2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201

Ağzına götürmesi normal, anormal olanı şöyle ayırt edebilirsiniz bir elini tercih ediyor diğerini kenarda tutuyor ve tercih edilen hep aynı el ise video çekin muayeneye gidince sorun doktora

Gece uykuları benim bebeğimde değişti. Önceden 5 saat aralıksız uyuyan, gece bir kez uyanan bebeğim şimdi gecede 2-3 kez uyanıyor.
Var mı böyle bir değişim yaşayan?
Benim de öyle oldu yine de bazı günler daha uzun uyuyor sizinki kaçta yatıyor kaçta kalkıyor?

Sudo krem çözdü benimkini ama orada yağ/kir birikip topak topak oluyor o tahriş ediyor. Nazikçe Bebek ıslak mendili ile silin çok zorlamayın sonra sudo sürün biraz iyileşince banyoda o kısmı köpüklü elinizle birkaç tekrarla temizleyin tamamı tek seferde çıkmasa da olur çok zorlamayın bunu her banyoda yapın geçiyor. Bundan sonra da banyolarda boynuna mutlaka köpüklü elle girin

Ağzına götürmesi normal, anormal olanı şöyle ayırt edebilirsiniz bir elini tercih ediyor diğerini kenarda tutuyor ve tercih edilen hep aynı el ise video çekin muayeneye gidince sorun doktora
Canim benim kızımda sol elini daha çok kullanıyor. Bizde solak diye düşünmüştük. Bana özelden çektiğin videolardan atabilir misin?

Kızım yatakta sürekli dönmeye çalışıyor yüzüstü
Kafasını iyice bastırıyor böyle
Dönemeyince ağlıyo bağırıyo
Sizde de durum böyle mi anneler

Gece uykuları benim bebeğimde değişti. Önceden 5 saat aralıksız uyuyan, gece bir kez uyanan bebeğim şimdi gecede 2-3 kez uyanıyor.

Var mı böyle bir değişim yaşayan?

Benimki aralıksız 7 saat bile uyuyordu ben uyandırıyordum korkup artık o dereceydi
Gece hiç uyanmazdı çok rahattık
Son 1 haftadır benim bebe gitti başka bebe geldi yerine sanki
Gece 3-4 kere kalkıyor
Kendi kendine uyurdu, sabahları ağlamazdı sadece akşamları biraz ağlardı
Şimdi gece gündüz ağlama modunda. Her uyku öncesi 20 dk kadar ağlıyo kucakta uyuyo
..

Bebekleriniz ellerinde oyuncak tutabiliyormu? Benimkisi daha tutamiyor. Birkaç gündür ellerini orta hatta birleştiriyor. İki eliyle ellerini tutuyor yani

Canim benim kızımda sol elini daha çok kullanıyor. Bizde solak diye düşünmüştük. Bana özelden çektiğin videolardan atabilir misin?
Solak olup olmadığı 2 3 yaşlarında belli oluyormuş diye duydum, benim oğlumda sol elini yumruk yapıp yakasını tutup çekiştirip ya da bastırıyor aklıma hiç anormal bi durum olduğu gelmedi.

Bebekleriniz ellerinde oyuncak tutabiliyormu? Benimkisi daha tutamiyor. Birkaç gündür ellerini orta hatta birleştiriyor. İki eliyle ellerini tutuyor yani
Benim kız bi 10 15 gündür, beşiğe astigim oyuncağa ellerini uzatıp tutuyor, ağzına götürmeye çalışıyor

Eklentiler

• 20230913_143450.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 77
Merhaba evet 3 aydır benim e devletinde de ödeme aşamasında yaziyor.
Ptt'ye gitmiştim 2 ay once,eğer yatsaydi bankaya yattı yazardı dediler

Bebeklerin el seçimi tapası bu aylarda beklenmiyor. Video atayım ama siz buna benzemese de video çekim hekime danışın. Bebeklerin el seçimi yapması olarak da araştırabilirsiniz. Egzersizin çok faydası oluyor onu da YouTube a bakarsanız şayet yoksa yardımcı olayım ama hekime danışın video ile. Mesela doktora ben içe doğru tuttuğu elini emdiğini öbür eli ile uzandığını söylediğimde nesneleri kapalı eli tarafındam uzatın o eli ile uzanmaya teşvik edin dedi

Kızlar bizim bebiş 15 inde 3 aylık olucak. Yana dönmeye başlayanlar ne kadarlık?Bizimkisi kendisini sırt üstüyken çevirebiliyor yani çarpraz ve yan şekilde ama sağa sola kollarının üstüne daha döndüğünü görmedim. Yüzüstü dönenler de var sanırım onlar kaç günlük?

kizlar kuzenimin bebisi cinsiyet söylememiş doktor bu aylarda yanıltıcı olabilir diye dememis. Sizce ne cinsiyet fikri olan var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…