2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
Geçmiş olsun

Ben yazmadım çünkü benim hiç öyle şeylere ihtiyacım olmadı canım. Ben eve sunettici çağırıp yaptırmıştım . 3 dikiş vardı bezini büyük kullandım sadece 1. Numara kullaniyoken 3 numara bez kullandim adam büyük bez kullan demişti. Biz krem faln hiç bişey sürmedim sadece 1 hafta günde 3 kez 1 damla kantoron yağı sonraki 1 hafta da zeytin yağı damlar elinle dokunma dedi adam . Hiç Sorun yaşamadım kanama faln olmadı banyo yaptırmadım sadece 10gunkadar altını ayrı üstünü ayrı yıkadım bende mecbur çok sıcaktı da

bebişi sünnet olan kızlar acaba pipisi içeride gibi kalıyor mu? bizim sünnetçi dr masaj yapman lazım o bölgeye bastırman lazım ki pipi içeride kalmasın dedi. bezini açtığımda içine kaçmış gibi duruyor oraya bastırınca çıkıyor. ben bayağı krem kullandım ama çok şükür son dikiş de düştü bir sorun yok sanırım.

bizim hiç olmadı canım kontrole götürdüğünde doktora bi göster isterseb

Bazen oluyo . Her zman degil

Kızlar dönmeyi öğrenen bebeğin sürekli ama sürekli dönmeye çalışması normal mi?
Yani şöyle nerdeyse uyanık olduğu her saniye
Altını alırken. Yatağındayken
Kucağımda uyutmaya çalışırken bile yüzüstü dönmeye çalışıyor
Bu kadar çok olması normal midir acaba

Bizim ki özellikle altını açınca dönüyor ama hep sağına dönüyor

Kızlar bugün işe başladım sağıp bıraktığım sütü kızım biberonlada kaşıklada bi türlü içmedi biberon 40 ına kadar hem süt sağıp hemde mama verdiğim biberon yine ama 40 tan sonra gerek olmadı vermedim oda unutmuş sanırım içmiyor biberonla kaşıklada ağzını kilitliyor veremiyoruz napıcam bilmiyorum işe başlayanlar neler yapıyorsunuz süt içirmek için

Arkadaşlar indirimli bebek bezi ve ürünleri isteyenler amazonu arada kontrol etsin çok güzel fırsatlar oluyor, 100 lü goon bebek bezini 120 tl ye aldim,2 paket aldım yani 200 tane beze 240 tl verdim, eşim niye az aldın 2 3 paket daha alsaydı dedi tekrar girdim 100 lunolmus 294 tl 2 paketten başka alamadim

Bizim ki özellikle altını açınca dönüyor ama hep sağına dönüyor
Benimki yüzüstü dönmeyi öğrendi ama o kadar abartıyo ki bütün gün tek isteği yüzüstü dönmeye çalışmak
Çok yordu beni bu durum çünkü kucağımda sallarken bile dönmeye çalışıyor
Yarın doktora da soracağım bi neden böyle normal mi

Ben bir çay kaşığı kantaron yağı döktüm. Sorun olur mu . Çok huysuzdu bugün. Napacaz bilemiyorum. İnş sorun olmaz kantaron yagi

Hergün birkaç kez kaka yaparken iki gündür hiç yapmadı kızım. Bu normal mi kızlar?
benim oğlum da her gün iki kez yapardı düzenli olarak. geçen gece bir gaz sancısı oldu, aman allahım hiç o kadar acı çektiğni, o şekilde ağladığını görmemiştim. biogaia aldık nöbetçi eczaneden. sabahına çok sıvı ve biraz da koyu renkli yaptı kakasını.
ben de hatırlamıyorum çoğunu. zamanla hatırlarım belki diyorum.
bir ara aynı depresif halleri yaşamıştım, çok fotoğraf video da çekmemişiz o zamanın telaşlarıyla.
çok az emzirdim, çok az kucağa aldım diye bile düşündüm.
çektiğim bir iki fotoğrafa bakınca baya kucağıma aldığımı hatırladım, emzirirken göğsümün nasıl acıdığını falan hatırladım, öyle biraz rahatladım.
gece ağlayarak uyandığında ben de ağlardım, emzirirken acıdan ağlardım, emzirirken iki büklüm oluyordum o zaman, dikişlerim belim çok ağrırdı, ona ağlardım. yani bunca zorlukta anı saklamaya çalışmamışız.
eşim de çok fazla hatırlamıyor.
ilk dönemler garip biraz cidden.
ben de keşke daha çok sarılıp emzirseydim diyorum ara ara.
bizde dönme yok ama oturmak için müthiş bir çaba var.
sürekli kafayı öne atıp kendini kaldırmaya çalışıyor.
hiç yatmak istemiyor.
neyi öğrenirlerse onu sürekli pratik yapmak istiyorlar.
normal bence o nedenle.

ben de aynı haldeyim bana kaşıkla ya da bardakla dene önerileri geldi. buzluktaki sütü öyle de içmedi oğlum. senin süt taze miydi? taze deneyeyim diyordum. ne yapacağım ben de bilmiyorum

Keşke ise başlamadan önce test yapsaydınız. Benim bebeğim 1aylik iken verdim o da içmedi buzluktaki sütü Ben ücretsiz izne ayrıldım. İşe başladığım da 8.5 aylık olacak. Baktım yine içmiyor tekrar izni uzatırım. Zor ki ne zor hayatımız

Di mi öyle oluyomuş demek ki. Ben de hep daha çok kucağıma alsaydım diyorum ama o ara uyusun ağlamasın derdindeydim. Benim lohusalık çok uzun sürdü. Hatta hala hayatım eskisi gibi olamayacak tribim geliyor. Eşimle gece o kadar dışarı çıkardık ki 3 aydır çok değişti hayatım yavaş yavaş kabul etmeye başlıyorum yeni hayatım bu diye
Sonra da pişman oluyorum falan hep bi kısır döngü ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…