- 16 Mayıs 2021
- 1.840
- 1.063
- 83
- 30
Vallahi dr söyledim sağlık ocağının ölçüsünü bende kaçış yok dediİlk topuk kanı için gittiğimizde 49 cm doğan cocugumu 42 cm diye olctuler ve yazdılar sağlık ocağında. Sen burdaki ölçümü gözönüne alma ben hep bı cetvelle olcecegim ve ay ne kadar uzamış onu t sbit edecegim. Bendeki cetvel bu olduğu için bununla olcuyorum ama doğru değil dedi. Öyle birşey olabilir sizinde.
Ölç canım sağlık ocağına bakacak olursak evdeki tulumların olması gerekiyordu ama kısa geliyor artık yeni aldıklarım tam oluyorbizim sağlık ocağı da 60 cm ölçtü başka doktora gitmediğim için inandım ama gözüme daha uzun görünüyor ay bi ölçücem
benimki 3-4 gündür öyle. ben götürmedim
Benim bebeğim 10gündür öyle hele ki gece uykularımız tamamen bitik vaziyette. Normalde 9da yatırırdım uyku arası 2 ya da 3de emerdi bi daha sabah 6-7ye kadar emmezdi de uyanmazdı da. Şimdi bildiğiniz zulüm gibi saat başı uyanıyor ağlıyor emziriyorum yine ağlıyo vs vs. 4. Ay uyku gerilemesini yaşıyoruz sanırım
Benimki aralıksız 7 saat bile uyuyordu ben uyandırıyordum korkup artık o dereceydi
Gece hiç uyanmazdı çok rahattık
Son 1 haftadır benim bebe gitti başka bebe geldi yerine sanki
Gece 3-4 kere kalkıyor
Kendi kendine uyurdu, sabahları ağlamazdı sadece akşamları biraz ağlardı
Şimdi gece gündüz ağlama modunda. Her uyku öncesi 20 dk kadar ağlıyo kucakta uyuyo
..
Canım mama veriyor musun? Kilo için bir şey dediler mi? İki buçuk aylıkken 6 kg yakın çıktı. Mamayi kesin dediler. Çarşamba götüreceğim doktora ama büyük ihtimal 7ye yakın cikacak.Kızım sağlık ocağına gittiğimiz de 2.ay 9 günlük gittik 60.5 cm kilosu 6.170 dedi. Şimdi 84 günlüğüz Dr yarın gideceğiz bakalım doğru mu orantılar. Gece uykusuna çok gec yatıyoruz biz11. 12 30 arası gibi o kadar zor dalıyor ki çıldırıyorum. 1 saat uğraşıyorum en büyük şansım gece uykusu yoksa ne yapardım bilmiyorum. Gece 2 kez emiyor tekrar yatıyoruz. Sabah 9.ve 10 gibi uyanıyoruz. Uykumuzu alıyoruz şükürler olsun
Yok canım hep anne sütü veriyorum . 1 aylık iken 4.800 kilosu kilosu. Yarın götüreceğim dün başka bir probiotic başladım. İnşallah yarar kaka yapmıyor çıldıracağımCanım mama veriyor musun? Kilo için bir şey dediler mi? İki buçuk aylıkken 6 kg yakın çıktı. Mamayi kesin dediler. Çarşamba götüreceğim doktora ama büyük ihtimal 7ye yakın cikacak.
Ayy gerilemesinBenim bebeğim 10gündür öyle hele ki gece uykularımız tamamen bitik vaziyette. Normalde 9da yatırırdım uyku arası 2 ya da 3de emerdi bi daha sabah 6-7ye kadar emmezdi de uyanmazdı da. Şimdi bildiğiniz zulüm gibi saat başı uyanıyor ağlıyor emziriyorum yine ağlıyo vs vs. 4. Ay uyku gerilemesini yaşıyoruz sanırım
Kaç günde bir yapıyor kiYok canım hep anne sütü veriyorum . 1 aylık iken 4.800 kilosu kilosu. Yarın götüreceğim dün başka bir probiotic başladım. İnşallah yarar kaka yapmıyor çıldıracağım
Haftaya artık evime geçeceğim. Bende de var o korku . Eve de geçmek lazımAyy gerilemesin
Gerçekten bebeğimi oyalayamıyorum
Uyanık olduğu her an kucak istiyo çook yoruldum ki ben bi de annemle beraber bakıyorum
Tek kaldığımda fobim oluştu resmen bebeği susturamıcam diye.. çok zormuş çok
8 gün yapmadığını bilirim. Fitil ile yapıyor sürekli verip alıştırmak istemiyorum. En son pazar günü yaptı. Alttan yapıyor sürekli gaz ama kaka yok. Çevrem süt yarıyor diyip duruyor. Yarın danışacağım bakalım ne diyecek.Kaç günde bir yapıyor ki
Peki çok kıvranıyor mu. Rahatsız ediyor mu? Alistirmamak lazım diye bende düşünüyorum ama en iyisini doktor bilir8 gün yapmadığını bilirim. Fitil ile yapıyor sürekli verip alıştırmak istemiyorum. En son pazar günü yaptı. Alttan yapıyor sürekli gaz ama kaka yok. Çevrem süt yarıyor diyip duruyor. Yarın danışacağım bakalım ne diyecek.
Kızımda kilosu fazla. Ama yaklaşık 1 aydır mama içmiyor desem yeridir. Bir iki kere anca veriyorumdur o da bazen. Buna rağmen kilo alımı yüksek. Mesela bu hafta mama yememesine rağmen baya kilo almış. Bu durum beni endisendiriyor. Geçen bı arkadas bebeklerde fazla kilo alımı kalpte yağlanmaya neden oluyor dedi. Nette baktım hiç böyle birşey bulamadım. Ama içime kurt düştü.Canım mama veriyor musun? Kilo için bir şey dediler mi? İki buçuk aylıkken 6 kg yakın çıktı. Mamayi kesin dediler. Çarşamba götüreceğim doktora ama büyük ihtimal 7ye yakın cikacak.
Evet aynı fobi bende de oluştu ve şu an tekim. Bebeğim her uyandığında ağlıycak ve susturamıycam diye düşünüyorum çünkü 10gündür gerçekten de uyanık olduğu her an ağladı. Bebek bakmayı bu kadar zor bilmezdim hele ki bir de gittiğim misafirliklerde benimkiyle günü yakın olan bebeklerin sakinliğini sessizliğini gördükçe ister istemez imreniyorumAyy gerilemesin
Gerçekten bebeğimi oyalayamıyorum
Uyanık olduğu her an kucak istiyo çook yoruldum ki ben bi de annemle beraber bakıyorum
Tek kaldığımda fobim oluştu resmen bebeği susturamıcam diye.. çok zormuş çok
Hangi probiyotiği kullanıyosunuz? Normalde oğlum günde 4-5 kere kaka yapardı 10gün önce nbl drop'a başladık genelde günde 1 kere yapıyor artıkYok canım hep anne sütü veriyorum . 1 aylık iken 4.800 kilosu kilosu. Yarın götüreceğim dün başka bir probiotic başladım. İnşallah yarar kaka yapmıyor çıldıracağım
Sabah saat kaçta kalkıyorsa gece uykusunada ondan yarım saat bir saat sonra uykuya geçmesi en sağlıklısıymış. Yani sabah 8de kalkıyor gece uykusuna 9da geçmeli. Ve son gün uykusunu gece uykuna geçmeden 1,5- 2 saat önce uyanmış olması gerekiyor. Böyle dener misiniz? Ben sabah kızımı 8de uyandırıyorım maks 8:15 kendi uyanmasa bile ben uyandırıyorum. Son uykusu 7 gibi bitmiş oluyor kaç dk uyursa artık önemli değil. 8:30da karanlık şekilde odaya alıyorum karnını doyurup sallıyorum. Uyuttuktan yarım saat sonra falan uyanıyor hemen gidip tekrar sallıyorum uykusunu açmadan. Sonra bir daha uyanmıyor sadece acıkınca emmek için kalkıyor.Kızım sağlık ocağına gittiğimiz de 2.ay 9 günlük gittik 60.5 cm kilosu 6.170 dedi. Şimdi 84 günlüğüz Dr yarın gideceğiz bakalım doğru mu orantılar. Gece uykusuna çok gec yatıyoruz biz11. 12 30 arası gibi o kadar zor dalıyor ki çıldırıyorum. 1 saat uğraşıyorum en büyük şansım gece uykusu yoksa ne yapardım bilmiyorum. Gece 2 kez emiyor tekrar yatıyoruz. Sabah 9.ve 10 gibi uyanıyoruz. Uykumuzu alıyoruz şükürler olsun
Ben 3 aydır annemle bakıyorum. Kayınvalidem de yardıma geldi arada. Eşim de keza öyleHaftaya artık evime geçeceğim. Bende de var o korku . Eve de geçmek lazım
Evet evet yalnız kaldığımda çok korkuyordum ben de . Uyuduğu an benden mutlusu yoktu bu sefer de uyanır diye korkuyordumEvet aynı fobi bende de oluştu ve şu an tekim. Bebeğim her uyandığında ağlıycak ve susturamıycam diye düşünüyorum çünkü 10gündür gerçekten de uyanık olduğu her an ağladı. Bebek bakmayı bu kadar zor bilmezdim hele ki bir de gittiğim misafirliklerde benimkiyle günü yakın olan bebeklerin sakinliğini sessizliğini gördükçe ister istemez imreniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?