Bizimkide GökçeBebislerin isimlerini ne koydunuz kızlar, kızımın adını Gökçe koyduk biz
Canım geçmiş olsun . Biz her banyodan sonra yağ sürüyoruz. Bir dene istersenKızlar benim oğlumun boynunu altı kızarmaya başladı o kadar dikkat ettim ya bitti o sıcaklarda olmadı şimdi olmaya başlamış ne yapsam pişik kremi işe yarr mı nemli mi kalır ora size danışayım dedim
Canım dikkatli olun bunu söylemek bana düşmez ama geçen gün rahat uyuyor diye yüz üstü yatırdım. Kusmus ağzı burnu hep kusmuktu. Çok korktum. 1 dk içinde böyle olduBebem yüz üstü dönmeyi öğrendi uykusunda 3 akşamdır perişan oldukçocuğu sırt üstü yatırıyoruz yüz üstü dönüyo hadi kalk düzelt bi saat sonra tekrar aynı başını yana çeviriyor ama ya kapaklanırda nefes alamazsa diye korkuyorum
Canım gözümde canladirqmadim. Ama benim bebegim hep elini yumruk yapıp ağzına sokmaya çalışıyor. Ama boyun meselsini bende takip Yine de bir doktora soracağım. Çok geçmiş olsun. Daha kötü bir şey olmasinHanımlar benim kızımın bir süredir bir elini genelde yumruk olarak tutup bazen de göğsüne götürüp bastırdığını fark ettik. Sonra videolara bakınca bunu en az 1 aydır yaptığını anladık. 3 aylık kontrolünde doktora sorduk nörolojiye yönlendirdi ve o kolda biraz kasma artışı olduğunu söyledi doktor. Bize egzersizler verildi ve çok hızlı bir şekilde yumruk olan eli daha çok açık tutmaya başladı. Henüz takip devam edecek ama size bilgi olsun diye yazıyorum. Başparmağını da yana doğru açacak şekilde ellerini açın ara ara gün içinde. Kollarını yukarı aşağı hareket ettirdi fizyoterapist ve bu hareketleri yarıda bırakmayın başlayınca sonuna kadar götürün dedi. Tabi çocuk kastı ise zorlamıyoruz. Benzer hareketleri bacakları için de gösterdi. Boynu için de. Masaj videoları falan vardı onlara bakabilirsiniz iki taraflı olarak bunları yapmanızı öneririm. Mesela boynu bir tarafa doğru meyyal idi bizimkinin doğduğunda ve 2 defa ters tarafa bir defa bu tarafa yatırarak düzeldi. Dr bi kız için bunun söylendiğini ama ailenin bunu umursmadığını kızın şimdi 11 yaşında ve boynunun ve omurgasının eğik olduğunu söyledi. Yani eklem ve kasları simetrik olarak çalıştırmak iyi olur bence
Kaç çıktı bu sefer beta alfalar? İnşallah tam olarak düzelir hiç bir şeye gerek kalmadanBende bugun gittim sol tarafında gelişim geriliği var demislerdi, bu sefer biraz duzelme var ama yine istediğimiz gibi değil, bir ay sonra tekrar bakalim dedi. Tamamen düzelmiş olur inşallah
Ben kızarmaya başladığını görünce çok az mavi hametondan sürüyorum. O da orda toparlanıyor ince çizgi halinde ama kızarıklığı geçiriyor, ilerletmiyor.Kızlar benim oğlumun boynunu altı kızarmaya başladı o kadar dikkat ettim ya bitti o sıcaklarda olmadı şimdi olmaya başlamış ne yapsam pişik kremi işe yarr mı nemli mi kalır ora size danışayım dedim
Bende çok korkuyorum kusar nefes alamaz hep bi diken üstü gündüz uykusunda bile kaç defa kontrol ediyorum. Uyuyo diye dalmıyorum işe güce bazen eşimi bekliyorum yemek yapmak için filan ama gerçekten çok zor Allah hepimize kolaylıklar versin.Canım dikkatli olun bunu söylemek bana düşmez ama geçen gün rahat uyuyor diye yüz üstü yatırdım. Kusmus ağzı burnu hep kusmuktu. Çok korktum. 1 dk içinde böyle oldu
Tam olarak halledemesek de bebek uyuyunca iş yapmak yerine artık dinlenmeyi tercih ediyorum uyuyamasam da uzanıyorumm bazen beraber uyuyoruz işleri de o uyanıkken huzurluysa ama kucağına koyup sohbet ederek yada babası gelince yapıyorum Allah yardım ediyorBenimki dönmeyi biliyor gibi ama dönmüyor. Başını çevirmekle yetiniyor.
Evde tek başına bakan anneler, tüm günü nasıl geçiriyorsunuz? Eşim olmayacak bundan sonra, enerjik kalmayı, uykusuzluğu nasıl hallediyorsunuz?
Aynen en çok 4 kullaniliyo .suanlik çok iz yapmiyo ben bacaktan degil de bel bantlarindan anlamya çalışıyorum daha cokeanki az daha kullansam olur gibi ama paket de bieyebikir o da var karar veremedim bugün verem aşısı olmaya gittik kilonuz 6.110ciktibenimki 3 haziran canım bugün 100 gün bitti. bence 2 alma artık 3 leri kullan. bacağında iz yapıyor mu? bizde neredeyse 3 iz yapacak. en çok 4 numara kullanılıyormuş 4 stok yapılabiliyor yazmışlar internette hep. ben de bunu bilmeden 3 ü çok almıştım sık sık değişiyorum
Alıştık diyelim ben iki çocukla kızım 5 yaşında doğumdan 5 gün sonra yalnız kalmıştım yaklaşık iki buçuk ay kadar. Şimdi ise başladım 4. Haftam geçici süreliğine kardeşim bakıyor zor ama annelik bide eğer başka çıkar yolun yoksa mecbur alışıyorsun. Bazen aşırı güçsüz yorgun hissediyorum ama yapacak bişey yok bı yerden desteğin olmayınca umut baglamayin a kimseye Rabbim bı şekilde güç veriyorBenimki dönmeyi biliyor gibi ama dönmüyor. Başını çevirmekle yetiniyor.
Evde tek başına bakan anneler, tüm günü nasıl geçiriyorsunuz? Eşim olmayacak bundan sonra, enerjik kalmayı, uykusuzluğu nasıl hallediyorsunuz?
Bende bugün gittin 62cm 6110 Gr olmuş iyi gibi dedi. Emzirme ve dolaptaki takviye süte devam zaten 15 20 paket ancayfi 6 7 paketini kullandım isteEn son olculdugunde 59 cm çıktı.carsamba yeni kontrolü var. Benim bebegim sarılık çıktı. Bayramda sürekli acildeydik. Ve hiç kilo almıyordu. Doğum kilosuna bile ulaşamamışti. Mama başladık. Sonra gazlı ve kolik olduğu ortaya çıktı. 16 saat uyumuyordu süt gelmiyor diye yine Mama vermeye devam ettik.en son kusmaya filan başlayınca doktor mamayi kesin dedi. 12 gündür vermiyoruz bakalım ne cikacak
Hüseyin Ata benim oğlusum dede adımız varBebislerin isimlerini ne koydunuz kızlar, kızımın adını Gökçe koyduk biz
Temiz ılık bezle silin sonra kurulayin arada pişik kremi sürebilirsinizKızlar benim oğlumun boynunu altı kızarmaya başladı o kadar dikkat ettim ya bitti o sıcaklarda olmadı şimdi olmaya başlamış ne yapsam pişik kremi işe yarr mı nemli mi kalır ora size danışayım dedim
MaşallahAynen en çok 4 kullaniliyo .suanlik çok iz yapmiyo ben bacaktan degil de bel bantlarindan anlamya çalışıyorum daha cokeanki az daha kullansam olur gibi ama paket de bieyebikir o da var karar veremedim bugün verem aşısı olmaya gittik kilonuz 6.110cikti
çok iyi durulamaya dikkat et canım kuru kalsın arada pişik kremi de sürebilirsin inş ilerlemeden geçerKızlar benim oğlumun boynunu altı kızarmaya başladı o kadar dikkat ettim ya bitti o sıcaklarda olmadı şimdi olmaya başlamış ne yapsam pişik kremi işe yarr mı nemli mi kalır ora size danışayım dedim
geçmiş olsun canım benim 3 numara 3-4 saat kalsa bile iz yapıyor 4 büyük oluyor.. 2 çok küçük kalır bizeAynen en çok 4 kullaniliyo .suanlik çok iz yapmiyo ben bacaktan degil de bel bantlarindan anlamya çalışıyorum daha cokeanki az daha kullansam olur gibi ama paket de bieyebikir o da var karar veremedim bugün verem aşısı olmaya gittik kilonuz 6.110cikti
82 günlük oldukMaşallahkaç günlük
Bende öyle yaparım artık yaageçmiş olsun canım benim 3 numara 3-4 saat kalsa bile iz yapıyor 4 büyük oluyor.. 2 çok küçük kalır bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?