2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
Kizlar sünnet yerinde kanama oldu. kucagima alınca mi oldu bilemedim. Sizde de oldu mi doktora gitsem mi

Yani kabus görülüyor mu bu aylarda bilmiyorum. Aklıma acaba bir yeri mi ağlıyor diye geliyor? Genel olarak neşesi yerinde mi eğer öyleyse belki anlık bir gaz vs vuruyordur
yok uykuda kabus gördü gibi bildiğimiz böyle korkuyodu ağlayarak uyuyodu kaldırdım hemen
Bugün de yine ağlayarak uyandı
Normalde neşesi yerinde tabii şu an atak haftasında olduğu için kucak harici hep ağlıyor

Dişte olabilir damaklar belki acımıştır

Anladım canım bilemedim valla belki atak haftasıyla ilgilidir

6-7 saattir aç olan bebeğim ağzını açmıyor hala….
Nolur bit artık atak mısın nesin yavrum aç aç duruyor moralim bozuluyo böyle olunca da
Benimki de önce uyuyacak bir süre sonra kalkıp emecek atak haftası o şekilde olmuştu bir dene istersen uykuluyken ver daha sakin oluyorlar valla Allah yardım etsin hepimize

Ateşi filan var mı.? Bende memede susturabiliyordum. Ne olursa olsun her bebek farklı demekki
Yok ateşi sadece iştahı kesildi. Zorla yiyo ki geçen haftaya kadar iştahı çok açıktı. 2 saatte 90 lık içerdi
O yüzden atağa bağlıyorum. Bazı bebeklerde iştah artışı olurmuş bazılarında da böyle sıfır iştah

Benimki de önce uyuyacak bir süre sonra kalkıp emecek atak haftası o şekilde olmuştu bir dene istersen uykuluyken ver daha sakin oluyorlar valla Allah yardım etsin hepimize
10-15 kere uğraştım ağladı ağladı içip uyudu sonunda Huzursuzluğu biraz geçti en azından artık kucakta ağlamadan duruyor geçen hafta o da yoktu
İnş iştahı da düzelir salı kontrolü var kilo verdi mi aldı mı merakla bekliyorum

Kızlar benim sanırım yine psikolojim bozuldu
Şimdi de ben bebeğimi ilk ay hiç sevemedim mi ona taktım sürekli aklıma geliyo aklımdan çıkarmaya çalışsam da
İlk doğdu mesela odada kucaklayamadım doğumum malum ölüm tehlikesi vs kötü geçti kendime gelemedim. İlk 3 gün altını alamadım annem ilgilendi çoğu zaman
Bebeğimin ilk 1 ayını hiç hatırlamıyorum bir tek bana mı böyle bimmiyorum Sanki onu yalnız bıraktım iyi annelik yapamadım
İnsan hatırlamaz mı ben hatırlamıyorum. Tek hatırladığım 2 saatte kurulan alarmlar.. emmeyen bebeğimi zorlamalar vs.. hep o küçük halini özlüyorum. Normal mi bunlar yoksa bende mi var sadece
Tam anlatamadım kendimi ama asıl olay bebeğimin keşke ilk günlerine dönüp onunla daha da ilgilenip sevebilsem.. bunu istiyorum imkansız ama aklıma gelip duruyor ..

İki gün falan aynı şeklide memeyi reddediyor du uykuluyken veriyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…