2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
3 saatte bir 120 cc anne sütü mü alıyor bebeğiniz? Ben de sağıp veriyorum da 90 cc anne sütü anca içiyor 3 saatte. 82 günlük

çok geçmiş olsun inşallah hemencecik ikisi de iyileşir hiç korkma bebekler çok güçlüdür

benimki bugün epey huysuz hep kucakta gezmek istiyor onda bile ağlıyor.. yeni doğduğu zamanlardaki gibi saç kurutma makinesiyle uyuttum

Benimki de 90 ml içiyor canim. Dert etme.

3 saatte bir 120 cc anne sütü mü alıyor bebeğiniz? Ben de sağıp veriyorum da 90 cc anne sütü anca içiyor 3 saatte. 82 günlük
Yok işte aslında 150 içmesi lazımmış ayına göre ama benimki 110-120 içiyo en fazla
Genelde 90-100 içiyo 2-3 saatte 1 kere
Mama verdiğim zaman 90 ml mamayı koyunca 110 a çıkıyo ya sütü de ona göre ayarlamaya çalışıyorum

Eskiden biberonu verince cup cup içen bebeğim 1 haftadır önce ağlıyo ortalığı yıkıyo iyice sakinleşince içiyo neden acaba sizde de oldu mu bu durum
Böyle kendini geri geri atıyo kucağımdan atlamaya çalışıyo

benimki bugün epey huysuz hep kucakta gezmek istiyor onda bile ağlıyor.. yeni doğduğu zamanlardaki gibi saç kurutma makinesiyle uyuttum
Benimki son 1haftadır öyle, normalde 10-15dk bir şeylerle oyalanırdı şimdi kucağımda gezdirsem bile ağlıyor Atak haftası desem doğurduğumuz zamanlar farklı ikimizinki de atakta olamaz ama neden böyleler anlamıyorum

Canım fotodan anladığım kadarıyla 11.5 hafta ile 13. Hafta arasında görülüyor. Kimde ne zamana denk gelirse. Ateşi filan yoksa bir takip et

Eklentiler

• Screenshot_20230910_200839_Chrome.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 48
Benimkisi de son bir haftadır o kadar farklı ki anlatamam
Hep kucakta durmak istiyo bazen kucakta bile ağlıyo
Normalde emziğini verirdim uyurdu şimdi zorla uyutuyorum ağlaya bağıra çağıra
Kendi kendine yatakta oyalanırdı 1 haftadır asla
Daha çok sayabilirim böyle
İnşallah geçicidir

Kızlar 3. Ay kontrolüne gidenleriniz varsa bu ay kaç kilo almış bebişleriniz? Henüz gitmedim ama tartıya beraber çıkarak bakıyorum ve cok az kilo almış gözüküyor sizde durum ne?
6600 olmuş benim küçük adam tombikleşti iyice 3-6 ay kıyafetlerin bazıları olmuyor

Bu hafta benimkide değişti normalde uykusu gelince ya kucağımda uyuya kalırdı ya emziğini verirdim kendiliğinden uyurdu ya da sallardım şimdi birden ağlıyo kucağımda bi süre sakinleştirmeye çalışıyorum emzik veriyorum sallıyorm zorla uyuyo değişti huyu

Kızlar 3. Ay kontrolüne gidenleriniz varsa bu ay kaç kilo almış bebişleriniz? Henüz gitmedim ama tartıya beraber çıkarak bakıyorum ve cok az kilo almış gözüküyor sizde durum ne?
Benimki de doğdu doğalı 1.800 gram aldı daha
2 hafta önce tartıldı 2 kilo almıştır yani en fazla
3 ayda 2 kilo ortalama galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…