- 30 Mayıs 2015
- 5.220
- 12.871
- 448
- 34
bu ne güzel bir bebek ve beşik maşallahhhhBenim kız bi 10 15 gündür, beşiğe astigim oyuncağa ellerini uzatıp tutuyor, ağzına götürmeye çalışıyor
benimki 102 günlük sanırım profilimde yazan doğru. sadece yana dönüyor geçen minderden yuvarlanıp kendini kurtardı ama bi daha yapmadı. hiç durmuyor ki yerde dönüp dönmediğini bilelimKızlar bizim bebiş 15 inde 3 aylık olucak. Yana dönmeye başlayanlar ne kadarlık?Bizimkisi kendisini sırt üstüyken çevirebiliyor yani çarpraz ve yan şekilde ama sağa sola kollarının üstüne daha döndüğünü görmedim. Yüzüstü dönenler de var sanırım onlar kaç günlük?
süperrr böylece yerde daha fazla vakit geçirecektirrrHanımlar benim bebeğim 3 gün önce yani 100 gunlukken dönmeye başladı darısı size :)
O dan sonra ileri atılma,emekleye çalışma falan derken gelsin yaramazliklar :))
Benim bebeğim 84 günlük . Sadece biraz yukarıdan ellerimi ya da parmağımı gösteriyorum uzanmaya çalışıyor zar zor. Sonra vazgeçip yumruğunu emiyorBebekleriniz ellerinde oyuncak tutabiliyormu? Benimkisi daha tutamiyor. Birkaç gündür ellerini orta hatta birleştiriyor. İki eliyle ellerini tutuyor yani
Canım atmayın bebeğinizin yüzünü açık açık. Pedofili pislikler var. Maşallah kuzuma .Benim kız bi 10 15 gündür, beşiğe astigim oyuncağa ellerini uzatıp tutuyor, ağzına götürmeye çalışıyor
Bende ödeme aşamasında yazarken aldım. Gittim sistemden kontrol etti verdi. Şaşırdım vallaMerhaba evet 3 aydır benim e devletinde de ödeme aşamasında yaziyor.
Ptt'ye gitmiştim 2 ay once,eğer yatsaydi bankaya yattı yazardı dediler
Gündüz 10 15 dk kestirme uykuları var nadiren de olsa banyo faln bazen ise yariyo da 2 iki buçuk saat uyuyo. Gece 5 6 7 bile oluyo kalktığı sabah 6buvuk 7 7buvuk gibi ayakta20 haziranda 3 kişi doğurmuştuk canım. Uyku düzeni yok. Gece iki kere kalkıyor en geç sabah altı da ayaktayız.gunduz de çok nadir iki üç saat uyuyrsa uyuyor
Nazar etnissin bacı
Benimki aralıksız 7 saat bile uyuyordu ben uyandırıyordum korkup artık o dereceydi
Gece hiç uyanmazdı çok rahattık
Son 1 haftadır benim bebe gitti başka bebe geldi yerine sanki
Gece 3-4 kere kalkıyor
Kendi kendine uyurdu, sabahları ağlamazdı sadece akşamları biraz ağlardı
Şimdi gece gündüz ağlama modunda. Her uyku öncesi 20 dk kadar ağlıyo kucakta uyuyo
..
Benimki tam 100 gunlukken döndüKızlar bizim bebiş 15 inde 3 aylık olucak. Yana dönmeye başlayanlar ne kadarlık?Bizimkisi kendisini sırt üstüyken çevirebiliyor yani çarpraz ve yan şekilde ama sağa sola kollarının üstüne daha döndüğünü görmedim. Yüzüstü dönenler de var sanırım onlar kaç günlük?
2 tane ablası var (9 ve 2,5yasinda) artık oyunlar oynarizsüperrr böylece yerde daha fazla vakit geçirecektirrr
Yarın ben de bakayim o zamanBende ödeme aşamasında yazarken aldım. Gittim sistemden kontrol etti verdi. Şaşırdım valla
İnşallah bundandır da geçer gider yoksa huni ile gezeceğimNazar etnissin bacı
106 günlükBebeğiniz ne kadarlık
Besigimiz 45 senelik, çok seviyor beşiğini kriz geçirdiğinde sarıyorum sakinlesiyorbu ne güzel bir bebek ve beşik maşallahhhh
Çok haklisin hiç bir yere atmadım şimdiye kadar, burda da yıldız koydum ama kaydetmemiş, dedim grup ici bisey olmazCanım atmayın bebeğinizin yüzünü açık açık. Pedofili pislikler var. Maşallah kuzuma .
Beşik gerçekten güzel. Babamda kaç kere alayim dedi . Yok dedik106 günlük
Besigimiz 45 senelik, çok seviyor beşiğini kriz geçirdiğinde sarıyorum sakinlesiyor
Çok haklisin hiç bir yere atmadım şimdiye kadar, burda da yıldız koydum ama kaydetmemiş, dedim grup ici bisey olmaz
Ne varsa beşikte var, beşiğini yoksa bi ka defa daha söylemiştim, ağlama kriz aninda ellerini kundak yapıp tıngır tıngır ayaginizda yada kucaginizda sallayabilirsiniz, sakin bi ses tonuyla da mirildanin bebisler rahatlıyorBeşik gerçekten güzel. Babamda kaç kere alayim dedi . Yok dedik
Yanındaki ya da üzerindeki oyuncakları tutup ağzına götürüyor benimkide üzerindeki tişörtü çekiştirip ağzına sokmaya çalışıyor sanırım artık ne bulsa ağıza dönemimiz başladıBebekleriniz ellerinde oyuncak tutabiliyormu? Benimkisi daha tutamiyor. Birkaç gündür ellerini orta hatta birleştiriyor. İki eliyle ellerini tutuyor yani
Ay ben tam olarak ben. 1 hafta önceye kadar 4-5 saat deliksiz uyurdu 1 haftadır 2-3 saatte bir mırıldanıyor alıp emziriyorum ben de.Gece uykuları benim bebeğimde değişti. Önceden 5 saat aralıksız uyuyan, gece bir kez uyanan bebeğim şimdi gecede 2-3 kez uyanıyor.
Var mı böyle bir değişim yaşayan?
Maalesef bizim de öyle. Gecede 2 kere emzirirdim yeterdi. Bir haftadır 4-5 kere emziriyorum. Hatta dün gece saat başı uyandıGece uykuları benim bebeğimde değişti. Önceden 5 saat aralıksız uyuyan, gece bir kez uyanan bebeğim şimdi gecede 2-3 kez uyanıyor.
Var mı böyle bir değişim yaşayan?
Benim kızda öyle, yumruklarını komple sokacak,ağzına, eline geçen herşey ağıza, benim elimi bile tutup ağzına götürmeye çalışıyor, birde salya artti önlüğü başlayacamYanındaki ya da üzerindeki oyuncakları tutup ağzına götürüyor benimkide üzerindeki tişörtü çekiştirip ağzına sokmaya çalışıyor sanırım artık ne bulsa ağıza dönemimiz başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?