- 3 Aralık 2019
- 277
- 179
- 103
- 35
Rica ederim canım Rabbim hepimizinkine sağlık versin. Bizim de renk normal mukus var bazen çok kötü kokuyor acaba yediğimiz şeylerle de değişkenlik gösteriyor olabilir mi kokusu. Doktora şimdi kakası kokuyor desem kaka bu kokar der diye korkarım
Kizlarrrr benim ultrason fotosu askıda kmis bı bakiverin size zahmet anlayanlarEki Görüntüle 3300740 kizlar kuzenimin bebisi cinsiyet söylememiş doktor bu aylarda yanıltıcı olabilir diye dememis. Sizce ne cinsiyet fikri olan var mi
Başta diyordum ki amaan eskiden atak mı varmış bunlar abartılı şeyler vsKızlar kitaba göre atak ve kötü zamanlar faydası olur size de
Erkeğe benzettim benKizlarrrr benim ultrason fotosu askıda kmis bı bakiverin size zahmet anlayanlar
Akşam 10 gibi uyuttuğum oluyor az uyuyor tekrar uyumuyor inat. 20 günlükken beri böyle hep geç yatıyor. Bir gün tekrar deneyim kabul edecek mi hiç ümidim yok.Sabah saat kaçta kalkıyorsa gece uykusunada ondan yarım saat bir saat sonra uykuya geçmesi en sağlıklısıymış. Yani sabah 8de kalkıyor gece uykusuna 9da geçmeli. Ve son gün uykusunu gece uykuna geçmeden 1,5- 2 saat önce uyanmış olması gerekiyor. Böyle dener misiniz? Ben sabah kızımı 8de uyandırıyorım maks 8:15 kendi uyanmasa bile ben uyandırıyorum. Son uykusu 7 gibi bitmiş oluyor kaç dk uyursa artık önemli değil. 8:30da karanlık şekilde odaya alıyorum karnını doyurup sallıyorum. Uyuttuktan yarım saat sonra falan uyanıyor hemen gidip tekrar sallıyorum uykusunu açmadan. Sonra bir daha uyanmıyor sadece acıkınca emmek için kalkıyor.
Gece memede kıvranıyorum en son ben de fitil yapıyorum son çare.. Düzene girer inşallahPeki çok kıvranıyor mu. Rahatsız ediyor mu? Alistirmamak lazım diye bende düşünüyorum ama en iyisini doktor bilir
Maflor Damla sarı olanı kullandık. İlk gün kullandık çok güzel 2 kez çıkarmıştı. Sonra yine yapmamaya başladı. Dünde biogaia damla başladık. Yine yok bir şeyHangi probiyotiği kullanıyosunuz? Normalde oğlum günde 4-5 kere kaka yapardı 10gün önce nbl drop'a başladık genelde günde 1 kere yapıyor artık
Ya birebir aynıyız ben mesela şu an hamileymişim gibi hissediyorum test yapmaya korkuyorum. Tamamen psikolojik aslında ama ödüm kopuyor işteEvet evet yalnız kaldığımda çok korkuyordum ben de . Uyuduğu an benden mutlusu yoktu bu sefer de uyanır diye korkuyordum
Ya saatlerce ağlarsa ne yaparım diye
3 çocuk yaparım kalabalık aile ne güzel ohh diyen ben şu an aklım çıkıyor ikinci bebek olur diye. Test bile yaptım korunduğumuz halde. Psikolojim bozuldu hamile kalacağım diye
Biogaia bizde hiçbir işe yaramamıştı nbl gazına da yaradı gibi şuanlık inşallah böyle giderMaflor Damla sarı olanı kullandık. İlk gün kullandık çok güzel 2 kez çıkarmıştı. Sonra yine yapmamaya başladı. Dünde biogaia damla başladık. Yine yok bir şey
selamlar hanımlar benim bebiş de gece uykusuna geç yatıyor. benim uyku-iş saatlerine göre uygun ama kendisi için kötü mü bilmiyorumAkşam 10 gibi uyuttuğum oluyor az uyuyor tekrar uyumuyor inat. 20 günlükken beri böyle hep geç yatıyor. Bir gün tekrar deneyim kabul edecek mi hiç ümidim yok.
Gece memede kıvranıyorum en son ben de fitil yapıyorum son çare.. Düzene girer inşallah
Maflor Damla sarı olanı kullandık. İlk gün kullandık çok güzel 2 kez çıkarmıştı. Sonra yine yapmamaya başladı. Dünde biogaia damla başladık. Yine yok bir şey
Hepinize aynı problem var. Gece geç yatan bebeklerselamlar hanımlar benim bebiş de gece uykusuna geç yatıyor. benim uyku-iş saatlerine göre uygun ama kendisi için kötü mü bilmiyorum
mesela 5-7 ya da 6-8 arası gündüz uykusunun büyüğünü uyuyor bundan sebep sanırım gece uyuması 12yi buluyor. bu uykuyla ilgili sorun yaşamadan önce de 10.5-11 gibi yatıyordu. bi ara erken uyutmayı deneyeceğim ama şu sıralar akşam hiç kucaktan inmediği, doğru düzgün emmediği için başarılı olacağımı sanmıyorum
benim bebişe biogaia kullandık hep. sanırım 3.kutudayız. ilk 15-30 gün gaz sancısı yaşadı sonra daha iyi oldu çok şükür. arada birkaç gün yapmadığı oluyor. ama ben şöyle bir şey okumuştum, eğer gaz çıkarıyosa kaka yapmazsa bile sorun değil diyordu. bir ebe ya da dr.
o yüzden dert etmeyin bencebiogaia biraz kullandıktan sonra işe yaramıştı.
Bizde yeni atlattık o atağı 5 gün falan sürdü zordu. 4. Ayda hepimize sabırlar diliyorumBaşta diyordum ki amaan eskiden atak mı varmış bunlar abartılı şeyler vs
Ama büyük konuşmamak lazımmış tam günü gününe yaşadık aynılarını. 12. Hafta olan zorlu geçiyor kucaktan inmiyor bebeğim
Ama duyduğum kadarıyla en beteri 4. aymış 2 yaş sendromu ile eş değer demişler hep
Ben yaptımYa birebir aynıyız ben mesela şu an hamileymişim gibi hissediyorum test yapmaya korkuyorum. Tamamen psikolojik aslında ama ödüm kopuyor işte
Bizim 1 haftdır devam ediyor ama bugün ilk kez sabah uykusunu 3 saat uyudu umarım bu düzeleceğinin işaretidirBizde yeni atlattık o atağı 5 gün falan sürdü zordu. 4. Ayda hepimize sabırlar diliyorum
benimki de 12. hafta atağı mı ya. ama selim biraz daha büyük hatta ben 4.ay zormuş biz erken girdik falan diyordumBizde yeni atlattık o atağı 5 gün falan sürdü zordu. 4. Ayda hepimize sabırlar diliyorum
aksilik bu ya ben de gece oturmasını çok severimHepinize aynı problem var. Gece geç yatan bebekler
Kaç haftalık şuanbenimki de 12. hafta atağı mı ya. ama selim biraz daha büyük hatta ben 4.ay zormuş biz erken girdik falan diyordum
103 günlük sanırım 14 hafta 5 günlükKaç haftalık şuan
Bende atakta değil sizinki ya103 günlük sanırım 14 hafta 5 günlük
B Ana da öyle gibi geliyoErkeğe benzettim ben
Bunu kullanayım olmadı son çare sizinkini kullanırım. Her bebege farklı gösteriyor bize iyi gelsin artık biriBiogaia bizde hiçbir işe yaramamıştı nbl gazına da yaradı gibi şuanlık inşallah böyle gider
Bize yarar umarım bugün 2 ci günümüz kızım alttan pit pit çıkarıyor gazını baya hemde yapmayınca ben stres yapıyorum.selamlar hanımlar benim bebiş de gece uykusuna geç yatıyor. benim uyku-iş saatlerine göre uygun ama kendisi için kötü mü bilmiyorum
mesela 5-7 ya da 6-8 arası gündüz uykusunun büyüğünü uyuyor bundan sebep sanırım gece uyuması 12yi buluyor. bu uykuyla ilgili sorun yaşamadan önce de 10.5-11 gibi yatıyordu. bi ara erken uyutmayı deneyeceğim ama şu sıralar akşam hiç kucaktan inmediği, doğru düzgün emmediği için başarılı olacağımı sanmıyorum
benim bebişe biogaia kullandık hep. sanırım 3.kutudayız. ilk 15-30 gün gaz sancısı yaşadı sonra daha iyi oldu çok şükür. arada birkaç gün yapmadığı oluyor. ama ben şöyle bir şey okumuştum, eğer gaz çıkarıyosa kaka yapmazsa bile sorun değil diyordu. bir ebe ya da dr.
o yüzden dert etmeyin bencebiogaia biraz kullandıktan sonra işe yaramıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?