1-2 hafta önce vardı,sizin bu mesajı yazdığınız haftalarda diyelim vardı.Şimdi yok.Ama damakları kaşınıyor bence,elini ağzına sokup kaşıyor sankiKızlar bebeklerinizin ağzı salyalanmaya başladı mı bizde başladı çok olmasada umarım erken diş habercisi değildir
Bizimkide ağzını açıyor ama kaşıktakini geri çıkarıyo ağzından şimdide yutmuyorbence sorun biberon değil sütü öyle istemiyorlar ama taze de denemişsin bilemedim şimdi. bizimki çok komik çay kaşığıyla ağzına getirdim ağzını sımsıkı kapatıyor hiç açmıyor
Siz bebeğe günlük rutin oluşturdunuzmu?Tracy Hogg'un kitabındaki rutini uyguladım ben ilk aydan.Yani beslenme,aktivite,uyku,uyandığında yine beslenme,aktivite,uyku sırasıyla gitdim,şimdi uykusu gelince esniyor,gözlerini kaşıyor,kucağımdaysa yüzünü göğsüme,koluma sürtüyor,oyun oynuyorsak ağlamaya başlıyor,biliyorum ki artık uykusu gelmişBen halledemiyorum, uykuları berbat uyuymayı bilmiyor bi yerdensonra oturup onla birlikte ağlıyorum.tel başına Çocuk bakbilenlere de çok özenip saygı duyuyorum. Ben
Çok gecikince ultrasonla bakılmıyor röntgen çekiyorlarçok geçmiş olsun inşallah önemli bi şey çıkmaz ve bebiş güzelce beslenmesini arttırır
ben hiç kalça çıkığına götürmedim bile ya hiç ayrıntılı doktora gitmedik yakında gideceğim
Yok o şekilde bir rutinimiz yok malesef. Çünkü günü gününü tutmuyoSiz bebeğe günlük rutin oluşturdunuzmu?Tracy Hogg'un kitabındaki rutini uyguladım ben ilk aydan.Yani beslenme,aktivite,uyku,uyandığında yine beslenme,aktivite,uyku sırasıyla gitdim,şimdi uykusu gelince esniyor,gözlerini kaşıyor,kucağımdaysa yüzünü göğsüme,koluma sürtüyor,oyun oynuyorsak ağlamaya başlıyor,biliyorum ki artık uykusu gelmiş
Benim oğlumun adı AtillaBebislerin isimlerini ne koydunuz kızlar, kızımın adını Gökçe koyduk biz
Emerken uyumasına izin vermeyin,kulağını,ayaklarını dürtün,aktivite olarak gezdirin,bezini değişmek gerekiyorsa değişin,oyun oynayın ve uyku sinyallerini bekleyin,sinyaller gelince yatırın.Bu video ve sonrakileri izleyinYok o şekilde bir rutinimiz yok malesef. Çünkü günü gününü tutmuyo
Evet ya zordu üçüncü denemede başardık hep sızdıGeçmiş olsun. Poşet gibi bir şey veriyorlar onu yapistiryorsun. Erkeklerde bu kolayda kizla3da zor olabilir
Benimki de emzirirken uyuyor bıraktığı an uyanıyor. İzleyeyim bu videoyuEmerken uyumasına izin vermeyin,kulağını,ayaklarını dürtün,aktivite olarak gezdirin,bezini değişmek gerekiyorsa değişin,oyun oynayın ve uyku sinyallerini bekleyin,sinyaller gelince yatırın.Bu video ve sonrakileri izleyin
Bende aynı dertten muzdaribim ama yinede bırakma çabala bi tık ileride olabiliyor ama bi tıkbabasının aynısı demeyeydin iyiydi......
Ben ilk bı hafta boyunca döktüm 1 2 damla şeklinde günde 3 sefer. Sünnetçi öyle dediği için bı problem de olmadı . Hem kantoron yağı dlattigimiz için beze de yapismiyoduBen bir çay kaşığı kantaron yağı döktüm. Sorun olur mu . Çok huysuzdu bugün. Napacaz bilemiyorum. İnş sorun olmaz kantaron yagi
Ben bi seferinde kriz geçirecektim 5 saat uğraştıkİdrar tahlili vermek ne zormuş ya üçüncüde başarabildik
Peki ağrısı sızısı ne kadar sürdü. Galiba benim oğlumun hala acısı var. Bugün huzursuzdu.Ben ilk bı hafta boyunca döktüm 1 2 damla şeklinde günde 3 sefer. Sünnetçi öyle dediği için bı problem de olmadı . Hem kantoron yağı dlattigimiz için beze de yapismiyodu
çok geçmiş olsun canım ben bir süre çektim ya sünnet ve sonrası epey zorlandım. 2 gün sonra geçiyor. yapışma problemi yaşamadık bir göz kremi vermişti her bez değişiminde sürdüm. mutlaka bir beden büyük bez kullan ve çıtçıtı takmaPeki ağrısı sızısı ne kadar sürdü. Galiba benim oğlumun hala acısı var. Bugün huzursuzdu.
hadi inşallah rabbim emeklerimizi karşılıksız bırakmasınBende aynı dertten muzdaribim ama yinede bırakma çabala bi tık ileride olabiliyor ama bi tık
farkında olmadan rutin oluşturmuşuz sanırım. inşallah bütün kuzularımız rahatça hem de annelerini yormadan kolaylıkla uyurlarSiz bebeğe günlük rutin oluşturdunuzmu?Tracy Hogg'un kitabındaki rutini uyguladım ben ilk aydan.Yani beslenme,aktivite,uyku,uyandığında yine beslenme,aktivite,uyku sırasıyla gitdim,şimdi uykusu gelince esniyor,gözlerini kaşıyor,kucağımdaysa yüzünü göğsüme,koluma sürtüyor,oyun oynuyorsak ağlamaya başlıyor,biliyorum ki artık uykusu gelmiş
ne yapacağızBizimkide ağzını açıyor ama kaşıktakini geri çıkarıyo ağzından şimdide yutmuyor
Bu çözüm değil ki alışması lazım bi şekilde izini uzatsam dönünce yine aynı sorunu yaşıycamne yapacağızizin alabilecek misin rapor falan?
en azından ek gıdaya kadar diye dedim canım. 6 ayı atlatsak sonra bir şekilde beslenirBu çözüm değil ki alışması lazım bi şekilde izini uzatsam dönünce yine aynı sorunu yaşıycam
Kaç gün oldu valla 2 3 gün bı çok huysuz oluyolar ama tamamen normale dönmesi keyfinin bı 5 6 gün sürdü illa yara yani kesilip biciliyo ya. Ama her çocuk bir olmaz işte . İlk cisinden ve ilk günden korkmuştum çok fazla ama o gün korktuğum gibi olmadı ertesi bı kaç gün huzursuzdu. Kantoron yağını 1 2 damlatın hemen çok damlatmayinPeki ağrısı sızısı ne kadar sürdü. Galiba benim oğlumun hala acısı var. Bugün huzursuzdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?