2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
Merhaba benim kızımda bugün öksürüyor arada bir. Benimkininde ateşi yok klima bizde kullanıyoruz ondan mı olmuş? Ne demişti sağlık ocağı acaba

Valla benim iki çocuk var beni yoran ilki 5 yaşında ve inanılmaz aktif öyle boyke yormuyor beni . Allahtan okul açıldı da yarım gün de olsa enerjisni atıp geleicek bide ben çalışıyorum oyyy oyyy nasıl yoruluyorum anlatamam bebiş hiç sevmiyo uyumayı malesef öteki de kardeşi yüzünden 3 aydır benimle eve kapandi kaldı

Böyle bir sorunda mi var. Bende başlayacağım işe hiç denemedim. İçip içmediğini
Benimki şükür içiyor gerçi ben taze sagmiyorum. 2 saate bı gelip gidiyorum bazen 3 saati de bulabiliyo da. İlk sütüm indiğinde daha çok küçüktü göğsünü bosaltwmadigindan sahip dondurucuya koymuştum biraz ben . Arada onlardan takviye yapıyorum şükür iciyo. Çünkü ilkinde yapmadım tecrübe ettim bunda. Bebek küçükken sahip koycan bebek büyüdüğünde kendine anca yetiyo .

Senin iyiymiş benim 1 saat öğle aram 3 saatte süt iznim olcak sadece
Benim de öyle. Hatta 50 dk öğle aram bı sabah emzirip gidiyorum 8 buçuk gibi 10 buçuk 11 aradı geliyorum. 1 de yemek molasında gelip gidiyorum bide 3 buçuk 4 aradı gelip gidiyorum. Ayaklarıma kara sular iniyo gece ilunca ağrıdan uyuyamıyorum valla

Kizlar bide bişey sorcam bebisleriniz ne kadarlık benimki 81 günlük oldu. Yarın verem aşısını yapmamışlar di ona gidicez. Bez hangi numarayı kullaniyisunuz kaç kilo oldular. Benimle aynı zamanda doğum yapan E ebruvaryok seni biliyorum başka varmiydi 20 haziran

Bizim 1 aydır var nerdeyse

Ahh anlatsam

Evet canım anlıyorsun, anlamaz olaydım diyorsun

Ödeme aşamasında diyor

Aynen bende öyle, ptt kalabalık nasıl beklerim
Pttye gidip direk alabilirsiniz. Sabah ilk açıldığında gitmeyin.oglen ilk açıldığında gitmeyin. Aralarda bir saatte gidin bence

Denesem mi acaba içip içmediğim bilemdim

Bir anne daha vardı. İsmini hatırlayamadım.ben prima 2 numara kullanıyorum. En son 5900 kg. 3q ağustosta tartilmisti. Doktor mamayi kestim demişti. Şu an mamayi kestim .umarım fazla kg almaz.

Bende bugun gittim sol tarafında gelişim geriliği var demislerdi, bu sefer biraz duzelme var ama yine istediğimiz gibi değil, bir ay sonra tekrar bakalim dedi. Tamamen düzelmiş olur inşallah

Denesem mi acaba içip içmediğim bilemdim
Dene kaybedeceğim bişey yok e azından başka çözüm yolu bulmaya çalışırsın. İlk bebeğimde sagmadigima pişman oldum o yüzden bunda sütüm iner inmez sagmaya başladım attım ama çok sagamadi. İşte rahimde kan birikmesi olmuş hatirlarsan bizim kontroller bayram sonrasina kaldiydi . Kanamam çok az gelmişti zaten ilaç verdi doktor onu içince azaldı sütüm sonra anca çocuğa yetirebildim yani şuanda da öyle anca yetiyo

Bir anne daha vardı. İsmini hatırlayamadım.ben prima 2 numara kullanıyorum. En son 5900 kg. 3q ağustosta tartilmisti. Doktor mamayi kestim demişti. Şu an mamayi kestim .umarım fazla kg almaz.
Ooo biraz kilo yüksek çıkmış benim 31 ağustosta ölçüme gittiginde 5590gr di ama ben mama kullanmiyorum. Boyu kaç cm bu arada. İşte benim 2 aylık aşısına gittiğimde bu ay biraz az almış ilk aya göre dedi haftada bir getir dedi 19 gün sonra gittiydik işte 31 ağustosta öyle çıkmıştı .

Ben Molfix sleepy karışık kullanıyorum da benimki seninkinden zayıf ama sanki im3e geçsem mi daha iyi olacak bilemedim de sizle bı sorayım dedim

ben molfix 3 numara kullanıyorum neredeyse 1 aydır
sünnet olduğunda da 10 gün kadar 4 numara kullandım
güncel kilosu 6.5

ben molfix 3 numara kullanıyorum neredeyse 1 aydır
sünnet olduğunda da 10 gün kadar 4 numara kullandım
güncel kilosu 6.5
Ben de sünnet olduğunda 1 numara büyük kullanmıştım şuan 2 deyim hala. Bı paket daaha iki alsam klmi ki bilemedim. 3 numara almıştım indirimden yakalayıp elimde var da bı paket daha iki alsam mı ki yarın belki kilo boya bakarlar bida. En son 31 ağustosta giymiştim. Biz daha 6 olamamisizdir gibime geliyo senin hangi gündü doğumu canim

Verem aşısını tek olanıniz var mı bizim gibi 2. Ay asilarini yaptılar verem kaldiydi bı canlı asi oldugundan sanırım buyun benzer grup bebekleri toplayıp kısa zamanda yapiyar heralde saatli aciyokar galba. Tek yapılanlar ateş huzursuLuk yaptı mı sizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…