2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
Vallahi dr söyledim sağlık ocağının ölçüsünü bende kaçış yok dedi Sağlık ocağı yanlış ölçtü bencede çünkü tulumları artık kısa geliyordu onların verdiği ölçüye göre olması gerekiyordu yeni tulumlar aldım onlar oluyor

Benim bebeğim 10gündür öyle hele ki gece uykularımız tamamen bitik vaziyette. Normalde 9da yatırırdım uyku arası 2 ya da 3de emerdi bi daha sabah 6-7ye kadar emmezdi de uyanmazdı da. Şimdi bildiğiniz zulüm gibi saat başı uyanıyor ağlıyor emziriyorum yine ağlıyo vs vs. 4. Ay uyku gerilemesini yaşıyoruz sanırım

Kızım sağlık ocağına gittiğimiz de 2.ay 9 günlük gittik 60.5 cm kilosu 6.170 dedi. Şimdi 84 günlüğüz Dr yarın gideceğiz bakalım doğru mu orantılar. Gece uykusuna çok gec yatıyoruz biz 11. 12 30 arası gibi o kadar zor dalıyor ki çıldırıyorum. 1 saat uğraşıyorum en büyük şansım gece uykusu yoksa ne yapardım bilmiyorum. Gece 2 kez emiyor tekrar yatıyoruz. Sabah 9.ve 10 gibi uyanıyoruz. Uykumuzu alıyoruz şükürler olsun

Canım mama veriyor musun? Kilo için bir şey dediler mi? İki buçuk aylıkken 6 kg yakın çıktı. Mamayi kesin dediler. Çarşamba götüreceğim doktora ama büyük ihtimal 7ye yakın cikacak.

Canım mama veriyor musun? Kilo için bir şey dediler mi? İki buçuk aylıkken 6 kg yakın çıktı. Mamayi kesin dediler. Çarşamba götüreceğim doktora ama büyük ihtimal 7ye yakın cikacak.
Yok canım hep anne sütü veriyorum . 1 aylık iken 4.800 kilosu kilosu. Yarın götüreceğim dün başka bir probiotic başladım. İnşallah yarar kaka yapmıyor çıldıracağım

Ayy gerilemesin
Gerçekten bebeğimi oyalayamıyorum
Uyanık olduğu her an kucak istiyo çook yoruldum ki ben bi de annemle beraber bakıyorum
Tek kaldığımda fobim oluştu resmen bebeği susturamıcam diye.. çok zormuş çok

Haftaya artık evime geçeceğim. Bende de var o korku . Eve de geçmek lazım

Peki çok kıvranıyor mu. Rahatsız ediyor mu? Alistirmamak lazım diye bende düşünüyorum ama en iyisini doktor bilir

Kızımda kilosu fazla. Ama yaklaşık 1 aydır mama içmiyor desem yeridir. Bir iki kere anca veriyorumdur o da bazen. Buna rağmen kilo alımı yüksek. Mesela bu hafta mama yememesine rağmen baya kilo almış. Bu durum beni endisendiriyor. Geçen bı arkadas bebeklerde fazla kilo alımı kalpte yağlanmaya neden oluyor dedi. Nette baktım hiç böyle birşey bulamadım. Ama içime kurt düştü.

Evet aynı fobi bende de oluştu ve şu an tekim. Bebeğim her uyandığında ağlıycak ve susturamıycam diye düşünüyorum çünkü 10gündür gerçekten de uyanık olduğu her an ağladı. Bebek bakmayı bu kadar zor bilmezdim hele ki bir de gittiğim misafirliklerde benimkiyle günü yakın olan bebeklerin sakinliğini sessizliğini gördükçe ister istemez imreniyorum

Yok canım hep anne sütü veriyorum . 1 aylık iken 4.800 kilosu kilosu. Yarın götüreceğim dün başka bir probiotic başladım. İnşallah yarar kaka yapmıyor çıldıracağım
Hangi probiyotiği kullanıyosunuz? Normalde oğlum günde 4-5 kere kaka yapardı 10gün önce nbl drop'a başladık genelde günde 1 kere yapıyor artık

Sabah saat kaçta kalkıyorsa gece uykusunada ondan yarım saat bir saat sonra uykuya geçmesi en sağlıklısıymış. Yani sabah 8de kalkıyor gece uykusuna 9da geçmeli. Ve son gün uykusunu gece uykuna geçmeden 1,5- 2 saat önce uyanmış olması gerekiyor. Böyle dener misiniz? Ben sabah kızımı 8de uyandırıyorım maks 8:15 kendi uyanmasa bile ben uyandırıyorum. Son uykusu 7 gibi bitmiş oluyor kaç dk uyursa artık önemli değil. 8:30da karanlık şekilde odaya alıyorum karnını doyurup sallıyorum. Uyuttuktan yarım saat sonra falan uyanıyor hemen gidip tekrar sallıyorum uykusunu açmadan. Sonra bir daha uyanmıyor sadece acıkınca emmek için kalkıyor.

Haftaya artık evime geçeceğim. Bende de var o korku . Eve de geçmek lazım
Ben 3 aydır annemle bakıyorum. Kayınvalidem de yardıma geldi arada. Eşim de keza öyle
Daha bebeğimle yalnız 1 hafta belki kalmışımdır
Evet çok rahat ama bi yandan kötü. Herkes alışmışken ben daha yeni yeni alışacağım
Önümüzdeki haftadan itibaren bebeğimle daha çok yalnız kalcam şimdiden korkuyorum ben de valla
Ama annem yine arada gelir kalır bebeğim olmadan duramıyor

Evet evet yalnız kaldığımda çok korkuyordum ben de . Uyuduğu an benden mutlusu yoktu bu sefer de uyanır diye korkuyordum
Ya saatlerce ağlarsa ne yaparım diye
3 çocuk yaparım kalabalık aile ne güzel ohh diyen ben şu an aklım çıkıyor ikinci bebek olur diye. Test bile yaptım korunduğumuz halde. Psikolojim bozuldu hamile kalacağım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…