2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
Kızlar bebeklerinizin ağzı salyalanmaya başladı mı bizde başladı çok olmasada umarım erken diş habercisi değildir
1-2 hafta önce vardı,sizin bu mesajı yazdığınız haftalarda diyelim vardı.Şimdi yok.Ama damakları kaşınıyor bence,elini ağzına sokup kaşıyor sanki

bence sorun biberon değil sütü öyle istemiyorlar ama taze de denemişsin bilemedim şimdi. bizimki çok komik çay kaşığıyla ağzına getirdim ağzını sımsıkı kapatıyor hiç açmıyor
Bizimkide ağzını açıyor ama kaşıktakini geri çıkarıyo ağzından şimdide yutmuyor

Ben halledemiyorum, uykuları berbat uyuymayı bilmiyor bi yerdensonra oturup onla birlikte ağlıyorum.tel başına Çocuk bakbilenlere de çok özenip saygı duyuyorum. Ben
Siz bebeğe günlük rutin oluşturdunuzmu?Tracy Hogg'un kitabındaki rutini uyguladım ben ilk aydan.Yani beslenme,aktivite,uyku,uyandığında yine beslenme,aktivite,uyku sırasıyla gitdim,şimdi uykusu gelince esniyor,gözlerini kaşıyor,kucağımdaysa yüzünü göğsüme,koluma sürtüyor,oyun oynuyorsak ağlamaya başlıyor,biliyorum ki artık uykusu gelmiş

Yok o şekilde bir rutinimiz yok malesef. Çünkü günü gününü tutmuyo

Yok o şekilde bir rutinimiz yok malesef. Çünkü günü gününü tutmuyo
Emerken uyumasına izin vermeyin,kulağını,ayaklarını dürtün,aktivite olarak gezdirin,bezini değişmek gerekiyorsa değişin,oyun oynayın ve uyku sinyallerini bekleyin,sinyaller gelince yatırın.Bu video ve sonrakileri izleyin

Geçmiş olsun. Poşet gibi bir şey veriyorlar onu yapistiryorsun. Erkeklerde bu kolayda kizla3da zor olabilir
Evet ya zordu üçüncü denemede başardık hep sızdı sonucu bilmiyorum da doktor belki iştahsızlığı o yüzdendir dedi
O kadar iştahı açıktı ki 2 saatte bir acıkırdı şimdi 6 saat aç kalırsa içiyo nesi var bilmiyorum atağa bağlayamayız belki başka şeyi vardır dedi doktor o yüzden bakılıyo her şeyine

Benimki de emzirirken uyuyor bıraktığı an uyanıyor. İzleyeyim bu videoyu

Ben bir çay kaşığı kantaron yağı döktüm. Sorun olur mu . Çok huysuzdu bugün. Napacaz bilemiyorum. İnş sorun olmaz kantaron yagi
Ben ilk bı hafta boyunca döktüm 1 2 damla şeklinde günde 3 sefer. Sünnetçi öyle dediği için bı problem de olmadı . Hem kantoron yağı dlattigimiz için beze de yapismiyodu

Ben ilk bı hafta boyunca döktüm 1 2 damla şeklinde günde 3 sefer. Sünnetçi öyle dediği için bı problem de olmadı . Hem kantoron yağı dlattigimiz için beze de yapismiyodu
Peki ağrısı sızısı ne kadar sürdü. Galiba benim oğlumun hala acısı var. Bugün huzursuzdu.

Peki ağrısı sızısı ne kadar sürdü. Galiba benim oğlumun hala acısı var. Bugün huzursuzdu.
çok geçmiş olsun canım ben bir süre çektim ya sünnet ve sonrası epey zorlandım. 2 gün sonra geçiyor. yapışma problemi yaşamadık bir göz kremi vermişti her bez değişiminde sürdüm. mutlaka bir beden büyük bez kullan ve çıtçıtı takma
calpol ü de ilk iki gün kullandım
sonraki günlerde de arada uykusunda bağırıp ağlıyordu kuzum. ama geçiyor çok şükür. iyi ki yapıp kurtulmuşuz diyorsun

farkında olmadan rutin oluşturmuşuz sanırım. inşallah bütün kuzularımız rahatça hem de annelerini yormadan kolaylıkla uyurlar

Kaç gün oldu valla 2 3 gün bı çok huysuz oluyolar ama tamamen normale dönmesi keyfinin bı 5 6 gün sürdü illa yara yani kesilip biciliyo ya. Ama her çocuk bir olmaz işte . İlk cisinden ve ilk günden korkmuştum çok fazla ama o gün korktuğum gibi olmadı ertesi bı kaç gün huzursuzdu. Kantoron yağını 1 2 damlatın hemen çok damlatmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…