- 6 Aralık 2017
- 208
- 207
- 103
Hem meme hem biberon denedin mi belli aralıklarla? Birde kucağında gezdirerek ver ben öyle yapıyorum6-7 saattir aç olan bebeğim ağzını açmıyor hala….
Nolur bit artık atak mısın nesin yavrum aç aç duruyor moralim bozuluyo böyle olunca da
Bende hatırlamıyorum. Fotolara bakıyorum. Tek hatırladığım doğum ani. Yanım verdiklerinde dikiş zamanıydı. Düşürürüm diye almak istemedim. Hemşire çocuğuma annen seni istemiyor diye cümle kurdu. Yalnız değilsin üzülme.Kızlar benim sanırım yine psikolojim bozuldu
Şimdi de ben bebeğimi ilk ay hiç sevemedim mi ona taktım sürekli aklıma geliyo aklımdan çıkarmaya çalışsam da
İlk doğdu mesela odada kucaklayamadım doğumum malum ölüm tehlikesi vs kötü geçti kendime gelemedim. İlk 3 gün altını alamadım annem ilgilendi çoğu zaman
Bebeğimin ilk 1 ayını hiç hatırlamıyorumbir tek bana mı böyle bimmiyorum Sanki onu yalnız bıraktım iyi annelik yapamadım
İnsan hatırlamaz mı ben hatırlamıyorum. Tek hatırladığım 2 saatte kurulan alarmlar.. emmeyen bebeğimi zorlamalar vs.. hep o küçük halini özlüyorum. Normal mi bunlar yoksa bende mi var sadece
Tam anlatamadım kendimi ama asıl olay bebeğimin keşke ilk günlerine dönüp onunla daha da ilgilenip sevebilsem.. bunu istiyorum imkansız ama aklıma gelip duruyor ..
Hem meme hem biberon denedin mi belli aralıklarla? Birde kucağında gezdirerek ver ben öyle yapıyorum
Uyurken emziğini çektim ağzından biberonu verdim içti öyle yavrum. Biraz huyu da düzelmeye başladı bugün çok ağlamadı. Atak bitiyo sanırım yavaş yavaşİki gün falan aynı şeklide memeyi reddediyor du uykuluyken veriyordum
Teşekkür ederim gerçekten rahatladım çünkü hatırlamayan sadece benim sanıyordum. Eşim de hatırlamıyomuş mesela. Çok değişik hisler gerçekten. Bir de o kadar çabuk büyüyolar ki büyüdükçe bi yandan üzülüyorum eski haline dönemicek diye :))Bende hatırlamıyorum. Fotolara bakıyorum. Tek hatırladığım doğum ani. Yanım verdiklerinde dikiş zamanıydı. Düşürürüm diye almak istemedim. Hemşire çocuğuma annen seni istemiyor diye cümle kurdu. Yalnız değilsin üzülme.
Var mıymış sıkıntıGötürdüm. Pansuman yaptilar
Canım öyle düşünme, stres kuruntu sana olduğu kadar bebegede zarar, stres sütte gaz yaparmış biliyormusun. Bebeğinde kabus görmemiştir gaz sancısı girmiştir, yediklerine mesela dikkat ediyormusun, ben geçen gün canım çekti 2 tane çiğköfte yedim, kızım ertesi gün akşama kadar kıvrandı senin dediğin gibi uykudan çığlık atarak uyandı, turşu, çiğköfte lahana, baharatlar, soğan vb gibi gıdalar hem sütun tadını değiştiriyormuş hemde bebekte gaz yapıyormuş, meme reddi bile olabiliyormuş, havalar soğudu artık corqbinida çift giydir, sende üşütme, birde annelerin ev işiyle yemekle uğraşsın sen bebekle ilgilen, bebisimde sohbet et gıdıkla gül eğlen o kadar kafaya takma herseyiKızlar benim sanırım yine psikolojim bozuldu
Şimdi de ben bebeğimi ilk ay hiç sevemedim mi ona taktım sürekli aklıma geliyo aklımdan çıkarmaya çalışsam da
İlk doğdu mesela odada kucaklayamadım doğumum malum ölüm tehlikesi vs kötü geçti kendime gelemedim. İlk 3 gün altını alamadım annem ilgilendi çoğu zaman
Bebeğimin ilk 1 ayını hiç hatırlamıyorumbir tek bana mı böyle bimmiyorum Sanki onu yalnız bıraktım iyi annelik yapamadım
İnsan hatırlamaz mı ben hatırlamıyorum. Tek hatırladığım 2 saatte kurulan alarmlar.. emmeyen bebeğimi zorlamalar vs.. hep o küçük halini özlüyorum. Normal mi bunlar yoksa bende mi var sadece
Tam anlatamadım kendimi ama asıl olay bebeğimin keşke ilk günlerine dönüp onunla daha da ilgilenip sevebilsem.. bunu istiyorum imkansız ama aklıma gelip duruyor ..
Çok teşekkür ederimCanım öyle düşünme, stres kuruntu sana olduğu kadar bebegede zarar, stres sütte gaz yaparmış biliyormusun. Bebeğinde kabus görmemiştir gaz sancısı girmiştir, yediklerine mesela dikkat ediyormusun, ben geçen gün canım çekti 2 tane çiğköfte yedim, kızım ertesi gün akşama kadar kıvrandı senin dediğin gibi uykudan çığlık atarak uyandı, turşu, çiğköfte lahana, baharatlar, soğan vb gibi gıdalar hem sütun tadını değiştiriyormuş hemde bebekte gaz yapıyormuş, meme reddi bile olabiliyormuş, havalar soğudu artık corqbinida çift giydir, sende üşütme, birde annelerin ev işiyle yemekle uğraşsın sen bebekle ilgilen, bebisimde sohbet et gıdıkla gül eğlen o kadar kafaya takma herseyi
Geçmişi kuruntu yaparak eline bisey geçmez, sonuçta bizlerde 1 tane can taşıyan insanlarız, çok ağır bir ameliyat sezeryan, dogum yapmak içinden küçük bir insan çıkarmak çok büyük bir olay, vücut dengen kadar psikolojik dengende bozuluyor ister istemez, bu da bir sendrom. Bebeğini yıllarca kabullenemeyip itekleyen anneler var, cabuk toparlamışsın buna şükret ve sadece ileriye bak, bebeginle gelecek güzel mutlu günlere odaklan, gecmis geçti gitti, geriye donmenin anlamı yokÇok teşekkür ederimBenim bebeğimde hiç gaz sorunu olmadı şimdiye kadar sürekli anne çayları içiyorum ona bağlıyorum belki doğru belki değil ama. Açlıktan olabilir demişlerdi o da olabilir iştahı çok azaldı çünkü
Şu an öpüyorum her günün kıymetini biliyorum ama ilk doğduğunda benim bebeğim gibi hissetmemiştim. Hele ilk geldiği gün yabancı gibiydi. Şimdi bunlar aklıma geldikçe üzülüyorum keşke ilk günlerinin de kıymetini bilseydim diye. Ama geçti tabii
Çok teşekkür ederim desteğin içinGeçmişi kuruntu yaparak eline bisey geçmez, sonuçta bizlerde 1 tane can taşıyan insanlarız, çok ağır bir ameliyat sezeryan, dogum yapmak içinden küçük bir insan çıkarmak çok büyük bir olay, vücut dengen kadar psikolojik dengende bozuluyor ister istemez, bu da bir sendrom. Bebeğini yıllarca kabullenemeyip itekleyen anneler var, cabuk toparlamışsın buna şükret ve sadece ileriye bak, bebeginle gelecek güzel mutlu günlere odaklan, gecmis geçti gitti, geriye donmenin anlamı yok
offf saydıkların benim günde 3 öğün yesem doymayacağım şeylerCanım öyle düşünme, stres kuruntu sana olduğu kadar bebegede zarar, stres sütte gaz yaparmış biliyormusun. Bebeğinde kabus görmemiştir gaz sancısı girmiştir, yediklerine mesela dikkat ediyormusun, ben geçen gün canım çekti 2 tane çiğköfte yedim, kızım ertesi gün akşama kadar kıvrandı senin dediğin gibi uykudan çığlık atarak uyandı, turşu, çiğköfte lahana, baharatlar, soğan vb gibi gıdalar hem sütun tadını değiştiriyormuş hemde bebekte gaz yapıyormuş, meme reddi bile olabiliyormuş, havalar soğudu artık corqbinida çift giydir, sende üşütme, birde annelerin ev işiyle yemekle uğraşsın sen bebekle ilgilen, bebisimde sohbet et gıdıkla gül eğlen o kadar kafaya takma herseyi
biz burada yazarak bile bebeğimiz için en iyisini istediğimizi gösteriyoruz canım… lütfen sıkma canını hepimiz farklı farklı yollardan geçiyoruz tek isteğimiz var bebişimizin mutluluğu, sağlığıÇok teşekkür ederim desteğin için
Icin rahat olsun. Bende uzun sure sadece emzirdim. Altini filan annem ,kardesim degistirdi. Hastaneye gidiyorduk annemin kucaginda.Ben şimdiden evlendiğini filan düşünüyorum. Başka kıza gidecek filan diye.Teşekkür ederim gerçekten rahatladım çünkü hatırlamayan sadece benim sanıyordum. Eşim de hatırlamıyomuş mesela. Çok değişik hisler gerçekten. Bir de o kadar çabuk büyüyolar ki büyüdükçe bi yandan üzülüyorum eski haline dönemicek diye :))
Sıkıntı yoktu. Merhem sürüp gazlı bezle kapattılar. Bugün sıcak.suya oturttuk . Gazlı bezi çıksın diye yine aynı yerden yapışmış. Biraz daha kanadı. Şimdilik sorun yok. Grupta karton bardak yöntemini görmüştüm. S3n mi yazmıştın. Onu yaptım.iyi oldu beze yapismiyirVar mıymış sıkıntı
İçinden bir can çıkarmak derken. Bir anımı yazayım. Hamileyken Bir yazı okumuştum. Çocuk doğacağı zaman alt taraf kavun kadar açılıyormuş ya da ben oyle anladim. Gidip gelip evdeki kavuna bakıyordum. Bunu nasıl çıkaracağım diye. Kavunda uzun geniş bir javunGeçmişi kuruntu yaparak eline bisey geçmez, sonuçta bizlerde 1 tane can taşıyan insanlarız, çok ağır bir ameliyat sezeryan, dogum yapmak içinden küçük bir insan çıkarmak çok büyük bir olay, vücut dengen kadar psikolojik dengende bozuluyor ister istemez, bu da bir sendrom. Bebeğini yıllarca kabullenemeyip itekleyen anneler var, cabuk toparlamışsın buna şükret ve sadece ileriye bak, bebeginle gelecek güzel mutlu günlere odaklan, gecmis geçti gitti, geriye donmenin anlamı yok
Aynen bende, taze taze turşu kurmuşuz bahçemizin sebzelerinden nasıl ağzım sulaniyor bizimkiler yerken, çiğköfte dediğin şey benim aşkım canım ahhh yemiyorum, baharat kullanmayı hele karabiberi çok seviyorum kullanmıyorum, 6 aylık olsun zaten ek gıdaya geçecekler, az kaldı bizim o zaman yeriz bol bolofff saydıkların benim günde 3 öğün yesem doymayacağım şeylerbenimki de birkaç gündür huzursuz uyanıyor güzel bir çiğköfteci bulmuştum elveda canım çiğköfteler
ay evet az kaldı ben de gün sayıyorum daha rahat ederiz inşallahAynen bende, taze taze turşu kurmuşuz bahçemizin sebzelerinden nasıl ağzım sulaniyor bizimkiler yerken, çiğköfte dediğin şey benim aşkım canım ahhh yemiyorum, baharat kullanmayı hele karabiberi çok seviyorum kullanmıyorum, 6 aylık olsun zaten ek gıdaya geçecekler, az kaldı bizim o zaman yeriz bol bol
Çok geçmiş olsunKızlar bebeğim bugünden beri hapşırıyodu gece uykusuna daldı sanırım geniz akıntısı var hıkırtıyo bide arada sanırım üşüttü,hasta oluyo ya da oldu ne yapıcamı bilemiyorum sabaha kadar beklicem başında eşimle dönüşümlü tıkanır diye korkuyorum acile gitsem acillik gibi de bi durumu yok şuan of ilkinde ne kadr rahatsak bunda omkadar paniğim aslında soğuk kanlıyımdır ama ne oldu bana bilmiyorum tıkanır uykusuda duyamam diye paniğim tuttu
burnunu temizlemeye çalışın canım çok geçmiş olsun nefes alamamak bebekte böyle yapıyor inşallah sadece ondandır başka bir sorun olmazKızlar bebeğim bugünden beri hapşırıyodu gece uykusuna daldı sanırım geniz akıntısı var hıkırtıyo bide arada sanırım üşüttü,hasta oluyo ya da oldu ne yapıcamı bilemiyorum sabaha kadar beklicem başında eşimle dönüşümlü tıkanır diye korkuyorum acile gitsem acillik gibi de bi durumu yok şuan of ilkinde ne kadr rahatsak bunda omkadar paniğim aslında soğuk kanlıyımdır ama ne oldu bana bilmiyorum tıkanır uykusuda duyamam diye paniğim tuttu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?