2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
benimki 102 günlük sanırım profilimde yazan doğru. sadece yana dönüyor geçen minderden yuvarlanıp kendini kurtardı ama bi daha yapmadı. hiç durmuyor ki yerde dönüp dönmediğini bilelim

Bebekleriniz ellerinde oyuncak tutabiliyormu? Benimkisi daha tutamiyor. Birkaç gündür ellerini orta hatta birleştiriyor. İki eliyle ellerini tutuyor yani
Benim bebeğim 84 günlük . Sadece biraz yukarıdan ellerimi ya da parmağımı gösteriyorum uzanmaya çalışıyor zar zor. Sonra vazgeçip yumruğunu emiyor

20 haziranda 3 kişi doğurmuştuk canım. Uyku düzeni yok. Gece iki kere kalkıyor en geç sabah altı da ayaktayız.gunduz de çok nadir iki üç saat uyuyrsa uyuyor
Gündüz 10 15 dk kestirme uykuları var nadiren de olsa banyo faln bazen ise yariyo da 2 iki buçuk saat uyuyo. Gece 5 6 7 bile oluyo kalktığı sabah 6buvuk 7 7buvuk gibi ayakta

Nazar etnissin bacı

Benimki tam 100 gunlukken döndü

Bebeğiniz ne kadarlık
106 günlük
bu ne güzel bir bebek ve beşik maşallahhhh
Besigimiz 45 senelik, çok seviyor beşiğini kriz geçirdiğinde sarıyorum sakinlesiyor
Canım atmayın bebeğinizin yüzünü açık açık. Pedofili pislikler var. Maşallah kuzuma .
Çok haklisin hiç bir yere atmadım şimdiye kadar, burda da yıldız koydum ama kaydetmemiş, dedim grup ici bisey olmaz

Beşik gerçekten güzel. Babamda kaç kere alayim dedi . Yok dedik
Ne varsa beşikte var, beşiğini yoksa bi ka defa daha söylemiştim, ağlama kriz aninda ellerini kundak yapıp tıngır tıngır ayaginizda yada kucaginizda sallayabilirsiniz, sakin bi ses tonuyla da mirildanin bebisler rahatlıyor

Bebekleriniz ellerinde oyuncak tutabiliyormu? Benimkisi daha tutamiyor. Birkaç gündür ellerini orta hatta birleştiriyor. İki eliyle ellerini tutuyor yani
Yanındaki ya da üzerindeki oyuncakları tutup ağzına götürüyor benimkide üzerindeki tişörtü çekiştirip ağzına sokmaya çalışıyor sanırım artık ne bulsa ağıza dönemimiz başladı

Gece uykuları benim bebeğimde değişti. Önceden 5 saat aralıksız uyuyan, gece bir kez uyanan bebeğim şimdi gecede 2-3 kez uyanıyor.

Var mı böyle bir değişim yaşayan?
Ay ben tam olarak ben. 1 hafta önceye kadar 4-5 saat deliksiz uyurdu 1 haftadır 2-3 saatte bir mırıldanıyor alıp emziriyorum ben de.

Kızlar bir de kanlı mukuslu kakası olanlara rota aşısı önerildi mi? Yaptırdıysanız yan etki olarak neler yaşadınız? Aşırı kararsızım çok yaptırmak istiyorum ama çocuğum çok kötü etkilenir diye de korkuyorum. Bir kere kanlı kakası oldu. Ama onun dışında kakamız hep mukuslu.

Gece uykuları benim bebeğimde değişti. Önceden 5 saat aralıksız uyuyan, gece bir kez uyanan bebeğim şimdi gecede 2-3 kez uyanıyor.

Var mı böyle bir değişim yaşayan?
Maalesef bizim de öyle. Gecede 2 kere emzirirdim yeterdi. Bir haftadır 4-5 kere emziriyorum. Hatta dün gece saat başı uyandı 6-7 kereyi buldu. Umarım geçicidir

Benim kızda öyle, yumruklarını komple sokacak,ağzına, eline geçen herşey ağıza, benim elimi bile tutup ağzına götürmeye çalışıyor, birde salya artti önlüğü başlayacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…