- 3 Aralık 2019
- 277
- 179
- 103
- 35
TâbiBana da haber eder misin. Umarım normal bir şeydir. Biz fazla takiyoruzdur.
Kesinlikle öyle canım, sakin kalmak onun bir bebek oldugunu ağlaya zırlaya, yurumeye baslayinca duse kalka buyuyecegini unutmamak gerekGenel olarak demekki hepimiz aynı dönemden geçiyoruz
Ahaahaa gulerim bunu diyene, siz hiç 2 yaş sendromu yasadinizmi, yaşayacaksınız, 4. ayda ne yapabilir ki ağlar zirlar yorulur uyur, ama ya 2 yasta mahvolacaksiniz4 ay atağı en yorucusu diyorlar gerçekten. gazamız mübarek olsun kızlar
Bi 5 sene diyelim, yine rahata ermiyorsun ama en azında anaokulu ilkokul derken az biraz kafa dinliyorsun. Nerde bu 2 çocuk üzeri tecrübeli anneler ya, bi bana kaldı bilgilendirme ve korkutma olayı6 ay rahat yok bize
Şuan çok erken bir buçuk yaşına kadar yolu varKizlar bebeğinizin bingildagu kapandı mı.
kız dur daha nettin anlatma böyle şeylerKesinlikle öyle canım, sakin kalmak onun bir bebek oldugunu ağlaya zırlaya, yurumeye baslayinca duse kalka buyuyecegini unutmamak gerek
Ahaahaa gulerim bunu diyene, siz hiç 2 yaş sendromu yasadinizmi, yaşayacaksınız, 4. ayda ne yapabilir ki ağlar zirlar yorulur uyur, ama ya 2 yasta mahvolacaksiniz
Bi 5 sene diyelim, yine rahata ermiyorsun ama en azında anaokulu ilkokul derken az biraz kafa dinliyorsun. Nerde bu 2 çocuk üzeri tecrübeli anneler ya, bi bana kaldı bilgilendirme ve korkutma olayı
inşallah değildir bizde epey varKızlar bebeklerinizin ağzı salyalanmaya başladı mı bizde başladı çok olmasada umarım erken diş habercisi değildir
Haftayada bende başlıyorum işebenimki sağdığım sütleri içmemeye ben gelene kadar aç beklemeye devam ediyor
Kesinlikle öyle canım, sakin kalmak onun bir bebek oldugunu ağlaya zırlaya, yurumeye baslayinca duse kalka buyuyecegini unutmamak gerek
Ahaahaa gulerim bunu diyene, siz hiç 2 yaş sendromu yasadinizmi, yaşayacaksınız, 4. ayda ne yapabilir ki ağlar zirlar yorulur uyur, ama ya 2 yasta mahvolacaksiniz
Bi 5 sene diyelim, yine rahata ermiyorsun ama en azında anaokulu ilkokul derken az biraz kafa dinliyorsun. Nerde bu 2 çocuk üzeri tecrübeli anneler ya, bi bana kaldı bilgilendirme ve korkutma olayı
Dün kafasını okşarken yanlışlıkla elim değdi. Çok az yumuşaklık var. Umarım ben yanlış yere elimi.degdirmisimdir. korktuğum içi tekrar elllemdimŞuan çok erken bir buçuk yaşına kadar yolu var
Böyle bir sorunda mi var. Bende başlayacağım işe hiç denemedim. İçip içmediğinibenimki sağdığım sütleri içmemeye ben gelene kadar aç beklemeye devam ediyor
Bizde baya erken başladı canım. Neredeyse 1. Ayında tükürük vardı. 2. Aya yakında salya akıtmaya başladı.Kızlar bebeklerinizin ağzı salyalanmaya başladı mı bizde başladı çok olmasada umarım erken diş habercisi değildir
Sahis ödemelerine bakar misn e devletten. Ben orade gördüm sankiArkadaşlar sizlerin doğum ücreti yattı mı, devletin yatirdigi ilk çocuk 300, ikinci 400 tl olan var ya, benim daha yatmadı, bi 520 tl eşime yatmis, onu aldın ya, 400 tl olan benim hesaba yatacak görünüyor ama hala alamadık, e devlette ödeme aşamasında yazıyor
Arkadaşlar sizlerin doğum ücreti yattı mı, devletin yatirdigi ilk çocuk 300, ikinci 400 tl olan var ya, benim daha yatmadı, bi 520 tl eşime yatmis, onu aldın ya, 400 tl olan benim hesaba yatacak görünüyor ama hala alamadık, e devlette ödeme aşamasında yazıyor
ay ben şu an öylesine gidiyorum bir de 2-3 saate dönüyorum. inşallah içer kuzucumHaftayada bende başlıyorum işeçok uzun zaman geçti sağmıyodum sütü bakalım bizimki içecek mi nasıl olcak
2. ayda tükürük başladı bizdede şimdi salya akıyo az azBizde baya erken başladı canım. Neredeyse 1. Ayında tükürük vardı. 2. Aya yakında salya akıtmaya başladı.
Senin iyiymiş benim 1 saat öğle aram 3 saatte süt iznim olcak sadeceay ben şu an öylesine gidiyorum bir de 2-3 saate dönüyorum. inşallah içer kuzucum
Bizim 1 aydır var nerdeyseKızlar bebeklerinizin ağzı salyalanmaya başladı mı bizde başladı çok olmasada umarım erken diş habercisi değildir
Ahh anlatsamkız dur daha nettin anlatma böyle şeyler
Evet canım anlıyorsun, anlamaz olaydım diyorsun2 yaşta dilinden anliyiruzdur herhalde demi şu an tek.ist3gim keşke bir çocuk doktoru akrabam olsa da sürekli arayabilsem
Ödeme aşamasında diyorSahis ödemelerine bakar misn e devletten. Ben orade gördüm sanki
Aynen bende öyle, ptt kalabalık nasıl beklerimBenim de e devlette ödeme aşamasında yazıyor. Belki direkt pttden alınabilir ama benim bebekle evden çıkmam çok zor oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?