2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
O kadar hasta oldum ki boğazım felaket ağrıyor başım çatlıyor midem bulanıyor bebeğime geçmemesi için neler yapabilirim ve çabuk atlatmak için
Maske takın özellıkle emzirirken. Ihlamur parol bal limon zencefil karışımı aklıma gelenler. Bir de kekik suyu ile gargara boğaz ağrısını hafifletiyor.

Amazonda bebek montları indirimde. Bunu çok beğendim. Ama kaç beden alayım bilemiyorum. Şimdi oğlum 3.5 aylık 6 kilo civarıdır. Kışın rahat giymesi için kaç beden alsam tecrübeli anneler?

Eklentiler

• Screenshot_20230916-071716_Amazon Shopping.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 41
Amazonda bebek montları indirimde. Bunu çok beğendim. Ama kaç beden alayım bilemiyorum. Şimdi oğlum 3.5 aylık 6 kilo civarıdır. Kışın rahat giymesi için kaç beden alsam tecrübeli anneler?
Kendin bilirsin ama ben yaşına kadar böyle mont değil de kozmonot dedikleri tulumları kullanmayı daha pratik buluyorum yuruyemiyolar faln ya bı yere gitseler bile kucakta beli faln sürekli açılıyor kozmonotlar daha iyi oluyo sıcacık istersen onlara da bı bak illa da almak istersen kalınsa 6-9 kalın değilse 9-12 alabilrsin

Bende kozmonot tulum aldım. Bedeni hatırlamıyorum inş olur
. Onlardan varsa baksana çok tatlı ve komik oluyorlar

Bende kozmonot tulum aldım. Bedeni hatırlamıyorum inş olur
. Onlardan varsa baksana çok tatlı ve komik oluyorlar
Haklisiniz o zaman ben de onlardan alayım. Kaç beden alsam ki?

Peki agri aci olmadı mı?
İlk gün huzursuzdu sadece o da lokal anestezi etkisi geçince başladı. Zaten sünnetten sonra sarhoş gibiydi 11 de sünnet oldu eve gelene kadar yolda uyudu 1 saat. Eve gelince de 4e kadar falan yattı. Sonra uyandığında huzursuzdu 1 tek o zaman verdim. Ertesi gün hiç sünnet olmamış gibiydi

Benim ki doğru düzgün uyumadı hep huzursuz. Sünnetten mi genel olarak mı bilemedim

Kızlar ben yine cezalydim. Çenem dursa ellerim yazıyor maalesef bugün sünnet yaptırdık oglusumu . Hastaneyi inletti. Doktorlar bile şaşırdı.
Sünnetiniz hayırlı olsun, darısı damatligina inşallah. Bende diyorum neden arada bir tek ayak cezası alıyor, diğer bölümlerde tutamıyorsun galiba benim gibi çeneni , bende öyleyim asla susamam
Bu marka serum fizyolojik kullananlar dikkat
Biofiz kullandım bi kaç gün öncesine kadar, listedeki tüm markalarmi toplatılıyormus
Eğer çok gezerim dersen astronot tulumlar güzel oluyor ama ben bu kış mont gidebileceklerini sanmıyorum zaten battaniyeye sarılı oluyorlar, oğluma 2 tane almıştım, ya 2 defa giydi ya 3 öylece duruyorlar, unisex olduğu için kızımda giyer, beden olarak ben büyük tercih ederim her zaman 1 yaşındaysa 3 yaş alırim mesela, şuan 3 buçuk aylık 6-9 aylık yada 9-12 aylık alıyorum, bi tık büyük olsada hızlı büyüyorlar bi bakmışım küçülmüş bile

Aynen başka bölümlerde tutamıyorum. Bana neyse artık eczaneden direk serum aldım şırınga ile çekiyorum bende.igneyi çıkartıp sıkıyorum

Genel durumu huzursuzluğu var mı? Varsa bir baktır istersen

Kızlar bebeğim 2 gündür kabus görüyo galiba ya çok üzülüyorum dün rüyasında bağırdı ağladı uyandırdım titriyodu
Bugün yine çığlık çığlığa uyandı. Normal midir acaba ya

Yani kabus görülüyor mu bu aylarda bilmiyorum. Aklıma acaba bir yeri mi ağlıyor diye geliyor? Genel olarak neşesi yerinde mi eğer öyleyse belki anlık bir gaz vs vuruyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…