- 30 Mayıs 2015
- 5.222
- 12.874
- 448
- 34
benimki 3 haziran canım bugün 100 gün bitti. bence 2 alma artık 3 leri kullan. bacağında iz yapıyor mu? bizde neredeyse 3 iz yapacak. en çok 4 numara kullanılıyormuş 4 stok yapılabiliyor yazmışlar internette hep. ben de bunu bilmeden 3 ü çok almıştım sık sık değişiyorumBen de sünnet olduğunda 1 numara büyük kullanmıştım şuan 2 deyim hala. Bı paket daaha iki alsam klmi ki bilemedim. 3 numara almıştım indirimden yakalayıp elimde var da bı paket daha iki alsam mı ki yarın belki kilo boya bakarlar bida. En son 31 ağustosta giymiştim. Biz daha 6 olamamisizdir gibime geliyo senin hangi gündü doğumu canim
bizde üçünü de aynı gün yaptılarVerem aşısını tek olanıniz var mı bizim gibi 2. Ay asilarini yaptılar verem kaldiydi bı canlı asi oldugundan sanırım buyun benzer grup bebekleri toplayıp kısa zamanda yapiyar heralde saatli aciyokar galba. Tek yapılanlar ateş huzursuLuk yaptı mı sizde
Ben halledemiyorum, uykuları berbat uyuymayı bilmiyor bi yerdensonra oturup onla birlikte ağlıyorum.tel başına Çocuk bakbilenlere de çok özenip saygı duyuyorum. Ben yapamıyorumBenimki dönmeyi biliyor gibi ama dönmüyor. Başını çevirmekle yetiniyor.
Evde tek başına bakan anneler, tüm günü nasıl geçiriyorsunuz? Eşim olmayacak bundan sonra, enerjik kalmayı, uykusuzluğu nasıl hallediyorsunuz?
Evet canım deneyeyim.ben daha kontrole bile gidemedimDene kaybedeceğim bişey yok e azından başka çözüm yolu bulmaya çalışırsın. İlk bebeğimde sagmadigima pişman oldum o yüzden bunda sütüm iner inmez sagmaya başladım attım ama çok sagamadi. İşte rahimde kan birikmesi olmuş hatirlarsan bizim kontroller bayram sonrasina kaldiydi . Kanamam çok az gelmişti zaten ilaç verdi doktor onu içince azaldı sütüm sonra anca çocuğa yetirebildim yani şuanda da öyle anca yetiyo
En son olculdugunde 59 cm çıktı.carsamba yeni kontrolü var. Benim bebegim sarılık çıktı. Bayramda sürekli acildeydik. Ve hiç kilo almıyordu. Doğum kilosuna bile ulaşamamışti. Mama başladık. Sonra gazlı ve kolik olduğu ortaya çıktı. 16 saat uyumuyordu süt gelmiyor diye yine Mama vermeye devam ettik.en son kusmaya filan başlayınca doktor mamayi kesin dedi. 12 gündür vermiyoruz bakalım ne cikacakOoo biraz kilo yüksek çıkmış benim 31 ağustosta ölçüme gittiginde 5590gr di ama ben mama kullanmiyorum. Boyu kaç cm bu arada. İşte benim 2 aylık aşısına gittiğimde bu ay biraz az almış ilk aya göre dedi haftada bir getir dedi 19 gün sonra gittiydik işte 31 ağustosta öyle çıkmıştı .
Canım ben bir ara bir paket molfiX kullandım. Fiyatlardan dolayı. Molfix bir tık küçük kalıp olarak. Sürekli iz bırakıyorsa sızdırma varsa bence geçebilirsin. Ben dediklerime göre numara büyüttümBen Molfix sleepy karışık kullanıyorum da benimki seninkinden zayıf ama sanki im3e geçsem mi daha iyi olacak bilemedim de sizle bı sorayım dedim
Eğer bu atak değilse daha da kötü yaniCanım 2 hafta filan sürer diyor. Yine de bana erken geldi ama bilemedim.
Benim kızım 61 cm, 6300 kilosu, 30 mayıs doğumlu 105 günlük galiba, elimde baby turco stogum vardı 2 numara 1 paket kaldı bitince 3 e gececemKizlar bide bişey sorcam bebisleriniz ne kadarlık benimki 81 günlük oldu. Yarın verem aşısını yapmamışlar di ona gidicez. Bez hangi numarayı kullaniyisunuz kaç kilo oldular. Benimle aynı zamanda doğum yapan E ebruvaryok seni biliyorum başka varmiydi 20 haziran
Amin darısı bizeKızlar bugun kalça ultrasonumuzu yeniledik . Çok şükür düzelmiş. 46 günlükken tip2A çıkmıştı. 2 hafta çift bez kullandık sonra kullanmadık. Çok şükür bir ay sonunda düzelmişdarısı bekleyenlerin başına
Bizde 2 taraftada vardı 4 haftadır bandaj kullanıyoruz, iyiye gidiyor dedi dr, 2 hafta sonra çıkıcak galiba bandajBende bugun gittim sol tarafında gelişim geriliği var demislerdi, bu sefer biraz duzelme var ama yine istediğimiz gibi değil, bir ay sonra tekrar bakalim dedi. Tamamen düzelmiş olur inşallah
Benimkinin gündüz uykusu az ama gece güzel uyuyor o yüzden dinc oluyorumBenimki dönmeyi biliyor gibi ama dönmüyor. Başını çevirmekle yetiniyor.
Evde tek başına bakan anneler, tüm günü nasıl geçiriyorsunuz? Eşim olmayacak bundan sonra, enerjik kalmayı, uykusuzluğu nasıl hallediyorsunuz?
Çok bilgim yok yanıltmayim seni. Diyorum ikizler bebesi bunlar. Bir sebep beklemiyorumEğer bu atak değilse daha da kötü yani
Benim oğlumun adı KeremBebislerin isimlerini ne koydunuz kızlar, kızımın adını Gökçe koyduk biz
Hayırlı olsun yeni mi koydun yoksa anlamdım.benim bebeğimin Aras adiBebislerin isimlerini ne koydunuz kızlar, kızımın adını Gökçe koyduk biz
Geçecek canım bugünler. Yine destek iste yakinlarindanBen halledemiyorum, uykuları berbat uyuymayı bilmiyor bi yerdensonra oturup onla birlikte ağlıyorum.tel başına Çocuk bakbilenlere de çok özenip saygı duyuyorum. Ben yapamıyorum
Benim bugün iki kere yan tarafına döndü bebeğim. İlk defa oldu. En tehlikeli zamanlar başladıBenimki dönmeyi biliyor gibi ama dönmüyor. Başını çevirmekle yetiniyor.
Hayırlı olsun yeni mi koydun yoksa anlamdım.benim bebeğimin Aras adi
Annemden başka kimse gelmedi o da bebeğin kırkından sonra gitmek zorunda kaldı. Geçecek inşallahGeçecek canım bugünler. Yine destek iste yakinlarindan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?