2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
Neden kaldıramazsın dedi ki acaba tüp bebek olduğu için mi sezaryenle mi alalalı? Benim de riskli ikinci hamileliğim. Olursa erken almak zorundayız demişti doktorum. O kadar korkuyorum ki

Selam kızlar doktordan geldik şimdi .Gözünn altındaki beyazlığı sordum takip ederiz dedi ama bebeklerde böyle beyazlık oluyormuş özellikle yazları o yüzden dışarı çıkartırken güneş kremi sür dedi büyük ihtimal geçer dedi
Birde şu rota aşısında çok kararsız kaldık eşimle kızımda devlete gidiyordum hiç bahsetmemişlerdi yaptırmadık bişeyde olmadı çok şükür düşünmek için 2 haftamız daha varmış doktor da bu sıralar çok salgın var falan dedi ama yaptırmazsanız da hastalansa tedaviyle geçen bişey dedi 1,2 gün yatış yapar falan dedi tabi çocuktan çocuğa değişirmiş ben tavsiye ederim de dedi beynimiz allak bullak

Arkadaşlar kasık ağrısı olmadan hamile oldunu öğrenip devam eden varmı illa kasık ağrısı olmalımı bende ŞÜKÜR gebeyim ama kasık ağrım aman aman olmuyor merak ettim
Olanlar var. Benim sadece 4 haftalık hamileyken oldu başka hiç olmadı. Mide bulantısı da dolmuşa binince oldu . İşe arabayla gitmeye başlayınca mide bulantısı da kalmadı.

Erkekler bedavadan baba oluyorlar. Bazen rüyası be yetiyor korkutmaya

Canım ben hem.rota hem menenjit yaptıracağım. 3 aylık olunca . İşi garantiye alalım gerisi Allah'tandır. Seni bebegin kaç aylik. Bunlar özel aşılar bir zorunluluk yok ama yapılsa iyi olur diyor doktorlar ve hemsireler

Valla benimki de bir de kız yapalım diyor. Ben onu başkasından yap diyorum artık.
2.si kız olsun bende istiyorum ama benim oğlandan bi tane daha olma ihtimali de var işte
benim de hayatımın en zor dönemi gerçekten, ailemden uzak bir şehirdeyim onlar ara ara gelip bana destek oluyorlar ama geri döndüklerinde benim psikoloji yine alt üst oluyor. Bebek bi şekilde bakılır, ev temizlenir ama yalnızlığın yarattığı yıkıma çare maalesef yok

Olanlar var. Benim sadece 4 haftalık hamileyken oldu başka hiç olmadı. Mide bulantısı da dolmuşa binince oldu . İşe arabayla gitmeye başlayınca mide bulantısı da kalmadı.
Anladım canımm benimde regli günümde oldu doktor duphaston verdi geçti ve bidaha benimde olmadı o yüzden şaşkınım

En büyük problemim yalnızlık aklımdan neler geçiyor neler Bazen sacma sapan şeyler düşünür oldum. Geçecek bu günler diye diye avutuyorum hep

Gidince sorucam daha önce sormuştum canımm tedaviyle olduğu için rahime çizik attımız için olmayabilir demişti o gün regli günümdü ve kasık ağrım akşamına olmuştu ama Duphaston die bir ilaç vermişti ve geçmişti halen kullanıorum ama progestanda kullanıorum mesela tekrar sorucam ama canımm teşekkür ederim

Çok emse de bezleri aşırı ağır olmuyo hep hafif hafif sütüm az gibi geliyo bana o yüzden. Günde bir iki kez bile içiremiyorum. Bi beslenme sorunumuz var ama bakalım doktor ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…