- 3 Aralık 2019
- 277
- 179
- 103
- 35
Haa öylemiymis83 gunluguz canım. Bir ay 31 gün çekiyormuş. Bende uygulamada gordum
Yok kız bu süt paketiydi bahsettiğim tabi bez paketi de vardı mesajlardabez paketi
Evet bende hep onunla geçirdimBugün bi arkadaşım geldi yanıma onunda 1 yaşında kızı var boynunu gösterdim aynı kremden yanında vardı sürdük gerçekten kızarıklık azaldı ben de alıcam
Bu arada benim bu ikinci çocuğum ama sanki işk kez anne baba olmuş gibiyiz
ay gerçekten mi hahahahah ben de kaçırmışımYok kız bu süt paketiydi bahsettiğim tabi bez paketi de vardı mesajlarda
Benim kızda öyle oluyorda pişik kremi sürüyorum geçiyorKızlar benim oğlumun boynunu altı kızarmaya başladı o kadar dikkat ettim ya bitti o sıcaklarda olmadı şimdi olmaya başlamış ne yapsam pişik kremi işe yarr mı nemli mi kalır ora size danışayım dedim
Bizimkide Gökçe
Hepsiburada da baby turco ikincisi 1 tl kampanyaları oluyor ben onlardan alıyorum, hem uyguna geliyor, hemde bez çok iyiValla en ekonomik molfix sleepy indiriminde yakalanaya çalışıyorum diğer bezleri bilmiyorum malesef. Şuan ama stokta 180 tane 3 numara var 1 PK. 100lu 4 numara var.
Aynen daha soğuk kanlıydım sanırım,eşimde aynısını söylüyor gerçi ilki çok usluydu,koyduğun yerde dururdu,ağlama nedir bilmezdi,öğleye kadar uyurduk ben uyandırıp emdirirdim şimdi oo nerde o günler bi öksürme sesi olsa eşimle aynı anda panikliyorz,gece bi ııg dese ikimiz birden fırlıyoruzBen mi kurdum bu cümleleri dedim yaaaaynen ben unutmuşum herşeyi diyorum. Hatta bazen ilkte daha tecrübeliyim diyorum kendi kendime araştırıpduruyodum
Hahsha sabah 11 de doğdu bizimkideaynı gün doğmuş 2 Gökçe var grupta tesadüfe bak, benimki saat sabah 10 da doğdu, oda aynı çıksın hadi
Ben özel doktora götürdüm, biri hemen antibiyotik dedi ciğerlere inmiş balgam dedi. 2. Doktora götürdüğümde antibiyotik gerek yok birkaç kaşık ıhlamur içir ve calpol ver dedi o şekilde geçti 4-5 gündeMerhaba benim kızımda bugün öksürüyor arada bir. Benimkininde ateşi yok klima bizde kullanıyoruz ondan mı olmuş? Ne demişti sağlık ocağı acaba
Bu bizde de var ya, bu aralar kucak istiyor uyumak için hep.Benim kızım gündüz sadece kucakta uyuyor artık. Biyere koyduğumda en fazla 5 dk uyuyor ne olacak böyle
Aynı durum. Ben ya kucağımda uyutuyorum ya yanına ben de yatıyorum. Yanında olmazsam hemen uyanıyor.Aynı bnm oğlum sürekli kucakta emiyor uyuyor. 1 saat uyanıksa 2 saat kucakta işgüç yapamaz oldum
Benim oğlum da az az öksürüyor. Ne kadar sıklıkla öksürüyor bebeğiniz. Başka belirti var mıydı? Tedirgin oldum şimdi.Ben özel doktora götürdüm, biri hemen antibiyotik dedi ciğerlere inmiş balgam dedi. 2. Doktora götürdüğümde antibiyotik gerek yok birkaç kaşık ıhlamur içir ve calpol ver dedi o şekilde geçti 4-5 günde
Bir anne daha vardı. İsmini hatırlayamadım.ben prima 2 numara kullanıyorum. En son 5900 kg. 3q ağustosta tartilmisti. Doktor mamayi kestim demişti. Şu an mamayi kestim .umarım fazla kg almaz.
Benden bahsediyorsunuz galiba kızlar 22 haziran benimki, 1 eylülde aşı oldu o gün 5500dü şuan birdaha tartılmadı. Ben sleepy 3 numara kullanıyorum şuanda. Sizinkilerin uykuları nasıl özellikle akşam/gece?Bir anne daha vardı. İsmini hatırlayamadım.ben prima 2 numara kullanıyorum. En son 5900 kg. 3q ağustosta tartilmisti. Doktor mamayi kestim demişti. Şu an
Kizlar bide bişey sorcam bebisleriniz ne kadarlık benimki 81 günlük oldu. Yarın verem aşısını yapmamışlar di ona gidicez. Bez hangi numarayı kullaniyisunuz kaç kilo oldular. Benimle aynı zamanda doğum yapan E ebruvaryok seni biliyorum başka varmiydi 20 haziran
kestim .umarım fazla kg almaz.
Bu bizde de var ya, bu aralar kucak istiyor uyumak için hep.
Aynı durum. Ben ya kucağımda uyutuyorum ya yanına ben de yatıyorum. Yanında olmazsam hemen uyanıyor.
Benim oğlum da az az öksürüyor. Ne kadar sıklıkla öksürüyor bebeğiniz. Başka belirti var mıydı? Tedirgin oldum şimdi
Hiç tedirgin olma canım ben de çok öksürdüğü bir gece sabaha kadar gözümü kırpmadım öksürürken ya tıkanırsa ya duymazsam diye harap ettim kendimi. Bizi öyle telaşlı gören doktor ciğer filmi falan çektirdi boş yere radyasyon. Çok kötü öksürmüyorsa ıhlamur ve calpol ver istersen bizim doktorun söylediği buyduBu bizde de var ya, bu aralar kucak istiyor uyumak için hep.
Aynı durum. Ben ya kucağımda uyutuyorum ya yanına ben de yatıyorum. Yanında olmazsam hemen uyanıyor.
Benim oğlum da az az öksürüyor. Ne kadar sıklıkla öksürüyor bebeğiniz. Başka belirti var mıydı? Tedirgin oldum şimdi.
Benimki de bugün 82 günlük ve sürekli video çekip gülüyoruz eli hep ağzında parmaklarını emiyor mümkün olsa bütün yumruğu ağzına sokacakKaç gunluktu bebeğin canım benim nerdeyse 3haftadir var önlük takıyorum mecbur yoksa her yeri isliyoruz. Benimki 81 gunluk
2. Görüş alman çok iyi olmuş boşu boşuna antibiyotik almamış bebeğin, geçmiş olsunBen özel doktora götürdüm, biri hemen antibiyotik dedi ciğerlere inmiş balgam dedi. 2. Doktora götürdüğümde antibiyotik gerek yok birkaç kaşık ıhlamur içir ve calpol ver dedi o şekilde geçti 4-5 günde
Çok kötü öksürmüyor ya, ara ara hafifçe. Ama iki gündür bir de burun tıkanıklığı var.Hiç tedirgin olma canım ben de çok öksürdüğü bir gece sabaha kadar gözümü kırpmadım öksürürken ya tıkanırsa ya duymazsam diye harap ettim kendimi. Bizi öyle telaşlı gören doktor ciğer filmi falan çektirdi boş yere radyasyon. Çok kötü öksürmüyorsa ıhlamur ve calpol ver istersen bizim doktorun söylediği buydu
Aynen daha soğuk kanlıydım sanırım,eşimde aynısını söylüyor gerçi ilki çok usluydu,koyduğun yerde dururdu,ağlama nedir bilmezdi,öğleye kadar uyurduk ben uyandırıp emdirirdim şimdi oo nerde o günler bi öksürme sesi olsa eşimle aynı anda panikliyorz,gece bi ııg dese ikimiz birden fırlıyoruzacıktığı an ortalığı ayağa kaldırıyo biz 1.kattayız eşimin ailesi 4.kat düşünün sesi oraya gidiyo
Yok bacım yok ne gwcene gündüz uyku faln Yok 5 dk dalimadan şekerleme yapiyo sadeceBenden bahsediyorsunuz galiba kızlar 22 haziran benimki, 1 eylülde aşı oldu o gün 5500dü şuan birdaha tartılmadı. Ben sleepy 3 numara kullanıyorum şuanda. Sizinkilerin uykuları nasıl özellikle akşam/gece?
20 haziranda 3 kişi doğurmuştuk canım. Uyku düzeni yok. Gece iki kere kalkıyor en geç sabah altı da ayaktayız.gunduz de çok nadir iki üç saat uyuyrsa uyuyorBenden bahsediyorsunuz galiba kızlar 22 haziran benimki, 1 eylülde aşı oldu o gün 5500dü şuan birdaha tartılmadı. Ben sleepy 3 numara kullanıyorum şuanda. Sizinkilerin uykuları nasıl özellikle akşam/gece?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?