2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
şimdi koku var koku var canim

Kızlar kitaba göre atak ve kötü zamanlar faydası olur size de
Başta diyordum ki amaan eskiden atak mı varmış bunlar abartılı şeyler vs
Ama büyük konuşmamak lazımmış tam günü gününe yaşadık aynılarını. 12. Hafta olan zorlu geçiyor kucaktan inmiyor bebeğim
Ama duyduğum kadarıyla en beteri 4. aymış 2 yaş sendromu ile eş değer demişler hep

Akşam 10 gibi uyuttuğum oluyor az uyuyor tekrar uyumuyor inat. 20 günlükken beri böyle hep geç yatıyor. Bir gün tekrar deneyim kabul edecek mi hiç ümidim yok.
Peki çok kıvranıyor mu. Rahatsız ediyor mu? Alistirmamak lazım diye bende düşünüyorum ama en iyisini doktor bilir
Gece memede kıvranıyorum en son ben de fitil yapıyorum son çare.. Düzene girer inşallah
Hangi probiyotiği kullanıyosunuz? Normalde oğlum günde 4-5 kere kaka yapardı 10gün önce nbl drop'a başladık genelde günde 1 kere yapıyor artık
Maflor Damla sarı olanı kullandık. İlk gün kullandık çok güzel 2 kez çıkarmıştı. Sonra yine yapmamaya başladı. Dünde biogaia damla başladık. Yine yok bir şey

Ya birebir aynıyız ben mesela şu an hamileymişim gibi hissediyorum test yapmaya korkuyorum. Tamamen psikolojik aslında ama ödüm kopuyor işte

Maflor Damla sarı olanı kullandık. İlk gün kullandık çok güzel 2 kez çıkarmıştı. Sonra yine yapmamaya başladı. Dünde biogaia damla başladık. Yine yok bir şey
Biogaia bizde hiçbir işe yaramamıştı nbl gazına da yaradı gibi şuanlık inşallah böyle gider

selamlar hanımlar benim bebiş de gece uykusuna geç yatıyor. benim uyku-iş saatlerine göre uygun ama kendisi için kötü mü bilmiyorum
mesela 5-7 ya da 6-8 arası gündüz uykusunun büyüğünü uyuyor bundan sebep sanırım gece uyuması 12yi buluyor. bu uykuyla ilgili sorun yaşamadan önce de 10.5-11 gibi yatıyordu. bi ara erken uyutmayı deneyeceğim ama şu sıralar akşam hiç kucaktan inmediği, doğru düzgün emmediği için başarılı olacağımı sanmıyorum
benim bebişe biogaia kullandık hep. sanırım 3.kutudayız. ilk 15-30 gün gaz sancısı yaşadı sonra daha iyi oldu çok şükür. arada birkaç gün yapmadığı oluyor. ama ben şöyle bir şey okumuştum, eğer gaz çıkarıyosa kaka yapmazsa bile sorun değil diyordu. bir ebe ya da dr.
o yüzden dert etmeyin bence biogaia biraz kullandıktan sonra işe yaramıştı.

Hepinize aynı problem var. Gece geç yatan bebekler

Bizde yeni atlattık o atağı 5 gün falan sürdü zordu. 4. Ayda hepimize sabırlar diliyorum

Ya birebir aynıyız ben mesela şu an hamileymişim gibi hissediyorum test yapmaya korkuyorum. Tamamen psikolojik aslında ama ödüm kopuyor işte
Ben yaptım
Hatta çift çizgi gördüm test çok uzun bekleyince olurmuş meğer. Saatler sonra silik çizgi görünce aklım çıkmıştı
Hala da yapsam yapacağım ama evde kalmadı. Regl olamadım oldum gibi oldu kesildi derken çok taktım. Zaten sezaryen olduğum için en az 1 sene yasak diye biliyorum

Bebeğim 2 saatte 1 sürekli içerken 2 gündür iştahı sıfır ya
Ne süt içiyor ne mama. Zorlaya zorlaya içiriyoruz

Biogaia bizde hiçbir işe yaramamıştı nbl gazına da yaradı gibi şuanlık inşallah böyle gider
Bunu kullanayım olmadı son çare sizinkini kullanırım. Her bebege farklı gösteriyor bize iyi gelsin artık biri
Bize yarar umarım bugün 2 ci günümüz kızım alttan pit pit çıkarıyor gazını baya hemde yapmayınca ben stres yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…