2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
Bende Osman Gönülal dan dinledim çok güzel anlatıyor, bizde aynı durumdayız, iki katin a fazlasıyla cıktı, kafasını dik tutuyor, yiyeceklere bakıyor sadece ve hiç oturmadı, işte alıştırmak gerekliymiş desteksiz oturmaya, oturamazsa ek gıdaya başlamaması gerekiyormuş. Biz dr a gittik te kalça kemiği felan için gittik birde ilk haftalarda normal muayene için 2 defa gittik, gitmek gerekirmiydi acaba basen aklıma takılıyor

biz vermedik. tamamlayıcısı var, ordan karşılandı.
hızlı test olanı varmış, sadece ona ücret istediler 510 tl. bizde gerek yok dedik.
Allah Allah bize niye öyle dediler acaba. Sizim neye bakıldı kaka testinde bizim alerjiye bakılacak sanırım onu da tam bilmiyorum

Çok ilgileniyorlar mi sanki canım. İki gün önce doktora götürdüm. Boyun egriligi var bir tarafa çok meyilli dedim. Diğer tarafına yatır dedi çocuğun suratına bile bakmadı. mecbur başka doktora gidecez. Look Up burnunu temzilediginde yoğun bur akıntı oluyor mu ?

Burda kim Osman hocayı onerdiyse sagolsun. Bende aklıma takılan ne varsa izliyorum.

Dogumda koprucuk kemigi kirildi benim sipamin biraz mecburduk o yuzden kundak yapmaua deneyeyim bu gun gunduz uykularinda

hiç düşünme bence önümüzde neredeyse iki ay var bunları da en kısa zamanda yapmaya başlayacaklar
kalça çıkığı düzeldi mi senin kuzunun? inşallah rahatça geçmiştir

Bol bol buruna sprey, deniz suyu, aspiratör
Sadece bunları söyledi doktorumuz başka yolu yokmuş maalesef
Her çektiğimde burnu dolu oluyo bebeğimin 2 yaşına kadar böyle devammış
valla ben de her çektiğimde dolu oluyor inşallah kendiliğinden yok olur gider

yaaaa çok üzüldüm çok geçmiş olsun inşallah düzelmiştir
bu arada p u d r a yazınca aklıma geldi. uyku tulumu deneyebilirsiniz kundaktan bir tık daha geniş oluyorlar
Cok tesekkurler duzeldi duzeldi hic olmamis gibi evet alicam uyku tulumu aslinda gece sadece 2 defa uyandi birinde uzun surdu uyumasi sadece ilk geceye gore gayet iyi. Sorun uyku olmicak heralde asil sorun uykuya gecis olucak zaten deli dana gibi sallanarak uyuyo bide ellerin serbest olmasini sevmedi

valla ben de her çektiğimde dolu oluyor inşallah kendiliğinden yok olur gider
Küçük bi ihtimal kendi kendine açılabilir dedi doktor. Tomografide belli olur ama 3 aylık bebek çektiremez dedi. 6 aylıkken çekilecekmiş
Valla bu doluluk normal değildi bizimki. Böyle upuzun uzuyodu sorun var diye bas bas bağırıyodu o dereceydi

Hanımlar selam
İlkadımlarım un ücretsiz eğitim videoları oluyor bi tanesini dinledim dün çok çok beğendim sizinle paylaşmak istedim. Bebeğim Neden Sık Uyanıyor? | Bebeğiniz İçin Uzman Desteği İlkadımlarım Akademi
Bu eğitimler online, canlı katılırsanız sohbetten soru sorabilirsiniz veya bittikten sonra izleyebilirsiniz.
Bu yayında şu bilgi çok hoşuma gitti Bebek gece uyumuyorsa gündüz bir şeyleri yanlış yapıyorsunuzdur diyor mesela bebek uyumadan önce sakinleşmesi, etrafında uyaranların azalması gerekiyormuş. Bir de son gündüz uykusu ile gece uykusunun arasının çok uzun olmaması gerekiyormuş. Bunlardan biri gece uykusunun ilk yarısında sık uyanma Lara, diğeri ikinci yarısında sık uyanma/uyumamaya neden oluyormuş. Çok güzel bilgiler vardı artık uyku eğitimi ayı geliyor umarım size de faydası olur

Bu link canlı bağlantı linki imiş. Ücretsiz üye olup oturum açınca Bebeğiniz İçin Uzman Desteği İlkadımlarım Akademi şuraya girin aşağıda kategoriler var oradan uyku Yu seçip geçmiş e tıklayın eski eğitimler çıkıyor. Ben Seda Özcan ı beğendim bebeği ağlatın demiyor daha yapılması şeyler öneriyor ama henüz denemedim tabi. Ama güzel videolar var hem de ücretsiz belki işinize yarar.

Canım kaç eğitime kaydoldum. Ama hiç birine katılamadım. Çocuğu kucakta gezdirmekten. Ama anlattığına göre çok iyi tekrar kaybolmaya calisayim

hiç düşünme bence önümüzde neredeyse iki ay var bunları da en kısa zamanda yapmaya başlayacaklar
kalça çıkığı düzeldi mi senin kuzunun? inşallah rahatça geçmiştir
Bandajı 1 haftadır takmıyoruz, çok iyi görünüyor dedi dr, bacaklarını açık tutmaya çalış, 1 ay sonra kontrole gel dedi

hadi bakalım sen güzel bi şekilde bakacaksın belki mucize olur kendiliğinden açılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…