2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
Biz mamayı azalttigimizdan beri cis sayısı o kadar azki... ama kilo alımı normal. Üzülüyorum neden böyle acaba

Biz mamayı azalttigimizdan beri cis sayısı o kadar azki... ama kilo alımı normal. Üzülüyorum neden böyle acaba
çiş bizim de azaldı bezi hiç doldurmuyor kilo alımı da orta ama bence artık çişini tutabildiği için böyle besinsiz kalmıyordur üzülmee

Merhabalar yine yeni yeniden ağlak emmek istemeyen cicikuş gününe hiç de hoş gelmedik kollarım isyan bayrağını kaldırdı teşekkür ederim iyi günler
iyi günler canım nasılsın?
az önce kucağıma almamak için oyalamaya çalışıyordum yine kollarımı pert eden bir yöntem seçmişim

Eklentiler

• IMG_7125.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 81
offf işim sıkıntıya giriyor beni konteynera görevlendiriyorlar. bebeğimin sağdığım sütü içmediğini söylemiştim. acaba mama mı versem? izne mi ayrılsam?

iyi günler canım nasılsın?
az önce kucağıma almamak için oyalamaya çalışıyordum yine kollarımı pert eden bir yöntem seçmişim
Çok teşekkür canım Şaştık artık ne yöntem seçiceğimizi bugün zor Bi gün geçirdim. Gerçekten emzirebilmek için kırk takla attım ya bu hep böyle olmayacak değil mi ağlarım bak

Bu marka serum fizyolojik kullananlar dikkat

Eklentiler

• Screenshot_20230915_223154_Instagram.webp
    38,3 KB · Görüntüleme: 76
Çişler bizim de çok çok az yaa. Kilo alımı normal nasıl oluyor anlamıyorum. Çocuk sürekli huzursuz. Doktora beslenemiyor dediğimde gülüp dalga geçiyo kilo aldığı için. Bi yerde bi yanlışlık var ama çözemedim…

Bugün kontrolümüz vardı canım sıkıldı baya. İdrar yolu enfeksiyonu çıktı. Bir de kafasındaki hemanjiom için onkolojiye gidin tedavi başlanabilir dedi. Onkolojiyi duyunca içim bir garip oldu. Adı kötü ama korkulacak bişey yok dedi iyi huylu bir tümör olarak geçtiği için onkoloji bakıyor falan dedi ama gel de anlat yüreğime.

Çok terliyor mu
Hayır terlemiyor.
offf işim sıkıntıya giriyor beni konteynera görevlendiriyorlar. bebeğimin sağdığım sütü içmediğini söylemiştim. acaba mama mı versem? izne mi ayrılsam?
Bu kararı en güzel sen verirsin canim. Eğer yapabilirsen 5. Ayına kadar izne ayrılan çok güzel olur. En azından biberon almasa bile ek gıda süreci başlamış olur. Zaten mama versen biberon tutmuyorsa onuda almazki
Bak idrar yolu enfeksiyonu çıkmış. O yüzden az çiş sayısı çok geçmiş olsun. Acaba bizimde mi durum böyle.

Merhaba, kaç günde çıkmıştı bebeğiniz yoğun bakımda? Bizim de enfeksiyon çıktı en az 7 gün diyor doktor

bakalım galiba ayrılacağım çok da açılıp bir şeyler aldım ama hayırlısı aslında sorun biberonda değil sanırım sütü beğenmedi galiba dolapla alakalı. sütün kokusu değişmiş olabilir. bir de sağıp tazeyken deneyeyim diyorum. çünkü ağzını hiç açmıyor uyanık

çok geçmiş olsun. bebiş kız mıydı? lütfen korkma doktorlar en iyisini bilir korkulacak bir şey yok dediyse gerçekten öyledir

Bende de var o durum. Aynı şeyi yaşıyoruz.
Mümkünse ve psikolojik açıdan da senin için okeyse izin al bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…