- 10 Ekim 2019
- 3.083
- 2.456
- 133
- 35
Geçmiş olsunBen özel doktora götürdüm, biri hemen antibiyotik dedi ciğerlere inmiş balgam dedi. 2. Doktora götürdüğümde antibiyotik gerek yok birkaç kaşık ıhlamur içir ve calpol ver dedi o şekilde geçti 4-5 günde
Canım gözümde canladirqmadim. Ama benim bebegim hep elini yumruk yapıp ağzına sokmaya çalışıyor. Ama boyun meselsini bende takip Yine de bir doktora soracağım. Çok geçmiş olsun. Daha kötü bir şey olmasin
Benim de öyle oldu yine de bazı günler daha uzun uyuyor sizinki kaçta yatıyor kaçta kalkıyor?Gece uykuları benim bebeğimde değişti. Önceden 5 saat aralıksız uyuyan, gece bir kez uyanan bebeğim şimdi gecede 2-3 kez uyanıyor.
Var mı böyle bir değişim yaşayan?
Sudo krem çözdü benimkini ama orada yağ/kir birikip topak topak oluyor o tahriş ediyor. Nazikçe Bebek ıslak mendili ile silin çok zorlamayın sonra sudo sürün biraz iyileşince banyoda o kısmı köpüklü elinizle birkaç tekrarla temizleyin tamamı tek seferde çıkmasa da olur çok zorlamayın bunu her banyoda yapın geçiyor. Bundan sonra da banyolarda boynuna mutlaka köpüklü elle girinKızlar benim oğlumun boynunu altı kızarmaya başladı o kadar dikkat ettim ya bitti o sıcaklarda olmadı şimdi olmaya başlamış ne yapsam pişik kremi işe yarr mı nemli mi kalır ora size danışayım dedim
Canim benim kızımda sol elini daha çok kullanıyor. Bizde solak diye düşünmüştük. Bana özelden çektiğin videolardan atabilir misin?Ağzına götürmesi normal, anormal olanı şöyle ayırt edebilirsiniz bir elini tercih ediyor diğerini kenarda tutuyor ve tercih edilen hep aynı el ise video çekin muayeneye gidince sorun doktora
Duzeldigine sevindim canım.Ağzına götürmesi normal, anormal olanı şöyle ayırt edebilirsiniz bir elini tercih ediyor diğerini kenarda tutuyor ve tercih edilen hep aynı el ise video çekin muayeneye gidince sorun doktora
Gece uykuları benim bebeğimde değişti. Önceden 5 saat aralıksız uyuyan, gece bir kez uyanan bebeğim şimdi gecede 2-3 kez uyanıyor.
Var mı böyle bir değişim yaşayan?
6 aydan sonra deniz 1 yaşından sonra havuz diyor uzmanlar.Kızlar bebeğini denize sokan var mı?
Dönme konusunda hiç uğraşı yok kızımın.Kızım yatakta sürekli dönmeye çalışıyor yüzüstü
Kafasını iyice bastırıyor böyle
Dönemeyince ağlıyo bağırıyo
Sizde de durum böyle mi anneler
Solak olup olmadığı 2 3 yaşlarında belli oluyormuş diye duydum, benim oğlumda sol elini yumruk yapıp yakasını tutup çekiştirip ya da bastırıyor aklıma hiç anormal bi durum olduğu gelmedi.Canim benim kızımda sol elini daha çok kullanıyor. Bizde solak diye düşünmüştük. Bana özelden çektiğin videolardan atabilir misin?
aynı gün1 saat arayla iki Gökçe süper ya valla çok hoşuma gittiHahsha sabah 11 de doğdu bizimkide
Benim kız bi 10 15 gündür, beşiğe astigim oyuncağa ellerini uzatıp tutuyor, ağzına götürmeye çalışıyorBebekleriniz ellerinde oyuncak tutabiliyormu? Benimkisi daha tutamiyor. Birkaç gündür ellerini orta hatta birleştiriyor. İki eliyle ellerini tutuyor yani
Merhaba evet 3 aydır benim e devletinde de ödeme aşamasında yaziyor.Arkadaşlar sizlerin doğum ücreti yattı mı, devletin yatirdigi ilk çocuk 300, ikinci 400 tl olan var ya, benim daha yatmadı, bi 520 tl eşime yatmis, onu aldın ya, 400 tl olan benim hesaba yatacak görünüyor ama hala alamadık, e devlette ödeme aşamasında yazıyor
Bebeklerin el seçimi tapası bu aylarda beklenmiyor. Video atayım ama siz buna benzemese de video çekim hekime danışın. Bebeklerin el seçimi yapması olarak da araştırabilirsiniz. Egzersizin çok faydası oluyor onu da YouTube a bakarsanız şayet yoksa yardımcı olayım ama hekime danışın video ile. Mesela doktora ben içe doğru tuttuğu elini emdiğini öbür eli ile uzandığını söylediğimde nesneleri kapalı eli tarafındam uzatın o eli ile uzanmaya teşvik edin dediCanim benim kızımda sol elini daha çok kullanıyor. Bizde solak diye düşünmüştük. Bana özelden çektiğin videolardan atabilir misin?
Canim benim kızımda sol elini daha çok kullanıyor. Bizde solak diye düşünmüştük. Bana özelden çektiğin videolardan atabilir misin?
Bebeğiniz ne kadarlıkBenim kız bi 10 15 gündür, beşiğe astigim oyuncağa ellerini uzatıp tutuyor, ağzına götürmeye çalışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?