Öyle şey mi olur asıl uyuman için yanında olmaları lazım tam tersiAyy merak ettim bu iki oldu sen neden ceza alıyorsun, neden veriliyor bu cezalar
Ayy yok yalnız bakmak her zaman iyidir, kayınvalide ile oturan ben artık aşırı yoruldum, bugünde yorgunum uykusuzum deyip salamiyorsunuz mutlaka bi b.ktan iş çıkarıyor basınıza, bizim ev bahçeli müstakil, bacısı kardeşi bulgurunu salçasını alan bizim burda, yedir içir arkalarını topla biktim öldüm geverdim artik, bi uyuyum desem yalandan ses yapar uyaniyim diye, çöktüm tükendim, yalniz bakmak dünyalara bedel, bi ağlar bide susar, bu ay zor geçer obur ay rahat, keyfinize bakın
Benim oglum da 2 sene kesinlikle hamile kalma demişti, şuan asla dedi dr
Evet canım herkes öyledir, süt malum cabuk bozulur kokar, illaki terle süt kokusu karisiyor
Valla kaç aydır yok şöyle yorgunum yok bu çocuktan fırsat yok diyip hamile olursam ben insanlara söylemeye de utanırımHamile olsam doktoruma da gidemem valla çekinirim adam o kadar yasak falan demişti
Valla öyle herkes kendi işini aşırma derdinde kimsenin umrumda değilim, neyse artık epey zorluğu atlattım. Ben tüpler nasıl bağlatılar onu soracam ya, sezeryan öncesi deseydi dr sezeryan arasında baglatirdim, ben 3.çocuğu istediğim icon baglatmadimÖyle şey mi olur asıl uyuman için yanında olmaları lazım tam tersi
Valla bana da yasak üstelik benim ikinci bebeğim olursa erken alınacak ilk doğum sıkıntılı olduğu için. O kadar korkuyorum ki hamile kalmaktan korunuyoruz ama bir de spiral mi taktırsam diyorum. Ama onda da kayma olabiliyormuş
Doğumdan sonra ter kokusu değişen oldu mu? Benim hiç kokmadığım kadar kötü kokuyor roll on falan sürsem de ertesi gün yine aynı. Gerçi roll on da doğal içerikli emziriyorum diye.. Ne zaman düzelir acaba ya
Sana yardımcı olup hiç iş yaptirmamalari gerekir. En kısa zamanda ferahlık diliyorum kardeşimAyy merak ettim bu iki oldu sen neden ceza alıyorsun, neden veriliyor bu cezalar
Ayy yok yalnız bakmak her zaman iyidir, kayınvalide ile oturan ben artık aşırı yoruldum, bugünde yorgunum uykusuzum deyip salamiyorsunuz mutlaka bi b.ktan iş çıkarıyor basınıza, bizim ev bahçeli müstakil, bacısı kardeşi bulgurunu salçasını alan bizim burda, yedir içir arkalarını topla biktim öldüm geverdim artik, bi uyuyum desem yalandan ses yapar uyaniyim diye, çöktüm tükendim, yalniz bakmak dünyalara bedel, bi ağlar bide susar, bu ay zor geçer obur ay rahat, keyfinize bakın
Benim oglum da 2 sene kesinlikle hamile kalma demişti, şuan asla dedi dr
Evet canım herkes öyledir, süt malum cabuk bozulur kokar, illaki terle süt kokusu karisiyor
Cok geçmiş olsun. Kasık neden ağrır ki, carptiniz mı o sırada? Bir de sezaryenli miydinizKızlar ya yarım saat kadar önce temizlik yaparken ayağım kaydı kendimi korumak için ters bi hareket yaptım galiba kasıklarım ağrıyor şimdi
Çarşamba gidecez kontrole ama bende korkuyorum fazla kilo alımındaKızımda kilosu fazla. Ama yaklaşık 1 aydır mama içmiyor desem yeridir. Bir iki kere anca veriyorumdur o da bazen. Buna rağmen kilo alımı yüksek. Mesela bu hafta mama yememesine rağmen baya kilo almış. Bu durum beni endisendiriyor. Geçen bı arkadas bebeklerde fazla kilo alımı kalpte yağlanmaya neden oluyor dedi. Nette baktım hiç böyle birşey bulamadım. Ama içime kurt düştü.
Biz uykuya karşı savaş veriyoruz resmen. Ne kadsr uyutmaya calissakta yok. Kendi yorgun dusunce ancakMasalah sizeSabah saat kaçta kalkıyorsa gece uykusunada ondan yarım saat bir saat sonra uykuya geçmesi en sağlıklısıymış. Yani sabah 8de kalkıyor gece uykusuna 9da geçmeli. Ve son gün uykusunu gece uykuna geçmeden 1,5- 2 saat önce uyanmış olması gerekiyor. Böyle dener misiniz? Ben sabah kızımı 8de uyandırıyorım maks 8:15 kendi uyanmasa bile ben uyandırıyorum. Son uykusu 7 gibi bitmiş oluyor kaç dk uyursa artık önemli değil. 8:30da karanlık şekilde odaya alıyorum karnını doyurup sallıyorum. Uyuttuktan yarım saat sonra falan uyanıyor hemen gidip tekrar sallıyorum uykusunu açmadan. Sonra bir daha uyanmıyor sadece acıkınca emmek için kalkıyor.
Bende arkadaşıma çok laf ediyordum. Hele hamileliginde dikkat etmesine filan. Ben daha beterdimBaşta diyordum ki amaan eskiden atak mı varmış bunlar abartılı şeyler vs
Ama büyük konuşmamak lazımmış tam günü gününe yaşadık aynılarını. 12. Hafta olan zorlu geçiyor kucaktan inmiyor bebeğim
Ama duyduğum kadarıyla en beteri 4. aymış 2 yaş sendromu ile eş değer demişler hep
Gerek bile yok mamaya. Bende direk bıraktım. Hiç aramadi bile. Hatta göğsümde süt daha çok olmaya basladiBugün 3. ay izlemine gittik sağlık ocağına. 1200 gr kilo almış, mamaya hiç gerek yok mutlaka bırakın dedi hemsiremiz.
Nasıl olacak, tereddütteyim biraz, az da olsa genelde veriyordum
Aynen bizde öyleyiz.Ben 3 aydır annemle bakıyorum. Kayınvalidem de yardıma geldi arada. Eşim de keza öyle
Daha bebeğimle yalnız 1 hafta belki kalmışımdır
Evet çok rahat ama bi yandan kötü. Herkes alışmışken ben daha yeni yeni alışacağım
Önümüzdeki haftadan itibaren bebeğimle daha çok yalnız kalcam şimdiden korkuyorum ben de valla
Ama annem yine arada gelir kalır bebeğim olmadan duramıyor
Ben kimsede göremiyorum. Bebeklerinizin kaç günlük oldugunukızlar benimki bugün daha iyiydi eminim hepsi geçecekbugün banyosunu da bir tık erken yaptırdım 10.5 gibi uyudu yarın erken kalkacak ama olsun artık napalım
sizlerin profildeki hamilelik günlüğü güncel mi? sürekli acaba kaç günlük diye düşünüyorum, eğer değilse günceller misiniz böylece mesajın sahibi kaç günlük bir bebekten bahsediyor anlarız
Geçmiş olsun bebisinize. Doktora bir götürün.Kızlar böyle alerji olur mu yediğim bişeyden cildi hassas normalde evet ama durduk yere hiç kızarmamıştı vücudunda hiçbişey yok
Ay umarım böyle olur bizde de.Gerek bile yok mamaya. Bende direk bıraktım. Hiç aramadi bile. Hatta göğsümde süt daha çok olmaya basladi
Ne güzel bir düzen.Sabah saat kaçta kalkıyorsa gece uykusunada ondan yarım saat bir saat sonra uykuya geçmesi en sağlıklısıymış. Yani sabah 8de kalkıyor gece uykusuna 9da geçmeli. Ve son gün uykusunu gece uykuna geçmeden 1,5- 2 saat önce uyanmış olması gerekiyor. Böyle dener misiniz? Ben sabah kızımı 8de uyandırıyorım maks 8:15 kendi uyanmasa bile ben uyandırıyorum. Son uykusu 7 gibi bitmiş oluyor kaç dk uyursa artık önemli değil. 8:30da karanlık şekilde odaya alıyorum karnını doyurup sallıyorum. Uyuttuktan yarım saat sonra falan uyanıyor hemen gidip tekrar sallıyorum uykusunu açmadan. Sonra bir daha uyanmıyor sadece acıkınca emmek için kalkıyor.
Mama vermiyordun dimi sen nurcihan? Bu aylarda meme reddi normalmis. Aslında memeyi reetmiyor. Eskisi kadar emmek istemiyorlarmis. Ve etrafa karşı ilgileri arttığı içinmiş.Merhabalar yine yeni yeniden ağlak emmek istemeyen cicikuş gününe hiç de hoş gelmedik kollarım isyan bayrağını kaldırdı teşekkür ederim iyi günler
Ne kadar süre kullandım mamayı? Ne zman bıraktın canim.Gerek bile yok mamaya. Bende direk bıraktım. Hiç aramadi bile. Hatta göğsümde süt daha çok olmaya basladi
Bizde de durum öyle. Mama yedirecek hiç bir durum yok. Ama ben alışkanlıktan mama yapıyorum. Hep sütüm yetmiyor gibi düşünüyorum. Günde iki sefer yada üç. Ama hiç içmek istemiyor. Çoğu zaman lavaboya dökülüyor mama.Ay umarım böyle olur bizde de.
Vermiyorum canım sütüm var normal şartlar da bugün hep huzursuzduk uyku aralarında emzirdim hoplayıp zıplayıp emzirmeye çalıştım hep ağladı diş huzursuzluğu geldi aklıma eller hep ağızda. Böyle olunca elim biberona gitmek istiyor sonra vazgeçiyorumMama vermiyordun dimi sen nurcihan? Bu aylarda meme reddi normalmis. Aslında memeyi reetmiyor. Eskisi kadar emmek istemiyorlarmis. Ve etrafa karşı ilgileri arttığı içinmiş.
Canım biz 20 hazirandan 31 ağustosa kadar kullandik. Doktor bırak dedi. Kilosu 500 gr fazla çıktı. O günden beri içirmiyorum. Kolik olunca memede süt yok diye düşünüp veriyordum ben aslında.Mama vermiyordun dimi sen nurcihan? Bu aylarda meme reddi normalmis. Aslında memeyi reetmiyor. Eskisi kadar emmek istemiyorlarmis. Ve etrafa karşı ilgileri arttığı içinmiş.
Ne kadar süre kullandım mamayı? Ne zman bıraktın canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?