2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
Canım geçmiş olsun . Biz her banyodan sonra yağ sürüyoruz. Bir dene istersen

Canım dikkatli olun bunu söylemek bana düşmez ama geçen gün rahat uyuyor diye yüz üstü yatırdım. Kusmus ağzı burnu hep kusmuktu. Çok korktum. 1 dk içinde böyle oldu

Canım gözümde canladirqmadim. Ama benim bebegim hep elini yumruk yapıp ağzına sokmaya çalışıyor. Ama boyun meselsini bende takip Yine de bir doktora soracağım. Çok geçmiş olsun. Daha kötü bir şey olmasin

Ben kızarmaya başladığını görünce çok az mavi hametondan sürüyorum. O da orda toparlanıyor ince çizgi halinde ama kızarıklığı geçiriyor, ilerletmiyor.

Canım dikkatli olun bunu söylemek bana düşmez ama geçen gün rahat uyuyor diye yüz üstü yatırdım. Kusmus ağzı burnu hep kusmuktu. Çok korktum. 1 dk içinde böyle oldu
Bende çok korkuyorum kusar nefes alamaz hep bi diken üstü gündüz uykusunda bile kaç defa kontrol ediyorum. Uyuyo diye dalmıyorum işe güce bazen eşimi bekliyorum yemek yapmak için filan ama gerçekten çok zor Allah hepimize kolaylıklar versin.

Tam olarak halledemesek de bebek uyuyunca iş yapmak yerine artık dinlenmeyi tercih ediyorum uyuyamasam da uzanıyorumm bazen beraber uyuyoruz işleri de o uyanıkken huzurluysa ama kucağına koyup sohbet ederek yada babası gelince yapıyorum Allah yardım ediyor

Aynen en çok 4 kullaniliyo .suanlik çok iz yapmiyo ben bacaktan degil de bel bantlarindan anlamya çalışıyorum daha cokeanki az daha kullansam olur gibi ama paket de bieyebikir o da var karar veremedim bugün verem aşısı olmaya gittik kilonuz 6.110cikti

Alıştık diyelim ben iki çocukla kızım 5 yaşında doğumdan 5 gün sonra yalnız kalmıştım yaklaşık iki buçuk ay kadar. Şimdi ise başladım 4. Haftam geçici süreliğine kardeşim bakıyor zor ama annelik bide eğer başka çıkar yolun yoksa mecbur alışıyorsun. Bazen aşırı güçsüz yorgun hissediyorum ama yapacak bişey yok bı yerden desteğin olmayınca umut baglamayin a kimseye Rabbim bı şekilde güç veriyor

Bende bugün gittin 62cm 6110 Gr olmuş iyi gibi dedi. Emzirme ve dolaptaki takviye süte devam zaten 15 20 paket ancayfi 6 7 paketini kullandım iste

Temiz ılık bezle silin sonra kurulayin arada pişik kremi sürebilirsiniz

Maşallah kaç günlük

çok iyi durulamaya dikkat et canım kuru kalsın arada pişik kremi de sürebilirsin inş ilerlemeden geçer

geçmiş olsun canım benim 3 numara 3-4 saat kalsa bile iz yapıyor 4 büyük oluyor.. 2 çok küçük kalır bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…