3 saatte bir 120 cc anne sütü mü alıyor bebeğiniz? Ben de sağıp veriyorum da 90 cc anne sütü anca içiyor 3 saatte. 82 günlükKızlar mamaya göre benim bebeğin 5 kaşık yani 150 ml içmesi gerekiyormuş ayına göre (3 ay oluyo)
Ama benimki hala 90 lık içiyor 3 kaşık
Ben sütünü de ona göre sağıp ayarlıyorum 120 lik verince dibi çöp oluyo hep
Ama mesela mamaya göre 4 saatte verilmesi lazım benimki o kdar beklemiyo 3 saatte başlar ağlamaya
Off karışık oldu da bilemedim napsam kilosu iyi gibi şimdilik zorlamıyım mi acaba 90 devam Mİ etse
Benimki 700-800gram arası bişey almıştı yanlış hatırlamıyosamKızlar 3. Ay kontrolüne gidenleriniz varsa bu ay kaç kilo almış bebişleriniz? Henüz gitmedim ama tartıya beraber çıkarak bakıyorum ve cok az kilo almış gözüküyor sizde durum ne?
Geçmiş olsun inşallah bir an önce toparlarKızlar çok üzgünüm. Bebeğim ateşlendi hasta. 82 günlük bugün. Kreşe giden ablasından bulaştı. Doktorumuzla görüştük ama içim hiç rahat değil. Daha çok küçük ya bir şey olursa diye korkuyorum
Çok teşekkür ederim inşallahGeçmiş olsun inşallah bir an önce toparlar
offf çok geçmiş olsun inşallah hemen düzelir yaFazla gazlı ve mukuslu kakası olduğu için bağırsakları rotadan sonra kanamalı bağırsak enfeksiyonu yapabilir dedi.
çok geçmiş olsun inşallah hemencecik ikisi de iyileşirKızlar çok üzgünüm. Bebeğim ateşlendi hasta. 82 günlük bugün. Kreşe giden ablasından bulaştı. Doktorumuzla görüştük ama içim hiç rahat değil. Daha çok küçük ya bir şey olursa diye korkuyorum
İnşallah sağolunçok geçmiş olsun inşallah hemencecik ikisi de iyileşirhiç korkma bebekler çok güçlüdür
Benimki de 90 ml içiyor canim. Dert etme.Kızlar mamaya göre benim bebeğin 5 kaşık yani 150 ml içmesi gerekiyormuş ayına göre (3 ay oluyo)
Ama benimki hala 90 lık içiyor 3 kaşık
Ben sütünü de ona göre sağıp ayarlıyorum 120 lik verince dibi çöp oluyo hep
Ama mesela mamaya göre 4 saatte verilmesi lazım benimki o kdar beklemiyo 3 saatte başlar ağlamaya
Off karışık oldu da bilemedim napsam kilosu iyi gibi şimdilik zorlamıyım mi acaba 90 devam Mİ etse
Yok işte aslında 150 içmesi lazımmış ayına göre ama benimki 110-120 içiyo en fazla3 saatte bir 120 cc anne sütü mü alıyor bebeğiniz? Ben de sağıp veriyorum da 90 cc anne sütü anca içiyor 3 saatte. 82 günlük
Benimki son 1haftadır öyle, normalde 10-15dk bir şeylerle oyalanırdı şimdi kucağımda gezdirsem bile ağlıyorbenimki bugün epey huysuz hep kucakta gezmek istiyor onda bile ağlıyor.. yeni doğduğu zamanlardaki gibi saç kurutma makinesiyle uyuttum
Kızlar çok üzgünüm. Bebeğim ateşlendi hasta. 82 günlük bugün. Kreşe giden ablasından bulaştı. Doktorumuzla görüştük ama içim hiç rahat değil. Daha çok küçük ya bir şey olursa diye korkuyorum
Mama ölçeğine göre çok geride kaldık da ondan merak ettim :) çok zorlayınca kusuyo zaten. Artık emzirmekten tamamen umudu kestim zaten böyle devam edecek gittiği yere kadarBenimki de 90 ml içiyor canim. Dert etme.
Canım fotodan anladığım kadarıyla 11.5 hafta ile 13. Hafta arasında görülüyor. Kimde ne zamana denk gelirse. Ateşi filan yoksa bir takip etBenimki son 1haftadır öyle, normalde 10-15dk bir şeylerle oyalanırdı şimdi kucağımda gezdirsem bile ağlıyorAtak haftası desem doğurduğumuz zamanlar farklı ikimizinki de atakta olamaz ama neden böyleler anlamıyorum
Benimkisi de son bir haftadır o kadar farklı ki anlatamambenimki bugün epey huysuz hep kucakta gezmek istiyor onda bile ağlıyor.. yeni doğduğu zamanlardaki gibi saç kurutma makinesiyle uyuttum
6600 olmuş benim küçük adamKızlar 3. Ay kontrolüne gidenleriniz varsa bu ay kaç kilo almış bebişleriniz? Henüz gitmedim ama tartıya beraber çıkarak bakıyorum ve cok az kilo almış gözüküyor sizde durum ne?
Bu hafta benimkide değişti normalde uykusu gelince ya kucağımda uyuya kalırdı ya emziğini verirdim kendiliğinden uyurdu ya da sallardım şimdi birden ağlıyo kucağımda bi süre sakinleştirmeye çalışıyorum emzik veriyorum sallıyorm zorla uyuyo değişti huyuBenimkisi de son bir haftadır o kadar farklı ki anlatamam
Hep kucakta durmak istiyo bazen kucakta bile ağlıyo
Normalde emziğini verirdim uyurdu şimdi zorla uyutuyorum ağlaya bağıra çağıra
Kendi kendine yatakta oyalanırdı 1 haftadır asla
Daha çok sayabilirim böyle
İnşallah geçicidir
Benimki de doğdu doğalı 1.800 gram aldı dahaKızlar 3. Ay kontrolüne gidenleriniz varsa bu ay kaç kilo almış bebişleriniz? Henüz gitmedim ama tartıya beraber çıkarak bakıyorum ve cok az kilo almış gözüküyor sizde durum ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?