- 30 Mayıs 2015
- 5.220
- 12.871
- 448
- 34
öyle bir olay hiç olmuyorönce memenizi verip birden çekip biberonu verdiğinizde almıyo mu?
Ben tam bilemiyorum, cocugumda pavlik bandajı takılı olduğu için bacaklar iki yana açık havada duruyor sürekli ama bazen üzerini degismek icin çıkardığımda yana dönme çabaları var, uzun surenkalsa bandajsiz dönecek gibiHepinizin bebeği dönüyor mu? Benimki donmek için cabalamiyor bile
benimki bilerek dönmüyor. bilmeden yuvarlanıyo gibi oluyor oyun halısının üstündeHepinizin bebeği dönüyor mu? Benimki donmek için cabalamiyor bile
Tazede denedim aynı hiç aklıma gelmedi biberonu unutacağıben de aynı haldeyimbana kaşıkla ya da bardakla dene önerileri geldi. buzluktaki sütü öyle de içmedi oğlum. senin süt taze miydi? taze deneyeyim diyordum. ne yapacağım ben de bilmiyorum
bence sorun biberon değil sütü öyle istemiyorlar ama taze de denemişsin bilemedim şimdi. bizimki çok komik çay kaşığıyla ağzına getirdim ağzını sımsıkı kapatıyor hiç açmıyorTazede denedim aynı hiç aklıma gelmedi biberonu unutacağı
Neden idrar tahlili verdiniz?İdrar tahlili vermek ne zormuş ya üçüncüde başarabildik
Bugün genel kontrol vardı. Doktora bebeğimin iştahı yok dedim ki gerçekten yok. Geceleri gezdire gezdire zorla içiyo sütünüNeden idrar tahlili verdiniz?
Anladım canım inşallah güzel sonuçlar çıkarBugün genel kontrol vardı. Doktora bebeğimin iştahı yok dedim ki gerçekten yok. Geceleri gezdire gezdire zorla içiyo sütünü
Doktor o yüzden istedi idrar yolu enfeksiyonu varsa iştahı olmazmış
Bir de sakın dar katlar giydirme dedi
Teşekkür ederim inşallahAnladım canım inşallah güzel sonuçlar çıkar
Bugün genel kontrol vardı. Doktora bebeğimin iştahı yok dedim ki gerçekten yok. Geceleri gezdire gezdire zorla içiyo sütünü
Doktor o yüzden istedi idrar yolu enfeksiyonu varsa iştahı olmazmış
Bir de sakın dar katlar giydirme dedi
Gecmis olsun sonucu güzel çıksın insallah.Teşekkür ederim inşallahDoktorumuz baya detaycı kalça ultrasonunu bile tekrar çektirtti bugün ilki normal olmasına rağmen
Erkek bebeklerde daha kolaymış da kızlarda çok zor poşetten o idrar illa ki sızıyor
babasının aynısı demeyeydin iyiydi......Her bebek o kadar farklı ki, 1 erkek, 2 kız büyüttüm(biri eltimin kızı 7 sene baktim) kız çocukları erkek çocuklarına oranla daha aktif oluyor. Sonuçta elimizdekiler küçük insanlar, erkek çocukları büyüdüğünde ne yaparsanız yapın babaları gibi olacaklar, oğlumu ne yaptıysam yapıyım şuan 7 yaşında ve babasının huy ve tip olarak kopyasi, ne öğretirseniz öğretin, bi 5 yaşına kadar uyguluyor ama sonrasında yine babası oluyor, erkek çocukları düz mantıklı, kızları anneleri gibi kıvrak beyinli oluyor. Şuan kızım 3 buçuk aylık ve tepkilerine bazen şaşırıp kalıyorum, babannesi niye erken kalktın diye azarlar gibi yapıyor hemen suratı aşıp başıni omzuma koyuyor, beni al dediginde koltuk altını açıp kollarını tavuk kanadı gibi yapıyor, ağaçlara bakarken uuuuu uuuu diye bağırıyor, onunla biri konuşurken cevap verir gibi sesler çıkarıyor, oğlumun 7 8 aylık hallerini kızım 3 aylıkken yapıyor yani. Kimi erken kimi geç hepsi bişekilde öğreniyor sekilleniyorlar
çok geçmiş olsun inşallah önemli bi şey çıkmaz ve bebiş güzelce beslenmesini arttırırTeşekkür ederim inşallahDoktorumuz baya detaycı kalça ultrasonunu bile tekrar çektirtti bugün ilki normal olmasına rağmen
Erkek bebeklerde daha kolaymış da kızlarda çok zor poşetten o idrar illa ki sızıyor
Yüz üstü daha da zor kucakta bile dönmeye çalışıyor. Gece 10 kere kontrol ediyorum döndü de nefessiz kaldı mı diyeYan dönme güncellemesi bize de geldi kızlar darısı başınıza
Çok teşekkür ederimçok geçmiş olsun inşallah önemli bi şey çıkmaz ve bebiş güzelce beslenmesini arttırır
ben hiç kalça çıkığına götürmedim bile ya hiç ayrıntılı doktora gitmedik yakında gideceğim
Geçmiş olsun. Poşet gibi bir şey veriyorlar onu yapistiryorsun. Erkeklerde bu kolayda kizla3da zor olabilirİdrar tahlili vermek ne zormuş ya üçüncüde başarabildik
benim oğlum 3.ayda 1 kilo aldı.3.ayın bitişinde 5600 gr-dı.2400 gr doğdu,onu da belirtmiş olayımKızlar 3. Ay kontrolüne gidenleriniz varsa bu ay kaç kilo almış bebişleriniz? Henüz gitmedim ama tartıya beraber çıkarak bakıyorum ve cok az kilo almış gözüküyor sizde durum ne?
benimkinin de kilo alımı çok azaldı. eskiden huysuzlanınca memeyi tutup susardı şimdi asla tutturamıyorum uykudan uyanınca uykuluyken emzirebiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?