Çok terliyor muBiz mamayı azalttigimizdan beri cis sayısı o kadar azki... ama kilo alımı normal. Üzülüyorum neden böyle acaba
çiş bizim de azaldı bezi hiç doldurmuyor kilo alımı da orta ama bence artık çişini tutabildiği için böyle besinsiz kalmıyordur üzülmeeBiz mamayı azalttigimizdan beri cis sayısı o kadar azki... ama kilo alımı normal. Üzülüyorum neden böyle acaba
iyi günler canım nasılsın?Merhabalar yine yeni yeniden ağlak emmek istemeyen cicikuş gününe hiç de hoş gelmedik kollarım isyan bayrağını kaldırdı teşekkür ederim iyi günler
Çok teşekkür canımiyi günler canım nasılsın?
az önce kucağıma almamak için oyalamaya çalışıyordum yine kollarımı pert eden bir yöntem seçmişim
Bir 2 ay izne ayrılabilir misin.offf işim sıkıntıya giriyor beni konteynera görevlendiriyorlar. bebeğimin sağdığım sütü içmediğini söylemiştim. acaba mama mı versem? izne mi ayrılsam?
Çişler bizim de çok çok az yaa. Kilo alımı normal nasıl oluyor anlamıyorum. Çocuk sürekli huzursuz. Doktora beslenemiyor dediğimde gülüp dalga geçiyo kilo aldığı için. Bi yerde bi yanlışlık var ama çözemedim…Biz mamayı azalttigimizdan beri cis sayısı o kadar azki... ama kilo alımı normal. Üzülüyorum neden böyle acaba
Hayır terlemiyor.Çok terliyor mu
Bu kararı en güzel sen verirsin canim. Eğer yapabilirsen 5. Ayına kadar izne ayrılan çok güzel olur. En azından biberon almasa bile ek gıda süreci başlamış olur. Zaten mama versen biberon tutmuyorsa onuda almazkiofff işim sıkıntıya giriyor beni konteynera görevlendiriyorlar. bebeğimin sağdığım sütü içmediğini söylemiştim. acaba mama mı versem? izne mi ayrılsam?
Bak idrar yolu enfeksiyonu çıkmış. O yüzden az çiş sayısıÇişler bizim de çok çok az yaa. Kilo alımı normal nasıl oluyor anlamıyorum. Çocuk sürekli huzursuz. Doktora beslenemiyor dediğimde gülüp dalga geçiyo kilo aldığı için. Bi yerde bi yanlışlık var ama çözemedim…
Merhaba, kaç günde çıkmıştı bebeğiniz yoğun bakımda? Bizim de enfeksiyon çıktı en az 7 gün diyor doktorKızlar sabah 9.50de doğum yaptım sancılar düzenliydi zaten, açılma da başlamıştı hemen aldılar sezeryana oğlum ters dönmüş geri zaten. Kucağıma aldım 5 dakika öpüp kokladım sonra aldılar hemen küveze girdi ordan yeni doğan yoğun bakımına. Ben sürekli idrar yolu enfeksiyonu geçiriyordum. Oğlumada bulaşmış idrar yolu enfeksiyonu ciğerlerine vurmuş hafiften yoğun bakımda antibiyotik başladılwr 2 güne toparlar drdi doktorum ama önlem amaçlı falan 5 gün tutarız dedi antibiyotik bitene kadar işte. 36+4de 3335 grm 49 cm doğdu yavrum.. merak ettiğiniz başka bir şey varsa sorabilirsiniz
çok geçmiş olsun. bebiş kız mıydı? lütfen korkma doktorlar en iyisini bilir korkulacak bir şey yok dediyse gerçekten öyledirBugün kontrolümüz vardı canım sıkıldı baya. İdrar yolu enfeksiyonu çıktı. Bir de kafasındaki hemanjiom için onkolojiye gidin tedavi başlanabilir dedi. Onkolojiyi duyunca içim bir garip oldu. Adı kötü ama korkulacak bişey yok dedi iyi huylu bir tümör olarak geçtiği için onkoloji bakıyor falan dedi ama gel de anlat yüreğime.
deneyeceğimBir 2 ay izne ayrılabilir misin.
mesela sende 87 günlük yazıyorBen kimsede göremiyorum. Bebeklerinizin kaç günlük oldugunu
Bende de var o durum. Aynı şeyi yaşıyoruz.Bizde de durum öyle. Mama yedirecek hiç bir durum yok. Ama ben alışkanlıktan mama yapıyorum. Hep sütüm yetmiyor gibi düşünüyorum. Günde iki sefer yada üç. Ama hiç içmek istemiyor. Çoğu zaman lavaboya dökülüyor mama.
Mümkünse ve psikolojik açıdan da senin için okeyse izin al benceofff işim sıkıntıya giriyor beni konteynera görevlendiriyorlar. bebeğimin sağdığım sütü içmediğini söylemiştim. acaba mama mı versem? izne mi ayrılsam?
Bilemedim ki neden ağrır epey ağrıdı akşam evet sezeryanlıyım ondan mı acabaÇok geçmiş olsun. Kasık neden ağrır ki, carptiniz mı o sırada? Bir de sezaryenli miydiniz
Çook geçmiş olsunO kadar hasta oldum kiboğazım felaket ağrıyor başım çatlıyor midem bulanıyor bebeğime geçmemesi için neler yapabilirim ve çabuk atlatmak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?