Neden kaldıramazsın dedi ki acaba tüp bebek olduğu için mi sezaryenle mi alalalı? Benim de riskli ikinci hamileliğim. Olursa erken almak zorundayız demişti doktorum. O kadar korkuyorum kiBenim oğlumun da yüzünde vardı iki kasinin ortasinda suan 7 yasinda ve yok oldu tamamen, ayni yerde ayni sekilde kiziminda var yok olur gider ya sikintiya gerek yok
Bende geçtim uzun kollaya sıcaklık düştü 28 derece bugün ama esintili geçiyor 1 haftadır, akşamları 10 dereceye düşüyor
Hah tam olarak durum bu, catlayacak gibi ağlarken bi anda bisey dikkatini çekiyor bakıyor susuyor gülüyor sonra aynen ağlamaya devam ediyor
Bende korkuyorum valla, bana artik gebelik yasak, 3.sezeryani kaldıramazsın dedi dr, ameliyat oncesi dese tüpleri baglatirdim, ameliyattan sonra dedi simdi napcam bilmiyorum. Çocukların ikiside tup bebek kendi kendime hamile kalamadim ama sorunum yok sonuçta dr lar stres diyordu, stres bitti 2 evladım var bu rahatlıkla ya hamile kalirsam
1.aylikken tahlil yaptırdık bit şey çıkmadı ama bugün kakasinin yarısı mukus kocaman olduğu için endiseliyimYani sadece mukusluysa kan ve ciltte döküntü yoksa endişeye gerek yokmuş doktor öyle söylemişti. Ama mukuslu olan bebeler hafif derece alerjikmiş
Olanlar var. Benim sadece 4 haftalık hamileyken oldu başka hiç olmadı. Mide bulantısı da dolmuşa binince oldu . İşe arabayla gitmeye başlayınca mide bulantısı da kalmadı.Arkadaşlar kasık ağrısı olmadan hamile oldunu öğrenip devam eden varmı illa kasık ağrısı olmalımı bende ŞÜKÜR gebeyim ama kasık ağrım aman aman olmuyor merak ettim
Erkekler bedavadan baba oluyorlar. Bazen rüyası be yetiyor korkutmayaMerhaba hanımlar ben atak falan bilmiyorum dümdüz gidiyoruz
Gecem gündüzüm karıştı. 2,5 yaşında kızım da var onun yaramazliklarindan dolayı bebeğimin ağlamaları bana normal geliyor sanırım
Bu arada geçen sabah bir rüya gördüm sanki kabus gibiydihamileyim doguruyorum bakıyorum hooop tekrar hamileyim kısır döngü gibi
Canım ben hem.rota hem menenjit yaptıracağım. 3 aylık olunca . İşi garantiye alalım gerisi Allah'tandır. Seni bebegin kaç aylik. Bunlar özel aşılar bir zorunluluk yok ama yapılsa iyi olur diyor doktorlar ve hemsirelerSelam kızlar doktordan geldik şimdi .Gözünn altındaki beyazlığı sordum takip ederiz dedi ama bebeklerde böyle beyazlık oluyormuş özellikle yazları o yüzden dışarı çıkartırken güneş kremi sür dedi büyük ihtimal geçer dedi
Birde şu rota aşısında çok kararsız kaldık eşimle kızımda devlete gidiyordum hiç bahsetmemişlerdi yaptırmadık bişeyde olmadı çok şükür düşünmek için 2 haftamız daha varmış doktor da bu sıralar çok salgın var falan dedi ama yaptırmazsanız da hastalansa tedaviyle geçen bişey dedi 1,2 gün yatış yapar falan dedi tabi çocuktan çocuğa değişirmiş ben tavsiye ederim de dedi beynimiz allak bullak
Yine fotoğrafını çekseydin varsa doktorunuz gönderebileceğin whatsapptan sor istersen normal mi diye1.aylikken tahlil yaptırdık bit şey çıkmadı ama bugün kakasinin yarısı mukus kocaman olduğu için endiseliyim
2.si kız olsun bende istiyorum ama benim oğlandan bi tane daha olma ihtimali de var işteValla benimki de bir de kız yapalım diyor. Ben onu başkasından yap diyorum artık.
benim de hayatımın en zor dönemi gerçekten, ailemden uzak bir şehirdeyim onlar ara ara gelip bana destek oluyorlar ama geri döndüklerinde benim psikoloji yine alt üst oluyor. Bebek bi şekilde bakılır, ev temizlenir ama yalnızlığın yarattığı yıkıma çare maalesef yokEvlenelim 3 yıl oldu. İlk baştan beri bebek istiyordum eşimin basinin etini yedim hep. 2 ci o kadar uzak ki zormuş gerçekten.. Ben çalışmayı özledim evde tek başıma bakıyorum. Kendimi çok yalnız hissediyorum. Diplerdeyim bu aralar hep kendimi avutuyorum. Geçecek geçecek bu zor günler Rabbım isteyenlere versin.
Anladım canımm benimde regli günümde oldu doktor duphaston verdi geçti ve bidaha benimde olmadı o yüzden şaşkınımOlanlar var. Benim sadece 4 haftalık hamileyken oldu başka hiç olmadı. Mide bulantısı da dolmuşa binince oldu . İşe arabayla gitmeye başlayınca mide bulantısı da kalmadı.
En büyük problemim yalnızlık aklımdan neler geçiyor neler2.si kız olsun bende istiyorum ama benim oğlandan bi tane daha olma ihtimali de var işte
benim de hayatımın en zor dönemi gerçekten, ailemden uzak bir şehirdeyim onlar ara ara gelip bana destek oluyorlar ama geri döndüklerinde benim psikoloji yine alt üst oluyor. Bebek bi şekilde bakılır, ev temizlenir ama yalnızlığın yarattığı yıkıma çare maalesef yok
Benimki 3 ay 9 günlükCanım ben hem.rota hem menenjit yaptıracağım. 3 aylık olunca . İşi garantiye alalım gerisi Allah'tandır. Seni bebegin kaç aylik. Bunlar özel aşılar bir zorunluluk yok ama yapılsa iyi olur diyor doktorlar ve hemsireler
Çektim. Bir kac gün izleyip götüreceğimYine fotoğrafını çekseydin varsa doktorunuz gönderebileceğin whatsapptan sor istersen normal mi diye
Anladım canımm benimde regli günümde oldu doktor duphaston verdi geçti ve bidaha benimde olmadı o yüzden şaşkınım
[/QUOTE
Kontrole gidince sor. Aklına takılı kalmasin
Benim doktor rota 3ay 21 gune kadar yapılabilir demişti. Az kalmış karar vermen için. Aslında ben menenjitten daha çok korkuyorum.Benimki 3 ay 9 günlük
Aynen saatlerce ağlayıp sonunda mukuslu kaka yaptıKızlar yine kaka konusu açacağım. Bugün benim bebeğimin kakasi iyice sümük gibi olmuş ya. Tekrardan tahlil için götürsem mi
Gün içinde 3 kakasinda mukus kalmamış. Yinede takip ed3cegim artikAynen saatlerce ağlayıp sonunda mukuslu kaka yaptı
Geçer inşallah canımGün içinde 3 kakasinda mukus kalmamış. Yinede takip ed3cegim artik
Çok emse de bezleri aşırı ağır olmuyo hep hafif hafif sütüm az gibi geliyo bana o yüzden. Günde bir iki kez bile içiremiyorum. Bi beslenme sorunumuz var ama bakalım doktor ne diyecekBelki sizi çok emiyordur mama ihtiyacı azalmıştır. Kaç saatte bir veriyorsunuz? Bir de kaç kilo çünkü kiloya göre hesaplanıyormuş. Benim bebeğim 5 kilo benim zorumla günlük 500 cc anca alıyor. Kendi haline bıraksam onu da almaz
Bizde de durum aynı .Çok emse de bezleri aşırı ağır olmuyo hep hafif hafif sütüm az gibi geliyo bana o yüzden. Günde bir iki kez bile içiremiyorum. Bi beslenme sorunumuz var ama bakalım doktor ne diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?