- 16 Mayıs 2021
- 1.840
- 1.063
- 83
- 30
Akşam 10 civarı yatıyor ve sabah 5?30-6.30 arasında kalkıyor genelde.Benim de öyle oldu yine de bazı günler daha uzun uyuyor sizinki kaçta yatıyor kaçta kalkıyor?
Benimki hiç dönmeye çalışmıyor. Kafasını çevirerek bakıyor.Kızım yatakta sürekli dönmeye çalışıyor yüzüstü
Kafasını iyice bastırıyor böyle
Dönemeyince ağlıyo bağırıyo
Sizde de durum böyle mi anneler
gece uykusunun degismesi en zoru ya
Benimki aralıksız 7 saat bile uyuyordu ben uyandırıyordum korkup artık o dereceydi
Gece hiç uyanmazdı çok rahattık
Son 1 haftadır benim bebe gitti başka bebe geldi yerine sanki
Gece 3-4 kere kalkıyor
Kendi kendine uyurdu, sabahları ağlamazdı sadece akşamları biraz ağlardı
Şimdi gece gündüz ağlama modunda. Her uyku öncesi 20 dk kadar ağlıyo kucakta uyuyo
..
Sevindim normal olmasına. Bugün benimki de mukuslu yaptı biraz yine.Arkadaşlar selam. Bugün özel dr götürdüm bebeyi mukuslu kakalarımız oluyordu normal dedi aranızda yaşayanlar vardı sanırım. Bir de bi kaç gün önce sağlık ocağı 58 ölçmüştü boyunu 64 çıktı asddfas
Akşam 8de uyutmaya çalışıyorum önceden uyurdu 4+2+2+2 diye sabaha kadar giderdi. Bi ara 5 saatleri gördük düzenli olmasa da şimdi 8de uyutunca başında durmazsak uyanıyor, uykusunu sürdürmek için ayağımızda sallama pozisyonunda uyutuyoruz en az ilk 1 saat. Halbuki önceden uzun deliksiz bi uyku olurdu 8de yatınca.Akşam 10 civarı yatıyor ve sabah 5?30-6.30 arasında kalkıyor genelde.
Gün içi uykuları değişken. Bazen çok kısa bazen uzun.
Sizin bebeğinizin saatleri nasıl
Benimki hiç dönmeye çalışmıyor. Kafasını çevirerek bakıyor.
Kalkmaya oturmaya çalışıyor. Oturtmazsak ona kızıyor.
Ben döndürüyorum, onda da kafasını daha fazla döndürdüğü için vücut yan, kafa yüzüstü oluyor çok tutamıyorum öyle ve ağlıyor.
gece uykusunun degismesi en zoru ya
Sık uyanmasina rağmen sabah yine de erken kalkıyor üstelik
Bir de uyurken de beni hep yanında istiyor bir haftadır
Sevindim normal olmasına. Bugün benimki de mukuslu yaptı biraz yine.
Boy ölçüsü sağlık ocağı ve hastanede bizim de hep fakrli çıktı.
Sizinki baya çok fark gerçi. Birinden biri baya yanlış olcmus. :)
Benim bebeğimde de kanlı dışkı oldu, şu an mukuslu ama bunun rota aşısı için bir önemi var mıymış? Ben sormadan ilk dozu yaptırdım, çocuk doktoruna yaptıracağımı söylediğimde bana Özel bir uyarı yapmadı.Kızlar bir de kanlı mukuslu kakası olanlara rota aşısı önerildi mi? Yaptırdıysanız yan etki olarak neler yaşadınız? Aşırı kararsızım çok yaptırmak istiyorum ama çocuğum çok kötü etkilenir diye de korkuyorum. Bir kere kanlı kakası oldu. Ama onun dışında kakamız hep mukuslu.
Bence sağlık ocağı yanlış ölçtü. Çünkü çocuk dr baya uğraştı ölçerken hatta baş tarafını ben ayak tarafını o tuttu beraber ölçtükSevindim normal olmasına. Bugün benimki de mukuslu yaptı biraz yine.
Boy ölçüsü sağlık ocağı ve hastanede bizim de hep fakrli çıktı.
Sizinki baya çok fark gerçi. Birinden biri baya yanlış olcmus. :)
Yan etki oldu mu peki?Benim bebeğimde de kanlı dışkı oldu, şu an mukuslu ama bunun rota aşısı için bir önemi var mıymış? Ben sormadan ilk dozu yaptırdım, çocuk doktoruna yaptıracağımı söylediğimde bana Özel bir uyarı yapmadı.
Bizim doktor o şekilde olanlar ve süt alerjisi olanlara yapmıyoruz demiştiKızlar bir de kanlı mukuslu kakası olanlara rota aşısı önerildi mi? Yaptırdıysanız yan etki olarak neler yaşadınız? Aşırı kararsızım çok yaptırmak istiyorum ama çocuğum çok kötü etkilenir diye de korkuyorum. Bir kere kanlı kakası oldu. Ama onun dışında kakamız hep mukuslu.
Evet benim oyleydi canım renk normal mukuslu akn faln da yok sadece kokuyo epey sanırım o da usuttugunden sağol yaa içim rahatladiArkadaşlar selam. Bugün özel dr götürdüm bebeyi mukuslu kakalarımız oluyordu normal dedi aranızda yaşayanlar vardı sanırım. Bir de bi kaç gün önce sağlık ocağı 58 ölçmüştü boyunu 64 çıktı asddfas
Rica ederim canım Rabbim hepimizinkine sağlık versin. Bizim de renk normal mukus var bazen çok kötü kokuyor acaba yediğimiz şeylerle de değişkenlik gösteriyor olabilir mi kokusu. Doktora şimdi kakası kokuyor desem kaka bu kokar der diye korkarımEvet benim oyleydi canım renk normal mukuslu akn faln da yok sadece kokuyo epey sanırım o da usuttugunden sağol yaa içim rahatladi
Normal tabi. Bende yaklaşık 3. Aya kadar her sabah sarı çıkarırdım bi süre sonra rahatladım kesildi. Bazen gün içinde oluyordu. Belli bi düzen içinde olmasını bekleme. Çünkü hamilelik bu yani hormonlar düzenli değil ki bulantılar, belirtiler düzenli olsun.Arkadaşlar birşey sorucam Çok ŞÜKÜR bebeğim en son bu haftaki kontrolde sağlıklı gözüktü
Genelde mide bulantım oluyordu yani 6. Ve 7. Haftada bi kesilmişti bi iki gün gelmişti salı kontrolüm vardı dün yani çarşamba gene mide bulantım sabah oldu geçti akşama kadar rahattım bu sabah sadece sarı su istifra ettim ama normaldeki gün içindeki gibi mide Bulantım olmuyor dünde öyleydi normalmi acaba arkadaşlar şuan sanırım 8+0 yada 1 oldum
Anladım canımm ben dediğin gibi düzenli olmasını bekliyorum 3 4 gün oluyor bi gün olmuyor Sonra neden olmadı die düşünüyorum ama normal o zaman teşekkür ederim canımmNormal tabi. Bende yaklaşık 3. Aya kadar her sabah sarı çıkarırdım bi süre sonra rahatladım kesildi. Bazen gün içinde oluyordu. Belli bi düzen içinde olmasını bekleme. Çünkü hamilelik bu yani hormonlar düzenli değil ki bulantılar, belirtiler düzenli olsun.
İlk topuk kanı için gittiğimizde 49 cm doğan cocugumu 42 cm diye olctuler ve yazdılar sağlık ocağında. Sen burdaki ölçümü gözönüne alma ben hep bı cetvelle olcecegim ve ay ne kadar uzamış onu t sbit edecegim. Bendeki cetvel bu olduğu için bununla olcuyorum ama doğru değil dedi. Öyle birşey olabilir sizinde.Bence sağlık ocağı yanlış ölçtü. Çünkü çocuk dr baya uğraştı ölçerken hatta baş tarafını ben ayak tarafını o tuttu beraber ölçtük
Bebek uzmanı nasilki anne memesinden gelen süt akışı ve delik miktarı değişmiyorsa lütfen bebeklerinizde de degistirmeyin demişti.Happy kids de bugün böyle yazıyor
3 aylık olunca orta akışa mı geçiliyor biberonda
Bir de benimki hala 110 ml içiyor 260 nedir
benimki 3-4 gündür öyle. ben götürmedimKızlar günaydın. Bebeğim gercek anlamda ishal.su gibi. Şimdi emzirdim uyuttum hemen goturmelimiyim hastaneye yoksa öğlene kadar beklemeli miyim tekrar olursa diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?