- 10 Ekim 2019
- 3.083
- 2.456
- 133
- 35
Hayır bi huzursuzlugu yok çok şükürGenel durumu huzursuzluğu var mı? Varsa bir baktır istersen
Benim olmadı hiç doktorum herhangi bişey söylemedi mi ki bizim sünnetçi kanayabilir blaz bişey demistiKizlar sünnet yerinde kanama oldu. kucagima alınca mi oldu bilemedim. Sizde de oldu mi doktora gitsem mi
İstersen götür için rahatlasınBenim olmadı hiç doktorum herhangi bişey söylemedi mi ki bizim sünnetçi kanayabilir blaz bişey demisti
Kanama ile ilgili bir şey söylemedi doktor.uyusun diye göğsüme yasladım galiba o ara olduBenim olmadı hiç doktorum herhangi bişey söylemedi mi ki bizim sünnetçi kanayabilir blaz bişey demisti
yok uykuda kabus gördü gibi bildiğimiz böyle korkuyodu ağlayarak uyuyodu kaldırdım hemenYani kabus görülüyor mu bu aylarda bilmiyorum. Aklıma acaba bir yeri mi ağlıyor diye geliyor? Genel olarak neşesi yerinde mi eğer öyleyse belki anlık bir gaz vs vuruyordur
Dişte olabilir damaklar belki acımıştırKızlar bebeğim 2 gündür kabus görüyo galiba ya çok üzülüyorumdün rüyasında bağırdı ağladı uyandırdım titriyodu
Bugün yine çığlık çığlığa uyandı. Normal midir acaba ya
Normal bence benim oğlum da bazen günde 2,3 defa kaka yapıyor. Bazen de 3 ya da 4. Günde kakasını yapıyor. O gün birden fazla kez yapıyor.Hergün birkaç kez kaka yaparken iki gündür hiç yapmadı kızım. Bu normal mi kızlar?
Normal deniyor. Kızım 8 gün yapmadığını bilirim. Fitil ile yapıyor. Bugün 6 gün yapmadı hala bakalım nereye kadar dayanacağız.Hergün birkaç kez kaka yaparken iki gündür hiç yapmadı kızım. Bu normal mi kızlar?
Götürdüm. Pansuman yaptilarİstersen götür için rahatlasın
Anladım canım bilemedim vallayok uykuda kabus gördü gibi bildiğimiz böyle korkuyodu ağlayarak uyuyodu kaldırdım hemen
Bugün de yine ağlayarak uyandı
Normalde neşesi yerinde tabii şu an atak haftasında olduğu için kucak harici hep ağlıyor
Ateşi filan var mı.? Bende memede susturabiliyordum. Ne olursa olsun her bebek farklı demekki6-7 saattir aç olan bebeğim ağzını açmıyor hala….
Nolur bit artık atak mısın nesin yavrum aç aç duruyor moralim bozuluyo böyle olunca da
Benimki de önce uyuyacak bir süre sonra kalkıp emecek atak haftası o şekilde olmuştu bir dene istersen uykuluyken ver daha sakin oluyorlar6-7 saattir aç olan bebeğim ağzını açmıyor hala….
Nolur bit artık atak mısın nesin yavrum aç aç duruyor moralim bozuluyo böyle olunca da
Yok ateşi sadece iştahı kesildi. Zorla yiyo ki geçen haftaya kadar iştahı çok açıktı. 2 saatte 90 lık içerdiAteşi filan var mı.? Bende memede susturabiliyordum. Ne olursa olsun her bebek farklı demekki
10-15 kere uğraştım ağladı ağladı içip uyudu sonundaBenimki de önce uyuyacak bir süre sonra kalkıp emecek atak haftası o şekilde olmuştu bir dene istersen uykuluyken ver daha sakin oluyorlarvalla Allah yardım etsin hepimize
İki gün falan aynı şeklide memeyi reddediyor du uykuluyken veriyordumYok ateşi sadece iştahı kesildi. Zorla yiyo ki geçen haftaya kadar iştahı çok açıktı. 2 saatte 90 lık içerdi
O yüzden atağa bağlıyorum. Bazı bebeklerde iştah artışı olurmuş bazılarında da böyle sıfır iştah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?