2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
Benimki de aynen öyle
Çığlık çığlığa bağırıyo
Ne güzel uslu bebeğim var diye seviniyodum yok değil artık sütünü bile ağlıyo ağlıyo sakinleştirince içiyo biberonla bile kavga ediyo
Bir de gece hiç uyandırmıyodum artık kesintisiz uyuyodu artık 2-3 defa uyanıyo geceleri

Ay evet çok sık unutuyoruz sürekli kendi kendimize tekrar etmemiz lazım ağlaması normal ağlaması normal ağlaması normal.

Benimki de 90 cc içiyor hatta bazen bırakıyor dibini. Yazanla aynı olmuyor her bebek farklı

Güzeeeell anneler ben böyle kendi çapımda nakış işleri yapıyorum bebekten önce epey aktiftim ama uzun zamandır elime iğne almamıştım şimdi bebeği ayağımda sallarken falan yapmaya başladım tekrar bebek odası için kasnaklar falan bi tane de instagram hesabım var bakmak isterseniz linkini bırakıyorum ziyaret edip göz atabilirseniz mutlu olurum

Canım fotodan anladığım kadarıyla 11.5 hafta ile 13. Hafta arasında görülüyor. Kimde ne zamana denk gelirse. Ateşi filan yoksa bir takip et
Benim bebeğim 15.haftada ama ona rağmen böyle sanırım 4.ay atağı başladı ve 4 hafta sürücek ben bittim

Bizim son bir aydır böyle… içmiyor mamayı tepiniyo

Acıkıyor memeye alıyorum bağıra bağıra ağlıyo kendini kucağımdan aşağıya atmaya çalışıyor biraz gezdirip sakinleştirip tekrar emziriyorum bu kez alıyor

C
Çok g3cmis olsun canım. Bosver üçüncüyü iki evladına bağışlamış Allah seni . Onlara iyi baka
Çok şükür, bi oğlum vardı birde kızım oldu, vatana hayırlı evlat, Allah a hayırlı kul olurlar inşallah, Rabbim gönülden isteyen herkese nasip etsin
Kızlar 3. Ay kontrolüne gidenleriniz varsa bu ay kaç kilo almış bebişleriniz? Henüz gitmedim ama tartıya beraber çıkarak bakıyorum ve cok az kilo almış gözüküyor sizde durum ne?
Benim bebis 3200 doğdu, 3 ay kontrolde 6300 olmuş

benimkinin de kilo alımı çok azaldı. eskiden huysuzlanınca memeyi tutup susardı şimdi asla tutturamıyorum uykudan uyanınca uykuluyken emzirebiliyorum
Bu dönem hemen hepsi aynı galiba, sinirlenince emmeyi reddedip çatlayacak gibi ağlıyor, bende hemen kundak yapıyorum sarıyorum beşiğe tıngır tıngır sallaninca sakinleşiyor, sebeklige basliyor beni al diye
Canım salgın var, bizim evden de geçti kızım ateşlendi ama az oldu ateş-i dr a götürmedim, çay kasigiyla calpol verdim, burnu ıçinde fizyolojik serum kullandım, şuan gayet iyi, geçmiş olsun
benimki bugün epey huysuz hep kucakta gezmek istiyor onda bile ağlıyor.. yeni doğduğu zamanlardaki gibi saç kurutma makinesiyle uyuttum
Benimkide öyle asla yatırma kucakta gezdir diyor, mutfak dolapları çok dikkatini çekiyor, ağacın dallarina hayranlıkla bakiyor
Kizlar bebeğinizin bingildagu kapandı mı.
Daha erken canım ya, 1 buçuk yasta kapanıyor diye biliyorum
Acıkıyor memeye alıyorum bağıra bağıra ağlıyo kendini kucağımdan aşağıya atmaya çalışıyor biraz gezdirip sakinleştirip tekrar emziriyorum bu kez alıyor
Benim kız gezincede sakinlesmiyor illa kundak yapıp sallayacam biraz uyuyacak

Genel olarak demekki hepimiz aynı dönemden geçiyoruz

4 ay atağı en yorucusu diyorlar gerçekten. gazamız mübarek olsun kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…