2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
Evet bende hep onunla geçirdim

Benim kızda öyle oluyorda pişik kremi sürüyorum geçiyor
Bizimkide Gökçe
aynı gün doğmuş 2 Gökçe var grupta tesadüfe bak, benimki saat sabah 10 da doğdu, oda aynı çıksın hadi
Valla en ekonomik molfix sleepy indiriminde yakalanaya çalışıyorum diğer bezleri bilmiyorum malesef. Şuan ama stokta 180 tane 3 numara var 1 PK. 100lu 4 numara var.
Hepsiburada da baby turco ikincisi 1 tl kampanyaları oluyor ben onlardan alıyorum, hem uyguna geliyor, hemde bez çok iyi

Ben mi kurdum bu cümleleri dedim yaaa aynen ben unutmuşum herşeyi diyorum. Hatta bazen ilkte daha tecrübeliyim diyorum kendi kendime araştırıpduruyodum
Aynen daha soğuk kanlıydım sanırım,eşimde aynısını söylüyor gerçi ilki çok usluydu,koyduğun yerde dururdu,ağlama nedir bilmezdi,öğleye kadar uyurduk ben uyandırıp emdirirdim şimdi oo nerde o günler bi öksürme sesi olsa eşimle aynı anda panikliyorz,gece bi ııg dese ikimiz birden fırlıyoruz acıktığı an ortalığı ayağa kaldırıyo biz 1.kattayız eşimin ailesi 4.kat düşünün sesi oraya gidiyo

Merhaba benim kızımda bugün öksürüyor arada bir. Benimkininde ateşi yok klima bizde kullanıyoruz ondan mı olmuş? Ne demişti sağlık ocağı acaba
Ben özel doktora götürdüm, biri hemen antibiyotik dedi ciğerlere inmiş balgam dedi. 2. Doktora götürdüğümde antibiyotik gerek yok birkaç kaşık ıhlamur içir ve calpol ver dedi o şekilde geçti 4-5 günde

Benim kızım gündüz sadece kucakta uyuyor artık. Biyere koyduğumda en fazla 5 dk uyuyor ne olacak böyle
Bu bizde de var ya, bu aralar kucak istiyor uyumak için hep.
Aynı bnm oğlum sürekli kucakta emiyor uyuyor. 1 saat uyanıksa 2 saat kucakta işgüç yapamaz oldum
Aynı durum. Ben ya kucağımda uyutuyorum ya yanına ben de yatıyorum. Yanında olmazsam hemen uyanıyor.
Benim oğlum da az az öksürüyor. Ne kadar sıklıkla öksürüyor bebeğiniz. Başka belirti var mıydı? Tedirgin oldum şimdi.

Bir anne daha vardı. İsmini hatırlayamadım.ben prima 2 numara kullanıyorum. En son 5900 kg. 3q ağustosta tartilmisti. Doktor mamayi kestim demişti. Şu an mamayi kestim .umarım fazla kg almaz.
Benden bahsediyorsunuz galiba kızlar 22 haziran benimki, 1 eylülde aşı oldu o gün 5500dü şuan birdaha tartılmadı. Ben sleepy 3 numara kullanıyorum şuanda. Sizinkilerin uykuları nasıl özellikle akşam/gece?

Hiç tedirgin olma canım ben de çok öksürdüğü bir gece sabaha kadar gözümü kırpmadım öksürürken ya tıkanırsa ya duymazsam diye harap ettim kendimi. Bizi öyle telaşlı gören doktor ciğer filmi falan çektirdi boş yere radyasyon. Çok kötü öksürmüyorsa ıhlamur ve calpol ver istersen bizim doktorun söylediği buydu

2. Görüş alman çok iyi olmuş boşu boşuna antibiyotik almamış bebeğin, geçmiş olsun

Çok kötü öksürmüyor ya, ara ara hafifçe. Ama iki gündür bir de burun tıkanıklığı var.
Uyurken çok belli özellikle. Takipteyim şu an için.

Allah kolaylık versin.benim ilki de çok yaramazdi ki. Şuan 5 yaşında değişen hiç bişey olmadı hala aynı o da uykuyu sevmiyor bu da

Benden bahsediyorsunuz galiba kızlar 22 haziran benimki, 1 eylülde aşı oldu o gün 5500dü şuan birdaha tartılmadı. Ben sleepy 3 numara kullanıyorum şuanda. Sizinkilerin uykuları nasıl özellikle akşam/gece?
Yok bacım yok ne gwcene gündüz uyku faln Yok 5 dk dalimadan şekerleme yapiyo sadece

Gece uykuları benim bebeğimde değişti. Önceden 5 saat aralıksız uyuyan, gece bir kez uyanan bebeğim şimdi gecede 2-3 kez uyanıyor.

Var mı böyle bir değişim yaşayan?

20 haziranda 3 kişi doğurmuştuk canım. Uyku düzeni yok. Gece iki kere kalkıyor en geç sabah altı da ayaktayız.gunduz de çok nadir iki üç saat uyuyrsa uyuyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…