Maske takın özellıkle emzirirken. Ihlamur parol bal limon zencefil karışımı aklıma gelenler. Bir de kekik suyu ile gargara boğaz ağrısını hafifletiyor.O kadar hasta oldum kiboğazım felaket ağrıyor başım çatlıyor midem bulanıyor bebeğime geçmemesi için neler yapabilirim ve çabuk atlatmak için
Kendin bilirsin ama ben yaşına kadar böyle mont değil de kozmonot dedikleri tulumları kullanmayı daha pratik buluyorum yuruyemiyolar faln ya bı yere gitseler bile kucakta beli faln sürekli açılıyor kozmonotlar daha iyi oluyo sıcacık istersen onlara da bı bak illa da almak istersen kalınsa 6-9 kalın değilse 9-12 alabilrsinAmazonda bebek montları indirimde. Bunu çok beğendim. Ama kaç beden alayım bilemiyorum. Şimdi oğlum 3.5 aylık 6 kilo civarıdır. Kışın rahat giymesi için kaç beden alsam tecrübeli anneler?
Elleri yıkayıp canım maske takO kadar hasta oldum kiboğazım felaket ağrıyor başım çatlıyor midem bulanıyor bebeğime geçmemesi için neler yapabilirim ve çabuk atlatmak için
Bende kozmonot tulum aldım. Bedeni hatırlamıyorum inş olurAmazonda bebek montları indirimde. Bunu çok beğendim. Ama kaç beden alayım bilemiyorum. Şimdi oğlum 3.5 aylık 6 kilo civarıdır. Kışın rahat giymesi için kaç beden alsam tecrübeli anneler?
1 kere 1 çay kaşığı verdim. O da ilk gündüKızlar gunaydinnnnn.bebeleri sünnet olan anneler . Ağrı kesici ne kadar kullandınız.
Peki agri aci olmadı mı?1 kere 1 çay kaşığı verdim. O da ilk gündü
Bende kozmonot tulum aldım. Bedeni hatırlamıyorum inş olur
. Onlardan varsa baksana çok tatlı ve komik oluyorlar
Haklisiniz o zaman ben de onlardan alayım. Kaç beden alsam ki?Kendin bilirsin ama ben yaşına kadar böyle mont değil de kozmonot dedikleri tulumları kullanmayı daha pratik buluyorum yuruyemiyolar faln ya bı yere gitseler bile kucakta beli faln sürekli açılıyor kozmonotlar daha iyi oluyo sıcacık istersen onlara da bı bak illa da almak istersen kalınsa 6-9 kalın değilse 9-12 alabilrsin
İlk gün huzursuzdu sadece o da lokal anestezi etkisi geçince başladı. Zaten sünnetten sonra sarhoş gibiydi 11 de sünnet oldu eve gelene kadar yolda uyudu 1 saat. Eve gelince de 4e kadar falan yattı. Sonra uyandığında huzursuzdu 1 tek o zaman verdim. Ertesi gün hiç sünnet olmamış gibiydiPeki agri aci olmadı mı?
Benim ki doğru düzgün uyumadı hep huzursuz. Sünnetten mi genel olarak mı bilemedimİlk gün huzursuzdu sadece o da lokal anestezi etkisi geçince başladı. Zaten sünnetten sonra sarhoş gibiydi 11 de sünnet oldu eve gelene kadar yolda uyudu 1 saat. Eve gelince de 4e kadar falan yattı. Sonra uyandığında huzursuzdu 1 tek o zaman verdim. Ertesi gün hiç sünnet olmamış gibiydi
Sünnetiniz hayırlı olsun, darısı damatligina inşallah. Bende diyorum neden arada bir tek ayak cezası alıyor, diğer bölümlerde tutamıyorsun galiba benim gibi çeneniKızlar ben yine cezalydim. Çenem dursa ellerim yazıyor maalesefbugün sünnet yaptırdık oglusumu . Hastaneyi inletti. Doktorlar bile şaşırdı.
Biofiz kullandım bi kaç gün öncesine kadar, listedeki tüm markalarmi toplatılıyormusBu marka serum fizyolojik kullananlar dikkat
Eğer çok gezerim dersen astronot tulumlar güzel oluyor ama ben bu kış mont gidebileceklerini sanmıyorum zaten battaniyeye sarılı oluyorlar, oğluma 2 tane almıştım, ya 2 defa giydi ya 3 öylece duruyorlar, unisex olduğu için kızımda giyer, beden olarak ben büyük tercih ederim her zaman 1 yaşındaysa 3 yaş alırim mesela, şuan 3 buçuk aylık 6-9 aylık yada 9-12 aylık alıyorum, bi tık büyük olsada hızlı büyüyorlar bi bakmışım küçülmüş bileAmazonda bebek montları indirimde. Bunu çok beğendim. Ama kaç beden alayım bilemiyorum. Şimdi oğlum 3.5 aylık 6 kilo civarıdır. Kışın rahat giymesi için kaç beden alsam tecrübeli anneler?
Biraz büyük al 9 12 faln içine kıyafet de giydiriyoruz ya hatta bebeğin kilolu olursa 12 18 daha iyi olur ama kalıba bakar biraz da çok küçük almamaya bak derimHaklisiniz o zaman ben de onlardan alayım. Kaç beden alsam ki?
Aynen başka bölümlerde tutamıyorum. Bana neyse artıkSünnetiniz hayırlı olsun, darısı damatligina inşallah. Bende diyorum neden arada bir tek ayak cezası alıyor, diğer bölümlerde tutamıyorsun galiba benim gibi çeneni, bende öyleyim asla susamam
Biofiz kullandım bi kaç gün öncesine kadar, listedeki tüm markalarmi toplatılıyormus
Eğer çok gezerim dersen astronot tulumlar güzel oluyor ama ben bu kış mont gidebileceklerini sanmıyorum zaten battaniyeye sarılı oluyorlar, oğluma 2 tane almıştım, ya 2 defa giydi ya 3 öylece duruyorlar, unisex olduğu için kızımda giyer, beden olarak ben büyük tercih ederim her zaman 1 yaşındaysa 3 yaş alırim mesela, şuan 3 buçuk aylık 6-9 aylık yada 9-12 aylık alıyorum, bi tık büyük olsada hızlı büyüyorlar bi bakmışım küçülmüş bile
Serum fizyolojik damla istedim Biofiz verdi, kullanmayimmi şimdi napiyim eczaneyemi danisayimAynen başka bölümlerde tutamıyorum. Bana neyse artıkeczaneden direk serum aldım şırınga ile çekiyorum bende.igneyi çıkartıp sıkıyorum
Böyle bir haber çıktı diye danis istersen. Yanlış yönlendirmek istememSerum fizyolojik damla istedim Biofiz verdi, kullanmayimmi şimdi napiyim eczaneyemi danisayim
Bende öyle iki çocuğumda da küçük serum siringa kullandım o flakonlardan almadım gicAynen başka bölümlerde tutamıyorum. Bana neyse artıkeczaneden direk serum aldım şırınga ile çekiyorum bende.igneyi çıkartıp sıkıyorum
Genel durumu huzursuzluğu var mı? Varsa bir baktır istersenHayır terlemiyor.
Bu kararı en güzel sen verirsin canim. Eğer yapabilirsen 5. Ayına kadar izne ayrılan çok güzel olur. En azından biberon almasa bile ek gıda süreci başlamış olur. Zaten mama versen biberon tutmuyorsa onuda almazki
Bak idrar yolu enfeksiyonu çıkmış. O yüzden az çiş sayısıçok geçmiş olsun. Acaba bizimde mi durum böyle.
Yani kabus görülüyor mu bu aylarda bilmiyorum. Aklıma acaba bir yeri mi ağlıyor diye geliyor? Genel olarak neşesi yerinde mi eğer öyleyse belki anlık bir gaz vs vuruyordurKızlar bebeğim 2 gündür kabus görüyo galiba ya çok üzülüyorumdün rüyasında bağırdı ağladı uyandırdım titriyodu
Bugün yine çığlık çığlığa uyandı. Normal midir acaba ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?