2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
Aynı bizim de öyle oldu iki aydan sonra imkansız içiremedim. Kilo alımı fena değil gibi 1 kiloya yakın aldı sanırım ama sürekli huzursuz mızıldanıyo mama yedirebilirsem sakinleşiyo

Bende de o fobiden oldu sanırım eşimden köşe bucak kaçıyorum doğal korunma

En büyük problemim yalnızlık aklımdan neler geçiyor neler Bazen sacma sapan şeyler düşünür oldum. Geçecek bu günler diye diye avutuyorum hep
dün ve bu sabah bütün zamanlar intihar etmeyi düşündüm şöyle senaryolar.. ölürsem oğluma kim bakar bensiz ne yapar acaba o da yokluğumla mutlu olur mu? bir süredir iyiydim meğer rol yapıyormuşum yine başa döndüm

bende düzeldim diye kendimi kandırıyormuşum sabahtan beri çocuk ağladıkça ben de ağlıyorum yine

Benim sağ memede bugün bi tuhaflık var. Kahverengi bölgenin bittiği beyaz yerin başladığı alanda küçük nohut kadar şişlik var. Bebek emerken ağrıyo bebek de o memeyi çok hırslı emiyor. Mastit mi acaba napmam lazım?

Bende de o fobiden oldu sanırım eşimden köşe bucak kaçıyorum doğal korunma
Valla ben de hep hamile kalır mıyım diye düşünmekten bi hal oldum kanka gibi olcaz yakında şimdi misafirler vardı 7 aylık sezaryenli hamile kalmış doktor yırtılma tehlikesi var demiş iyice bi korktum
Ama sorunsuz doğuran da çok var
İkinci çocuk belki isterim ama en az 3 sene sonra aminn

İnşallah bugünler de geçti diye yazarız bi gün buraya
İnşallah canım Alllah hepimize güç kuvvet versin
İntihara kadar aklıma geliyor demek ki yalnız değilmişim. Aileme bunlar dan hiç bahsetmiyorum dipe düşünce her şey geliyor aklıma... Nasıl bir zor dönem mart in başında ise başlayacağım. İkiz kardeşim diyor ki 2 yaşına kadar çalışma bak. Anne sevgisinden mahrum etme güzel günlerini kaçırıyorsun diyor. Demesi kolay içimde fırtınalar kopuyor. Ben 2 yıl daha evde kalırsam bana ne olur bilmiyorum. Çalışmam şart kızımın geleceği ve kendim için..

Memenizi sıkınca sertlik varsa o memeyi boşaltın. O beze mastit olabilir boşalmazsa ateş titreme enfeksiyon kana bulaşır. Sıcak suyun altında bol masaj yapın bebeğiniz emzirin ve sagma makinesi varsa sağın.

ben annenin tek başına bebeğe bakmasını hiç sağlıklı bulmuyorum şu yaşadıklarımdan sonra. eşim iyi ki evde. tek başıma baksam depresyona girer ya da bebeğime karşı kolay sinirlenebilir bir hale gelirdim kesin diyorum. iki kişi baktığımız halde zorlandığımız çok an oluyor. ben psikolojik destek almaya başladım ve kitaplara verdim kendimi.

kimse yeni bebeği olan annelere laf etmesin, akıl vermesin cidden. bu süreç o kadar iyi gösterdi ki bunu. tek başına bakan tüm anneleri takdir ediyorum gerçekten.

benim bebeğimin göğsüne ve karnına doğru iki tane doğum lekesi var.
boynunda da et beni var.
bir de paylaşılan videodan ki gibi banyo sonrası ve zaman zaman oluşan kaşlarının arasında kırmızılık var.
doğum lekeleri hakkında doktoru yorum yapmadı, et benini aldırmayı düşünüyoruz.
kaşlarının arası da ara sıra oluyor bakalım belki ilerde geçer.
benim oğlumda karın üstünde zaman geçirmeyi sevmiyor. kendini rahatlatma aracı olarak kolunu emmeye başlyor direk. hatta bugün 2 dk kadar durdu. ne yaptıysam başını kaldırmadı. o sürede kolunu kızartmış birazcık morluk da oluşmuş emmekten. kavrama da henüz çok az durumda.

Kızlar 2 defa mastit oldum ikisinde de hastanelik olmadan kendim geçirdim. Birincisinde kocaman beze gibi şişlikler vardı. İkincisinde de baya kızarıklık vardı ve ateş yaptı. Tek çaresi bol bol emzirmek ama normal pozisyonda değil sadece farklı pozisyonlarda emzirin. Ateş, ağrı yaparsa mutlaka parol için özellikle gece yatmadan parol ateşi direk düşürüyor. Soğuk kompres yapın mastitte sıcak değil. Dediğim gibi Emzirmekten baska çare yok normalde emzirdiğizden daha fazla uzun emzirin emzirmeniz gereken pozisyonu fotoğraf olarak koydum umarım faydası olur.

Yani sadece mukusluysa kan ve ciltte döküntü yoksa endişeye gerek yokmuş doktor öyle söylemişti. Ama mukuslu olan bebeler hafif derece alerjikmiş
Benim yeşil sarı ve hep mukuslu ishal mi acaba diyorum ama hep böyle hergun nereedyse böyle ve çok uzun zamandır. Sıkıntı etmeli miyim bilemedim

Memeyi boşalt canım duş altında masaj yapabilirsin. En iyi gelen şey sık emzirmek

Bebekleriniz oturmaya çalışıyor mu? Benimki bir kaç gündür oturmak istiyor. Bir kaç saniye oturtuyorum, daha fazla istiyor ağlayıp kızıyor sıpa. Ama oturunca da kafayı tutamiyor, öne düşüyor kafası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…