2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
Instagtam da bebekler de doğum lekesi karşıma çıktı atayım bilgi olur sizler için.

Ben de hamile iken kalan kilo fazlalığım 2 kg o da bu gidişle gidecek gibi.
Benim bebeğimde de var ensesinde biraz büyük kırmızı renkte doktor 3 4 yaşına kadar geçer dedi

Aynrn bende şişlik ve hafif kızarıklık olmuştu bunları yaparak geçirdim doktora bile gitmeden bol emzirme sağma o şişliğe ovalayarak sağdım banyoda suyun altında da ovdum farklı olarak arada da amzirmeden önce bir bezi sıcak suyla ıslatıp o göğsüme koydum sonra emdirdim emme bitnce soğuk suyla ıslayıp kpydum

15günden fazladır aşırı derecede istiyor oturtmadığım için de bağıra bağıra ağlıyor

Ne söylenir ki kendimi kitap okuyayım vs hiçbir şey yapasım yok. Dizi film izlemeyi Seven biriydim o da gitti.. Geçecek bu günler Allah in izniyle.. Sabır

Aynı bizim de öyle oldu iki aydan sonra imkansız içiremedim. Kilo alımı fena değil gibi 1 kiloya yakın aldı sanırım ama sürekli huzursuz mızıldanıyo mama yedirebilirsem sakinleşiyo
Evet benimiide böyle ben anlıyorum hemen yapıyorum mama. Günde 3 yada 4 sefer 90 ml iciriyorum.
Mathiiii kendine gel kardeşim. Evladının sana seninde evladına ihtiyacın var. Bence bu bir dönem.ve hepsi geçecek.
Tek başıma üç çocuğuma bakan ben el sallıyorum

asla değilsin canım. ben çok normal bir psikolojide değildim zaten deprem falan.. bu arada benim bu durumun bebekle çok ilgisi yok sadece bebeğim olduktan sonra eşimin ailesi bana çok yanlış yaptı sürekli kendimi ifade etmeye çalışıyorum ama karşı taraf duvar gibi artık anlamıyorlar pes ettim ve hepsini engelleyip sildim. bugün daha iyiyim.
bebeğinle ilgili hissettiklerini de çok iyi anlıyorum hayatımız tamamen değişti. güveneceğimiz tek nokta bunların geçici olması. lütfen kendine yüklenmemeye çalış arada bebeği güvenli bir yere bırak ve nefes al, ağlarsa bile problem etme çünkü şunu çok unutuyoruz bebekler ağlar…

ve bence de işe başla gitsin ben başladım. bir yerde nasıl olsa başlayacağız ve çoğu kişi çalışan annelerin bebekleriyle daha kaliteli vakit geçirdiğini söylüyor. vicdan yapıp daha güzel ilgileniyormuşuz:)

Benim yeşil sarı ve hep mukuslu ishal mi acaba diyorum ama hep böyle hergun nereedyse böyle ve çok uzun zamandır. Sıkıntı etmeli miyim bilemedim
hiç dert etmeyin dün rota aşısını yaptırdım hemşire hanım biraz ishal yapabilir dedi ishal başka bir şeymiş yanlardan akmak üzereydi banyoya yetiştirdim

ahhh kesinlikle öyle. zaten olmasaydı ben tüm bu olanlara dayanamazdım. bana çok güç veriyor her gün kollarım ağrıyarak uyuyorum ama her şeye değer.
yukarıda da söyledim benim derdim başkalarıyla. bebeğim çok zor bir bebek değil çok şükür… beni çok yormuyor açıkçası. ama insanlar aşırı bunalttı beni doğumdan beri bir kavga halindeyim dün son defa anladım ki duvara konuşuyormuşum. sildim herkesi kuş gibi hafifledim.

bende düzeldim diye kendimi kandırıyormuşum sabahtan beri çocuk ağladıkça ben de ağlıyorum yine
Dün beş saat kucaktan inmedi. Sürekli kucagim da yürüdüm. En sonunda bende ağladım. ÇEKİLECEK cok cilem varmis diye dusundum . Belki de o stresi bosaltmaya ihtiyacim vardi.Geçecek bugunler kızlar. Ben ise başlayınca psikoloğa başlayacağım. Online olanlar bir tık daha uygun . Kendinizi bırakmayın lütfen.

Ben kocayı sildim dün artık canım. Bu hafta sünnet yaptıracağız . Hafta sonu ailemin yanına gideyim ben köye diyor. Ailesi bu çocuktan önce geliyor. çocuğun acil bir şeyi olur hastane işi diye düşünmüyor.Allah insanın da ,kocanın da ,ailenin de hayırlısını verisn

Geçmiş olsun canım. Bir tanıdığım bir defa mastit olmuştu. Ağlıyordu artık. Sen iki defa iyi dayanmissin . Helal olsun canım sana

Böyle giderse bende terapiye falan başlıycam yoksa hiç sağlıklı düşünemiyorum

O kadar iyi geldiniz ki teşekkür ederim Atlatacağım evelallah Bu zamanlar çabuk gelip geçecek

Kizlar tlc tv de ailemiz büyüyor diye bir programa denk geldim. Kadın dogurdukca doğurmuş. Şimdi yine hamile. ( her hamileliği ikiz , ucuZ) tek doğumda dağılan ben
Tek cocukla yerlerdeyiz annem 7 çocuk doğurmuş nasıl yapmış etmiş diyorum. Ama sizi şunu söyleyeyim çok doğum yapanlar vurdum duymaz rahat anneler.. o kafa ben de olsaydı keşke.. Bizler Her şeylerine takar olduk, ne oluyor takmalar bizlere zarar veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…