2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
Genel olarak demekki hepimiz aynı dönemden geçiyoruz
Kesinlikle öyle canım, sakin kalmak onun bir bebek oldugunu ağlaya zırlaya, yurumeye baslayinca duse kalka buyuyecegini unutmamak gerek
4 ay atağı en yorucusu diyorlar gerçekten. gazamız mübarek olsun kızlar
Ahaahaa gulerim bunu diyene, siz hiç 2 yaş sendromu yasadinizmi, yaşayacaksınız, 4. ayda ne yapabilir ki ağlar zirlar yorulur uyur, ama ya 2 yasta mahvolacaksiniz
6 ay rahat yok bize
Bi 5 sene diyelim, yine rahata ermiyorsun ama en azında anaokulu ilkokul derken az biraz kafa dinliyorsun. Nerde bu 2 çocuk üzeri tecrübeli anneler ya, bi bana kaldı bilgilendirme ve korkutma olayı

Arkadaşlar sizlerin doğum ücreti yattı mı, devletin yatirdigi ilk çocuk 300, ikinci 400 tl olan var ya, benim daha yatmadı, bi 520 tl eşime yatmis, onu aldın ya, 400 tl olan benim hesaba yatacak görünüyor ama hala alamadık, e devlette ödeme aşamasında yazıyor

Kızlar bebeklerinizin ağzı salyalanmaya başladı mı bizde başladı çok olmasada umarım erken diş habercisi değildir

kız dur daha nettin anlatma böyle şeyler

İse başlayanlara Allah kolaylık versin. Benim bebeğim sağılmış sütü sevmiyor. 8.5 aylık olduğun da inşallah alışır yoksa ne yaparım bilmiyorum.

2 yaşta dilinden anliyiruzdur herhalde demi şu an tek.ist3gim keşke bir çocuk doktoru akrabam olsa da sürekli arayabilsem

Sahis ödemelerine bakar misn e devletten. Ben orade gördüm sanki

Benim de e devlette ödeme aşamasında yazıyor. Belki direkt pttden alınabilir ama benim bebekle evden çıkmam çok zor oluyor

Haftayada bende başlıyorum işe çok uzun zaman geçti sağmıyodum sütü bakalım bizimki içecek mi nasıl olcak
ay ben şu an öylesine gidiyorum bir de 2-3 saate dönüyorum. inşallah içer kuzucum

Kızlar bebeklerinizin ağzı salyalanmaya başladı mı bizde başladı çok olmasada umarım erken diş habercisi değildir
Bizim 1 aydır var nerdeyse
kız dur daha nettin anlatma böyle şeyler
Ahh anlatsam
2 yaşta dilinden anliyiruzdur herhalde demi şu an tek.ist3gim keşke bir çocuk doktoru akrabam olsa da sürekli arayabilsem
Evet canım anlıyorsun, anlamaz olaydım diyorsun
Sahis ödemelerine bakar misn e devletten. Ben orade gördüm sanki
Ödeme aşamasında diyor
Benim de e devlette ödeme aşamasında yazıyor. Belki direkt pttden alınabilir ama benim bebekle evden çıkmam çok zor oluyor
Aynen bende öyle, ptt kalabalık nasıl beklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…