Benimki de aynen öyleBu hafta benimkide değişti normalde uykusu gelince ya kucağımda uyuya kalırdı ya emziğini verirdim kendiliğinden uyurdu ya da sallardım şimdi birden ağlıyo kucağımda bi süre sakinleştirmeye çalışıyorum emzik veriyorum sallıyorm zorla uyuyo değişti huyu
Ay evet çok sık unutuyoruz sürekli kendi kendimize tekrar etmemiz lazım ağlaması normal ağlaması normal ağlaması normal.asla değilsin canım. ben çok normal bir psikolojide değildim zaten deprem falan.. bu arada benim bu durumun bebekle çok ilgisi yok sadece bebeğim olduktan sonra eşimin ailesi bana çok yanlış yaptı sürekli kendimi ifade etmeye çalışıyorum ama karşı taraf duvar gibi artık anlamıyorlar pes ettim ve hepsini engelleyip sildim. bugün daha iyiyim.
bebeğinle ilgili hissettiklerini de çok iyi anlıyorum hayatımız tamamen değişti. güveneceğimiz tek nokta bunların geçici olması.lütfen kendine yüklenmemeye çalış arada bebeği güvenli bir yere bırak ve nefes al, ağlarsa bile problem etme çünkü şunu çok unutuyoruz bebekler ağlar…
Benimki de 90 cc içiyor hatta bazen bırakıyor dibini. Yazanla aynı olmuyor her bebek farklıKızlar mamaya göre benim bebeğin 5 kaşık yani 150 ml içmesi gerekiyormuş ayına göre (3 ay oluyo)
Ama benimki hala 90 lık içiyor 3 kaşık
Ben sütünü de ona göre sağıp ayarlıyorum 120 lik verince dibi çöp oluyo hep
Ama mesela mamaya göre 4 saatte verilmesi lazım benimki o kdar beklemiyo 3 saatte başlar ağlamaya
Off karışık oldu da bilemedim napsam kilosu iyi gibi şimdilik zorlamıyım mi acaba 90 devam Mİ etse
Benim bebeğim 15.haftada ama ona rağmen böyleCanım fotodan anladığım kadarıyla 11.5 hafta ile 13. Hafta arasında görülüyor. Kimde ne zamana denk gelirse. Ateşi filan yoksa bir takip et
Tek dozla koruma sağlamıyordur, bizim zaten bağırsaklarda problem olduğu için doktor daha fazla yormak istemediRotanin ikinci dozunu yaptirmasak oluyor muymuş? Bilmiyordum bunu.
Eğer öyleyse yaptırmak istemiyorum ben
Bizim son bir aydır böyle… içmiyor mamayı tepiniyoEskiden biberonu verince cup cup içen bebeğim 1 haftadır önce ağlıyo ortalığı yıkıyo iyice sakinleşince içiyo neden acaba sizde de oldu mu bu durum
Böyle kendini geri geri atıyo kucağımdan atlamaya çalışıyo
Çok erken değil mi ?Benim bebeğim 15.haftada ama ona rağmen böylesanırım 4.ay atağı başladı ve 4 hafta sürücek ben bittim Eki Görüntüle 3299148
Al benden de o kadar çok yoruluyorum bi kaç gündürbenimki bugün epey huysuz hep kucakta gezmek istiyor onda bile ağlıyor.. yeni doğduğu zamanlardaki gibi saç kurutma makinesiyle uyuttum
Acıkıyor memeye alıyorum bağıra bağıra ağlıyo kendini kucağımdan aşağıya atmaya çalışıyor biraz gezdirip sakinleştirip tekrar emziriyorum bu kez alıyorEskiden biberonu verince cup cup içen bebeğim 1 haftadır önce ağlıyo ortalığı yıkıyo iyice sakinleşince içiyo neden acaba sizde de oldu mu bu durum
Böyle kendini geri geri atıyo kucağımdan atlamaya çalışıyo
Çok şükür, bi oğlum vardı birde kızım oldu, vatana hayırlı evlat, Allah a hayırlı kul olurlar inşallah, Rabbim gönülden isteyen herkese nasip etsinC
Çok g3cmis olsun canım. Bosver üçüncüyü iki evladına bağışlamış Allah seni . Onlara iyi baka
Benim bebis 3200 doğdu, 3 ay kontrolde 6300 olmuşKızlar 3. Ay kontrolüne gidenleriniz varsa bu ay kaç kilo almış bebişleriniz? Henüz gitmedim ama tartıya beraber çıkarak bakıyorum ve cok az kilo almış gözüküyor sizde durum ne?
Bu dönem hemen hepsi aynı galiba, sinirlenince emmeyi reddedip çatlayacak gibi ağlıyor, bende hemen kundak yapıyorum sarıyorum beşiğe tıngır tıngır sallaninca sakinleşiyor, sebeklige basliyor beni al diyebenimkinin de kilo alımı çok azaldı. eskiden huysuzlanınca memeyi tutup susardı şimdi asla tutturamıyorum uykudan uyanınca uykuluyken emzirebiliyorum
Canım salgın var, bizim evden de geçti kızım ateşlendi ama az oldu ateş-i dr a götürmedim, çay kasigiyla calpol verdim, burnu ıçinde fizyolojik serum kullandım, şuan gayet iyi, geçmiş olsunKızlar çok üzgünüm. Bebeğim ateşlendi hasta. 82 günlük bugün. Kreşe giden ablasından bulaştı. Doktorumuzla görüştük ama içim hiç rahat değil. Daha çok küçük ya bir şey olursa diye korkuyorum
Benimkide öyle asla yatırma kucakta gezdir diyor, mutfak dolapları çok dikkatini çekiyor, ağacın dallarina hayranlıkla bakiyorbenimki bugün epey huysuz hep kucakta gezmek istiyor onda bile ağlıyor.. yeni doğduğu zamanlardaki gibi saç kurutma makinesiyle uyuttum
Daha erken canım ya, 1 buçuk yasta kapanıyor diye biliyorumKizlar bebeğinizin bingildagu kapandı mı.
Benim kız gezincede sakinlesmiyor illa kundak yapıp sallayacam biraz uyuyacakAcıkıyor memeye alıyorum bağıra bağıra ağlıyo kendini kucağımdan aşağıya atmaya çalışıyor biraz gezdirip sakinleştirip tekrar emziriyorum bu kez alıyor
Genel olarak demekki hepimiz aynı dönemden geçiyoruzBu dönem hemen hepsi aynı galiba, sinirlenince emmeyi reddedip çatlayacak gibi ağlıyor, bende hemen kundak yapıyorum sarıyorum beşiğe tıngır tıngır sallaninca sakinleşiyor, sebeklige basliyor beni al diye
Canım salgın var, bizim evden de geçti kızım ateşlendi ama az oldu ateş-i dr a götürmedim, çay kasigiyla calpol verdim, burnu ıçinde fizyolojik serum kullandım, şuan gayet iyi, geçmiş olsun
Benimkide öyle asla yatırma kucakta gezdir diyor, mutfak dolapları çok dikkatini çekiyor, ağacın dallarina hayranlıkla bakiyor
Daha erken canım ya, 1 buçuk yasta kapanıyor diye biliyorum
Benim kız gezincede sakinlesmiyor illa kundak yapıp sallayacam biraz uyuyacak
Benim bebeğim genel olarak bu gruptakilerden 10-15 gün önce doğdu takvime göre tam zamanı çünkü 4. Ay atağı 4-5 hafta sürüyormuşÇok erken değil mi ?Bu kadar fark olur mu acsba
Amin kuzum amin4 ay atağı en yorucusu diyorlar gerçekten. gazamız mübarek olsun kızlar
6 ay rahat yok bizeBenim bebeğim genel olarak bu gruptakilerden 10-15 gün önce doğdu takvime göre tam zamanı çünkü 4. Ay atağı 4-5 hafta sürüyormuş
hiç dert etmeyin dün rota aşısını yaptırdım hemşire hanım biraz ishal yapabilir dedi ishal başka bir şeymişyanlardan akmak üzereydi banyoya yetiştirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?