- 10 Ekim 2019
- 3.083
- 2.456
- 133
- 35
Maddiyat ve maneviyatı geçtim ben artık. Vücutları nasil toparlanır. Agri ,sizi yok mu hiçTek cocukla yerlerdeyiz annem 7 çocuk doğurmuş nasıl yapmış etmiş diyorum. Ama sizi şunu söyleyeyim çok doğum yapanlar vurdum duymaz rahat anneler.. o kafa ben de olsaydı keşke.. Bizler Her şeylerine takar olduk, ne oluyor takmalar bizlere zarar veriyor.
Ayy yok keşke olsaydı, 2 taneyi zor yaptım, ha 3.de niyetim vardı hemen peşine ama, yapisikligim çokmuş, birde son sezeryanda ölümden döndüm, biraz agir geçti ameliyat o yüzden 3.olmaz dedi drBen senin 4 çocuğun var sanıyordum
Yok tüp bebekle ilgisi yok, sanırım karin yağlarım fazla, yapışıklık cokmus, ikinci ağır geçti masada kalıyordum az dahaNeden kaldıramazsın dedi ki acaba tüp bebek olduğu için mi sezaryenle mi alalalı? Benim de riskli ikinci hamileliğim. Olursa erken almak zorundayız demişti doktorum. O kadar korkuyorum ki
Çok g3cmis olsun canım. Bosver üçüncüyü iki evladına bağışlamış Allah seni . Onlara iyi bakaAyy yok keşke olsaydı, 2 taneyi zor yaptım, ha 3.de niyetim vardı hemen peşine ama, yapisikligim çokmuş, birde son sezeryanda ölümden döndüm, biraz agir geçti ameliyat o yüzden 3.olmaz dedi dr
Yok tüp bebekle ilgisi yok, sanırım karin yağlarım fazla, yapışıklık cokmus, ikinci ağır geçti masada kalıyordum az daha
Çok g3cmis olsun canım. Bosver üçüncüyü iki evladına bağışlamış Allah seni . Onlara iyi bakaAyy yok keşke olsaydı, 2 taneyi zor yaptım, ha 3.de niyetim vardı hemen peşine ama, yapisikligim çokmuş, birde son sezeryanda ölümden döndüm, biraz agir geçti ameliyat o yüzden 3.olmaz dedi dr
Yok tüp bebekle ilgisi yok, sanırım karin yağlarım fazla, yapışıklık cokmus, ikinci ağır geçti masada kalıyordum az daha
Kola yerleştirilen implanttan bahsediyorsunuz sanırım, cuma günü kontrole gittiğimde sordum ben önermiyorum dedi, spiral takabilirim dedi ama bi dezavantajı var mı onun da acaba?Kızlar üç aylık iğne varmış hamilelikten koruyan kullanan oldu mu daha önce? Sağlık ocağında yapılıyo mu yoksa doktora mı gidiliyor
Bende resmen hamile kalma fobisi oluştu. Çok korkuyorum olur diye çevremde çok var çünkü bebeği 3-4 aylıkken istemeden kalan
ben de az az oturtuyorum düz tutmak çok zor olmaya başladı kendini katlıyorBebekleriniz oturmaya çalışıyor mu? Benimki bir kaç gündür oturmak istiyor. Bir kaç saniye oturtuyorum, daha fazla istiyor ağlayıp kızıyor sıpa. Ama oturunca da kafayı tutamiyor, öne düşüyor kafası.
inşallah canım kendimi terapi alırken hayal edemedim yaaa psikoloğu zor günler bekliyorDün beş saat kucaktan inmedi. Sürekli kucagim da yürüdüm. En sonunda bende ağladım. ÇEKİLECEK cok cilem varmis diye dusundum . Belki de o stresi bosaltmaya ihtiyacim vardi.Geçecek bugunler kızlar. Ben ise başlayınca psikoloğa başlayacağım. Online olanlar bir tık daha uygun . Kendinizi bırakmayın lütfen.
çok üzgünüm maalesef benimki de öyleydi bir tık daha iyi şimdi çünkü bütün aileyi birbirine şikayet ettimBen kocayı sildim dün artık canım. Bu hafta sünnet yaptıracağız . Hafta sonu ailemin yanına gideyim ben köye diyor. Ailesi bu çocuktan önce geliyor. çocuğun acil bir şeyi olur hastane işi diye düşünmüyor.Allah insanın da ,kocanın da ,ailenin de hayırlısını verisn
benimkinin de kilo alımı çok azaldı. eskiden huysuzlanınca memeyi tutup susardı şimdi asla tutturamıyorum uykudan uyanınca uykuluyken emzirebiliyorumKızlar 3. Ay kontrolüne gidenleriniz varsa bu ay kaç kilo almış bebişleriniz? Henüz gitmedim ama tartıya beraber çıkarak bakıyorum ve cok az kilo almış gözüküyor sizde durum ne?
Canım benim bebeğimin alerjik olduğunu düşünüp alerji doktoruna götürmüştük test yaptı alerji değil besin intöleransı dedi, be rota aşısını yaptırmayın dedi ama biz 1. Dozunu yaptırmıştık 2. Yaptırmayın doktorlar bu konuda 2 ye ayrılıyor çok da elzem öldürücü bi hastalık değil zaten dedi 2. Yaptırmayı düşünmüyorum ama böyle bi sorunu olmadaydı yaptırırdım.Selam kızlar doktordan geldik şimdi .Gözünn altındaki beyazlığı sordum takip ederiz dedi ama bebeklerde böyle beyazlık oluyormuş özellikle yazları o yüzden dışarı çıkartırken güneş kremi sür dedi büyük ihtimal geçer dedi
Birde şu rota aşısında çok kararsız kaldık eşimle kızımda devlete gidiyordum hiç bahsetmemişlerdi yaptırmadık bişeyde olmadı çok şükür düşünmek için 2 haftamız daha varmış doktor da bu sıralar çok salgın var falan dedi ama yaptırmazsanız da hastalansa tedaviyle geçen bişey dedi 1,2 gün yatış yapar falan dedi tabi çocuktan çocuğa değişirmiş ben tavsiye ederim de dedi beynimiz allak bullak
Keşke canım. Benimki zaten hemen ailesi tarafından dolduruşa geldiği için pek açılmaz.çok üzgünüm maalesef benimki de öyleydi bir tık daha iyi şimdi çünkü bütün aileyi birbirine şikayet ettiminşallah onun da gözü açılır seni böyle üzmez
Benim de sol memede var ama kahverengi kısım büyük olduğu için orayı emmiyor, doktor onlar meme lobu dedi, emin olmadan sıkıp zarar vermeBenim sağ memede bugün bi tuhaflık var. Kahverengi bölgenin bittiği beyaz yerin başladığı alanda küçük nohut kadar şişlik var. Bebek emerken ağrıyo bebek de o memeyi çok hırslı emiyor. Mastit mi acaba napmam lazım?
yaaa tam olarak benimki de öyleKeşke canım. Benimki zaten hemen ailesi tarafından dolduruşa geldiği için pek açılmaz.
ayyy rota ne yapar acabaCanım benim bebeğimin alerjik olduğunu düşünüp alerji doktoruna götürmüştük test yaptı alerji değil besin intöleransı dedi, be rota aşısını yaptırmayın dedi ama biz 1. Dozunu yaptırmıştık 2. Yaptırmayın doktorlar bu konuda 2 ye ayrılıyor çok da elzem öldürücü bi hastalık değil zaten dedi 2. Yaptırmayı düşünmüyorum ama böyle bi sorunu olmadaydı yaptırırdım.
Fazla gazlı ve mukuslu kakası olduğu için bağırsakları rotadan sonra kanamalı bağırsak enfeksiyonu yapabilir dedi.ayyy rota ne yapar acaba
alerji/kaka ile ilgili hiç doktora götürmedim ya benimkinde de varsa bir şeyler
iki gün önce aşı oldu çok huysuz sürekli gezdiriyorum acaba aşıdan mı oldu
Spiralle hamile kalan çok tanıdığım varKola yerleştirilen implanttan bahsediyorsunuz sanırım, cuma günü kontrole gittiğimde sordum ben önermiyorum dedi, spiral takabilirim dedi ama bi dezavantajı var mı onun da acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?