- 6 Aralık 2017
- 208
- 207
- 103
Atak haftasında olduğu için canımBebeğim 2 saatte 1 sürekli içerken 2 gündür iştahı sıfır ya
Ne süt içiyor ne mama. Zorlaya zorlaya içiriyoruz
Evet de bitsin artık vallahi çok üzülüyorum yaAtak haftasında olduğu için canım
Ay ben de bu 10 gündür öyleyim. Dün tam düzeldi demiştim bugun yine aynı şekilde kucakta gündüz uyuyan gece uykusuna ağlaya ağlaya geçen bir bebiş oluverdi. Nasıl olucak bilmiyorum. Uyku öncesi banyo sonrası dinlendirici müzik ve masaj sonrası kucakta pışpışlama ile geçirmeye çalışıyorum ama yine de ağlıyor. Ağlama bitince de iç çeke çeke uyuyor çok üzülüyorum bu duruma. Ben mi yanlış bir şey yapıyorum diyorum kendimde suç arıyorum ama ne yaparsam yapayım olmuyor . Belli bir süre ağlayıp sonra uykuya geçiyorEvet de bitsin artık vallahi çok üzülüyorum ya
Bir de sanki hiç bitmeyecek artık hep böyle kalacak gibi hissediyo insan
Diğerleri 1-2 gün sürerdi bu 1 hafta oldu
Kucağımda sallaya sallaya uyuttum yine ağlaya ağlaya uyudu
Ben hep derdim ki kucağımda sallayarak uyutmucam alışır. Zaten kendi kendine yatırıyorum pış pış yapıyorum uyuyor vsAy ben de bu 10 gündür öyleyim. Dün tam düzeldi demiştim bugun yine aynı şekilde kucakta gündüz uyuyan gece uykusuna ağlaya ağlaya geçen bir bebiş oluverdi. Nasıl olucak bilmiyorum. Uyku öncesi banyo sonrası dinlendirici müzik ve masaj sonrası kucakta pışpışlama ile geçirmeye çalışıyorum ama yine de ağlıyor. Ağlama bitince de iç çeke çeke uyuyor çok üzülüyorum bu duruma. Ben mi yanlış bir şey yapıyorum diyorum kendimde suç arıyorum ama ne yaparsam yapayım olmuyor . Belli bir süre ağlayıp sonra uykuya geçiyor
Maalesef benimkisi kucakta uyuyordu ama oturduğum yerde poposuna pış pış vururdum uyurdu. Şimdi ayakta zıplama tarzında yürüyüp pışlayarak uyuyor. Umarım geçicidir ama dediğin gibi hiç geçmicek artık hep böyle kalıcak gibi geliyoO
Ben hep derdim ki kucağımda sallayarak uyutmucam alışır. Zaten kendi kendine yatırıyorum pış pış yapıyorum uyuyor vs
Ayyy büyük konuşmuşum
3 aya kadar kendi kendine uyuyodu bebişim artık maalesef
Atak bitince eski haline döner inşallah
Benimki de aynısı ağlaya ağlaya uyuyo hep sadece sabahları ağlamıyo. Akşamüstü oldu mu yandık
Ben de ağlayarak uyuttum dün. O ağlıyo ben ağlıyorum hala lohusalığı atlatamadım mı diyorum hatta kendi kendimeMaalesef benimkisi kucakta uyuyordu ama oturduğum yerde poposuna pış pış vururdum uyurdu. Şimdi ayakta zıplama tarzında yürüyüp pışlayarak uyuyor. Umarım geçicidir ama dediğin gibi hiç geçmicek artık hep böyle kalıcak gibi geliyobu düşünce de çok yıpratıcı. Evet gündüz ağlamadan geçiyor sabahları neşeli baya. Akşamüstü 5-6 dan sonra cıvıtıyo şimdi gülüyorum ama yaşarken ağladım kaç kere
Bence yarın geçmiş olacakEvet de bitsin artık vallahi çok üzülüyorum ya
Bir de sanki hiç bitmeyecek artık hep böyle kalacak gibi hissediyo insan
Diğerleri 1-2 gün sürerdi bu 1 hafta oldu
Kucağımda sallaya sallaya uyuttum yine ağlaya ağlaya uyudu
Yan etki oldu mu peki?
Benim bebeğim de gazlı ve kanlı bir kere kakası oldu. Şimdi o kadar karsrsız kaldım ki. Ama sanırım fayda zarar ilişkisini düşünüp yaptıracağım bugun. Umarım hafif atlatırızNormalde de zaman zaman olduğu için aşıdan diyemiyorum ama salı oldu aşısı ardından 2-3 gece çok gazlı sancılı idi bebeğim. Ateş falan olmadı. Dün kaka yaptı mukuslu, 3 gündür yapmamıştı, akşam tekrar yaptı hafif kan geldi ki o da 1 ay önce olmuştu ilk defa ardından 2 kez daha hafif olmuştu düne kadar, muhtemelen besin alerjisi var bebeğimin. Yani doğrudan aşıdan diyemem bunlara ama biraz barsağını vurmuş olabilir. Bu gece şimdilik bi sorunu yok gibi çok şükür düzeldi galiba.
İnşallah,Benim bebeğim de gazlı ve kanlı bir kere kakası oldu. Şimdi o kadar karsrsız kaldım ki. Ama sanırım fayda zarar ilişkisini düşünüp yaptıracağım bugun. Umarım hafif atlatırız
Evet bende sezaryenliyim 1 sene yasak ama bana sorsan kesin hamileyim şu an, sabah midem bile bulandı hattaBen yaptım
Hatta çift çizgi gördüm test çok uzun bekleyince olurmuş meğer. Saatler sonra silik çizgi görünce aklım çıkmıştı
Hala da yapsam yapacağım ama evde kalmadı. Regl olamadım oldum gibi oldu kesildi derken çok taktım. Zaten sezaryen olduğum için en az 1 sene yasak diye biliyorum
Bende öyleyim. Daha önce hiç ter kokusu yoktu şimdi fena. Değişen hormonlardan dolayı imiş. Ev yapımı ter kokusu önleyen bir krem var. Onu sürüyorum gün boyu rahat ediyorumDoğumdan sonra ter kokusu değişen oldu mu? Benim hiç kokmadığım kadar kötü kokuyor roll on falan sürsem de ertesi gün yine aynı. Gerçi roll on da doğal içerikli emziriyorum diye.. Ne zaman düzelir acaba ya
Benim oğlum da kırkından önce böyle olmuştu. Daha kötüydü başta alerjiden olabilir önce bi nemlendirelim cildinin hassaslığından da olabilir dedi doktoru. Mustelanın stelatopia serisinin kremini kullandık gerçekten 1 hafta içinde azalarak bitti. Eğer geçmeseydi alerji diyeti verecektiKızlar böyle alerji olur mu yediğim bişeyden cildi hassas normalde evet ama durduk yere hiç kızarmamıştı vücudunda hiçbişey yok
Hamile olsam doktoruma da gidemem valla çekinirim adam o kadar yasak falan demiştiEvet bende sezaryenliyim 1 sene yasak ama bana sorsan kesin hamileyim şu an, sabah midem bile bulandı hatta
Alerji gibi canım doktora bir göster ciddi bir şey değildir ama göstermen lazım geçmesi içinKızlar böyle alerji olur mu yediğim bişeyden cildi hassas normalde evet ama durduk yere hiç kızarmamıştı vücudunda hiçbişey yok
Ayy merak ettim bu iki oldu sen neden ceza alıyorsun, neden veriliyor bu cezalarCanım mama veriyor musun? Kilo için bir şey dediler mi? İki buçuk aylıkken 6 kg yakın çıktı. Mamayi kesin dediler. Çarşamba götüreceğim doktora ama büyük ihtimal 7ye yakın cikacak.
Ayy yok yalnız bakmak her zaman iyidir, kayınvalide ile oturan ben artık aşırı yoruldum, bugünde yorgunum uykusuzum deyip salamiyorsunuz mutlaka bi b.ktan iş çıkarıyor basınıza, bizim ev bahçeli müstakil, bacısı kardeşi bulgurunu salçasını alan bizim burda, yedir içir arkalarını topla biktim öldüm geverdim artik, bi uyuyum desem yalandan ses yapar uyaniyim diye, çöktüm tükendim, yalniz bakmak dünyalara bedel, bi ağlar bide susar, bu ay zor geçer obur ay rahat, keyfinize bakınBen 3 aydır annemle bakıyorum. Kayınvalidem de yardıma geldi arada. Eşim de keza öyle
Daha bebeğimle yalnız 1 hafta belki kalmışımdır
Evet çok rahat ama bi yandan kötü. Herkes alışmışken ben daha yeni yeni alışacağım
Önümüzdeki haftadan itibaren bebeğimle daha çok yalnız kalcam şimdiden korkuyorum ben de valla
Ama annem yine arada gelir kalır bebeğim olmadan duramıyor
Benim oglum da 2 sene kesinlikle hamile kalma demişti, şuan asla dedi drBen yaptım
Hatta çift çizgi gördüm test çok uzun bekleyince olurmuş meğer. Saatler sonra silik çizgi görünce aklım çıkmıştı
Hala da yapsam yapacağım ama evde kalmadı. Regl olamadım oldum gibi oldu kesildi derken çok taktım. Zaten sezaryen olduğum için en az 1 sene yasak diye biliyorum
Evet canım herkes öyledir, süt malum cabuk bozulur kokar, illaki terle süt kokusu karisiyorDoğumdan sonra ter kokusu değişen oldu mu? Benim hiç kokmadığım kadar kötü kokuyor roll on falan sürsem de ertesi gün yine aynı. Gerçi roll on da doğal içerikli emziriyorum diye.. Ne zaman düzelir acaba ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?