaşında kızım da var onun yaramazliklarindan dolayı bebeğimin ağlamaları bana normal geliyor sanırım
Bu arada geçen sabah bir rüya gördüm sanki kabus gibiydi hamileyim doguruyorum bakıyorum hooop tekrar hamileyim kısır döngü gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…