- 30 Mayıs 2015
- 5.222
- 12.874
- 448
- 34
3 çok ara bir boy molfix pure and softtaBende öyle yaparım artık yaateşekkürler
Valla en ekonomik molfix sleepy indiriminde yakalanaya çalışıyorum diğer bezleri bilmiyorum malesef. Şuan ama stokta 180 tane 3 numara var 1 PK. 100lu 4 numara var.3 çok ara bir boy molfix pure and softtadiğerleri için farklılaşabilir durum. rica ederim canım
Bide kızımdan kalma 4 pket kadar 5 var3 çok ara bir boy molfix pure and softtadiğerleri için farklılaşabilir durum. rica ederim canım
101 günlük olduk önlük takacak kadar değil henüz ama artacak gibi duruyorKaç gunluktu bebeğin canım benim nerdeyse 3haftadir var önlük takıyorum mecbur yoksa her yeri isliyoruz. Benimki 81 gunluk
Sudocrem çok iyi geliyorKızlar benim oğlumun boynunu altı kızarmaya başladı o kadar dikkat ettim ya bitti o sıcaklarda olmadı şimdi olmaya başlamış ne yapsam pişik kremi işe yarr mı nemli mi kalır ora size danışayım dedim
Yağ bizi daha cok isilik yapmıştıCanım geçmiş olsun . Biz her banyodan sonra yağ sürüyoruz. Bir dene istersen
Amin düzelir inşallah. Sol tarafinin alfasi düşüktu zaten 56ydi gecen ay dun 58 çıktı. Bir ay sonra bir daha gidicez.Kaç çıktı bu sefer beta alfalar? İnşallah tam olarak düzelir hiç bir şeye gerek kalmadan
Biraz rahatlamamiz gerek.Bende çok korkuyorum kusar nefes alamaz hep bi diken üstü gündüz uykusunda bile kaç defa kontrol ediyorum. Uyuyo diye dalmıyorum işe güce bazen eşimi bekliyorum yemek yapmak için filan ama gerçekten çok zor Allah hepimize kolaylıklar versin.
MaşallahBende bugün gittin 62cm 6110 Gr olmuş iyi gibi dedi. Emzirme ve dolaptaki takviye süte devam zaten 15 20 paket ancayfi 6 7 paketini kullandım iste
83 gunluguz canım. Bir ay 31 gün çekiyormuş. Bende uygulamada gordum82 günlük olduk
bez paketiMaşallahpaket ne paketi canım. Konuyu karistiridim
Doğrudur canım. Mesela 3 farklı pişik kremi kullandim. Herkesin övdüğü. İyi gelmedi. Şimdi başka krem alacağım.Yağ bizi daha cok isilik yapmıştı
bez paketi
Ben zaten normalde sürekli endişe panik stres herşeyin en kötüsünü düşünen zırlak ve karamsar bi tipimBiraz rahatlamamiz gerek.umarım biraz zaman geçince rahatlariz
Aynı bnm oğlum sürekli kucakta emiyor uyuyor. 1 saat uyanıksa 2 saat kucakta işgüç yapamaz oldumBenim kızım gündüz sadece kucakta uyuyor artık. Biyere koyduğumda en fazla 5 dk uyuyor ne olacak böyle
Ben zaten normalde sürekli endişe panik stres herşeyin en kötüsünü düşünen zırlak ve karamsar bi tipimen son çocuğu olması gereken kişi benimdi bence niye böyle oldu hadi evlendim zor bela bide niye çocuk yaptım ki yani
Bugün bi arkadaşım geldi yanıma onunda 1 yaşında kızı var boynunu gösterdim aynı kremden yanında vardı sürdük gerçekten kızarıklık azaldı ben de alıcamSudocrem çok iyi geliyor
Süt süt sağıp koyduklarimMaşallahpaket ne paketi canım. Konuyu karistiridim
Ben mi kurdum bu cümleleri dedim yaaaBugün bi arkadaşım geldi yanıma onunda 1 yaşında kızı var boynunu gösterdim aynı kremden yanında vardı sürdük gerçekten kızarıklık azaldı ben de alıcam
Bu arada benim bu ikinci çocuğum ama sanki işk kez anne baba olmuş gibiyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?