2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
Maddiyat ve maneviyatı geçtim ben artık. Vücutları nasil toparlanır. Agri ,sizi yok mu hiç kesinlikle biz her şeye takıyoruz. Ben sürekli googlda bir şeyler araştırıyorum. Hem kendimize hem bebemiZe eziyet

Ben senin 4 çocuğun var sanıyordum
Ayy yok keşke olsaydı, 2 taneyi zor yaptım, ha 3.de niyetim vardı hemen peşine ama, yapisikligim çokmuş, birde son sezeryanda ölümden döndüm, biraz agir geçti ameliyat o yüzden 3.olmaz dedi dr
Neden kaldıramazsın dedi ki acaba tüp bebek olduğu için mi sezaryenle mi alalalı? Benim de riskli ikinci hamileliğim. Olursa erken almak zorundayız demişti doktorum. O kadar korkuyorum ki
Yok tüp bebekle ilgisi yok, sanırım karin yağlarım fazla, yapışıklık cokmus, ikinci ağır geçti masada kalıyordum az daha

C Çok g3cmis olsun canım. Bosver üçüncüyü iki evladına bağışlamış Allah seni . Onlara iyi baka

C Çok g3cmis olsun canım. Bosver üçüncüyü iki evladına bağışlamış Allah seni . Onlara iyi baka

Kızlar 3. Ay kontrolüne gidenleriniz varsa bu ay kaç kilo almış bebişleriniz? Henüz gitmedim ama tartıya beraber çıkarak bakıyorum ve cok az kilo almış gözüküyor sizde durum ne?

Kola yerleştirilen implanttan bahsediyorsunuz sanırım, cuma günü kontrole gittiğimde sordum ben önermiyorum dedi, spiral takabilirim dedi ama bi dezavantajı var mı onun da acaba?

b
ben de az az oturtuyorum düz tutmak çok zor olmaya başladı kendini katlıyor

inşallah canım kendimi terapi alırken hayal edemedim yaaa psikoloğu zor günler bekliyor

çok üzgünüm maalesef benimki de öyleydi bir tık daha iyi şimdi çünkü bütün aileyi birbirine şikayet ettim inşallah onun da gözü açılır seni böyle üzmez

Kızlar 3. Ay kontrolüne gidenleriniz varsa bu ay kaç kilo almış bebişleriniz? Henüz gitmedim ama tartıya beraber çıkarak bakıyorum ve cok az kilo almış gözüküyor sizde durum ne?
benimkinin de kilo alımı çok azaldı. eskiden huysuzlanınca memeyi tutup susardı şimdi asla tutturamıyorum uykudan uyanınca uykuluyken emzirebiliyorum

Eklentiler

• IMG_6841.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 55
Canım benim bebeğimin alerjik olduğunu düşünüp alerji doktoruna götürmüştük test yaptı alerji değil besin intöleransı dedi, be rota aşısını yaptırmayın dedi ama biz 1. Dozunu yaptırmıştık 2. Yaptırmayın doktorlar bu konuda 2 ye ayrılıyor çok da elzem öldürücü bi hastalık değil zaten dedi 2. Yaptırmayı düşünmüyorum ama böyle bi sorunu olmadaydı yaptırırdım.

çok üzgünüm maalesef benimki de öyleydi bir tık daha iyi şimdi çünkü bütün aileyi birbirine şikayet ettim inşallah onun da gözü açılır seni böyle üzmez
Keşke canım. Benimki zaten hemen ailesi tarafından dolduruşa geldiği için pek açılmaz.

Benim de sol memede var ama kahverengi kısım büyük olduğu için orayı emmiyor, doktor onlar meme lobu dedi, emin olmadan sıkıp zarar verme

Keşke canım. Benimki zaten hemen ailesi tarafından dolduruşa geldiği için pek açılmaz.
yaaa tam olarak benimki de öyle büyük olay çıkardım insanlıktan çıktım gerçekten bunları düşününce kendimi tanıyamıyorum.
rabbim akıllarını başlarına getirsin ne diyeyim

ayyy rota ne yapar acaba
alerji/kaka ile ilgili hiç doktora götürmedim ya benimkinde de varsa bir şeyler
iki gün önce aşı oldu çok huysuz sürekli gezdiriyorum acaba aşıdan mı oldu

ayyy rota ne yapar acaba
alerji/kaka ile ilgili hiç doktora götürmedim ya benimkinde de varsa bir şeyler
iki gün önce aşı oldu çok huysuz sürekli gezdiriyorum acaba aşıdan mı oldu
Fazla gazlı ve mukuslu kakası olduğu için bağırsakları rotadan sonra kanamalı bağırsak enfeksiyonu yapabilir dedi.

Rotanin ikinci dozunu yaptirmasak oluyor muymuş? Bilmiyordum bunu.
Eğer öyleyse yaptırmak istemiyorum ben

Kola yerleştirilen implanttan bahsediyorsunuz sanırım, cuma günü kontrole gittiğimde sordum ben önermiyorum dedi, spiral takabilirim dedi ama bi dezavantajı var mı onun da acaba?
Spiralle hamile kalan çok tanıdığım var Doğum kontrol hapları varmış süte geçmeyen ama içip hormonlarımı iyice alt üst etmek de istemiyorum

Kızlar mamaya göre benim bebeğin 5 kaşık yani 150 ml içmesi gerekiyormuş ayına göre (3 ay oluyo)
Ama benimki hala 90 lık içiyor 3 kaşık
Ben sütünü de ona göre sağıp ayarlıyorum 120 lik verince dibi çöp oluyo hep
Ama mesela mamaya göre 4 saatte verilmesi lazım benimki o kdar beklemiyo 3 saatte başlar ağlamaya
Off karışık oldu da bilemedim napsam kilosu iyi gibi şimdilik zorlamıyım mi acaba 90 devam Mİ etse

Kızlar çok üzgünüm. Bebeğim ateşlendi hasta. 82 günlük bugün. Kreşe giden ablasından bulaştı. Doktorumuzla görüştük ama içim hiç rahat değil. Daha çok küçük ya bir şey olursa diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…