2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
Öyle şey mi olur asıl uyuman için yanında olmaları lazım tam tersi
Valla bana da yasak üstelik benim ikinci bebeğim olursa erken alınacak ilk doğum sıkıntılı olduğu için. O kadar korkuyorum ki hamile kalmaktan korunuyoruz ama bir de spiral mi taktırsam diyorum. Ama onda da kayma olabiliyormuş

Valla öyle herkes kendi işini aşırma derdinde kimsenin umrumda değilim, neyse artık epey zorluğu atlattım. Ben tüpler nasıl bağlatılar onu soracam ya, sezeryan öncesi deseydi dr sezeryan arasında baglatirdim, ben 3.çocuğu istediğim icon baglatmadim

Kızlar ya yarım saat kadar önce temizlik yaparken ayağım kaydı kendimi korumak için ters bi hareket yaptım galiba kasıklarım ağrıyor şimdi

Sana yardımcı olup hiç iş yaptirmamalari gerekir. En kısa zamanda ferahlık diliyorum kardeşim
Kızlar ya yarım saat kadar önce temizlik yaparken ayağım kaydı kendimi korumak için ters bi hareket yaptım galiba kasıklarım ağrıyor şimdi
Cok geçmiş olsun. Kasık neden ağrır ki, carptiniz mı o sırada? Bir de sezaryenli miydiniz

Çarşamba gidecez kontrole ama bende korkuyorum fazla kilo alımında

Biz uykuya karşı savaş veriyoruz resmen. Ne kadsr uyutmaya calissakta yok. Kendi yorgun dusunce ancakMasalah size Bende arkadaşıma çok laf ediyordum. Hele hamileliginde dikkat etmesine filan. Ben daha beterdim

Bugün 3. ay izlemine gittik sağlık ocağına. 1200 gr kilo almış, mamaya hiç gerek yok mutlaka bırakın dedi hemsiremiz.
Nasıl olacak, tereddütteyim biraz, az da olsa genelde veriyordum
Gerek bile yok mamaya. Bende direk bıraktım. Hiç aramadi bile. Hatta göğsümde süt daha çok olmaya basladi

Aynen bizde öyleyiz. bakalım nolacak haftaya

Ben kimsede göremiyorum. Bebeklerinizin kaç günlük oldugunu

Ne güzel bir düzen.
Benim oğlum gece uykusuna saat 22 de geçiyor ve sabah 6 da uyanmış oluyor.

Merhabalar yine yeni yeniden ağlak emmek istemeyen cicikuş gününe hiç de hoş gelmedik kollarım isyan bayrağını kaldırdı teşekkür ederim iyi günler
Mama vermiyordun dimi sen nurcihan? Bu aylarda meme reddi normalmis. Aslında memeyi reetmiyor. Eskisi kadar emmek istemiyorlarmis. Ve etrafa karşı ilgileri arttığı içinmiş.
Gerek bile yok mamaya. Bende direk bıraktım. Hiç aramadi bile. Hatta göğsümde süt daha çok olmaya basladi
Ne kadar süre kullandım mamayı? Ne zman bıraktın canim.

Ay umarım böyle olur bizde de.
Bizde de durum öyle. Mama yedirecek hiç bir durum yok. Ama ben alışkanlıktan mama yapıyorum. Hep sütüm yetmiyor gibi düşünüyorum. Günde iki sefer yada üç. Ama hiç içmek istemiyor. Çoğu zaman lavaboya dökülüyor mama.

Mama vermiyordun dimi sen nurcihan? Bu aylarda meme reddi normalmis. Aslında memeyi reetmiyor. Eskisi kadar emmek istemiyorlarmis. Ve etrafa karşı ilgileri arttığı içinmiş.
Vermiyorum canım sütüm var normal şartlar da bugün hep huzursuzduk uyku aralarında emzirdim hoplayıp zıplayıp emzirmeye çalıştım hep ağladı diş huzursuzluğu geldi aklıma eller hep ağızda. Böyle olunca elim biberona gitmek istiyor sonra vazgeçiyorum

Canım biz 20 hazirandan 31 ağustosa kadar kullandik. Doktor bırak dedi. Kilosu 500 gr fazla çıktı. O günden beri içirmiyorum. Kolik olunca memede süt yok diye düşünüp veriyordum ben aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…